I LOVE CARBS!

HIILARIPÄIVÄ! 

Tänään on ollut tämän viikon toinen juhlapäivä, nimittäin välipäivä & hiilaripäivä. Tankkaan aina välipäivinä, joita on 2 viikossa, jottei kroppa mene juntturaan. Monet diettaajat tekevät sen virheen, että jättävät tankkauspäivät välistä tai diettaavat pienillä kaloreilla liian pitkään (max 2kk) jolloin kroppa pudottaa ja hidastuttaa aineenvaihduntaansa, ja sitä onkin kiva sitten lähteä taas herättelemään….Ja tästä puhun nimimerkillä kokemusta on.

HYPOXI on myös aivan älyttömän hyvä tapa saada aineenvaihduntaa hereille, jos sen on joskus ryssinyt. Itse kävin taas perjantaina ja menen huomenna uudelleen. Monet muutkin urheilijat käyttävät HYPOXIA ja törmäsinkin Elina Tervoon viime reissulla 🙂 Muistakaa katsoa edellisestä postauksesta HYPOXI tarjous.

IMG_20140124_140259

 

Takas Hiilareihin! Viimeviikolla vedin yhdeksät treenit, yks jäi uupumaan koska eilen illalla mun maha meni ihan sekasin kesken treenin eikä kroppa ottanut mitään vastaan. Olin kai syönyt jotain huonoa… 

Tänään heräsin aamulla klo. 8, sillä oli pakko päästä syömään kunnon annos puuroa!! Oi saakeli, että oli hyvää! 80g hiutaleita napaan lisukkeineen ja takas sänkyyn tuhisemaan. 

Aterioilla saan syödä runsaasti hedelmiä ja hiilaria, kuten makaronia/pastaa muutenkin, proteiinit taas pidetään pienemmässä roolissa. Makrot on siis aikalailla ylösalasin treenipäiviin verrattuna.

IMG_20140126_144221

Lähdenkin seuraavaksi kauppaan ostamaan vielä muille aterioille kunnon hedelmiä ja hiilareita ja vietän tämän päivän onnellisesti sohvalla. 😉 Huomenna jatkuu taas huhkiminen kohti kesää!

Loppukevennykseksi esittelen teille vielä mun EHKÄ uuden lookin.Huom. kokeilen vasta… Mua tulee salilla välillä vastaan tyttöjä jotka näyttää niin hyvältä! Varsinkin kun itse näyttää kunnon räjähdysvaaralta vieressä…No, ajattelin myös itse kokeilla! Oltiin lähdössä kultsalle tsekkaamaan RUDIROK ja Michael Winslowia (jotkut muistaa esim poliisiopistosta se tumma jäbä joka tekee niitä ääniä!) ja laittauduin tietenkin arkilookkia enemmän, ja ajattelin että nyt on hyvä sauma kokeilla tätä uutta salityyliä! Kylläpäs muuten piristy kummasti koko hapitus!

 

 Girls be like "just came from gym and had a badass workout" ! #squat #trainhard #justdoit #sweat #fitness

 

Ehkä minäkin alan tästä lähtien noudattamaan mielummin tätä uutta lookkia!! Näytänhän mä nyt ihan super paljon paremmalta kuin tässä oikeesti kesken treenin otetussa kuvassa:

20131202_215238

 

Mutta sitten jos mä luopuisin tästä lookista ja alkaisin käyttää tota ylempää niin mähän joutuisin täysin luopumaan siitä itse treenaamisesta. Tää on nyt vähän vaikee päätös, mutta ilmotan teille kumpaan päädyin seuraavassa postauksessa!  😉

 

IMG_20140126_012524

 


Tags:
34 Comments
 • Jasmin
  Posted at 19:33h, 26 tammikuun Vastaa

  Hahahha en kestä ;D niiiin totta. Mä en ainakaan jaksa salill ns panostaa.. Näkee muijia ku oikeen korjaa meikkiä ennen ku lähtee pukkarista… Huhhuh. Luulis et se meikkivoide ja hikoilu ei tee kauhee hyvää iholle…

  • linda
   Posted at 19:46h, 26 tammikuun Vastaa

   Joo mulla menee naama ihan tukkoon jos meen jostain suoraa treenaa ja jää meikit naamaan 🙂

