HYPOXIa testaamassa! (tarjous HYPOXIsta!!!)

Tänään raahauduin 7 aamulla ylös, nimittäin pääsin testailemaan Herttoniemen HYPOXIa! Oon aina halunnu päästä testaamaan ja kokemaan miltä se tuntuu ja mikä oliskaan parempi ajankohta kuin alkanut dietti?

HYPOXI mahdollistaa paikannetun rasvanpolton. HYPOXI polttaa rasvaa täysin luonnollisesti kevyen rasvanpolttoliikunnan ansioista. Liikunnan aikana rasvahappoja vapautuu kehon energiantarpeen mukaan ja rasvaa palaa lihaksissa sekä metaboiloituu maksan toiminnasta. HYPOXIssa vaihtelevan ilmanpaineen yhdistäminen liikuntaan auttaa kohdistamaan rasvanpolton jopa 70%:sesti toivotulle alueelle, alueen optiomoidun verenkierron ansiosta. (Teksti lainattu www.HYPOXI.fi sivuilta)

Ensin meikäläinen asetettiin sellaseen super hauskaan sukelluspukumaiseen asuun, jonka jälkeen mut kiinnitettiin ikäänkuin letkuihin. Siinä sitten kuplittiin 20 minuuttia.

 20140122_091235

20140122_082044

 

Tuo puku vilkastuttaa pintaverenkiertoa ja aineenvaihduntaa, mikä mahdollistaa rasvan palamisen ja selluliitin vähenemisen. Iho tulee kimmoisammaksi ja selluliitti vähenee.

Sen jälkeen alkoi pyöräily osuus, jossa poltetaan rasvaa paikallisesti. Elikkä asetutaan sellaseen laitteeseen, jossa poljetaan 30 minuuttia (ei mitään spinning tuntia, vaan suht rauhallista ja tasaista polkemista, joten sopii ylipainoisillekkin). Tämä oli rasvanpolttoa varten. Mulla kohdistettiin reisiin sekä alavatsaan rasvanpoltto, jossa suurimmat rasvakertymät mulla ovat. 

Yhdessä tämä Iho&Selluliittihoito sekä rasvanpolttohoito ovat super ! Aion nyt kokeilla sarjana ja   varmasti toimii! Monet missit & kisaajat käyttää tätä yhdistelmähoitoa. Urheilijoille se toimii myös hyvänä palauttavana hoitona.

Uusille HYPOXIn asiakkaille tehdään aina myös ruokaohjelma hoitosarjan ajaksi. Hoito kestää n. kuukauden verran ja se sisältää 3 hypoxia viikossa, yhteensä 12. Tämän aikana yleensä asiakas laihtuu n. 2-3 kiloa ja menettää jopa 30 senttiä vyötäröltä! HYPOXI, kuten kaikki muukin tässä maailmassa vaatii kuitenkin sitä ruokavalion noudattamista, eli vaikka treenaat HYPOXIlla, ei se tarkoita että voit silti syödä pizzaa ja munkkeja :D Herttoniemessä olikin hyvin ammattitaitoista henkilökuntaa, jotka osaavat hommansa ja pystyvät auttamaan asiakkaita ruokailujen kanssa hyvin.

Itse otan nyt HYPOXIn mukaan diettiini, ja jos mun lukijoita myös kiinnostaa, niin minun blogin nimellä saa extrana 3 hoitokertaa, eli yhteensä 15 hoitoa Herttoniemen HYPOXIssa!!! Sillä luulis kyllä senttien kadota ja rasvan palaa! ;)

Kysyin kuinka tehokasta tämä on, että pystyykö esim ryhmäliikunnalla/omalla panostuksella samaan samassa ajassa, niin vastauksena sain että HYPOXIlla pystytään jopa 3x parempiin tuloksiin hoitojen aikana, eli yhdessä kuukaudessa. Tämä kuitenkin vaatii myös sitä ruokaohjelman noudattamista! 

