Kilpailulisenssi taskussa!

Kääk!

Nyt mulla on lisenssi taskussa ens Syksyä varten! Kisat on siis IFBB bikini fitness. Nyt se on sitten todellista, lavoille olis astuttava. Onneks mulla on muutama muukin kaveri menossa lavoille (tosin bodyfitnesiin), joten tukijoukkoja ja samassa tilanteessa olevia löytyy. Ei tarvi yksin kiukutella dietillä ja veivata pelkotiloja päässä. 🙂

On muuten aika pelottavaa heittää tavotteet ilmaan julkisesti. En tajunnu sitä oikeestaan itse, kun oon jo tottunut että jengi tietää mitä oon tekemässä kun täällä huutelen suunnitelmani ääneen, mutta tänään juttelin yhden kaverin kanssa siitä miten stressaavaa on kun ihmiset odottaa sulta jotain. Tottahan se on. Ei oo hirveesti varaa epäonnistua.

Toisaalta se että kaikki tietää tuo myös oman osuutensa motivaatiossa. Kun jengi odottaa sulta tiettyjä asioita, niin on pakko tehdä. Kun oot jotain sanonut ääneen julkisesti, enää ei peräännytä. Mä ainakin itsekseni saisin jojoiltua päätöstä edes takas ainakin tuhat kertaa kunnes olis liian myöhästä päättää. 

Jokatapauksessa, tapahtu mitä tahansa kenenkin kohdalla, niin terveys aina kaiken edelle. Muistetaan että tää on meidän oma elämä, omat tavotteet ja unelmat, eikä kenenkään muun!  😎

 

Tänään aamulla kävin city gymillä vetämässä aamujumpat, jonka jälkeen treenautin kaks huippumimmiä! Toisen kanssa ollaan nyt jo about 3 kk treenailtu yhdessä ja rupee pikkuhiljaa lapanen kasvamaan! Mimmi vetää kohta meikäläisen ohi. Oon kyllä niiiin ylpeä!!

1555518_575482979206617_372135214_n

Oon miettinyt että miten ihmeessä mä jaksan sinne Syksyyn asti veivailla itteeni ja treenailla täysillä, mutta oon päättänyt että elän päivä kerrallaan. Matkaa on vielä sen verran edessä, etten mä jaksa sitä taakkaa kantaa. Kun herää seuraavaan päivään, tekee kiltisti sen hetken askareet ja treenit, miettii vain seuraavaa askelta, seuraavaa treeniä, seuraavaa toistoa, ei mitään muuta, niin kyllä se nopeesti menee. Minä tässä ja nyt. Huomenna jotain muuta, mutta se on huomenna, ei stressata sitä nyt. Siihen asti kunnes matka on enää niin lyhyt, että oon valmis kantamaan lopun ajan kaatumatta, vedän päivä kerrallaan. Jos mä stressaan jo nyt Syksyä, miten mä voin selviytyä huomisesta?

Nyt mä alan psyykkaamaan itseäni seuraavaa askelta varten: jalkatreeni! Sitten on päivä purkissa.


25 Comments
 • ee
  Posted at 20:35h, 15 tammikuun Vastaa

  Tuo on kyllä niin totta. Vaikka en lavoille asti tähtääkkään niin on pakko opetella elämään päivä ja hetki kerrallaan, muuten menee kaikki aika pelkkään murehtimiseen. Tänään ensimmäistä kertaa koko elämäni aikana keskityin lenkillä täysin siihen mitä tein ja vain nautin siitä hetkestä ja unohdin jokaisen murheen ja oli kyllä paras tunne ikinä! Niin ja oot niin inspiroiva että usein kun on tehny mieli luovuttaa ja sit oon lukenu sun blogia niin oon löytäny tahdonvoiman ja positiiviset ajatukset uudelleen! Hihi, kiitos 🙂

 • Kaisa
  Posted at 21:12h, 15 tammikuun Vastaa

  Kiva olkapää 🙂
  Olisko sulla jakaa jotain vinkkejä tuollaisia olkapäitä halajaville? Vuosia salitreeniä takana, mutta ei mulla vieläkään tuommosia ole…

 • v
  Posted at 22:57h, 15 tammikuun Vastaa

  Hei mä tässä vaan pohdin että miten toi sun ”treenauttaminen” toimii, eli käykö ihmiset ”sun salilla” vai treenaatko sä heitä siellä missä itse käyvät? Onko sulle mahdollista päästä asiakkaaks ihan siis niin että sä oot mukana reeneissä ettei vaan pelkkiä ruokavalioita ja treenejä tuu paperilla ? 🙂 kiitos jo etukäteen, susta saa todellakin motivaatiota 🙂

