Asiakkaiden kehitystä

Heippa ja ihanaa ystävänpäivää kaikille lukijoille ! <3

Itse tulin juuri töistä ja kävin ostamassa Joelille ystävänpäivälahjoja. 🙂 En paljasta vielä, sillä Joel ei oo tullu kotiin ja se saattaa lukea tän ennen sitä !  😉

Mä olen NIIIN ylpeä mun jokaisesta asiakkaasta! Kehitystä näkyy kyllä jokaisessa sekä henkisesti että fyysisesti, usko itseensä on kasvanut mukavasti matkan varrella. Joidenkin kanssa ollaan treenailtu vasta hetken, mutta muutaman kanssa ollaan jo syksystä asti ja heidän kohdalla alkaa näkymään kivasti treenin jäljet !! On todella palkitsevaa nähdä omien asiakkaiden kehitystä ja myös on ihanaa nähdä se onnistumisen hymy heidänkin kasvoilla.

1555518_575482979206617_372135214_n 1912319_590590937695821_665304624_o 1907755_591013390986909_1183448245_o

 

Sain jo ivallista kommenttia asiakkaani selkäposesta. ”miksi ei leivitellä latseja, miksi tehdään noin”… Kyse on siis about ekoista selkäposeista IKINÄ, ja oman ilon vuoksi, ei kisoihin tähtäävien tyyppien poseja, joten hei haloo. Ei kaikki ole niin vakavaa, ja tuskin kukaan on heti ekoissa selkäposeissaan ollut täydellinen. Joka kerta hieman hiotaan, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee. On todella turhamaista alkaa heti ensimmäisenä etsimään kuvasta vikoja, vaikka voisi olla iloinen toisen puolesta. Minua saa arvostella miten päin vaan mutta todella suututtaa jos asiakkaitani arvostellaan 😉 Olen kuin ylpeä leijona emo!

1926183_591001754321406_38047079_o

Mun tytöt on todellisia sissejä! Treenit ei tosiaan ole helppoja ja pyrin joka kerta viemään heitä askeleen eteenpäin ja ylittämään itsensä. Eilenkin yksi joutui juoksemaan vessaan kesken treenien, sellaista sattuu, mutta jos aina pysyy oman mukavuusalueen sisällä, ei koskaan tule saavuttamaan merkittävää kehitystä. Ei henkisesti eikä fyysisesti.RYHMÄLIIKUNTAtunnit (pahoittelen edellistä humoristista pumppipamppi sanavalintaa, liikaa katsonut Sami hedbergiä) on hyviä ylläpitäviä ja hyvän fiiliksen tuojia, niissä on hyvä käydä liikunnan ilon ja hyvinvoinnin vuoksi, mutta pidän omana tehtäväni näyttää ihmisille mihin he pystyvät, jotta oppivat tekemään sen myös itsenäisesti ja pääsevät aina yhden rapun ylemmäs kohti tavotteita. Pian se treeni, joka sai oksennuksen kurkkuun ei tunnu enää miltään. Olen itse kokenut saman ja vaikka yhä aina lähinnä itkenkin valmentajani treeneissä, on se todellakin auttanut minua uskomaan itseeni ja oppimaan tavan jolla voin itsenäisestikkin kavuta ylemmäs. 

pain is only weakness leaving the body 😉

Mä en silti halua viestittää lukijoilleni, että mun mielestä pelkästään veren maku suussa treenit ovat ainoita ja oikeita. Ei suinkaan. Valmentajan tehtävä on näyttää sulle mihin sä pystyt ja tukea sua kun jalat pettää, etsä suinkaan itse voi tai pysty treenamaan aina niin. Kyllä liikunnasta pitää saada myös iloa irti 🙂 

Nyt mä otan pienet voimapäikkärit ja valmistaudun iltaan. Joel vie mut uimaan!! Oon kuulemma niin toivoton räpiköijä että nyt on tultava muutos. Joel on itse entinen kilpauimari, joten oon ainakin hyvissä käsissä. Kävin just ostamassa uudet uikkaritkin.  😎

ps. Ystävänpäivän kunniaksi olisi tämän viikonlopun ajan (14-16.2) ystävänpäivätarjous ohjelmista! Ilahduta ystävää tai itseäsi! Ohjelmat voivat olla lihaksen kasvattamista varten, laihdutukseen, kesäkuntoon tai vaikkapa elämäntapamuutosremppaa varten! 
Lisää tietoa ohjelmista ja ohjeet ohjelmien tilaamiseen saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Fit4ever@hotmail.fi !/Linda 

1614139_590982167656698_744177013_o

 

 

 

 


32 Comments
 • MissEvilEve
  Posted at 16:44h, 14 helmikuun Vastaa

  Nyt mä vähän kauhistuin… Toivottavasti olen väärässä 😀

  ”Sain jo ivallista kommenttia asiakkaani selkäposesta. ”miksi ei leivitellä latseja, miksi tehdään noin”… On todella halpamaista alkaa heti ensimmäisenä etsimään kuvasta vikoja, vaikka voisi olla iloinen toisen puolesta. Minua saa arvostella miten päin vaan mutta todella suututtaa jos asiakkaitani arvostellaan 😉 Olen kuin ylpeä leijona emo!”

