Ruiskurusketuksesta, treeneistä ja ohjelmista.

Heippa!

Mä olen nyt neljä päivää vetänyt uutta treenisysteemiä, eli aamulla kuntopiiriä ja illalla painojen kanssa voimailua. Hyvältä tuntuu, ainakin vielä. Aamuisin on vaan hieman hankala saada perse raahattua jumpalle, joten esimerkiksi Sunnuntaina kävin 15 minuutin juoksulenkin (n. 2,3km) koiran kanssa ja sen jälkeen himaan askelkyykkäämään, loikkimaan ja vatsoja rutistelemaan. Kotona ei kuitenkaan saa oikeen koskaan sitä tekemisen meininkiä. 

1548143_573732969381618_665157805_o

Aurinko tekis hyvää mielelle ja energiatasoille ja mulla on ihan järjetön matkakuume! Ollaankin alettu hieman säästelemään jos lähdettäis huhtikuussa jonnekkin päin hieman ottamaan happea. Lisäksi että mieli on maassa tästä synkkyydestä niin mun iho on vähän sellanen että se kaipais sitä auronkoa, eikä siellä solkussakaan viitsis ihan joka viikko ravata. Ollaan pidetty Joelin kanssa melkein kesästä asti taukoa solkusta, nyt vasta käytiin muutaman kerran sillä ruvettiin muistuttamaan ihan kummituksia.Suonet näkyy valkosen läpinäkyvän ihon läpitse, eli sellasia kauniita sinisiä vivaheita valkosessa pohjassa  :mrgreen:

Mä  tykkään kovasti päivittyneestä ihosta ja sainkin tuossa vähän aikaa sitten kotiin kokeiluun Silk’n BodyTan laitteen, jolla voi tehdä suihkurusketuksia kotoa!! Oon vaan ihan vallan unohtanut kirjottaa siitä teille ja ajattelin nyt vihdoin laittaa laitteesta hieman infoa, sillä instagramissa laite vilahti ja moni kaipaili hieman tietoa ja infoa mistä kyse. Tää on siis ensimmäinen markkinoilla oleva laite jolla voi tehdä itse kotona suihkurusketuksen, eikä se edes ollut niin vaikeeta mitä ensin kuvittelin. Ruisku on noin kynän kokoinen joten sillä saa hyvin tarkkaakin jälkeä aikaseksi. Lopputuloksestakin tuli oikeesti hyvä, eikä mitenkään läikkänen. Lisäksi huomasin että sai pikkutarkkoja rajoja tehtyä paremmin kuin hoitolassa ollessa. 🙂 Uskon että mitä enemmän harjottelee rusikuttamista sitä parempi joka kerrasta tulee. 

Silk_n-Body_Tan

Tältä näyttää pakkaus.

Rusketusaine oli myös hajuton, eikä tahrannut omia vatteita. Oma rusketus ei oo vielä lähtenyt, joten en tiedä kauanko väri kestää, mutta ohjeissa lukee että pitäis kestää jopa 14 päivää. Itse kuorein ihon ennen kokeilua sekä varmasti aijon rasvailla jotta väri lähtisi tasaisesti.

Norjalaisen Elkjøp Nordicin Silk’n BodyTan -ruiskurusketus on myynnissä Gigantteissa. Pakkaus sisältää ruiskurusketuslaitteen, kaksi pulloa Body Tan -rusketusainetta (Medium ja Deep Tan), puhdistuspullon, käyttöohjeet, adapterin ja ohje-dvd:n. Pakkauksen hinta on 199 euroa ja täyttöpakkauksen 29 euroa.

Eiku vaan tilailemaan ja ruskettumaan! 🙂

Mä rupeen nyt rustailemaan tän päivän ruokapäiväkirjaa koutsille ja suunnittelemaan iltapalaa! 

ps. ettehän oo unohtanut Tammikuun tarjousta? Pian ollaan jo puolessa välissä ja Helmikuussa nousee taas normi hintoihin ohjelmat.

