Kehitys loppuu tyytyväisyyteen!

Heippa!

Nyt voin vihdoin sanoa että alkaa treenit sujua Jouluhärdellejen jälkeen ja treenaaminen alkaa tuntumaan taas nautinnolliselta. Jopa minun on myönnettävä että Joulukuun jälkeen , jolloin pidin pidempää taukoa sairasloman vuoksi, oli vaikeaa palata vanhaan rytmiin. Varsinkin kun treenikertoja tuli tuplasti lisää…omasta tahdostani. 🙂

Tänään perus aamukuntopiirin ja asiakkaiden jälkeen jäin salille vielä treenaamaan selkääni. Yhtäkkiä tuli ihan törkeen onnellinen fiilis kun vedin alataljasoutua. Kyllä mä vaan sitten rakastan olla salilla, vaikka olisinkin siellä sen 70% päivästäni, ei haittaa!

Ei haittaa vaikka ruokailut on jokapäivä sitä samaa, ei haittaa yhtään! Mä tykkään rutiinista, eikä ruoka ole enää mulle mikään ihmeellinen asia. Koen sen kehon polttoaineeksi, työkaluksi jaksaa sekä kehittyä! Ei sitä tarvi pelätä tai stressata. 

Mä jopa alkuviikosta kauhistelin IFBB:n ilmoituksia n. yli 300 uudesta bikini kisaajasta. Mitä ihmettä, miten mä voin edes ajatella pärjääväni kun siellä on 300 varmasti mua saakelisti parempaa tyttöä rivissä? Ja niin, nää on vasta uusia ilmottautujia, siellä on se vanhatkin jotka on kisannut jo vuosia! APUA! 

Onneksi nyt tuntuu jo paremmalta, mutta innolla odotan itsekkin mitä musta kuoriutuu sinne lavalle 🙂

971911_583018071786441_851355825_n

Mun mielestä on super hyvä, että ei ole liian itsevarma, eikä liian tyytyväinen itseensä. Muutenhan helposti tulis sellanen harhakuva, ettei tartte aina vetää niin täysillä, eikä se haittaa jos mä nyt en meekkään seuraavaan 5 päivään treenaa. Oon niin hyvä ettei tarvitse.

Myös se olis musta  huonompi juttu jos omistais koutsin joka taputtelis olalle ja kehuis joka asiasta ja ns. tanssis koutsattavan pillin mukaan. ”Ai sulla on vähän huono päivä? No ei se mitään, ei oo pakko”.  Sitä kritiikkiä saa ja pitää tulla! Eihän siinä muuten kehitytä! Itse saan vähän väliä, tai aika useinkin huutoa touhuistani, ja niistä opitaan.  😎 Tärkeää on kuitenkin molemminpuolinen luottamus ja se tieto kilpailijan päässä että hänen etujaan tässä ajatellaan, vaikka joskus vähän potkitaankin perseelle ja jätetään ne säälijutut välistä.

 

1496468_583562531731995_2060649353_o

 

Uskon että tuo sääkin vaikuttaa mielialaan. Enää ei oo niin pimee ja on mukavaa mennä treeneihin kun aurinko vähän pilkottaa. Tai ei nyt liiotella auringosta, mutta ainakin on valosaa  😎

Mä aattelin että nyt on nukkumaan meno aika ja innolla varmasti herään aamuun, sillä huomenna on HIILARIPÄIVÄ <3 ja koutsin kanssa tapaaminen, jaiks! 


18 Comments
 • muikku
  Posted at 10:01h, 31 tammikuun Vastaa

  Mikä idea tolla lippiksel on gymil? Onks se vaan cool?

  • linda
   Posted at 13:26h, 31 tammikuun Vastaa

   Itseäni auttaa keskittymään. Näköeste 🙂

 • MissEvilEve
  Posted at 11:07h, 31 tammikuun Vastaa

  Tollanen koutsi onkin juuri hyvä. Pitää olla jämäkkä ja uskaltaa oikeesti vaikka vähän karjua valmennettavalle, tai ainakin sitä mieltä mä oon itse. Ei kauhean hyvin edisty jos saa aina vaan ymmärrystä mahdolliseen lusmuiluun tai ohjeiden noudattamattomuuteen tms, vaan pitää olla joku joka ruoskii että perkele nyt teet ja selitykset seis! Itse muistan aikoinaan kun olin Koutajoen Samulin valmennuksessa niin se aina sanoi että kiroilla ja huutaa saat treenatessa niin paljon kuin haluat, mutta kertaakaan et sano mulle että sä et jaksa tai että et enää viitsis, koska sitten me ainakin tehdään vielä pari päälle 😀 Se toimi hyvin. Valittaa saa jos sattuu jne mutta pitää tehdä, mutta valittaa ei saa tyyliin ”eimustaoosiihenenpystymihinkään”.

  http://musclefetish.fitfashion.fi/

 • Noora
  Posted at 13:13h, 31 tammikuun Vastaa

  Joo itsekin vähän kauhistelin tota ilmottautujalistaa :0 Mutta oikealla asenteella vaan. Mahtavaa, että on kisaajia. Tyhmempää olis jos ois vaan kolme kisaajaa ja pokaali varma nakki.