  • linda
   Posted at 23:09h, 15 tammikuun Vastaa

   Koutsailen city gymillä Pääasiassa ja ihan sen mukaan mitä as. Haluaa eli about kerran viikkoon/kahteen ja tietty ohjelmat syömisiin ja treeneihin kuuluu asiaan. 🙂

 • Jenjen
  Posted at 23:10h, 15 tammikuun Vastaa

  Moi! Tuli mieleen että jos haluaa kasvattaa vaikka jalkoja ja pyllyä, mutta muuten ’pienentyä’ niin onko kannattavaa olla ns normi treenipäivinä alhaisilla (~1600) kaloreilla ja jalkapäivänä taas syödä sitten reippaasti enemmän lihaksille ravintoa? Meneekö se näin, meneekö siis ne ruuat sinne jalkoihin näin typerästi sanottuna?:D ja toinen kysymys että kun sulla on ne harmaat bia brazilin housut, niin näkyykö niissä hiki helposti?
  Paljon tsemppiä reeneihin ja dieettiin 🙂 go girl olet esikuva monelle 🙂

  • linda
   Posted at 18:29h, 16 tammikuun Vastaa

   jalkapäivänä hiilaria kunnolla, proteiinit tulee varmasti siinä samassa myös! 🙂
   Ja ei näy lainkaan hiki noissa! 😉
   kiitos paljon <3

 • Paulina
  Posted at 23:24h, 15 tammikuun Vastaa

  Moikka Linda!
  Oot aivan mahtava ja huippu motivaattori, ja hyvin paljon sun juttujen ansiosta mäkin muutuin aikoinaan 75 kg-painavasta sohvaperunasta hoikaksi himoliikkujaksi! 🙂 Mulla on vaan yks ongelma, joka on samanlainen mitä oot kertonu itsestäs: mulla ei geneettisesti oo peppua yhtään, mutta vatsaa löytyy sitten senkin edestä. Oon onnistunut jo aika kivan perän kasvattamaan ittelleni kovalla työllä, mutta tää vatsa ei vaan tunnu lähtevän sitten millään. Olisko sulla joku hyvä vinkki siihen, vai onko ainoa tie onneen vaan ja ainoastaan hemmetin kova duuni? 😀
  Paljonpaljon tsemppiä sulle tulevaan!! xx

  • linda
   Posted at 18:29h, 16 tammikuun Vastaa

   kiitos paljon ja todella mahtavaa kuulla !! <3
   Yritä vaan tehdä enemmän rasvanpolttotreeniä ja coretreeniä, sekä huolehdit ruokavaliosta niin se vatsa sieltä katoaa. valitettavasti ilmeisesti molemmat meistä omistaa omena geenin, eli vikana vatsa katoaa, jos katoaa x)

 • Miaa
  Posted at 03:44h, 16 tammikuun Vastaa

  Oot tehnyt hyvää työtä. Geneettisestihän sun kroppa on täysin bodyfitness. Lihasmassa ei vaan riitä sinne markkinoille. Bikinifitneksessa usein menestyy ne mimmit joilla on jo luonnostaan muhkea peppu, ja enemmän alapainoitteinen vartalo. Tietysti on poikkeuksia, mutta yleensä näin. Ootko miettinyt jos et pärjää bikinissä niin kilpailisit toisessa kategoriassa?

  • linda
   Posted at 13:55h, 16 tammikuun Vastaa

   Ai, oot eka joka sanoo noin. Mulla on todella pitkät raajat, joten lihaksisto myös pitkää ja siroa (paitsi pumpissa tietenkin), enemmän bikinimäistä kuin bodya. Tämä tulee esiin kun dietto etenee.
   Olen rakenteeltani täysin eri kuin body kaverini. Tämän olen saanut myös muutamilta tuomareilta vastaukseksi, joten luotan siihen että bikini on mun juttu 🙂

 • Eveliina
  Posted at 09:36h, 16 tammikuun Vastaa

  Tsemii Linda! Päivä kerrallaan on hyvä projekti, mutta varmaan jotain pieniä välietappejakin kannattaa asettaa (niin kuin varmaan teetkin). Kyllä sä hyvän paketin itsestäsi leivot, uskon sen <3

  http://musclefetish.blogspot.fi/

  • linda
   Posted at 18:27h, 16 tammikuun Vastaa

   Välietappi on mm. thaimaan matka! heh 😉 kiitos <3

 • linda
  Posted at 13:49h, 16 tammikuun Vastaa

  Heippa linda! Tääl kirjottele toine linda:) mul on ollu semmone ongelma et oon tehny jo pariki vuotta säännöllisesti vatsoja mutta alavatsan tulokasia ei näy. Mulla tulee enemmänki sellane pieni pömpsä sinne enemmän ku sellaset suorat jokka vetä hyvän ryhdinki. Nii oisko sulla mitää vinkkejä mikä ois hyvä liike tohon alavatsa treeniin?:—)