1504306_568822026539379_1150576281_o

Kaikenlaiset ohjelmat on nyt siis saatavilla omien tavotteiden mukaan:
Oli se sitten kehonkoostumuksen muuttaminen, laihdutus, lihasten keräys, yleisesti hyvinvoinnin parantaminen tms.
Ohjeet ohjelman tilaamiseen ja vastaukset kysymyksiin saat sähköpostilla Fit4ever@hotmail.fi

 


20 Comments
 • Nelli
  Posted at 23:18h, 13 tammikuun Vastaa

  Moikka! Olisi kiva, jos kiinnittäisit oikeinkirjotukseen enemmän huomiota, välillä vähän kummallista tekstiä. 😀

  • linda
   Posted at 23:40h, 13 tammikuun Vastaa

   Noo mä oon vähän kummallinen 😉 vähän haastetta lukijoille!

 • Linda
  Posted at 23:20h, 13 tammikuun Vastaa

  Ainakin kaksi vuotta tuollaisia laitteita on jo myyty. Itse ostin reilu kaksi vuotta sitten tuollaisen Luminess Airilta. (laite on siis täysin sama kuin tuo sinun, eri leimat vaan) Todella näpsäkkä laite. http://www.luminesstan.com/homepage.aspx

  • linda
   Posted at 23:41h, 13 tammikuun Vastaa

   Aijjaa! Ootko ite käyttäny paljon? 🙂

 • Elisa
  Posted at 00:05h, 14 tammikuun Vastaa

  Hauska että joku kommentoi tosta kirjotusasusta, ite Porista pois muuttaneena tuli vaan kotosa olo sun kuorein ja aletaan sanoista, hih

  • linda
   Posted at 00:15h, 14 tammikuun Vastaa

   Joo mustakin murteen on vaan kivoja mausteita. Kirjakieli olis mulle teennäistä & väkinäistä 🙂

   • Nelli
    Posted at 12:52h, 14 tammikuun Vastaa

    Pakko vielä lisätä, en kehottanut kirjakieleen, vaan esim. kiinnittämällä huomiota pilkkuihin ja isoihin kirjaimiin antaisit entistä ammattimaisemman kuvan. :p

    • ella
     Posted at 18:39h, 14 tammikuun Vastaa

     Joo oon samaa mieltä, eikä esimerkiksi viikonpäiviä kirjoiteta isolla (”Sunnuntai”).

     Blogeissa on lähiaikoina ollut hieman keskustelua kuvien luvatta lainaamisesta, ja mietinkin, että onko sulla kuvaajan/muokkaajan lupa ton kuvan käyttöön, kun sitä tuskin itse olet ottanut ja käytät sitä kuitenkin yrityksesi mainoksessa? 🙂

     • linda
      Posted at 19:18h, 14 tammikuun

      Mä oon aina ollut vähän sellanen ihminen että mua ei niin haittaa tuollaiset viat enkä jaksa sellaista stressata elämässä. Sunnuntai kuitenkin, isolla tai pienellä ja jokainen varmasti ymmärtää mitä tarkoitan sanalla.
      Jos joskus alan ammattilaisena kirjailijaksi niin lupaan panostaa enemmän. Siihen asti pyrin olla elämässäni stressaamatta moisista.
      Ja jos yritys jutut kiinnostaa niin voi mailata kysymykset. Vastaan niihin mielelläni, mutta en blogissa :).

 • Siara
  Posted at 19:22h, 14 tammikuun Vastaa

  Vau mitkä reidet! 😮

  Mitä palkkaria juot tällä hetkellä? Ja olisi kiva tietää mitä muitakin lisäravinteita nyt käytät kun treenisi on kuitenkin muuttunut nyt aika paljon viime kerrasta kun niistä postailit. 🙂

  • linda
   Posted at 22:13h, 14 tammikuun Vastaa

   edelleenkin vaan FAST MUSCLE+ palkkarina ja BCAA+ ennen treeniä:) kiitos!

