Jouluhulluutta

Heippa!

Nyt rupee tää mamma olee terve pikkuhiljaa. Enää vaan nokka tukossa, eli tuhisen vieläkin sen verran että saa treenit odottaa. On tässä 4 vuoden aikana opittu ettei kannata hirveesti treenailla, vaikka edes hieman kipeenä! Sen jälkeen ollaan monta viikkoa himassa…. koulussakin kun opiskelin niin yks mun luokkalainen sai pienen flunssan vuoksi sydänlihastulehduksen, kun ei malttanut olla lenkkeilemättä. Siinä sitten istuikin loppuvuoden, kun jo kävely nosti sykkeen pariin sataan. Ei hyvä! Varsinkin kurkkukipu ja angiina on sellaisia, joiden kanssa ei tule leikkiä. Yksi helpoiten sydänlihastulehduksen aiheuttaja.  Malttia siis kaikki kipeänä olevat, tuntuu että joka toinen on jonkinlaisessa flunssassa tällähetkellä, ja voi pojat miten sitkeä tää on.

Tänään kävin hieman ostelemassa joululahjoja, vihdoin! Itse oon sanonut kieltäytyväni lahjoista, jopa Joelin kanssa ollaan sovittu ettei osteta toisillemme mitään vaan säästetään johonkin järkevämpään. Uudet puhelimet tosin tarvitaan molemmat, joten ne olkoot Joululahjat toisillemme, kun tulee muutenkin tarpeeseen. Mun samsungista on mikki rikki ja Joelin iPhone tilttailee vähän väliä 😀 

tänään shoppaamassa.

tänään shoppaamassa.

On muutenkin ihanaa ostaa perheelle lahjoja, mutta en vain ymmärrä missä kohtaa roolit vaihtui. Vielä hetki sitten olin se joka antoi jouluksi kilometrin mittaisen lahjalistan ja kisasin veljien kanssa kellä on isoin lahjavuori.  :mrgreen: 

Mulla on ollut joulu jo marraskuusta asti. En malttanut olla ostamatta valkoista kuusta heti kun niitä alkoi ilmestymään ja koristella sitä olkkariin. Jouluvalojakin on ollut jo jonkun aikaa, sekä tietenkin jäätävät määrät kynttilöitä jokapuolella huushollia 😀

1461694_10151780709415794_1977765946_n

 

Nyt on sitten poka lahjat ostettu ja pian alkaa hirrrrveä paketoiminen! 😉 Jouluksi matkustan Joelin kanssa Merikarvialle perheen luokse. Oltiin viime joulu helsingissä ja tuntui vähän orvolta. Maalla on niin mukavaa kun mummu tekee kunnon joulu mätöt ja kaikki on niin lepposta. Ja legendaariset Merikarvian joulupäivän bileet odottaa! 😉 Viimevuonna missasin.

Onko teillä jo lahjat ostettuna? Entä ostitteko itsellenne? 🙂 Jos ei oo hyvää lahjaa löytynyt niin multakin saa ystäville tai itselleen ostettua treeni-ja ruokaohjelmia jotka on räätälöity omien tavotteiden mukaan ja henkilökohtaisesti asiakasta varten! Tavoitteena voi olla kehonkoostumuksen muuntaminen (kiinteytys), laihdutus, lihaksen keräys massana, tai muuten vain vaikka elämäntapamuutos ensivuotta varten!

Eli jos kiinnostaa panostaa terveyteen ja omaan kehoon tai ilahduttaa kaveria niin ruokaohjelman saa 50e + ALV ja treeniohjelman 60e + ALV 🙂 lisää voi kysyä sähköpostitse fit4ever@hotmail.fi 

Katselin tuossa omia vanhoja kuvia ja kyllä hieman hymyilytti kun vertasi näitä kahta keskenään:

2012 kesä vs. 2013 syksy/talvi

2012 kesä vs. 2013 syksy/talvi

Kumpi miellyttää sua enemmän?

 


27 Comments
 • M
  Posted at 19:19h, 17 joulukuun Vastaa

  Vau, upea muutos. Näytät todella hyvältä tuoreemmassa kuvassa (väheksymättä tietenkään ekaa kuvaa).

 • Katriina
  Posted at 20:05h, 17 joulukuun Vastaa

  Mulla on tää flunssa ollut jo 3 viikkoa ja kurkkukipu ja nuha ei meinaa millää lähteä ! Kamala hinku juoksemaan, uimaan ja salille mutta puolikuntosena en viitti lähteä 🙁 etenkin kun kahden viikon päästä odottaa treenireissu berliiniin ! Tykkään tosta teidän valkosesta kuusesta aivan älypaljon !

 • mma
  Posted at 20:42h, 17 joulukuun Vastaa

  sun blogi on aivan mahtavan motivoiva ja inspiroiva ! muistan kun ihan syksyn alussa satuin samalle salille sun kanssa. En kehdannu yhtään löysäillä kun sä olit paikalla vaikka tuskin sä pahemmin kanssatreenaajia kattelet 😀
  Mulla on nyt sellanen ongelma, että ennen tappavan tuntuvat jalkatreenit menee nykyään vaisusti ja etureisille. Tuntuu etten kehity eikä tuntumaakaan tule samoin kuin ennen. Painoja yritän lisätä mutta sekään ei tunnu onnistuvan. Ylikunnosta tuskin on kyse, sillä pidän 2 lepopäivää viikossa ja salitreenin jaloille teen kerran viikossa. osaatko yhtään sanoa, mikä voisi olla ongelmana? pitäisikö tehdä jalat kevyemmin vaikkapa kahdesti viikossa? tekniikat tarkistutin eilen ja niiden pitäisi olla melko kunnossa.