  Mieluummin niin, että jyvät erotellaan kunnolla akanoista ja parhaat erottaa selkeesti koko muusta porukasta.

  Tsemppiä meille! 🙂

 • riia
  Posted at 17:21h, 31 tammikuun Vastaa

  HEI ! Jos on normaalipainoinen 164/53 ja haluis kiinteytyä ja vähän lihasmassaa niin mitä olis hyvä syödä ja mikä kcal määrä per päivä? kiitos jos vastaat!

  • Laura
   Posted at 22:28h, 31 tammikuun Vastaa

   Hei! Vastaan lindan puolesta…
   Jos haluat kiinteytyä ja hankkia samalla lihakset näkyviin niin jätä herkut ja turha mässäily pois. Tarpeeksi proteiinia, (kana, liha, kananmunat) hiilarit riisistä, rasvat pähkinöistä, avocadosta, kylmäpuristetusta oliivi- ja kookosöljystä ja syö paljon kasviksia. Jätä leipä, karkit, leivokset, maitotuotteet. Jos haluat herkutella, syö esim. raakasuklaata!
   3-5 kertaa viikossa aerobinen kohtuu matalalla sykkeellä ja saman verran salitree iä.
   Näitä vinkkejä noudattamalla pitäis tulla tuloksia.

   • linda
    Posted at 23:00h, 31 tammikuun Vastaa

    Jätä maitotuotteet?

   • vege
    Posted at 19:38h, 01 helmikuun Vastaa

    Ite en syö lihaa joten proteiinin saanti koostuu pähkinöistä ja maitotuotteista (rahkat, raejuusto, proteiinijogurtit..) ja jos maitotuotteet jättää, niin mistä ihmeestä tarvittava proteiiniannos pitäisi raapia kokoon? Toki myös heraproteiinia kaapista löytyy, mutta mieluummin nauttisin protskun aterialla niin tulisi siitä ateriasta kylläiseksi..

    • linda
     Posted at 20:00h, 01 helmikuun Vastaa

     itse ainakin suosin maitoprotskua! 🙂

     • Sara
      Posted at 20:23h, 01 helmikuun

      Mulla menee maitotuotteista maha sekaisin ja tulee hengitystieoireita, vaikka olisi laktoositonta. Ilmeisesti olen yliherkkä lehmänmaidon kaseiinille. Heraa pystyn käyttämään. Vuohen- ja lampaanmaitotuotteet kävisi, mutta ne on kalliita, joten tosi harvoin tulee niitä ostettua. Mukavasti olen kuitenkin saanut lihasmassaa syömällä paljon hyvälaatuista lihaa (riistaa, luomulihaa, niittykarjan lihaa), kalaa ja kananmunia. Hyvälaatuista heraa käytän myös lähes päivittäin. Ilman rahkoja ja raejuustoja pärjää siis vallan mainiosti! Olen lisäksi keliaakikko, joten myöskään viljatuotteet eivät kuulu ruokavaliooni.

 • murmeli
  Posted at 20:00h, 01 helmikuun Vastaa

  Hei Linda, haluaisitko paljastaa mistä ostit instagramissa esittelemäsi mustat nilkkurit kultaisilla laatoilla? Olen ihastunut niihin kovasti 😀

  • linda
   Posted at 20:03h, 01 helmikuun Vastaa

   ihan bicbocista!!:)

 • Kiia
  Posted at 21:38h, 02 helmikuun Vastaa

  Hei, mä en ihan ymmärrä mikä ton alimman vas. puoleisen kuvan idea on? Istut hajareisin esitellen persposkia ja stringejä? 😀

  • linda
   Posted at 22:13h, 02 helmikuun Vastaa

   no se on se idea!

  • ilari
   Posted at 18:18h, 17 lokakuun Vastaa

   sillai onnistuu kaikeki nviehkoimmin esittää stringit se on kyl selkee 🙂 monilla ne näkyy suoraan ku housut liian alhaal mut tollain ku ne peitsossa niin paras aiankin mun mielest 🙂

 • ilari
  Posted at 18:15h, 17 lokakuun Vastaa

  totta ja siinä harhakuvassa varsinkin jos se menee liika itevarmuuteen iin läiskäsee vaan sinne päin jakuvittlee onnsituvansa vähän niinkuin sokkona juu välillä osuu mut aharvemmin ei

Post A Comment