Tiputus maanpinnalle!

Heippa!

Huhuijaa mikä perjantai. Oli taas Mr. Mähösen kanssa aika palautella vähän tätäkin tyttöä maanpinnalle ja kerrata miten oikeesti treenataan.  Mä kun en oo koko Joulukuuhun oikeen kunnolla päässyt treenaamaan ennen tätä viikkoa ja viimepäiviä… Kaikennäköstä kipeilyä ja pyhää ollut.

Ekan vartin jälkeen alko jo oikeesti maistuu veri suussa ja pelottaa. Rupes kummasti muistumaan miltä sen treenin kuuluu tuntua. 50 minuuttia täysillä, huimausta, pahaa oloa, oksennus koputteli kurkussa. 

Treeni ei ollut edes mikä tahansa ”punttitreeni”, vaan käytiin läpi miltä mun aamujumpan tulee näyttää ja tuntua tästä lähtien, kun treenimäärä tuplaantuu. Viis aamu- ja iltatreeniä: kuntopiiri ja iltapuntti, ja kaks totaali lepoa viikkoon. Mahtavaa. 😎 

Onneks kalorit on aboutirallaa kolmessa tonnissa vielä.  😉 Ei pitäis olla ainakaan polttoaineesta kiinni jaksaminen. 

Treenien jälkeen nukuin muutaman tunnin päikkärin. Piti suihkussa nojata seinään ettei nukahda sinne, sen verran voimia vei tuo sessio. 😀 Onneks kunto nousee nopeesti ja jo muutaman viikon jälkeen alkaa varmasti taas luistamaan.

Nyt starttaa siis meikäläisellä ainakin ensimmäisenä kesäkunnon metsästys, josta sitten jatketaan sinne kisalavoille 🙂 Kuinka moni teistä aikoo olla kunnossa kesällä? 😉 

1510726_624635714260623_1868339382_n

Jos on ongelmia ruuan, treenin tai molempien kanssa, niin tsekkaa Tammikuun tarjous ohjelmista Facebookista: lindamanuella, tai selaa pari postausta alemmas ja lue ohjeet 🙂 Yhdessä kohti kesää! 


36 Comments
 • Hellu
  Posted at 01:38h, 11 tammikuun Vastaa

  Moi! Mun mielestä annat todellakin vääränlaisen kuvan siitä miltä urheilu ja liikunta tuntuu, onko nautinnollinen urheilu sitä että veri maistuu suussa, sekö on se minkä haluat nuorille opettaa? ”Ilman verenmakua et ole treenannut tarpeeksi kovaa”?

  • linda
   Posted at 01:53h, 11 tammikuun Vastaa

   Mulla on monia postauksia täällä jossa käyn läpi sitä että jokaisen tulee löytää laji ja liikuntamuoto josta nauttii. 🙂
   Lisäksi itse kilpailen kehonrakennuksen alalajissa & treenini ovat kilpaurheilua varten, enkä oleta kaikkien treenaavan niin ja kyllä lukijan järki pitäisi sanoa ettei sekoita ns. Hyvinvointiliikuntaa kilpaurheiluun.

   • Emmi
    Posted at 11:42h, 11 tammikuun Vastaa

    Voi hyvää päivää! Eikös jokaisella ole kuitenkin velvollisuus käyttää sitä kuuluisaa maalaisjärkeä näissäkin asioissa? Jos tavoitteena on fitness-kisat tai muu vastaava KILPAILU niin silloin sen treeninkin tulee olla sen mukaista. Muutenhan meistä jokainen voisi mennä lavalle 😉 Kenenkään ei tarvitse vetää hernettä nenukkaan jos Linda treenaa kovaa, sitä vaan vaaditaan kyseisessä lajissa. Oman kunnon ylläpito tai esim hapenottokyvyn parantaminen on sitten eri asia. Ehkä se mitä yritän tällä romaanin mittaisella kommentilla nyt sanoa on, että jokainen treenaatkoon omien tavoitteidensa mukaisesti. Ei tätä Lindan blogia tarvitse lukea kuin raamattua vaan järki käteen 🙂

    • linda
     Posted at 16:31h, 11 tammikuun Vastaa

     Nimenomaan, mun ja varmaan 99% lukijoiden tavotteet aivan erit 🙂

     • Sansku
      Posted at 18:36h, 11 tammikuun

      Hehheh, on joo PIKKASEN eri asia luuleeko treenaavansa ”kovaa” vai treenaako oikeesti kovaa 🙂 vaikee on kehittyä, jos ei missään tunnu! Sitä paitsi urheilu on varmaan enemmän nautinnollista heille jotka treenaa välillä verenmaku suussa, hih 🙂

     • linda
      Posted at 20:09h, 11 tammikuun

      Niin, itse nyt saan siitä enemmän, mutta toki tekee hyvää välillä harrastaa ns. terveysliikuntaakin 🙂

