Mustasta lämpimämpään sävyyn!

Heippa!

Mullapas on uus tukka! Kiitos maailman parhaan Riinan <3 Mulla on viimeset 4 vuotta ollu ihan mustan musta tukka, joten nyt ollaan pikkuhiljaa vähän otettu lämpimämpää sävyä käyttöön ja pitkästä aikaa laitoin pitkän pidennyksenkin (45cm) ! Vähän on totuttelemista taas ! Mulla oli ennestäänkin tuuhennokset jotka jäi nyt sen verran lyhyeksi että piti ottaa seuraava pituus, eli tää 45! Oon ollut sen verran lyhyeillä niin pitkään että nyt on taas energiaa ja innostusta loihtia kampauksia ja tehdä hiuksilla muutakin kuin vain pitää ponnarilla. 

 Aion olla kesän kerrankin hieman vaaleempana ja sitten syksyllä takas tummaan. Haluan kisalavalla edustaa tummatukkaisena vaaleaverikköjen seassa. Tumma tukka on ikuisesti mun juttu, mutta välillä on hauskaa vähän vaihdella. Varsinkin talvella on kivempaa kun ei ole niin kalpean näköinen (:

1891452_10151944863945794_783986583_o 1622317_10151946709485794_1800583884_o

 

Mitäs mieltä? Mä itse tykkään hirveesti ja Joel tykkäs kans. Vähän päivitystä vaimoon, hahah! Ostin Riinalta myös paljon kehuttua moroccanoil- öljyä sekä Kevin Murphyn hoitoaineen ja shampoon. 

2014-02-11 13.51.38

 

Käyn itse aina Riinalla koska se on vaan niin paras. Oon kyllästynyt kampaajiin jotka esim. huijaa raidotuksissa (eli raidottaa vaan päältä tai alle puolet hiuksista) ja ei koskaan suostu tekemään mitä oikeesti haluais. Syykin miks oon ollut mustana ikuisuuden on se, että usein kampaajat eivät uskalla lähteä tekemään sille mitään. Ymmärrän ettei kaikkea voi esim. mustasta tukasta loihtia, mutta munkin tukkaa on nyt monta kuukautta ihan pikkuhiljaa raidotettu. 🙂

Riinan sivuista voi käydä tykkäämässä täältä: Riina Kortesuo Tmi/Hair Level Sieltä löytää infoa tarjouksista, hinnoista, palveluista sekä kuvia Riinan töistä. 🙂 

Iso Kiitos Riinalle <3 

ps. Riinalta saa parhaat teippipidennykset tai tuuhennokset. Laitan vielä kuvaa mun entisistä tuuhennoksista, jotka oli puolvuotta mun päässä, nostettu kerran ja ihan älyttömän hyvässä kunnossa! Kuvassa hiukset on suoraan päästä, ei oo suoristettu tai laitettu mitenkään. Latvoja ei oo ikinä leikattu. Mä kuitenkin suoristan joka päivä hiukseni, joten usein pidennystukka on aika nopeesti menny mun päässä pilalle.

2014-02-12 16.15.10


43 Comments
 • Rapunzel
  Posted at 19:52h, 12 helmikuun Vastaa

  Pysyypä sulla kauan teipit hyvänä päässä!
  Mulla on pakko huoltaa 5-6vkon välein kun oma tukka on sen verran liukas että valuu niin nopeasti ja en pysty olla jos teipit roikkuu neljä senttiä päänahasta 😀

  • linda
   Posted at 19:56h, 12 helmikuun Vastaa

   Joo oon kuullut samoista ongelmista muillakin! mulla ne pysyy tosi hyvin, vaikka en kyllä ikinä niitä mitenkään erityisesti varo 😀 Kerran on yks irronnut!

 • ansku
  Posted at 20:00h, 12 helmikuun Vastaa

  Miten noi tuuhennokset toimii? Siis laitetaanko ne vaan tyyliin alahiuksiin niin ettei näy hyvin vai miten sulla niitä nostettii vaa kerran puolen vuoden aikana? Oliko sulla sineteillä kiinni?

