Peppuasiaa!

Heippa!

Täällä lähti viikko vähän surkeasti käyntiin. Eilen HYPOXIN jälkeen iski joku outo hetkellinen flunssakohtaus, kurkkuun nousi ”kuuma peruna” ja olo oli jotenkin todella tukala. Päätin siis skipata treenit ja jäädä kotiin loppuillaksi.

Tänään jätin myös aamutreenin väliin, mutta illalla aijon ottaa kaiken takasin ja vetästä kunnon kinttutreenin. Olo on nimittäin jo paljon parempi, oikeestaan loistava! Motivaatio on kohdillaan, energiat on kohdillaan ja nopeesti kaukoputkella tsekatessa tähdetkin näytti olevan oikeissa asetelmissa  😉 

Tsekkailin eilen hieman vuoden vanhoja kuvia ja vertailin tähän päivään ja onhan se peppu aika hurjasti ottanut vastaan, reidet myös. Joku jo ilmoitti että kamalat miesreidet. No, katotaan mitä dietillä jää näistäkin kintuista jäljelle. 

Aikalailla tasan vuosi eroa kuvissa. Pahoittelen vanhan kuvan epäselvyyttä ja sitä että asento on muutaman sentin eri. ;)

Aikalailla tasan vuosi eroa kuvissa. Pahoittelen vanhan kuvan epäselvyyttä ja sitä että asento on muutaman sentin eri. 😉

 

Ja ei, en odota että täällä on nyt jengi huutamassa miten älyttömän upeet jättireiskat ja pärse mulle on  syntynyt, mutta oletan että ihmiset tajuavat fitneksen idean kun kisataan: Offilla rakennetaan niin paljon sitä reittä ja persettä kun vaan keritään jotta lavalla olisi jotain millä pyllistää. Kaikille kuntosalilla käyville EI kasva välittömästi tällaisia reisiä tai takamusta, joten ei tarvitse pelätä. 

Itse haluan edustaa lajissa sitä osiota, jossa on ensin hankittu sitä lihasta ennen kisadiettiä, enkä sitä osiota, että jo laihaan ja lihattomaan kroppaan on vedetty vain dietti. 🙂

Tänään ajattelin ottaa pitkästä aikaan treeniin mukaan lantionnoston, jos sais vähän uutta ärsykettä pakaroille ja kokoa ”yläpakaraan”. Jätin liikkeen yli puolvuotta sitten pois, sillä tein sitä liikaa ja kroppa turtui liikkeelle. Jospas nyt olis aika palautella liikettä kuvioihin. Sillä sain ainakin aikoinani suurimmat räjähdysvaaran tunteet pakaroihin.

Ostin tänään myös uudet orannssinmustat treenikengät, joskos nekin antais vähän uutta puhtia meininkiin.

Mä oon nyt 1,5 viikkoa ollut dietillä ja paino on pudonnut kilosen verran. Kroppa näyttää kuitenkin heti siltä että olis ainakin muutama- kolme lähtenyt. Joel jo huuteli tänään että olen liian laiha. Sanoin että comeon, tää mamma painaa melkein 63 kiloa!!  😆 Varaa on tippua vielä ainakin vitosen, mutta sen enempää en aio ennen kisadiettiä antaa tippua. Sellanen 5 kiloa kisapainoon vois olla aika bueno lähtö dietille 🙂

Muistattehan, että enää vain muutama päivä osallistua TAMMIKUUN tarjoukseen ohjelmista. Lisää tietoa löydät selaamalla alaspäin vanhemmista postauksista tai facebookista sivuilta LindaManuella. 

Palataan!:)


29 Comments
 • iiduli
  Posted at 19:32h, 28 tammikuun Vastaa

  Mä menin sanottomaks! Aivan huikee muutos! Siis musta sun peppu on täydellinen! Ja näkee et oot kyl tehny hommii! Waude 🙂

  • linda
   Posted at 19:34h, 28 tammikuun Vastaa

   Kiitos! itsekkin oon aika tyytyväinen!:)

 • mille
  Posted at 20:12h, 28 tammikuun Vastaa

  Wow! You go girl! Ei voi muuta sanoo, kuin että toivottavasti mäki saan vielä tuollaisen peban. Ei muu auta, ku jatkaa reeniä kovemmin. Tsemppiä sulle Linda 🙂 ps. hauska toi pällistelevä nalle tuos toises kuvas… :B

  • linda
   Posted at 20:18h, 28 tammikuun Vastaa

   Hahah! joo se on pena 😉
   Ja joo treeniä vaan!!!