  APUA! Ei kai vain minun Facebookissa esitetty kysymykseni posesta ollut tuo mitä viittaat ivalliseksi? :O Ei kai? Olisit varmaan sanonut siitä minulle suoraan ja ihan privaatistikin, etkä vain ystävällisesti ja asiallisen oloisesti vastannut FB-viestiin 🙂 Silti mä vähän häkellyin nyt kun en ainakaan missään näe muuta kuin oman kysymykseni. Iiik…

  Mä tosiaan itse ainakin kehuin että hyvä sporttinen look, ja uteliaisuuttani kysyin tuosta posesta mutta fiksusti sen mulle ainakin selvensit että kyse on ensimmäisestä posesta ikinä (sitähän ei kukaan voi tietää etukäteen). Ikävä kuulla jos oikeasti on tullut jotain ivallisia kommentteja ja tahallaan ollaan vain vittumaisia tms. jotenkin epäasiallisia. Semmoinen ei ole ollenkaan kivaa. Itse olen vaan poseja viimeiset 10v vierestä kytänneenä aika ”posenatsi” niin ystävällisesti utelin (etenkin kun monet naiset posettaa väärin ihan vuosien jälkeenkin, mistä tosin tässä tapauksessa ei ollut kyse). Minulla kun edelleen tuppaa olemaan se tyyli että kysyn/sanon mieluiten suoraan enkä purnaa sitten jälkeenpäin tai selän takana. Pahoitteluni kuitenkin jos se minun uteluni oli siis tämä ”ivallinen” kun missään tapauksessa ei ole tuollainen tarkoitus ollut 🙂

  http://musclefetish.fitfashion.fi/

  • linda
   Posted at 16:57h, 14 helmikuun Vastaa

   Kyllä varmasti tuli vähän epävarma olo kuvassa olialle, kun ekan kerran vähän kokeilee ja heti joutuu ensimmäiseksi arvostelun kohteeksi (: itse ainakin tuntin heti pahaa mieltä hänen puolestaan. Ehkä olen vähän yliherkkä, mutta jos esim mun koutsi julkaisis musta kuvan hänen sivuillaan ja ekana arvosteltaisiin negatiivisesti niin kyllä mua harmittais.

   • linda
    Posted at 16:58h, 14 helmikuun Vastaa

    Ja siksi julkaisin heti tämän asian, koska tiedän ettei pose ole täydellinen eikä se ole nyt pointti tässä jutussa, joten siitä ei tarvitse enää kenenkää huomautella. 😉

    • MissEvilEve
     Posted at 19:45h, 14 helmikuun Vastaa

     Joo hyvä että tarkensit FB ja myös täällä, varmasti säästyy monilta turhilta uteluilta. Mutta tosi ikävää jos on jtn ivallisia ja vittumaisia kommentteja tullut 🙁 Niitä en voi ymmärtää. Sen toki tajuan että sinä voit jotain ärsyttää mutta nuriskoon sitten sinulle eikä sivullisille ilkeyttään.

     Ei muuta ku posetreeniä vaan niin ei pääse siitäkään valittamaan, heh 🙂

     • linda
      Posted at 20:26h, 14 helmikuun

      Juuu reeniä vaan (;

     • eltsu
      Posted at 00:16h, 15 helmikuun

      Mun mielestä se kommentti ei todellakaan ollut ivallinen, kun siinä nimenomaan ensin kehuttiin ja sitten sanottiin että UTELIAISUUDESTA kysyy.. Tässä tilanteessa sä näet liikaa pahaa ympärilläsi, jopa siellä missä sitä ei ole!