  • linda
   Posted at 18:27h, 16 tammikuun Vastaa

   Heippa kaima!
   Vatsalihakset ei valitettavasti koskaan näy jos ruokailussa on vikaa ja rasvaprosentti liian ylhäällä:/

 • Noora
  Posted at 14:32h, 16 tammikuun Vastaa

  hei! kuinka saa kiinteän alavatsan, että sieltä saisi rasvat pois, voisiks sanoa jtn hyviä vatsalihasliikkeitä millä se kiinteytyisi? 🙂

  • linda
   Posted at 18:27h, 16 tammikuun Vastaa

   itse en ihan hirveesti veivaile vatsaa, sanoisin että salaisuus on ruokavalio ja kuntopiiri treeni 🙂

 • Sanna
  Posted at 17:25h, 16 tammikuun Vastaa

  Moikka! Mulla olisi parikin postaustoivetta sulle! Ensinnäkin olis tosi kiva, jos voisit joskus tehdä postauksen erilaisista yläselän liikkeistä, mitä voi salilla tehdä. Musta tuntuu, että teen aina vaan niitä samoja, ja lisäksi mun on tosi vaikea saada niitä liikkeitä tuntumaan nimenomaan selässä. Tai aluksi se kyllä tuntuu selässä, mutta heti kun lihakset vähän väsyy, alan käyttää liikaa käsiä.. Se on ärsyttävää! Haluaisin saada selkäänkin kunnon poltteen niin kuin vaikka hauikseen, kun tekee ihan viimeiseen asti.

  Toinen postaustoive olisi ryhtiin liittyvä. Mulla on muuten kai ok ryhti, mutta olkapäät kääntyy aina ärsyttävästi eteenpäin. Olisko sulla jotain hyviä neuvoja/liikkeitä, joilla saisi ryhdin paremmaksi ja olkapäät pidettyä takana? 😀

  Kiitos jo etukäteen, jos voit toteuttaa toiveeni! Sulla on todella kiva ja motivoiva blogi, jatka samaan malliin ja tsemppiä dieetille sekä tuleviin kisoihin! 🙂

  • linda
   Posted at 18:26h, 16 tammikuun Vastaa

   Jos olkapäät kääntyy eteenpäin, on silloin ”siivet” liian löysät, jos taas taaksepäin niin ne on liian kireät.
   Elikkä paljon vaan esimerkiksi alatalja soutua, jotta saat lihakset kiristymään ja ryhdin korjaantumaan 🙂

 • Sanna
  Posted at 23:40h, 16 tammikuun Vastaa

  Kiitos paljon jo tästä vastauksesta! 🙂

  • Essik
   Posted at 16:39h, 18 tammikuun Vastaa

   Mulla on sama vika, ja johtuu osittain myös erittäin kireistä rintalihaksista, jotka vetää olkia eteen. Mulla on kireydet sitä luokkaa, että saattaa tulla rintapistoksia niistä. Pari kertaa kävin ensiavussakin, kun pisti niin kovaa, mutta lihakset ne vaan on. 😀

   • linda
    Posted at 16:41h, 18 tammikuun Vastaa

    mulla on itsellä joku ihme syndrooma rintalastassa, mikä aiheuttaa ihan järkyttäviä kipuja jos teen jotain liikettä missä tulee painetta rintaan. esim selkäpenkki. Kuulemma tosi yleinen, ootko koskaan saanut kunnon diagnoosia kipuun?

 • Jfclkh
  Posted at 01:18h, 17 tammikuun Vastaa

  Mitä mieltä olet rehellisesti että voiko pyöräilyllä saada hyvän pyllyn? Tiedän että jos nousee satulasta ilmaan niin se ottaa takapuoleen hyvin mutta entä jos on pyörä jolla kykenee vain istumaan? 😮

  • linda
   Posted at 10:00h, 17 tammikuun Vastaa

   Varmasti rasva palaa mutta en usko että hirveesti pyöreyttä tuo pakaraan 🙂

 • Hakdkfkdkk
  Posted at 00:35h, 18 tammikuun Vastaa

  Jatkoa siis edelliseen kysymykseen että jos satun omistamaan luonnostaan ihan ok muotoisen pyllyn niin ainakaan pyöräilyn ei pitäisi sitä sitten latistaa tai mitään vastaavaa? 😀

  • linda
   Posted at 15:01h, 18 tammikuun Vastaa

   eeei latista tietenkään!:)

Post A Comment