Oli kyllä todella hauskaa ja mielenkiintoista. Innolla tuloksia odotellessa :)

logo

 

Etusivu


14 Comments
 • Ilona Huovinen
  Posted at 18:07h, 22 tammikuun Vastaa

  Moikka :) Oliko henkilökunta mukavaa? Kävin nimittäin testauksessa Aleksin hypossa ja sinne en suostu rahojani laittamaan:(

  • linda
   Posted at 18:35h, 22 tammikuun Vastaa

   Oli kyllä erittäin mukavaa :)

 • Nea
  Posted at 19:37h, 22 tammikuun Vastaa

  Mä täällä taas kommentoimassa, mutta vitsi oon jo pitemmän aikaa katsonut kun olen huomannut Turkuun ilmestyneen kyseisen liikkeen/yrityksen, että onkohan joku tuota oikeasti testaillut… Ihan huippua, tän jälkeen uskaltaudun varmasti itsekin varailemaan hoitoa jos sais vielä pientä buustausta nytjo hyvin näkyviin muutoksiin kehossa! Juurikin alavatsasta haluaisin tuota rasvaa nyt kunnolla poltettua ennen kesä, tuntuu että ylävatsa ihan tikissä mutta alhaalta niin paljon vaikeampaa!

 • Jonna
  Posted at 00:56h, 23 tammikuun Vastaa

  Saako tuon alennuksen siis millä tahansa paikkakunnalla, vai vaan herttoniemessä? :)

  • linda
   Posted at 01:05h, 23 tammikuun Vastaa

   Hypoxeilla on kaikilla eri yrittäjä. Tosin porissa, flamingossa ja herttoniemessä on sama yrittäjä.
   Kehottaisin kuitenkin ensin ottamaan yhteyttä Herttoniemeen ja sitäkautta ”siirtymään” falmingoon, mutta esim aleksin hypoxia se ei koske.

   • Tuula
    Posted at 10:29h, 18 lokakuun Vastaa

    Vieläkö v. 2016 tämä tarjous on voimassa? Ja onko yrittäjät edelleen samat? Olen menossa Poriin.

 • Janina
  Posted at 19:03h, 23 tammikuun Vastaa

  Moi, sellaista kyselisin kun ei meinaa jotenkin hikeä saada pintaan aerobisessa treenissä esim. Kuntopyörää polkiessa, sykemittari käytössä ja yleensä sellainen n. 75% maxista, niin osaisitkohan jelppiä, että missä vika? :/

 • El-li
  Posted at 21:38h, 23 tammikuun Vastaa

  Hypoxi on ihanaa! Pylly kiittää kadonneista senteistä.

 • anni
  Posted at 22:16h, 23 tammikuun Vastaa

  Hei! Yritän saada lisää lihasmassaa, ja haluaisin tietää että pitääkö syödä jos ei ole nälkä? :D esim illalla syön iltaruoan puoli 8-8 maissa ja pitäisi vielä iltapala syödä ennen nukkumaanmenoa (n. klo 22-23) eli pitääkö iltapala syödä vaikkei ole kummoisempi nälkä? kiitos!

 • eveliina
  Posted at 23:53h, 24 tammikuun Vastaa

  moikka! Haluutko vähän neuvoo miten kannattaisi aloittaa kreatiinin käyttö + miten jatkaa sitä? Treenaan tavoitteellisesti 4krt viikossa salilla, 60kg nainen. Jostain syystä googlettamalla en löytänyt tähän hyvää vastausta.. Kiitos jo etukäteen :)

 • JM
  Posted at 17:17h, 25 tammikuun Vastaa

  Hei!
  Tämä ei nyt liity millään tavalla aiheeseen, mutta paljonko kananmunan valkuaisessa on prodea ja kaloreita:D?? jokapaikasta tuntuu saavan eri tietoa. Ja mitä mieltä olet bataatista? oon ymmärtänyt et hyvä juttu :)

  • linda
   Posted at 19:45h, 26 tammikuun Vastaa

   Kalorilaskuri.fi !! ;)

 • Kitty
  Posted at 10:44h, 11 elokuun Vastaa

  Olisin kiinnostunut kokeilemaan Hypoxia. Onkohan siis tämä tarjous (kolme lisäkertaa) edelleen voimassa?

  • linda
   Posted at 10:45h, 11 elokuun Vastaa

   Mä en osaa sanoa, mutta voit kysäistä :D

Post A Comment