  • Antti
   Posted at 02:13h, 13 tammikuun Vastaa

   Mun mielestä Lindalla on hyvä meininki 🙂 tiukkaa reeniä sen pitääkin olla kun tavoitteena on kisalavat! Jokainen reenaa omien tavoitteidensa mukaan eikä mulle ainakaan jääny kuva, että verenmaku suussa ois ainoa tapa… Itseasiassa mua kyllä ärsyttää kun kaiken maailman hohhailijat vaan päättää, että vuoden päästä meen kisoihin ja sitte sitä ollaan niin urheilijaa vaikka koskaan ei oo vielä kisailtu, reenataan ja syödään miten sattuu ja kritiikistä suututaan.. Nyt tuli vähän avautumistakin saman syssyyn 😀

   Onnea kisoihin, hyvältä näyttää! 🙂

   • linda
    Posted at 22:38h, 13 tammikuun Vastaa

    Kiitos paljon ! <3 Heh, kaikkihan me näköjään nykyään johonkin kisaan treenataan 😉

 • Amanda
  Posted at 02:12h, 11 tammikuun Vastaa

  Hei! Ajattelin ottaa myöhemmin yhteyttä sähköpostiisi ruokaohjelman toivossa, mutta sitä ennen kyselisin nopeasti, että kuinka kauan tämän ohjelman saapumisessa vastaanottajalle on yleensä mennyt? Tiedän, että tammikuu on laihduttajien kuukausi, joten uskon että jo se riittää kerryttämään jonoa, lisäksi olen saanut käsityksen että paneudut näihin kyseisiin ohjelmiin ihan tosissaan, mikä tietysti vie taas aikaa. 🙂

  • linda
   Posted at 02:39h, 11 tammikuun Vastaa

   Vaikee sanoo, joskus menee päivä, joskus yli viikko.
   Tänään tein kaikki ohjelmat mitä tähän asti oli tammikuussa tilattu, eli tällähetkellä ei ole hirveetä jonoa tai ruuhkaa eli n. 2-3 päivää menee luultavasti 🙂

   • Amanda
    Posted at 02:50h, 11 tammikuun Vastaa

    Ai oho! ompas mukava kuulla että sen voi saada siis jo viikossa, olisin ollut valmis odottamaan tätä vaikka kaksikin kuukautta 🙂 Laitan sulle siis heti sähköpostia asiasta, toivottavasti mun kohdalla on vielä jotain tehtävissä, heh.

 • Minni
  Posted at 08:07h, 11 tammikuun Vastaa

  Koska teet aloittamastasi kysymys-postauksesta vastaus-postauksen? Haluaisin saada kysymykseen jo vastauksen…

  • linda
   Posted at 13:09h, 11 tammikuun Vastaa

   Tulee pian 🙂

 • Heidi
  Posted at 09:18h, 11 tammikuun Vastaa

  Heips! Pakko laittaa nyt viestiä, jonkin aikaa seurannut sun blogia, ja todella hassua, mut ensin aattelin että oho, upee mimmi! Sit josain kohtaa jotkut (ei todellakaan kaikki) postaukset alko hieman ärsyttämään, enkä hetkeen seurannut sun blogia ollenkaan.. Sitten, rupesin oikeen miettimään että miten mua voi tällänen asia ärsyttää, jonkun toisen ihmisen kirjotukset?:D ja tulin siihen tulokseen, että ehkä mua ärsytti sillon se, että sä uskallat olla sellanen kun oot, ja et välitä tai lannistu jos joku sanoo jotain negatiivista susta tai sun kirjotuksista, että ehkä ite ei ole tuollainen ollut, vaikka haluaisi. Toivottavasti osasin kirjottaa asian jotenkin niin kuin sen tarkoitin..;D mut siis hyvä asenne, pidä toi!!<3 oon ite ottanu nyt kans uuden asenteen tähän vuoteen, tehdä niitä asioita mitä haluan ja mistä tykkään, olla se mitä olen, ja olla välittämästä siitä negatiivisesta ja lannistavista kommenteista! Ja aijon nyt jatkaa blogisi lukemista!;) tsemii tavoitteihisi!:)

  • linda
   Posted at 16:33h, 11 tammikuun Vastaa

   Kiitos rehellisestä kommentista!! 🙂 Oon niin kauan bloggaillut että osaa sivuuttaa negatiiviset kommentit omaan arvoonsa, paitsi tietenkin jos palaute on järkevää ja asiallista. Mun kanssa ei tarvitse olla samaa mieltä ja muidenkin mielipiteet ja näkemykset on aina tervetulleita 🙂
   Hyvä asenne sulla! ja kiitos, tsemppiä sinnekkin kaikkeen!!