 • Viivi
  Posted at 21:23h, 14 tammikuun Vastaa

  Tuli mieleen kun monesti laitat kyykkykuvia tai jonkun videonkin oon nähnyt, niin kipeytyykö sulla polvet esim syväkyykyistä? Mulla ei oo ennen kipeytyny, mut eilisestä jalkareenistä tuli toinen polvi kipeeks ja vähän mietin että kantsiiko mun niitä kauheesti tehä kun en haluis et polvetkaan hajoo 😀

  • linda
   Posted at 22:13h, 14 tammikuun Vastaa

   Kipeyty ennen kun kyykkäsin väärin, mutta ei nykyään! jokaiselle löytyy usein oma tyyli kyykätä, joka löytyy vain kokeilemalla 🙂

 • sarpukka
  Posted at 11:29h, 15 tammikuun Vastaa

  heiiii! Ois kiva jos saisit jonkun asiakkaan luovuttaa sulle kuvia ennen ja jälkeen! Oon harkinnu sulta ohjelmaa lihasmassan kasvattamiseen, mutta ongelma on siinä ettei sitä varmaan kovin yksilöllisesti voi tehdä ku asun niin kaukana että netin välityksellä pitäs puhua… Ja siis en todellakaan tarkota etten luota sun taitoihin tai muuta vastaavaa!! kyllä varmaan tajuut mitä ajan takaa:))

 • jenka
  Posted at 17:46h, 15 tammikuun Vastaa

  Heips! ei sinänsä aiheeseen liity.. mutta olen innostunut kovasti kotitreenailusta (salille kun en jaksa persettänk raahata :D). Olen tässä jonkin aikaa tehnyt kaikkia liikkeitä aina samaan päivään, ja yleensä kolme treenipäivää viikossa plus mahdollinen juoksulenkki. On tullut tuloksia, mutta haluaisin vahvempia niistä.. osaatko sanoa kuinka paljon tehokkaampaa on jakaa lihakset eri päiville? ja mitkä olisi hyvät jaot esim kolmeen kertaan viikossa?:) kiitos vastauksesta! ja niin, käytössä kotona joitain perus välineitä, kahvakuulaa, käsipainot jne. 🙂

 • susanna
  Posted at 21:13h, 19 tammikuun Vastaa

  Moikka! Oon jo jonkun aikaa lukenut sun blogia ja pakko oli nyt viimein kommentoida että ihan mahtava oot! Mulla on itellä menneisyydessä paljon samanlaisia kokemuksia kuin sulla (mm. Syömishäiriö, masennusta) niin kiva lukee miten oot löytänyt noin terveet elämäntavat ja näytät siltä että oot aidosti onnellinen. Oon ite pitänyt pari vuotta taukoa liikkumisesta ja sun bloginkin lukemisen myötä innostunut itsekin kuntosali harjoittelusta! Halusin antaa positiivista palautetta sulle ja sanoa että jatka ihmeessä samaan malliin! 🙂

 • JP
  Posted at 14:37h, 02 helmikuun Vastaa

  Moikka, sulla näköjään on käytössä nuo harmaat bia brazil treeni housut. Olen itse meinannut myös ostaa kyseisessä värissä, mutta mietityttää näkyykö, ah niin ihanat hikilaikut tuosta väristä kuinka läpi? Ei houkuta varoa jalkojen asentoa peläten nivusalueen hikilaikkujen loistamista salilla huhkiessa 😀

  • linda
   Posted at 14:39h, 02 helmikuun Vastaa

   ei itseasiassa näy!! 😀

   • JP
    Posted at 14:50h, 02 helmikuun Vastaa

    Kiitos tästä 😀 uskaltaudun siis ostamaan!

 • SS
  Posted at 13:19h, 17 huhtikuun Vastaa

  Moikka

  Saatkohan mitään ilmoitusta kommenteista joita tulee vanhoihin postauksiin.. ?
  Olisin tästä rusketustuotteesta halunnut kysyä kun olen miettinyt ostamista, että
  kuinka tumma deep tan on? Mietin, että tummentaako se rusketusta, jos pohjalla on jo
  valmiiksi melko tumma itserusketus, darkkia käyttänyt itseruskettavia.

  Kiitos jos viitsit vastata!

  -S

Post A Comment