Naamataulu kuntoon!

Heippa hei!

Kävin tänään taas lemppari ripsipaikassani hakemassa hieman pilkettä silmäkulmaan! 

IMG_20140116_163034

 

Olin ehkä viikon ilman ripsiä, ja on kyllä ollut taas vaikeeta! Töihin pakko laittaa vähän ripsaria ettei näytä ihan kaljulta ja tietenkin treeneissä sitten illalla ripsarit poskilla. Mukavaa kävellä käytävillä kun näyttää ihan pandalta, eikä edes tajua sitä itse ennenkuin pääsee kotiin peilin eteen… 😯

Nyt voi taas nukkua ainakin 15 minuuttia pidempään aamuisin, kun ei tarvitse kulmiakaan stressata. Ripset on paikoillaan ja kulmat muotoiltu sekä värjätty! Luksusta tällaiselle jumppamammalle!

541480_542395065848742_483019397_n

 

Eikä se meikkaaminenkaan niin paha ole, mutta on se oikeesti ihanaa tuntea itsensä jopa ihan kauniiksi ilman meikkiä, sekä herätä siedettävän näköisenä. Ulkonäöstäkin saa mielestäni paljon luonnollisemman lookin, kun ei tarvitse levitellä meikkiä ympäri nassua. 🙂 Senkun pukee leveän hymyn suulle ja lähtee ulos!

 

Ostin myös aiemmin hehkuttaman päivärasvan itselleni, nimittäin tiputin sen muutama viikko sitten kaakelilattialle ja rasva meni palasiksi… ja kyllä humaa! Iho on alkanut taas kukkimaan sellaisesta pienestä hikinypystä, mistä varmasti jokainen paljon treenaava kärsii! Nyt on taas taikarasvaa ja toivotaan että iho tästä rauhottuisi. Lupaan raportoida tuloksista  😎

apaline-daily-conf_png-01

 

Viivi lupas aivan täydellisen tarjouksen mun lukijoille:

Uusien Ripsien ottajille kaupan päälle kulmien värjäys + muotoilu!

Yhteystiedot löydät täältä: http://www.studiovms.com tai Facebookista: Studio VMS

Lisää tietoa Viivin tekemsitä ripsistä saat myös vanhasta postauksestani:

http://lindamanuella.fitfashion.fi/2013/11/07/ikiliikkujan-kauneudenhoitovinkit/ 

Tää lähtee nyt jumpalle iloisin mielin sekä jopa inhimillisen näköisenä, kiitos Viiville taas kerran tuhannesti <3


12 Comments
 • Jannica
  Posted at 18:14h, 16 tammikuun Vastaa

  Hei! Utelisin, että mitä mieltä olet tästä cheat day -jutusta? Periaatteessa ymmärrän että voimakkaalla dietillä se aineenvaihdunta hidastuu, mutta onko tavikselle oikeasti hyödyllistä korottaa sitä kalorimäärää kerran viikossa? Jotenkin luulisi, että jos kyseessä on jopa muutama kymmenen kiloa ylipainoa niin tarttis vaan saada sitä painoa reippaasti alas.. Toisaalta taas pelkään (nettifoorumeiden pelottamana) että kehoni menee yhtäkkiä ihmeellisesti säästöliekille tai muuta kamalaa. 🙂

  • linda
   Posted at 18:25h, 16 tammikuun Vastaa

   No jos puhutaan 2kk dietistä niin se ei oo välttämätön, ja sitä kauempaa ei koskaan kannata dietata kovin suurilla miinuksilla.
   Mutta ihmiset jotka jatkuvasti diettaavat, jättävät tämän päivän välistä jolloin kehoa järkytetään ja makrot heitetään ihan nurin päin , ja kärsivät hidastuneesta aineenvaihdunnasta aka. säästöliekistä, jolloin lihotaan jo 1 ylimääräisestä kalorista.

 • Herminica
  Posted at 19:01h, 16 tammikuun Vastaa

  Mulla toimii tohon ripsarit poskilla- ongelmaan myös ripsarit jotka lähtee pois tietynlämpösellä vedellä! 🙂 Tulee hieman halvemmiksi kun nuo pidennykset, jos on omat ripset hyvällä tolalla muutenkin – varsinkin opiskelijan kukkarolle :)!

 • Milla
  Posted at 21:26h, 16 tammikuun Vastaa

  Ootko tekemässä sitä kysymyspostausta ?

 • kaarina
  Posted at 13:06h, 17 tammikuun Vastaa

  Älä nyt ota itseesi mutta ihan yleisesti ,tarvitseeko siihen itsensä kauniiksi tuntemiseen todellakin niitä tekoripsiä? teko kulmakarvoja, tekohiuksia,teko kynsiä,teko huulia,teko rintoja,värjättyjä hiuksia, ym. Surullista kun sitä luonnollisuutta ei enää ole.

  • linda
   Posted at 15:21h, 17 tammikuun Vastaa

   Kukin tietenkin tyylillään! Mä itse pidän että on huolitellut lookki ja olen hyvällä omallatunnolla hieman turhamainen ja rakastan kaikkia tyttöjenjuttuja, mutta en myöskään väheksy ketään joka haluaa oikeasti olla ihan aito oma itsensä 🙂

 • Minävain
  Posted at 11:39h, 19 tammikuun Vastaa

  Moikka! Kyselisin, että mistä tota rasvaa saa hankittua ja minkä hintaisesta tuotteesta on kyse? Toivottavasti ehdit vastaamaan! 🙂

 • Tiina
  Posted at 14:54h, 22 tammikuun Vastaa
  • linda
   Posted at 16:01h, 22 tammikuun Vastaa

   Jeee jee! En kyllä löytänyt nimeäni tuosta säälittävästä ketjusta, mutta ehkä kerrot mitä mun naamataulusta siellä kerrotaan? (;
   Ihmiset on niin surullisia noiden foorumeiden kanssa.

 • JiiJii
  Posted at 13:53h, 25 tammikuun Vastaa

  Kuinka pitkään tuo Viivin tarjous on voimassa? 🙂

  • linda
   Posted at 13:55h, 25 tammikuun Vastaa

   Hmm en tiedä 😀 varmaan muutaman viikon.

 • jenna
  Posted at 10:55h, 21 helmikuun Vastaa

  Moiii mist toi rasva on? Mäki haluun tota ku sama ongelma et treeneis hikoilee niin paljon 🙁

Post A Comment