 • keijo
  Posted at 19:34h, 26 tammikuun Vastaa

  Miksi kiinnität huomiota miten jotkut siellä salilla ovat laittaneet itsensä ja mitä ne siellä tekevät? Anna olla vaikka kymmenen kokoa liian pienet urheilurintsikat ja perjantai meikit naamalla, uskoisi ettei sulla olis aikaa tai edes halua katsoa muita siellä 😀 Serious, anna heidän vaikka tulla vaan hihhuloimaan sinne. Onhan se hienoa että sulla tulee hiki ja oot naturel siellä salilla, jotkut haluaa ehkä näyttää sielläkin hyvältä ja se on jokaisen oma asia 🙂

  • linda
   Posted at 19:42h, 26 tammikuun Vastaa

   Sika koska täytyy pysyy trendien mukana!! 😉 Mäkin haluan! mä oon kuitenkin päivässä 3-6h salilla töidenkin puolesta niin kaikenlaiseen ehtii kiinnittää huomiota! 😉 ei tarvii ottaa niin tosissaan 🙂

 • Kysyjä
  Posted at 19:47h, 26 tammikuun Vastaa

  Kuinka pitkään alhaisilla kaloreilla uskaltaa kituuttaa ja dietata, ennen kuin se kroppa alkaa hidastaa aineenvaihduntaansa? Sanoit 2kk olevan maksimi, mutta kuinka nopeasti se keskimäärin tapahtuu?

  • linda
   Posted at 19:48h, 26 tammikuun Vastaa

   usein kuukaudessa kroppa alkaa tosissaan alentaa aineenvaihduntaa !

 • niina
  Posted at 20:17h, 26 tammikuun Vastaa

  Tämä on kyllä niiin totta! Tissit kaulassa asti, huvittavaa! 😀 Bloggaaja annib hyvä esimerkki tästä

 • MissEvilEve
  Posted at 20:25h, 26 tammikuun Vastaa

  LOL Linda 😀 Jumankekka että olit kyllä saanut kirjaimellisesti tissit tiskille! Hienot oli luomiväritkin, tosin tollaset voi pikkusen levähtää salilla jos vahingossa hikoilee 😉

  Mä kyllä treenaan todella usein meikattuna, mutta se nyt johtuu siitä että menen suoraan töistä treenaamaan ne työmeikit naamalla. Osa meikeistä kyllä lähtee siinä hikoillessa ihan hienosti liikkeelle, että kovin vahvoja bilemeikkejä ei kannata naamaan jättää tai on aikamoiset suttumaalaukset lärvissä hetken kuluttua 😀

  Mut hei, ilmottele sitte kumpaan päädyt 😉

  http://musclefetish.fitfashion.fi/

  • MissEvilEve
   Posted at 20:26h, 26 tammikuun Vastaa

   Ainiin ja tärkein unohtu. Täälläkin tankataan tänään ja mä oon ihan luuseri. En saa millään syötyä noita kaikkia safkoja. Nopeita hiilareita paljon, aaargh 😀

   • linda
    Posted at 20:45h, 26 tammikuun Vastaa

    mullakin on vähän tukalaa :D!!

  • linda
   Posted at 20:45h, 26 tammikuun Vastaa

   kyllä mä niitä väänsin, vanhat xxs urheiluliivit tungin päälle 😀 !!
   Mä ilmottelen 😉

 • boobooo
  Posted at 20:32h, 26 tammikuun Vastaa

  Mie en kyllä nyt tajuu tuota että on se niin kamalaa käydä meikit naamassa salilla…
  Ite käyn aina aamusin salilla ennen töihin menoa, ja todellakin meikkaan ja laitan hiukset ennen sitä. En vois kuvitellakkaan että salin jälkeen rupeisin tärisevillä käsillä meikkailemaan kokonaan, korjailen tietysti. Kuitenkin n. 15min salin jälkeen olen töissä.
  Siis luuletko oikeesti et suurin osa ihmisistä, ketkä siellä meikeissä treenaa, on meikannut ihan vaan treenia varten?

  Ja sitten tuo hikoilu, joo täällä on yks joka kyllä hikoaa, muttei ikinä niin pahasti että olisin kokonaan märkä. Voit sanoa tähän että en treenaa tarpeeksi kovaa, mutta kyllä treenaan niin kovasti mitä astma antaa periksi. Mulla ei oo eläissäni haissut ikinä hiki ja syytä sille en kyllä tiedä. liekkö tämäkin ”hikoamattomuus” johtuu samaisesta asiasta. Entiiä menikö mulla jossain vaiheessa aineenvaihdunta niin sekaisin vai mikä mussa on sit niin erikoista. Ja niinhän sitä jokapaikassa toitotetaan että jokainen ihminen on erillainen.

