Ylläritreenit!

Heippa!

Eilen olin n. klo 9 aamulla marssimassa Mayorsille ihanan BodyFitness- kisaaja ystäväni, Saran kanssa.  Mun oli tarkotus pitää välipäivä sekä tankkauspäivä ja vain käydä tsekkaamassa muutama juttu valkun kanssa. No… se tunne kun valkku heittikin ilmaan lauseen ”eiköhän Lindeskin meidän kanssa tänään treenaa!”. Vähän yritin laittaa vastaan ja sepitellä tärkeästä tankkaus-ja lepopäivästä , mutta ei auttanut. Kaikenlisäksi treeni oli jalkatreeni.

Voi pojat, mä niin tykkään niistä valkun vetämistä kinttutreeneistä! Yleensä on maha sekasin n. 2 pv ennen kun tiedän että yhteiset treenit pidetään, sillä myönnän pelkääväni niitä. Käytiin aivan uusia liikkeitä läpi ja ekan supersarjan aikana Sara jo huusi mulle että ”Linda, pakene vielä kun voit!”. Teki mieli. Siellä me sitten väännettiin, jompikumpi aina x-asennossa matolla kun toinen oli pakaragrillissä. Hengissä ollaan!

Sattuhan se, mutta olin myös todella tyytyväinen kun valkku myönsi ettei ainakaan tartte yhtään hävetä meidän puolesta. Meidän valmentaja on vähän sellanen, että siltä ei turhia kehuja saa. Jos se joskus kehuu, niin se tarkottaa että oot oikeesti hyvä  :-D  

Eilen illalla tunsin kun etureidet alko imee nestettä ja jumittumaan. Se tunne kun oot ollut sohvalla tunnin ja yrität siitä liikkua. Mahdotonta. Tiesin että tästäpäivästä ja viimeistään huomisesta tulee varmaan niin ihania. Onnekseni aamulla ei ollutkaan niin paha tilanne kun ajattelin. Pystyn kävelemään MELKEIN kuin ihmiset.

Tänään vietän sitten ansaittua välipäivää. Odotin sitä eilen innoissani, mutta nyt on sitten taas sellanen hinku treenaamaan ettei mitään järkeä. Mikä siinä on, että välipäivinä menis vaikka alasti ton lumihangen läpi treenaamaan ja itse treenipäivinä kiukuttaa että taas joutuu tuonne kylmään lähteä rämpimään. 

412037ff7e1621ee20f452e800453335

Nyt mä lähden Joelin kanssa syömään. Saa nähdä miten ne repii multa pään irti ravintolassa kun annan tilauksen grammoina ja haluan vaihtaa jokasen annoksen sisältämät ruoka-aineet toisiin, mutta kokeillaan :) Illalla ehkä tsekkaamaan leffaan jotain kauhua, apua! 

1601934_10151924511690794_1751930318_o


30 Comments
 • Sonja
  Posted at 20:17h, 01 helmikuun Vastaa

  Ootko käyny laittamassa lisää täytettä huuliisi? :o näyttää jo aika isoilta!

  • linda
   Posted at 20:55h, 01 helmikuun Vastaa

   Viivillä studio VMS laitoin syyskuussa perfechtaa hieman ylähuuleen muotoilumielessä. En tiedä paljonko on jäljellä, mutta omistan myös geneettisesti normaalia muhkeammat huulet.
   Meikkasin hieman huulten yli rajauksella, jolloin huulet näyttävät suuremmilta, joten uskon sen olevan enemmänkin muhkeuden takana :)

 • T
  Posted at 20:24h, 01 helmikuun Vastaa

  Onko sulla huulissa täytettä? Mun tarttis taas lähtee piikille mutten tiedä mihin kun aijemmalle tekijälle en voi mennä enään..

  • linda
   Posted at 20:55h, 01 helmikuun Vastaa

   Viivillä studio VMS laitoin syyskuussa perfechtaa hieman ylähuuleen muotoilumielessä. En tiedä paljonko on jäljellä, mutta omistan myös geneettisesti normaalia muhkeammat huulet.
   Meikkasin hieman huulten yli rajauksella, jolloin huulet näyttävät suuremmilta, joten uskon sen olevan enemmänkin muhkeuden takana :)

 • Suvi
  Posted at 21:00h, 01 helmikuun Vastaa

  Ottavatko kaikki ravintolat vastaan grammat yms tiedot? Vai onko tämä ensimmäinen kerta kun kokeilet? :)

  • linda
   Posted at 22:10h, 01 helmikuun Vastaa

   Ei mitään hajua :D nyt ainakin otti!;)

 • Päivi
  Posted at 21:52h, 01 helmikuun Vastaa

  Kaunis meikki, mitä käytät meikkipohjana? Mitä tuo ihana huulikiille on?