 • stina
  Posted at 11:42h, 11 tammikuun Vastaa

  Itse haaveilen kovasti siitä, että tänä kesänä ei tarvisi häpeillä vartaloaan. Maanantaina aloitin Fitfarmin superdieetin ja hyvässä vauhdissa ollaan. Toivottavasti tuloksia tulee ja säännöllinen ruokarytmi jää selkärankaan senkin jälkeen 🙂

  • linda
   Posted at 16:32h, 11 tammikuun Vastaa

   Tsemppiä!!! :)) varmasti onnistut 🙂

 • Eveliina
  Posted at 12:22h, 11 tammikuun Vastaa

  Kesää kohti täälläkin taas dietataan. Peruskausi on ohi ja maanantaista lähtien olen ollut miinuskaloreilla. Itsekuri koetuksella kun houkutuksia on niin paljon… 😀

  http://musclefetish.blogspot.fi

  • linda
   Posted at 16:31h, 11 tammikuun Vastaa

   😀 onko paha?

 • Home Sweet England
  Posted at 18:31h, 11 tammikuun Vastaa

  Heippa! Oon jo muutaman viikon lueskelut blogiasi ja ihastellut kroppaa. Timmi mimmi!

  Täällä kesä-kunto mielessä. On aloitettu erilaiset ruokavaliot ja liikunnat!

 • karoliina
  Posted at 22:30h, 11 tammikuun Vastaa

  Siis 3000 kaloria per treenikerta? Sehän on iha hirveesti! minkä kestosia treenejä teet ja millä sykkeillä? Itse saan kulutettua kolmas osan tuosta kerralla

  • linda
   Posted at 22:48h, 11 tammikuun Vastaa

   3000 kaloria syön päivässä:D

 • Leea
  Posted at 01:25h, 12 tammikuun Vastaa

  Moikka.
  Nyt kunnon ennen dieettiä kuvat kehiin, niin saa matkan varrella vertailla 🙂
  Tsemppiä dieetille!

 • Elina
  Posted at 01:57h, 12 tammikuun Vastaa

  Moi,
  itselläkin tuo kesäkunnon ja pysyvän sellaisen treenaus käynnissä. Ruokavaliotakin olen muuttanut huimasti, pääosin kaiken roskaruuan ja herkut jättänyt pois ja pyrkinyt syömään terveellistä sekä proteiinipitoista ruokaa (hyvin on lähtenyt käyntiin tuon noudattaminen).

  Mutta sitten siihen asiaan, mitä tulin kysymään sinulta. Minulta leikattiin viikko ennen joulua polvi, joten se ei kestä vielä pyöräilyä eikä lenkkeilyä, joten onko sulla mitään neuvoa mitä voisin tehdä, jotta saisin rasvan palamaan ilman että jaloille tulisi rasitusta? Salilla käyn treenaamassa yläkroppaa ja hyvin tuloksin, mutta kaipaisin vielä jotain kunnon hikitreeniä, rasvaa polttavaa, siihen rinnalle.

  • linda
   Posted at 02:00h, 12 tammikuun Vastaa

   Hmm, haastavaa mutta esimerkiksi soutu jos sellanen laita löytyis salilta? 🙂

  • Johanna
   Posted at 12:29h, 12 tammikuun Vastaa

   Hei!

   On nyt pakko vastailla tähän, koska kyseessä polviasiaa. Tietenkin riippuu, mitä sinulle on leikkauksessa tehty, mutta joka tapauksessa kannattaa mieluummin kysyä näitä asioita ortopedilta/fyssarilta kuin täältä blogeista. En siis halua mitenkään tämän blogin pitäjän ammattitaitoa vähätellä, mutta leikkauksen jälkihoito on kuitenkin niin spesiifi alue, että kannattaa konsultoida alan asiantuntijaa:)

   Kipu itse tekemisessä on aina merkki siitä, että polvi ei vielä ole valmis kyseiseen harjoitukseen. Sinuna kokeilisin vesijuoksua, joka käy todella tehokkaasta aerobisesta, kunhan sen tekee oikein:) Ja uinnissa vapari esim. pullarit jalkojen välissä. Rintaa ei kannata kokeilla, koska siinä polvelle tulee kiertoa väkisinkin. On myös olemassa vesispinnig, jota polvi voisi hyvinkin jo kestää!

   Ota rauhassa leikkauksen jälkeen, jotta saat polven kerralla kuntoon! Kesiä kyllä tulee lisää, joten on aikaa olla ’kesäkunnossa’, mutta polvia sinulla on vain yksi/jalka.