  • linda
   Posted at 20:44h, 26 tammikuun Vastaa

   kyllä mullakin on usein salilla hieman meikkiä, koska meen suoraan töistä tms. En tosin vois kyllä samalla naamalla koskaan mennä treenin jälkeen töihin, sillä vaikka itsekkin kuulun niihin ihmisiin jotka hikoilevat minimaalisen vähän, niin silti kyllä naama levähtää.
   Ja tämä nyt on ihan ääripää esimerkeistä parodia, ei mistään päivämeikistä, mikä itsellänikin saattaa usein olla päällä. Tosin se ei varmasti kenellekkään hyvää tee.

 • apua tarvitsevalle
  Posted at 21:22h, 26 tammikuun Vastaa

  Moikka! Mulla on päässyt käymään juurikin toi kropan täydellinen jumiintuminen.. Yksinkertaisesti liian kauan laihdutin liian pienillä kaloreilla.. 🙁 Olis tosi kiva, jos voisit antaa joitain vinkkejä tohon herättelyyn? Oon vieläkin vähän skeptikko kaiken ruoan suhteen ja pelkään lihovani uudelleen, enkä siksi ilmeisesti osaa/uskalla buustailla kunnolla… Joten olisin tosi kiitollinen, jos osaisit neuvoa miten tän kropan saa taas toimimaan. 🙂

  • linda
   Posted at 01:33h, 27 tammikuun Vastaa

   syö säännöllisesti, juo paljon ja harrasta liikuntaa!
   pikkuhiljaa nostat kalorimäärää, vaikka 100kcl viikossa ja herättelet!

 • Liv
  Posted at 01:08h, 27 tammikuun Vastaa

  Jotkut ottaa vähän liian tosissaa ton sun läppäs 😀 mut instagramissa tulee vastaa aika paljon just tollasia kuvia :DD

  • linda
   Posted at 01:32h, 27 tammikuun Vastaa

   Joo niin ottaa 😀 Huumoria vähän peliin 😉
   Niin silti tulee kyllä, varsinkin jos yhtään tsekkaa vaikka jenkkien IG:tä 🙂

 • Tipu
  Posted at 10:36h, 27 tammikuun Vastaa

  Mun piti ihan tosissaan miettiä, miten toi eroo sun normilookista 😀 sit ku luki näitä kommentteja niin tajus…

  • linda
   Posted at 22:30h, 27 tammikuun Vastaa

   ei mitenkään!;)

 • Anni
  Posted at 12:12h, 27 tammikuun Vastaa

  Jotkut treenaa salilla täydessä tällingissä (suurin osa luultavasti työpäivän jälkeen esimerkiksi), mutta miten se pohjimmiltaan eroaa siitä, että toisten ultimaattinen tavoite on päästä lavalle täydessä tällingissä puolialasti esittelemään koko komeutta? Yhtä pinnallista huomion hakemista joku vois sanoa 😉

  • linda
   Posted at 22:30h, 27 tammikuun Vastaa

   No bikini fitness on yksi pinnallisimmista lajeista mitä on olemassa 🙂 totta!
   en silti tiedä yhtään bikinifitness kilpailijaa joka on kisameikissä salilla tai urheilijaa ylipäätään 😀

 • Mimi
  Posted at 19:21h, 27 tammikuun Vastaa

  Hei Linda 🙂

  Oon nyt lukenut sun blogia säännöllisesti vuoden alusta ja yrittänyt saada inspiraatiota. Oot hirmu kaunis ja omaat täydellisen kropan ja näin minun silmin myös täydellisen elämän :D! Ongelma on……….Haluan laihtua :D! Mulla olis tavoitteena joku kaunis päivä saada yhteensä 15-20kg pois, jep, hirmuisesti. Se, että miten liikakilot on tullut on superhyper epäterveellinen ruokavalio joka on jo retkahtanut pahasti käsistä! Tiedän, että terveellisellä ruokavaliolla jo saataisin hyvä alku 🙂 Mulla ei ole todellakaan tavoitteena ”kesään mennessä -20kg” vaan kunhan saisin edes 5kg pois, olisin super tyytyväinen 😀 Mutta kun en omista yhtään itsekuria. Jokapäivä häpeän sitä kun katson peiliin. Itsetuntonikin on nollassa. Mua suorastaan *ituttaa se että en vaan osaa ja oon vihanen itselleni tästä ruoka-addiktiosta. Sitten näitä kuuluisia selityksiä. Olen kohta valmistunut koulusta mutta vielä ei ole hirmuisesti aikaa (paitsi nyt kun näpyttelen koneella..) käydä salilla. Omistan salikortin mut en edes osaa siellä tehä mitään ja hävettää ku tämmönen amazon siellä lyllertää. Tilanne ei ole vielä päätähuimaavan paha, mutta se muuttuu, jos en pysty tehdä muutoksia! Pystynköhän ikinä saamaan kesään mennessä 5-6kg pois!? 175/85!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jos vain pystyt auttamaan jollain tsemppaavilla sanoilla, se olisi paljon<3 Kiitos 🙂