  • linda
   Posted at 21:58h, 01 helmikuun Vastaa

   Se on diorin, en muista tarkemmin nimeä :/
   myös meikkipohjana on diorin forever :)

 • ssd
  Posted at 22:36h, 01 helmikuun Vastaa

  Näyttää aika isoilta jo, liikaa :( iso nenä ja huulet on huono yhdistelmä.näytit ennen sirommalta

  • linda
   Posted at 22:47h, 01 helmikuun Vastaa

   Mielipiteitä on monia. Itse en ole koskaan pitänyt että mulle sopis mitenkään nirppa nenä ja viiru huulet, niinkuin suomen sukuisilla usein on. (:

 • 5
  Posted at 23:13h, 01 helmikuun Vastaa

  pakaragrilli hahha :D

  • linda
   Posted at 23:15h, 01 helmikuun Vastaa

   Hihii :)

 • siskonpeti
  Posted at 23:31h, 01 helmikuun Vastaa

  YLLÄTYSKYYKKY! :D

  • linda
   Posted at 23:32h, 01 helmikuun Vastaa

   Juurikin se ; D hahha!!

 • jenna
  Posted at 23:32h, 01 helmikuun Vastaa

  Kyllä osalla suomalaisista on isot kuten myös osalla ulkomaalais taustaisista pienet huulet. Itsellä on isot huulet ja ihan suomalaiset juuret ovat :) Huulten asentohan tässä on sellainen myös mikä antaa vaikutuksen isommista huulista :) mutta pointti on se että nätit ovat. Huulet ei koskaan voi olla liian isot. Ehkä joskus itsekin ku rahatilanne muuttuu nii käyn pistää extraa ;)

  • linda
   Posted at 23:36h, 01 helmikuun Vastaa

   TOtta puhut!Usein saan vaan kuulla haukkuja juurikin suomalaisilta erilaisesta nenästä/huulista/kasvonpiirteistä sillä eivät varmasti ole tyypillisiä täälläpäin ja niitä pidetään outoina/rumina.

 • Laura Silvonen
  Posted at 01:11h, 02 helmikuun Vastaa

  Jälleen tullaan tähän aiheeseen… Bikinifitness ei ole urheilua joten, jos et harrasta jotain urheilulajia niin älä pidä itseäsi urheiljana. Bikibi- ja bodyfitness ovat kauneuskilpailuita kuten ovat myös kehonrakennuslajit. Kyseessä ovat siis ulkonäkökilpailut, eivätkä fyysisyyttä vaativat kilpailut

  • linda
   Posted at 01:26h, 02 helmikuun Vastaa

   Siis MITÄ :D ?! Tosiaan niissä kisoissa ei urheilla mutta jos joku väittää ettei laji vaadi urheilullisuutta tai ettei laji ole 99% urheilua niin voi Morjesta :D se lavalla oleminen on pieni sekunti osa sitä kaikkea mitä laji vaatii!

   • Riikka
    Posted at 11:34h, 02 helmikuun Vastaa

    Joo eipä vissiin oo urheilua. :D Eihän siellä lavalla urheillakaan, mutta sinne lavalle ei pääse urheilematta. hahha. Linda kaunis oot taas! :)

    • linda
     Posted at 14:08h, 02 helmikuun Vastaa

     kiitos <3

 • Sara
  Posted at 02:32h, 02 helmikuun Vastaa

  Mut hyvin me vedettiin! Oon ylpee meistä ;) <3

  • linda
   Posted at 02:37h, 02 helmikuun Vastaa

   kyllä!;) mäkin <3

 • Ninni
  Posted at 05:45h, 02 helmikuun Vastaa

  Ei varmaan kellään oo mitäään eksoottista nenää tai luonnostaan muhkeita huulia vastaan. Sulla nyt on iso nenä ja pumpatut huulet ihan muuten vaan.

 • Emmi
  Posted at 10:58h, 02 helmikuun Vastaa

  Miten sä Linda jaksat näitä huuli-, nenä-, silmä-, korva-, tissi-, persekommentteja? Nostan hattua kun jaksat aina vastata kaikille asiallisesti. En ymmärrä miten joku jaksaa nähdä sen vaivan, että kommentoi jonkun toisen huulia, nenää tms.! Kateutta maybe? Pylly-kommentit toisaalta ymmärrän, etenkin jos kyseessä on lihaksikas tarakka :D

 • treenaaja
  Posted at 19:44h, 02 helmikuun Vastaa

  Hei, kirjoitappa blogiin välillä mitä kaikkea esim. jalkatreenipäivänä teet ? olisi mielenkiintoista lukea vähän itse treenistä tarkemmin :)

  • linda
   Posted at 22:13h, 02 helmikuun Vastaa

   oon kirjottanu aika montakin!:)

  • linda
   Posted at 22:16h, 02 helmikuun Vastaa

   jep!! :D kirous!

 • Aida
  Posted at 20:32h, 02 helmikuun Vastaa

  Ei vitsit niin tuttu tunne, että välipäivinä kyllä vetäis vaikka millasen rääkkitreenin, mutta sitten kun ois treenipäivä niin ei kyllä huvittas aina. Se on varmaan se että siks tekee mieli treenata ku tietää ettei joudu oikeesti treenaan niin mukamas kovasti tekee mieli. :D

 • Linda
  Posted at 21:49h, 04 helmikuun Vastaa

  Hei! kiinnostais tietää missä ravintolassa kävit:)? itsekkin tietyllä ruokavaliolla tiettyine grammoineen vaikka vielä ei kisaamaan ollakkaan menossa:) VIELÄ.. En oo siis itse missään ravintolassa 3kk käynyt joten olisi mahtavaa joskus koittaa mitä ne sanois mun vaatimuksiin:D!

  • linda
   Posted at 14:46h, 05 helmikuun Vastaa

   me käytiin mempparissa :)

Post A Comment