     • linda
      Posted at 00:57h, 15 helmikuun

      olen vähän ylisuojeleva vain (;

 • Hermot menee
  Posted at 18:04h, 14 helmikuun Vastaa

  Siis hittolainen mua ottaa päähän sun asenne asettaa oma laji ja treenaaminen kaiken yläpuolelle. Huomaa, ettei sulla ole käsitystä nykyajan ryhmäliikuntatunneista kyn puhut niistä alentavaan sävyyn. Olen itse myös salimuija henkeen ja vereen, mutta kyllä esim les millsin bodyattack-tunnilla saa niin oksennuksen suuhun ja verenmaun myös, koska se on niinhyvin suunnitelti tunti. Rasvanpoltto-jumpat jossakn takahikiällä voiolla eri juttu, mutta sulla on kyllä niin väärä kuva monestakin asiasta -ei se mua muuten kiinnosta mutta harmittaa esim muutaman huippuohjaajan
  Puolesta tuo epäkunnioitus ja itsensä älytön jalustallw nostaminen. Monet ryhmäliikuntaohjaajat saavat myös yksittäiset asiakkaat tunneilla ylittämään rajansa ja opettamaan vaikka mitä.

  Sä oot niin täällä 5v päästä lukemassa omia juttuja kuinka väärä ajatusmaailma sulla on ollut.

  • linda
   Posted at 18:44h, 14 helmikuun Vastaa

   Hahaa! Varmasti olen 😉

   • linda
    Posted at 18:54h, 14 helmikuun Vastaa

    Oon katsonut liikaa sami hedbergiä niin jääny toi pumppipamppi päälle 😀

 • Sipsu
  Posted at 18:16h, 14 helmikuun Vastaa

  Kyllä siellä jumppapamppipumppi-tunnillakin voi oikeesti vetää oksu kurkussa ja ylittää itsensä. En tiedä onko sulla ollut tapana tehdä noissa ryhmäliikuntatunneilla vaan kevyesti, mutta ite ainakin poistun joka pumppitunti omalta mukavuusalueeltani ja olen kehittynyt.

  • linda
   Posted at 18:43h, 14 helmikuun Vastaa

   Myönnän että oon ollut vaan muutamilla nii en oikeen tiiä, mutta moni kaveri vetää ainakin kovia tunteja 😉

 • Kia
  Posted at 18:20h, 14 helmikuun Vastaa

  Herranisä, miksi ketään edes kiinnostaa missä asennossa joku esittelee selkäänsä kuvissa? Oikeasti 😀 Hienolta näyttää asiakkaasi!

  • MissEvilEve
   Posted at 19:42h, 14 helmikuun Vastaa

   Noin yleisellä tasolla voin todeta että monia kiinnostaa. Poseeraus on kaiken a ja o bodylajeissa. Lavaolemus ja kunnon esille tuominen on todella merkittävää, ja jos lihaksia ei osaa esitellä oikein, voi oma sijoitus laskea roimasti vaikka kunto olisikin kova. Jos sitä ei osata tuoda esille oikein niin ei auta, tuomaristo rokottaa rankasti. Monilla kilpalavoilla kisanneilla tyssännyt menestys siihen ettei osata posettaa, vaatii kovaa ja aktiivista harjoittelua sekin. Se on siis ihan äärimmäisen tärkeää jos haluaa kilpailla missään bodylajeissa (tosin poset ovat eri lajeissa erilaiset).

   Tuossa Lindan valmennettavan kuvassa ei ollut nyt posetuksella merkitystä koska sitä ei ole edes harjoiteltu (mutta sitä ei tietty tiedä kukaan jos siitä ei mainitse). Kyllä ne sieltä ajallaan tulee ja uskon että Linda on valmentajana sellainen joka osaa auttaa myös niissä asioissa ja harjoittaa poseerausta oikeaan suuntaan alusta asti 🙂 Mutta tämä siis kysymykseen että miksi kiinnostaisi asento poseerauksessa = siksi koska se on todella tärkeää 🙂

   • linda
    Posted at 19:48h, 14 helmikuun Vastaa

    bodylajeista ei olekkaan kysymys tässä, en ole koskaan sanonut että PT palveluissani teen kisavalmennuksia. Tulevaisuudessa ehkä (:

    • MissEvilEve
     Posted at 19:55h, 14 helmikuun Vastaa

     Jep. Nyt ei ole ei 🙂 Mutta yleisellä tasolla siis näinhän se on 🙂

   • Kia
    Posted at 22:55h, 14 helmikuun Vastaa

    Ymmärrän pointtisi joo, mutta eihän sitä ikinä voi tietää kuka treenaa kisoihin ja kuka ei ja minkä takia poseeraa kuvassa 😀 Tai siis, että vaikka treenaan kisoihin niin eihän se tarkoita että jokaisessa mun poseerauskuvassa haluaisin esitellä kisassa esiteltäviä asentoja.