 • Ida
  Posted at 08:52h, 28 tammikuun Vastaa

  Moi! Laitoin sulle tossa pari päivää sitten spostia, kun olisin kiinnostunut 🙂 toivottavasti tuli perille kun ei vastausta tullut vielä, etten väärää osoitetta vaan laittanut 😀

 • meikkaaja
  Posted at 09:14h, 28 tammikuun Vastaa

  Onhan se hyvä dissata muiden salilla kävijöiden meikkaamista kun olet itse blogissasi kertonut kuinka juuri meikkien leviämisriskin rakia oot ripset ja kulmat laittanut kestokuntoon. Kaikilla ei ehkä oo varaa tähän jolloin on mun mielestä ihan ok vähän meikkaa jos se antaa paremman fiiliksen. 🙂
  Ja eipä tarvii sunkaan blogia kovin alss selata niin siellä salilla oot ihan yhtä lailla jonkinlaisissa meikeissä.. voit vähän niitä aikoja miettimällä ymmärtäö miksi jengi meikkaa salille edes ne ripset ja kulmat – siinä missä säkin (ainakin ennen).

  • linda
   Posted at 15:03h, 28 tammikuun Vastaa

   Joo kyllä mäkin sillon 17-18 vuotoaana tälläsin mutta sillon oli treenit pikkasen eri luokkaa ja ehkä halu näyttäytyä , eikä treenata. Nykyään ei yksinkertaisesti edes pystyis vaikka haluais (:

 • sarppa
  Posted at 12:10h, 28 tammikuun Vastaa

  Hei! Oisko sulla jotain vinkkejä lonkankoukistajien kireyden hoitamiseen? Oon yrittäny venytellä, rullailla ja hieroa mut jotenki ne on niin kireet ettei pakaratreeni mee oikein perille..pariviikkoo sitten kun pidin vikkon tauon liikunnasta ja venyttelin ja rullailin lonkan koukistajat jokapäivä n.tunnin niin seuraavadsa pakaratreenissä sain ekan kerran OIKEASTI tuntuman kyykyssä. Ikinä ennen en ollut sillä tavalla sitä saanut. Mutta heti nyt ne on uudstaan mennyt vaikka olen yrittänyt niitä hoitaa. Mitä suosittelisit? Alkaa turhauttaa 🙁

 • K
  Posted at 12:50h, 28 tammikuun Vastaa

  Mä en tajua tota lippiksen käyttöä salilla????? Siis mikä sen idea on 😀

  • linda
   Posted at 15:01h, 28 tammikuun Vastaa

   Mua se auttaa ainakin keskittymään ja pitää hien pois tippumasta 😀

 • emppu
  Posted at 17:09h, 28 tammikuun Vastaa

  Ihan kiinnostuksella kun monet kaverit kyselleet kuin ne sais treenattua pyllyä ettei reidet kasvais niin suureksi mukana, niin millaiset liikkeet ois hyvät ja toistomäärät? Jos sitä pyllyä kuiteski isommaksi haluais

  Ja monta grammaa enemmän hiilareita suosittelisit syömää ku pitää tollasen hiilaripäivän? 🙂

 • jenna
  Posted at 19:51h, 28 tammikuun Vastaa

  huvittavaa on miten arvostelet noita ihmisiä ja puhut itse olevasi aina naturellina mutta mitä sussa on aitoa? ei ainakaan tissit,ripset, kulmat tai huulet. moni suomalainen julkimo on tismalleen samanlainen, ihmetyttää miten huono itsetunto ihmisillä on kun ei olla omaan ulkonäköönsä tyytyväinen ja sitten arvostellaan vielä muita. ei tarkoita etteikö treenaisi kovaa jos näyttää silti hyvältä.

  • linda
   Posted at 19:55h, 28 tammikuun Vastaa

   No ainakin mulla on huumorintajua 🙂

 • pettynyt
  Posted at 20:41h, 28 tammikuun Vastaa

  Itse olen pettynyt pajulahteen :/ ennen tissileikkausta oli urheilullisia kuvia mutta nyt on tissit joka helvetin kuvassa ja muutenkin sporttisuus on kadonnut.

Post A Comment