  • linda
   Posted at 20:08h, 12 helmikuun Vastaa

   kerran about. 3kk jälkeen nostettiin. Jos kasvaa nopeemmin oma tukka niin tietenkin useimmin.
   Ja teipeillä kiinni. Joo tuuhennokset laitetaan aika alas ja oman tukan sekaan, eli teipit ei näy. (:

 • netta
  Posted at 20:21h, 12 helmikuun Vastaa

  Onko teippi parempi kuin sinetti? Oon kuullut et teippi hikoilee enemmän :)Miten hoidat pesut kun suositellaan viikossa 2-3krt kun olet paljon liikkuva ihminen niin pää hikoilee! Vai käytätkö kuivashampoota? Itse en tuon pesu jutun takia uskalla ottaa kun pesen tukan päivittäin treenin jälkeen vaikka omistan ”kuivat” hiukset en rasvasta 🙂

  • linda
   Posted at 21:11h, 12 helmikuun Vastaa

   Itse olen ehdottomasti teippien kannalla! (:

 • anniina
  Posted at 20:27h, 12 helmikuun Vastaa

  http://petrasatokangas.blogspot.fi/2014/02/not-grrauh.html Löysin tälläisen blogin, niin mitä oot mieltä, onko tuossa muka todella kyse vain kilpirauhas ongelmista…? 😀 eli paino lähtenyt ihan urakkalla nouseen kisailun jälkeen. kiinnostaa vaan ihan hirveenä kaikki tälläset niin olis mielenkiintoista kuulla sun mielipide!

  • linda
   Posted at 21:10h, 12 helmikuun Vastaa

   Moikka! Hyvin mahdollista. Myös helposti huonosti toteutettu dietti ja pohjatyö voi saada kropan todella tukkoon. Sitä ei moni ymmärrä. 🙂 toivottavasti ei mitään vakavaa ja kroppa saadaan kuntoon! Ikäviä juttuja.

 • Anni
  Posted at 20:27h, 12 helmikuun Vastaa

  UPEAT ! sopii niin hyvin sulle 🙂

  • linda
   Posted at 21:07h, 12 helmikuun Vastaa

   Voi kiitos! 🙂

 • ida
  Posted at 21:04h, 12 helmikuun Vastaa

  oi aivan ihanat hiukset ! 🙂 itelläkin on operaatio saada mustasta vaaleemmaks, mutta valitettavasti tällä hetkellä nää on aivan järkyttävän laikukkaat kun ei oikein onnistunut kampaajalla vaalennus :I ehkäpä seuraavaks kokeilenkin raitoja jos vaikka sillä sais pelastettua tän pehkon 😀

  • linda
   Posted at 21:17h, 12 helmikuun Vastaa

   Kannattaa ehdottomasti aina raidottaa kun lähtee vaalentamaan! 😀

 • :)
  Posted at 21:15h, 12 helmikuun Vastaa

  Miten hiusten värjäys onnistuu noiden teippipidennyksien kanssa? Pitääkö ne ottaa pois aina värjäyksen ajaks..ite ainaki värjään kerran kuussa hiukset ni vois olla hankalaa:(

  • linda
   Posted at 21:17h, 12 helmikuun Vastaa

   Ei oo mulla ainakaan otettu pois. Tyviä ilmeisesti värjäät? Ei ongelmaa 🙂

  • MissEvilEve
   Posted at 21:47h, 12 helmikuun Vastaa

   Ihan normaalisti värjätään. Mäkin värjään 2-3vko välein tyveni vaikka olisi teippipidennykset. Ei vaikuta asiaan, kunhan nyt ei hulluna valele niitä teippejä hiusvärillä niin ei vaikuta mihinkään.

 • nora
  Posted at 21:45h, 12 helmikuun Vastaa

  toi tukka on uskomattoman ihana!

  teippipidennykset on helpoin tapa saada pidennykset mun mielestä, mutta on niissä huonotkin puolensa.. mulla oli ne aika pitkään ja kokeilin eri vaihtoehtoja. värjäilin ja laitoin tukkaa ihan niinkun normisti. yks aamu sitten vaan huomasin että ei helvetti, mulla on kalju läntti päässä, joku 3cm halkasijaltaan. itkien siinä sitten irrotin kaikki pidennykset pois päästä enkä sen jälkeen oo koskenu muutakun klipseihin. tosta on nyt vuos mut edelleen toisella puolella päätä on tosi paljon vähempi tukkaa kun toisella.

  mulla saatto sitten ehkä olla ”heikot” hiukset, mutta ton jälkeen en kyllä teippejä uskalla enää laittaa 🙁 kiva jos sulla kuitenkin natsaa!!