 • Mia Hämäläinen
  Posted at 19:34h, 14 helmikuun Vastaa

  Olen todella pöyristyny kuinka kehtaat halveksua muuta liikuntaa kun salilla treenaamista.
  Suosittelen lämpimästi menemään esim.Les Mills Bodyattack,Bodycombat,GRIT,Bodypump yms. tunnille.Olen nähnyt uskomattomia muutoksia kuinka pelkällä ryhmäliikunnalla ihmiskroppa todella muuttuu ja nopeasti.Sun kuplassa ilmeisesti on vaan salisalisali siksi puhut aina noin halveksuvasti ryhmäliikunnasta.Veikkaisinpa että kun menisit esim kyseisille tunneilla ja oppisit tekemään siellä täysillä mielipiteesi olisi toinen.Ei kannata mollata asioita mistä ei mitään tiedä eikö niin?Tottakai niillä tunneilla voi käydä vaikka 20 vuotta saamatta aikaan muutoksia mut ne ns.sunnuntai jumppaajat on erikseen mitkä tulee sinne oikomaan raajoja ja lähtee ilman yhtäkään hikipisaraa…sit toinen porukka on se jotka treenaa kovaa ja haluaa tuloksia.Sä taidat lukeutua tuohon ekaa porukkaa mikäli susta ryhmäliikunta on vaan jumppapumppapamppia…

  • linda
   Posted at 19:46h, 14 helmikuun Vastaa

   missä kohtaa kirjoituksessani HALVEKSUN ryhmäliikuntatuntia?
   pahoittelen että käytin sanavalintaa suoraan sami hedbergin sketsistä, kutsun usein omianikin treenejä pumppipampeiksi. 😀
   Ei tarvi pelihousuja repiä.

 • Hihii
  Posted at 20:20h, 14 helmikuun Vastaa

  Hahaa, voi Linda parkaa. Jumppatätien hyökkäys!! 😉
  Itse kävin 3 vuotta pelkillä ryhmäliikuntatunneilla ja onhan ne rankkoja jos on hyvä vetäjä, mutta sen jälkeen olen käynyt fitfarmilla valmennuksessa ja onhan ne ryhmäliikunnat hattaraa siihen verrattuna!! Varsinkin kun ryhmäliikunnassa on helppoa luovuttaa ja huijata ilman että sitä edes kukaan huomaa.

  • linda
   Posted at 20:24h, 14 helmikuun Vastaa

   Minun kokemuksiin vertattuna uskon että ryhmäliikunta on todella toimivaa, mutta tosi erityyppistä mitä itse haen valmentamisella. Ja jos ryhmäliikunta olis täysin sama ja verrattavissa esim. Mun tunteihin ja niillä sais samat tulokset ym. Niin eihän kellään olis omaa koutsia (:

 • Paljo nousee
  Posted at 22:27h, 14 helmikuun Vastaa

  Hei, ihan mielenkiinnosta kyselisin, että paljonko sulla nousee penkistä? Ja montako leukaa menee? Olis kiva saada videota näistä joskus. Ja kyykyistä kans kun tuo pepun kasvatus on nyt työn alla itelläkin niin kiinnostaa, millasilla painoilla muut treenaa 🙂

 • karoliina
  Posted at 23:47h, 14 helmikuun Vastaa

  Näistä kommenteista mulle tuli ajatus, että jos lisään kuvan itsestäni esim. seisomassa perse kameraan päin salilla ollessa ja jos en kirjota kuvatekstiin: tämä ei ole poseeraus niin porukka alkaa kattoo mun posetusta ja pohtimaan miten mun perseen monimuotoiset puolet tulisivat paremmin esiin. 😀 ei hitoksee, meikä täällä repeilee ku miettii mitä kommenttia minunki salikuvat vois saada aikaseks. Mua siis lähinnä naurattaa tää pose homma, jos oikeesti joku random tyyppi vähä posee, ei niin oikea oppisesti jos bodylajeihin verrataan, niin so What. Ite tungen ainaki piruksee hyvät tuplahaukat joka kuvaan jos vaan ehin!! Eikä tän ollu tarkoitus suututtaa ketää. Keventää pikemminkin, elämä ei oo niin vakavaa! 😉

 • Viivi
  Posted at 00:39h, 15 helmikuun Vastaa

  Täälä kans yks jonka uinti on yhtä räpiköintiä, vaikka muut urheilulajit sujuu hyvin! 😀 Ja kunnon motivaatiobloggaaja oot ja ihanaa kun iloitset noin asiakkaistes kehityksestä! Jos asuisin sielläpäin haluaisin kyllä sut valmentajaks!