 • Katariina
  Posted at 20:17h, 28 tammikuun Vastaa

  Oot niin inspiroiva!

  • linda
   Posted at 20:18h, 28 tammikuun Vastaa

   kiitos!:)

 • Minna
  Posted at 20:23h, 28 tammikuun Vastaa

  Miten joku voikaan kommentoida noita sun kinttuja miesreidiksi?? Miehillähän on iha ripakintut verrattuna naisiin;) Ja tää oli ny yleistetty of course, mut ymmärtänet pointin.. On kyllä upean muhkeat reidet ja muodokas ahteri! Wow! Tsemppiä jatkoon Linda!!

 • tsup
  Posted at 21:03h, 28 tammikuun Vastaa

  Siis ei herrajumala… vai että oikeen kamalat miesreidet! Emmää kestä ku tuntuu että joka paikassa jatkuvasti hienot saavutukset ja ilon aiheet käännetään just tuolle kannalle. Mun mielestä oot tehny aivan mahtavaa työtä kroppas eteen ja tuo jalkojen muutos on älytön! Ja todellaki hyvässä mielessä. Oon alusta asti sun blogia lukenu ja on ollu mahtavaa huomata, kuinka oot ulkoisesti ja sisäisesti kasvanu huiman matkan. En ymmärrä miksi lietsoa negatiivisuutta täällä toisten blogeissa, vaikka tiedän että Linda on sen verran vahva persoona, että sitä ei tuommoset turhanpäiväset kateellisten panettelut hetkauta. 🙂

  Hyvää jatkoa sulle ja tsemppiä reeneihin!

  • linda
   Posted at 23:19h, 28 tammikuun Vastaa

   kiitos hirveesti ihanasta kommentista :)! samoin sulle!

 • Hanna
  Posted at 21:32h, 28 tammikuun Vastaa

  Paljon maksaa pelkkä ruokaohjelma? 🙂

  • linda
   Posted at 23:18h, 28 tammikuun Vastaa

   62 euroa !

 • Saana Suominen
  Posted at 22:09h, 28 tammikuun Vastaa

  Vautsi, hyvältä näyttää! Oot ehdottomasti mun idoli, sulla on upee asenne lajia kohtaan. Itse kun fitness-blogeja seuraan niin tuntuu, että aivan liian moni lähtee heti diettaamaan ennen kuin on edes lihasta hankittu… No, mutta onneksi sellaiset tyypit eivät pärjää 🙂 Oot upea, ei mulla muuta!

  saanasdreams.blogspot.fi

  • linda
   Posted at 23:16h, 28 tammikuun Vastaa

   Kiitos paljon!!!!:) tsemppiä sinnekkin!

 • Ida
  Posted at 22:10h, 28 tammikuun Vastaa

  Upea muutos, itsekin samaan suuntaan menossa pikkuhiljaa! 🙂 Harvoin näkee miehillä yhtä hyviä reisiä ja pyllyä 😉

  • linda
   Posted at 23:16h, 28 tammikuun Vastaa

   Kiitos ja tsemppiä!;) samaa mieltä!!

 • zaza
  Posted at 22:41h, 28 tammikuun Vastaa

  omg! on eroa !!

  • linda
   Posted at 23:15h, 28 tammikuun Vastaa

   kiitos 🙂

 • Vilma
  Posted at 23:01h, 28 tammikuun Vastaa

  Nyt pakko kysyy tälläinen tyhmä kysymys…. 😀 olisitko sun reisiin ja pakaroihin ihan tommosenaan (mitä ne nyt on) niin tyytyväinen ilman mitään dieettaustakin ? Hyvältä näyttää ainakin mun mielestä !! 🙂 (y)

  • linda
   Posted at 23:12h, 28 tammikuun Vastaa

   kyllä mä tykkään tästäkin lookista paljon 🙂

 • Iiris
  Posted at 23:38h, 28 tammikuun Vastaa

  Kirjoittelinkin äsken seuraavan postauksen kommenttiboksiin, ois kenties ollu tähän sopivampi. Mutta nyt jo uuteen aiheeseen!