  • linda
   Posted at 22:14h, 12 helmikuun Vastaa

   Apua! voi ei!! kamalaa! Me ollaan oikeen tsekattu toi juttu, että nää ei ainakaan oo mun tukkaa syöny yhtään, onneks! sinetit kyllä söi!

 • nelli
  Posted at 21:45h, 12 helmikuun Vastaa

  Moi!

  voisitko sä mahdollisesti tehdä jossain välissä postauksen vatsatreenistä/ ruokavaliosta. Itse olen n. 5kg alipainoinen mutta silti mahassa pömppis ja siitä olisi kiva päästä eroon ja saada edes vähän vatsalihaksia näkyviin! En kuvitellut että se olisi näin haastavaa! Olisi kiva saada apua tähän osaavalta ihmiseltä 🙂

  • linda
   Posted at 22:14h, 12 helmikuun Vastaa

   voin joo:)

   • nelli
    Posted at 22:23h, 12 helmikuun Vastaa

    älyttömän paljon kiitoksia! 🙂

 • MissEvilEve
  Posted at 21:46h, 12 helmikuun Vastaa

  Teippipidennykset on kyllä parhaat ikinä. Itsellä on ollut pari vuotta nyt, välillä tosin oon pitänyt taukoja ja nytkin oon omalla tukalla. Mulla kyllä täytyy teipit huoltaa 4-6vko välein koska ovat sitten jo pari senttiä irti päänahasta ja alkavat roikkumaan + oma hius sitten takkuuntuu ja rastoittuu. Kasvaa hiukset nimittäin sen verran nopeasti että ei onnistuis tommonen kerran puoleen vuoteen tahti. Ida onneksi huoltaa mun pidennykset ja pistää teipit kuntoon, eli se on tosi kätevää kun on kaverilla taidot 🙂 Ei mene kuin tunti siihen että on irroitettu ja nostettu takas ylös uusilla teipeillä. Kätevää kun mikä.

  http://musclefetish.fitfashion.fi/

 • Sini Spark
  Posted at 23:11h, 12 helmikuun Vastaa

  Allekirjoittaneella täsmälleen samanlainen vaalennusprojekti edessä. Kahdeksan vuotta olen ollut lähes mustahiuksinen ja nyt kun elämä muutenkin muuttuu, täytyy tukankin muuttua. Jos näistä omista kutreista saa edes puoliksi noin ihanat, niin enpä malta odottaa tiistain kampaaja-aikaa! <3

  http://trainingspark.blogspot.fi/

  • linda
   Posted at 13:16h, 13 helmikuun Vastaa

   aivan varmasti saat ihanat kutrit itsellesi!! (:

 • Erika
  Posted at 23:42h, 12 helmikuun Vastaa

  Upee tukka ja mielenkiintoinen blogi! I like. Riina on kyl huippu ammattilainen. 🙂

  Ps. Kerro Riinalle terkkuja entiseltä luokkakaverilta kampaamo koulusta! 😉

  • linda
   Posted at 13:15h, 13 helmikuun Vastaa

   On kyllä ja kiitos (: kerron!! (:

 • stina
  Posted at 00:04h, 13 helmikuun Vastaa

  Todella hyvältä näyttää! Sun kuvien katselu motivoi mua salille , kiitos siitä! 😀

  • linda
   Posted at 13:15h, 13 helmikuun Vastaa

   Ihana kuulla, kiitos itsellesi (:

 • Marissa
  Posted at 04:00h, 13 helmikuun Vastaa

  Aaah, instassa sulle jo kommentoinkin, mut pakko vielä täällä hehkuttaa: toi sun uus tukka on ihana!!<3
  Ja kun oot päässyt kunnolla testailemaan ton Kevin Murphyn setin, niin ois kiva kuulla mielipiteitä. Toi on nimittäin muistaakseni aussimerkki, joten mä lähen täällä sit shoppailemaan jos toi toimii 😉

  • linda
   Posted at 13:15h, 13 helmikuun Vastaa

   kiitos !! <3 Ja kyllä kerron sitten!!:)

 • ida
  Posted at 06:31h, 13 helmikuun Vastaa

  Minäkin olisin halunnut kevääksi vähän vaaleaa raitaa kun on aina ollut tummat hiukset, kampaaja vaan värjäsi hiukset niin rumasti että oli pakko kotona taas laittaa tumma päälle ja nyt en uskalla enää yrittää uudelleen. Vuosien varrella mennyt vähän luotto kampaajiin, harmi kun en asu eteläsuomessa 🙂

  • linda
   Posted at 13:15h, 13 helmikuun Vastaa

   Voi ei!! :/ toi on niin inhottavaa. Mulle käynyt monesti sama homma!

