Vuosi vierähtää!

Iltaa!

Rupesin tossa miettimään mun vuotta 2013 ja kyllähän se alkoi hymyilyttämään.

 • Tänä vuonna olen valmistunut ammattiin jonka kautta olen saanut auttaa ihmisiä liikkumaan sekä edistämään monen terveyttä. Parhaimpia hetkiä ovat olleet mm. ihmisen saaminen pois diabeetikkojen listalta ja syömishäiriöisten nuorten ajatusmaailman muuttaminen ja auttaminen kohti terveellisiä elämäntapoja. Kuitenkin kaikki työssäni on ollut hyvin palkitsevaa, vaikka en olisi koskaan uskonut miten rankkaa PT ammatti saattaa olla.1147650_496564240431825_1471034493_o
 • Olen ryhtynyt yrittäjäksi ja saanut kokea yrittäjyyden vääryydet ja hyvät puolet :D 
 • Olen saanut oppia kehonrakennuksesta (jonka alalaji bikinifitneskin on) paljon ja kehittynyt fyysisesti sekä psyykkisesti niin että voin vihdoin alkaa valmistelemaan itseäni lavoja kohti, kiitos valmentajani.
 • 2012 kesä vs. 2013 syksy/talvi

  2012 kesä vs. 2013 syksy/talvi

 • Olen ryhtynyt maailman ihanimman olennon, ranksanbulldoggimme JLO:n äidiksi <320130711_142522
 • Olen saanut tukea miestäni myös hänen unelmiensa toteutuksissa tänä vuonna ja ehkä hieman itsekkin saanut nauttia näistä toteutuksista ;-)  IMG_0399
 • Olen ollut koko vuoden hyvin terve ja maailman kiitollisin Joelille siitä, että on auttanut minut parantumaan syömishäiriöstä sekä tukenut minua kohti unelmiani ja tavotteitani elämässä. Ilman Joelia olisin edelleen sairaan mielen vanki. Myös perhe ja ystävät ovat olleet korvaamattomia. IMG_20130525_204621
 • Olen saanut paljon uusia ja ihania tuttavuuksia sekä ystäviä!

2013-07-28 12.14.13

 • Saanut matkustella ja avartaa maailmankuvaani.IMG_0609
 • Olen saanut bloggailla ammattilaisena ja kaikista hienointa mitä siitä saa on palaute ja tuki lukijoilta. On sanoinkuvailemattoman upeaa, että tuntemattomat ihmiset ovat niin mukana kaikessa ja antavat kannustavia kommentteja ja uskovat minuun. Olen kiitollinen siitä että tällaisia ihmisiä on ja nöyrästi kiitän jokaista tästä vuodesta ja toivon että ensivuonna rokataan taas yhdessä !!
 • Kiitos myös kaikille yhteistyökumppaneille ja sponsoreille!!
 • Fast Sports Nutrition, Hair Level Riina, Studio VMS Viivi, Clinic Estetics, Mayors, Fit4You.fi, Ari&Jutta BodyAction, BestShape ja Tiina Hälvä, LypoC , ExtremeToys ja muut joiden kanssa olemme tehneet tai tulemme tekemään jatkossa yhteistyötä :)

Uusi vuosi alkaakin melkein samantien dietin starttauksella ja nokka kohti uusia tavotteita!! Ensivuonna musta leivotaan toivottavasti bikinifitness urheilija ja pääsisin valtaamaan uusia alueita myös työn puolesta :)

Toivon kaikille oikein menestyksekästä, tervettä ja jännittävää uutta vuotta 2014!!! <3

 


2 Comments
 • sara
  Posted at 20:46h, 31 joulukuun Vastaa

  Oikeen hyväää ja onnellista uutta vuotta Linda !<3

 • A
  Posted at 17:04h, 01 tammikuun Vastaa

  Pakko kysyä sulta, kun hieman ahdistaa tää asia. Nimittäin, miten vaikuttaa laihdutustuloksiin, jos sun tekemän ruokavalion ohella nauttii 1-3 kertaa kuukaudessa alkoholia? Tykkään käydä ulkona ja juoda alkoholia hyvässä seurassa, mutta pelkään, että se estää painonpudotuksen :/ Nyt en puhu siis mistään viikonlopun kestävistä överikänneistä, vaan yhden illan ”juopottelusta” niin, että mietoja on mennyt muutama ja vahvempia siihen päälle vähän. Muuten noudatan prikulleen sun antamaa ohjelmaa (about 1500 kcal/pvä). Kiitos jos vastaat! :)

Post A Comment