  Minkälaisia noi sun tekemät ohjelmat on? Elikkä onko ruokaohjelmissa seitsämälle päivälle 5 (tai muu tietty määrä?) ateriaa ja sitä noudatetaan viikosta toiseen vai miten? Ja reeniohjelmissa sama, suunnitelma yhdelle viikolle? Mikäli näin on, milloin olisi aika tilata uusi päivitetty paketti? Kiitos kovasti mikäli vastailet 🙂

 • Wilma Ruohisto
  Posted at 01:39h, 29 tammikuun Vastaa

  Ah sinä upeus!! Voi kun mäkin eikun KUN mäkin vielä joskus ;)) Keep it going, kuten joku jo aikasemmin kommenttilootaan pistikin: on ihan uskomatonta kuinka paljon voit inspiroida mua!

  Kiitos kiitos kiitos siitä. pus ja tsemppiä dieettiin! <3
  nimim. yks bulkkaaja jonka mahasta tuntuu tällä hetkellä puuttuvan pohja.. 😀

 • MissEvilEve
  Posted at 09:39h, 29 tammikuun Vastaa

  Hyvä muutos kyllä, tuossa oikein korostuu kuinka pieni (ja jonkin verran myös lattana) se aiempi pyllysi on ollutkaan. Ihmettelen kyllä kovasti niitä ”miesreidet” -kommentteja ja sellaisia että pakaroista pitäisi saada pyöreät ja isot ILMAN että reidet kasvaa? Siis häh?

  Ei kai kukaan oikeasti tavoittele epätasapainoista ja epäsymmetristä fysiikkaa? Toivottavasti ei, sillä joku pallopylly tikkujaloilla (sellasilla jäätyneiden pulkannarujen kaltaisilla) olisi kyllä aika epäesteettinen näky 🙂 Muutenkin kauhistelijat eivät varmasti osaa ottaa kuvien illuusiota huomioon, sillä oikeastihan olet hyvin siro ja ”pieni” nainen etkä mikään iso muskelimörssäri.

  http://musclefetish.fitfashion.fi/

 • Jeejee
  Posted at 12:29h, 29 tammikuun Vastaa

  Mahtavaa, siis aivan upeeta! Oon melko varma että teikä tulee sijoittuun kisoissa hyvin, ku tosiaan tota lihaa löytyy!
  Tommoseen bootyyn mäkin tähtään, edessä tosin on piiiiiiitkä matka sillä näin vuoden treenin jälkeen vasta nyt alkaa tuntua, että löytyy sitä hermotusta perseestäkin liikkeiden aikana.
  Kerropa semmone juttu, että kuinka monta jalkatreeniä viikkoon oot tehny keskinmäärin ton vuoden aikana?

 • emppu
  Posted at 19:36h, 29 tammikuun Vastaa

  Ihan kiinnostuksella kun monet kaverit kyselleet kuin ne sais treenattua pyllyä ettei reidet kasvais niin suureksi mukana, niin millaiset liikkeet ois hyvät ja toistomäärät? Jos sitä pyllyä kuiteski isommaksi haluaisJa monta grammaa enemmän hiilareita suosittelisit syömää ku pitää tollasen hiilaripäivän? 

 • moi
  Posted at 20:34h, 29 tammikuun Vastaa

  Hei mitä liikettä suosittelisit tuon lantionnoston tilalle? Itsellä ollut se pitkään jo mukana treenissä ja pitäisi keksiä vaihtelua.. Muut pakaraliikkeet ovat vaihtuneet kyllä, mutta tuo on tuntunut olevan niin tehokas, että kumminkin tulee se jokakerta tehtyä 🙂

 • Pive
  Posted at 12:06h, 30 tammikuun Vastaa

  Moikka! Oisko sulla jotain hyviä pepputreenin liikkeitä polvivammaselle :D? Kyykyt ja askelkyykyt rasittaa liikaa polvea 🙁 ihanat jalat oot ittelles kyllä reenannu!:)

 • Pauliina
  Posted at 21:44h, 02 helmikuun Vastaa

  Hui, kuinka hyvä pylly! 🙂

 • tyttis
  Posted at 13:13h, 04 helmikuun Vastaa

  Kui pitkälle ajalle teet ruokaohjelmaa?

  • linda
   Posted at 14:25h, 04 helmikuun Vastaa

   Teen aina ihan toiveiden mukaan 🙂

Post A Comment