   Ihanaa TALVISTA päivää -at last:)

   Terveisin itse kahden ison polvileikkauksen jälkeen viisastunut…

  • Konna
   Posted at 01:20h, 14 tammikuun Vastaa

   Meitin salilla on semmonen käsipyöräilyvehje(?) eli ei poljeta jaloilla vaan käsillä rullataan menemään… se vois ehkä toimia 🙂

 • nannannaa
  Posted at 02:05h, 12 tammikuun Vastaa

  Moi! Onko sun mielestä paha kun mun on tarkoitus tiputtaa 10-15kg siis pelkkää rasvaa, ja mulle on tehty ravinto-ohjelma kaloreilla 1600-1700kcal/pv. Ja tosiaan teen raflahommia(eli fyysisesti semiraskasta) plus treenaan salilla 4-5krt viikossa. Oon miettinyt aamuaerobisia mukaan mutta oon nyt tän ekat pari viikkoo ollu ihan kujalla siis niiiiiiiin väsynyt!!!! 😀 haluaisin ulkopuolisen ammattilaisen mielipiteen asiasta 🙂

  • linda
   Posted at 02:24h, 12 tammikuun Vastaa

   Riippuu ihan ravintosisällöstä, jos siellä on tarpeeks ravintoaineita niin voi olla ihan toimivakin koska aika suuret tiputukset kuitenkin 🙂 mutta jos tuntuu ettei jaksa niin sillon on vikaa tietenkin.

 • ennis
  Posted at 02:20h, 12 tammikuun Vastaa

  Musta on jotenkin epäreiluu kun saat syödä niin paljon!!!! Itellä lepokulutus siinä 1500….

  • linda
   Posted at 02:23h, 12 tammikuun Vastaa

   Sun täytyy vaan lisätä kulutusta ja buustata aineenvaihduntaa 🙂

 • Mia
  Posted at 17:06h, 12 tammikuun Vastaa

  Hei! Ei varsinaisesti liity tähän postaukseen mutta kysynpä kuitenkin 🙂 Olen pitkän kilpauintitaustan ja telinevoimistelutaustan omaava 18v neitokainen, nykyisin käyn lähinnä oman intoni vuoksi kuntosalilla treenaamassa. Olen kuitenkin pikkuhiljaa alkanut kiinnostua kuntosalista enemmänkin ja haluaisin sulta vähän vinkkiä. Kuinka saisin kehosta rasvaa hieman pois ja lihasta enemmän tilalle? En halua olla mikään lihaskimppu vaan lähinnä kiinteytyä jne. Olen todella huono syömään mutta olen saanut ruokatottumukset säännöllisiksi ja terveellisiksi, ja treenikin kulkee hyvin. Tuloksia en kuitenkaan näe paljoakaan.. Osaatko sanoa missä menee vikaan ja kuinka korjata asiaa? 🙂

  • linda
   Posted at 22:39h, 13 tammikuun Vastaa

   ruokavalio on se salaisuus 🙂 sekä tietenkin sitä tukeva treeni! Jos ei halua ns. isoja lihaksia, niin suosi pitkiä sarjoja ja paljon toistoja, oman painon treeniä ja toiminnallista jumppaa 🙂

 • liisa
  Posted at 19:56h, 12 tammikuun Vastaa

  Ei liity postaukseen, mut oon tässä miettinyt, että millä tavalla säännöllisesti kotona tehdyt jalkatreenit(Kyykyt, jalkakyykyt jne) vaikuttaa lihaksiin jos ei käytä painoja? Lihashan ei mun tietääkseni kasva ellei käytä raskaita painoja ja syö tarpeeksi, niin että onko niistä treeneistä mitään hyötyä, ja jos, niin mitä? Oon tehnyt youtubesta jotain jalkatreenejä pari kertaa viikossa jotka kyllä tuntuu seuraavana päivänä lihaksissa niin että kävelykin on vaikeaa, mutta mitä vaikutusta niistä on pidemmän päälle? Tällä hetkellä laihdutan joten lihasten kasvattaminen ei ole ihan mahdollista, mutta osaatko sanoa että millä tavalla tämmönen treeni sitten vaikuttaa?

  • jenka
   Posted at 22:11h, 13 tammikuun Vastaa

   hei vastaan sulle tähän kysymykseen vähän omasta kokemuksesta.
   Olen joku vuoden treenaillut kotona (puolivuotta ahkerammin) ja olen kyllä saanut näkyviä lihaksia jalkoihin. ilman painoja olen tähän mennessä reenannut. nyt kuitenkin painot hankinnassa, mutta hyvät vatsalihaksetkin sain kotitreenillä! 😉

   En sitten tiedä oisinko huimasti enemmän kehittynyt painoilla.. mutta erittäin tyytyväinen tämän hetken kuntoonikin!

   • linda
    Posted at 22:38h, 13 tammikuun Vastaa

    Volyymiahan lihaksiin tuovat painot, mutta kyllä kehonkoostumusta pystyy kotonakin muuttamaan ja hieman kokoa lihaksiinkin saada 🙂

Post A Comment