  • linda
   Posted at 00:58h, 15 helmikuun Vastaa

   heh ihanaa, sielunsisko! ja voi kiitos paljon!!:)

 • Emmi
  Posted at 16:47h, 15 helmikuun Vastaa

  Ei herranen aika mitä pätemisen tarve jollain henkilöllä on tosta posetuksesta en kestä :D:D

  Linda oot upee tyyppi, tsemit treeneihin ja mukavaa kevättä! ;D

  • sepu
   Posted at 10:48h, 16 helmikuun Vastaa

   Huvittavaa miten joidenkin kaikista kommenteista paistaa pätemisen tarve ja kateus sua kohtaan Linda. Hyvä nillittää jos ei omasta kunnosta voi laittaa muuta kun naamakuvia. 🙂 oot tehny selvästi hyvää työtä myös valmennettavien suhteen ja tulokset ne on mitkä puhuu puolestaan. Jatka samaan malliin! Blogisi on ihanan myönteinen ja tsemppaava!

   • MissEvilEve
    Posted at 15:25h, 17 helmikuun Vastaa

    Jos viittaus on minuun niin kyseessä varmasti osittain väärinkäsitys, minkä oikominen näissä kommenteissa on loppujen lopuksi varmasti aika turhaa ja jonninjoutavaa puuhaa. Tunnetaan kuitenkin Lindan kanssa FitFashionin ulkopuolellakin ja ollaan ihan hyvissä väleissä, joten kyse ei ole mistään pätemisestä tai kateudesta, se voidaan varmasti vakuuttaa molempien osalta : ) Linda on hyvässä kunnossa ja niin oli valmennettavakin todella sporttinen nuori tyttö, enka ainakaan itse siitä ole yhtään poikkipuolista sanaa sanonut missään yhteydessä. Mitään turhaa draamaa ei siis kannata kehitellä alunperin ystävällisestä kysymyksestä liittyen poseeraukseen joka onkin jo aiemmin todettu ja käyty läpi : ) Taustalla ei siis ole mitään sen kummempaa, vaan ihan normaalia keskustelua.

 • Elinawea
  Posted at 21:16h, 15 helmikuun Vastaa

  Hei!
  Kisaatko samassa kategoriassa missä sofia ruusila viime vuonna? Ihmettelen vaan, koska mielestäni sinulla on hyvin jo lihasmassaa ja kovasti olet treenannut. Mutta Sofiakin voitti mielestäni melko olemattomilla lihaksilla. Ihan kuin muuten laiha kroppa vedetty kuiviin ja lihakset hieman erottuvat.

  Mitä mieltä olet tälläisistä kisaajista? Mielestäni sinun kannattaisi tuolla treenillä ja motivaatiolla tähdätä kansainvälisille lavoille.

  • linda
   Posted at 21:18h, 15 helmikuun Vastaa

   En kisaa. Itse kisaan IFBB bikinifitnseksessä (: kiitos!!

 • Pia
  Posted at 23:46h, 16 helmikuun Vastaa

  Olen yllä olevien kommenttien kanssa samaa mieltä, ryhmäliikuntatunneilla voi ehdottomasti kehittyä ja saada huikeita tuloksia!! Kyse ei siis todellakaan ole pelkästä pikkukyykyistä ja pumpin parin minuutin hauiskäännöistä, niillä saa oikeasti sen poltteen tuntumaan kunhan muutaman kerran malttaa käydä ”tutustumassa” tuntiin kunnolla, sillä ensimmäiset kerrat voivat olla helpon tuntuisia kun vasta opettelee menemään muun ryhmän mukana… nimim. -10 kg ja huomattavaa lihaserottuvuutta BODYPUMP-tunneilta saanut 😉 pumppiurani aikana olen kaksinkertaistanut painojen määrän alkuun verrattuna lähes jokaisessa kappaleessa, joten kerrohan, miten pumppia ei voi sanoa tavoitteellisesti liikkuvan lajiksi? mielestäni ei ole liikunnan alalla työskentelevänä sopivaa, että puhut halveeraavaan sävyyn pumppitunneista ja korostat ”oksut suussa treenit ovat ainoita oikeita treenejä”…. itse en halua lähteä itkien ja oksentaen salilta, vaan hikeä virraten ja kaikkensa antaneena mutta samalla täynnä iloista energiaa, jota ryhmäliikunnan ohjaavat tsempillään antavat 🙂 toivon että olet saanut saamistasi kommentwista vähän uutta näkökulmaa asiaan!

  • Pia
   Posted at 23:50h, 16 helmikuun Vastaa

   Oho, yhdessä kohtaa haukuin väärää puuta, luin vasta tuolta että mitä mieltä olet ”oksut suussa” -treeneistä, että ne eivät ole ainoita oikeita 🙂 hyvä niin!

Post A Comment