 • mari
  Posted at 13:11h, 13 helmikuun Vastaa

  Moi! Oon lukenut blogiasi tässä reilu puoltoist vuotta, ja pakko sanoa, että aivan ihana blogi ja oot niin sydämmellinen ihminen, joka puhuu aina asiaa! Täältä oon saanut paljon vinkkejä niin ihmissuhde kuin terveys asioihin. Kiitos! Ja mä uskon kyl ihan kybäl, et sä pääset viel tavoitteisiisi ja yli niiden! 🙂 Tsemppiä!

  • linda
   Posted at 13:14h, 13 helmikuun Vastaa

   Voi kiitos todella ihanasta kommentista, merkitsee paljon!! (: tsemppiä sinnekkin mitä ikinä teetkin!

 • Noora
  Posted at 15:52h, 13 helmikuun Vastaa

  Noihan sopii sulle ihan älyttömän hyvin!! 🙂

  MoroccanOil myös mulla käytössä ja oon tykännyt 🙂

  • linda
   Posted at 16:38h, 13 helmikuun Vastaa

   Voi kiitos !!! Ja jep kuulemma on tosi hyvä 😉

  • linda
   Posted at 17:05h, 13 helmikuun Vastaa

   Okei. Pikaselasin tekstin ja taas perus klassinen kirjotus. tekstissä tuodaan esiin vain ns. Pintaa sivusta katsojan mielipiteen ja parin ”fitness pilasi elämäni” kirjoituksen perusteella. Saa tulla kokeilemaan.
   Olen ennenkin kirjoitanut aiheesta, missä käsitellään sitä miten fitness- tai mikä tahansa väärin toteutettu laji saattaa vahingoittaa kehoa. Siksi ammatti valmentaja ja hyvä pohjatyö on tärkeää. (:

 • vanilla
  Posted at 20:48h, 13 helmikuun Vastaa

  Aivan ihanat hiukset! <3

  Oheniko sulla hiukset paljon syömishäiriö aikoina? Entä kasvoivatko takaisin? Mulla on irronnut laihtumisen ja sitä seuranneen bulimian seurauksena varmaan puolet hiuksista eikä loppua näy.. Mulla oli ennen ihanan pitkät ja paksut hiukset ja nyt harmittaa niin paljon että olen itse typeränä mennyt ne pilaamaan. Olen alkanut syödä luontaistuotekaupasta ostamiani hiusteho pillereitä mutta en tiedä auttavatko. Jotain vinkkejä? Alan olla ihan epätoivoinen 🙁

  Tää blogi on ihan mahtava ja inspiroi mua hirveesti paranemisprosessissa, kiitos siitä! 🙂

  • linda
   Posted at 20:50h, 13 helmikuun Vastaa

   Kyllä oheni! Itelläni on vaaan auttanut terveelliset elämäntavat ja on kyllä kasvanut takasin hyvin! (:

 • hihi
  Posted at 13:51h, 15 helmikuun Vastaa

  Heii pakko kysästä kun ennen vannoit clipsi pidennysten nimeen niin miksi vaihdoitkin teippeihin ja kumpaa suosittelisit enemmän 🙂 ?????

  • linda
   Posted at 13:55h, 15 helmikuun Vastaa

   Jos jaksaa clipsejä venkslata niin nehän on omalle tukalle parhaat (:

 • bebe
  Posted at 19:50h, 27 helmikuun Vastaa

  Moi! Mitä maksaa riinalla sit tuollainen pidennys/tuuhennus ja värjäys yhdessä? Haluaisin myös löytää osaavan parturin joka tekis mulle unelma hiukset 😀

  • linda
   Posted at 21:15h, 27 helmikuun Vastaa

   Moikka! Soita riinalle ja kysy! 🙂

Post A Comment