  • Juulia
   Posted at 04:48h, 19 joulukuun Vastaa

   Mulla oli samaa ongelmaa jalkatreenien kanssa ja meinaa olla helposti vieläkin – eli treeni tuppaa menemään enemmän etureisille. Tekniikat mullakin oli nimenomaan ”melko kunnossa” eli ei kuitenkaan täysin. Isoin ongelmani olivat kireät lonkankoukistajat, lantio ja alaselkä. Kun lantio/lonkankoukistajat ei anna riittävästi periksi, niin takapuoleen ja takareisiin meinaa tuntuma kadota. Aloin tunnollisesti venytellä kireitä kohtia ja treenata liikkuvuutta. Jätin jalkatreenistä pariksi viikoksi pois liikkeitä, joihin olin menettänyt tuntuman. Esim. kyykyn vaihdoin erilaisiin askelkyykkyvariaatioihin, joissa sain harjoitettua liikkuvuutta, tasapainoa ja muutenkin keho sai uutta ärsykettä. Kyllä kannatti! Kyykky alkoi kulkea paremmin kuin koskaan ennen ja löysin ihan uuden tuntuman peppuun ja takareisiin. 🙂 Nyt kun lantio alkaa olla oikeassa asennossa ja kireät lonkankoukistajat ei vedä mua lysyyn, niin on samalla ryhtikin parantunut!

 • anni
  Posted at 21:10h, 17 joulukuun Vastaa

  hei! osaatko sanoa onko 3x viikossa tehtävä 15-minuutin kestoinen HIIT-treeni todella yhtä tehokas / ajaa saman asian kuin tekisi 3 rasvanpolttolenkkiä viikossa? 😀 entä suositteletko hiit- treeniä ja rasvanpolttolenkkejä tehtävän ns ”samaan aikaan” mutta eri päivinä? Kiitos!!!!

  • linda
   Posted at 22:47h, 17 joulukuun Vastaa

   kyllä, mutta muista tehdä tehokkaasti ja aina vähintään 5 min alkulämmittelyä! 🙂

   • anni
    Posted at 23:23h, 17 joulukuun Vastaa

    Kiitos! Onko alkulämmittely pakollinen, jos teen hiitin treenin loppuun, eli olen kuitenkin jo tehnyt jotain ? 😀

 • Erika
  Posted at 21:18h, 17 joulukuun Vastaa

  No huhhuh mikä muutos! Oot upea molemmissa kuvissa, mutta selkeesti on kyllä treenaaminen tuottanu tulosta 🙂

  • linda
   Posted at 22:43h, 17 joulukuun Vastaa

   Joo, tai oikeestaan ruokavalio! Toisessakin jo monta vuotta treeniä alla, mutta ravinto päin pyllyä 😀

   • N
    Posted at 10:33h, 18 joulukuun Vastaa

    Miten sitten söit tuon ensimmäisen kuvan aikaan? 🙂

 • Jasmiina
  Posted at 21:37h, 17 joulukuun Vastaa

  Toi sun takki näyttää aika kivalta, sellaselta siistin tyylikkäältä jos ymmärrät 🙂

  • linda
   Posted at 22:43h, 17 joulukuun Vastaa

   Se on kyllä kiva, tykkään itse! Zarasta 🙂

 • Maria
  Posted at 22:11h, 17 joulukuun Vastaa

  Heippa! Oon treenannut nyt noin puoli vuotta, ja olen saanut jonkun verran lihasta kroppaani. Käyn noin 3-4 kertaa vkssa salilla+lenkkeilyt päälle. Mua mietityttää se, että pitääkö aina treenin jälkeisenä päivänä olla lihakset kipeät, että tietää treenin tehonneen? Joskus mun lihakset on todella kipeät, joskus taas ei juuri ollenkaan…

  • linda
   Posted at 22:43h, 17 joulukuun Vastaa

   Ei kuulu. Kipeytyneet lihakset kertovat vaan siitä, että olet treenannut jotain lihasta jota et hermota usein. Eli mulla esim ei oikeestaan kipeydy lihakset lainkaan, koska hermotan niitä niin paljon. Toki esim uusien liikkeiden jälkeen on hieman lihaskipua seuraavana päivänä 🙂

   • Maria
    Posted at 20:43h, 18 joulukuun Vastaa

    Voi kiitos neuvosta, auttoi minua paljon!! 🙂 🙂

 • Maria
  Posted at 22:13h, 17 joulukuun Vastaa

  Niin ja se vielä, että oot huippu tyttö, jatka samaan malliin!!! 🙂

 • Sini
  Posted at 22:39h, 17 joulukuun Vastaa

  Ekassa kuvassa näytät aliravitulta ja et ollenkaan terveeltä. Kasvoissa ei mitään muotoa. Toinen kuva näyttää hyvinvoivalta, terveeltä naiselta jolla on elämänarvot kohdallaan 🙂

  • linda
   Posted at 22:42h, 17 joulukuun Vastaa

   kiitos paljon 🙂

 • Saana
  Posted at 22:42h, 17 joulukuun Vastaa

  IHAN MIELETÖN TOI MUUTOSKUVA!! U rock! Hei kauan noiden välil on aikaa? Mua ärsyttää ku aluksi n.9kk tuntu et muutos kropassa ravinnon ja treeenin myötä näkyi ihan selkeesti, kokoajan kehittyi ja paino nous 48 kilosta 61kiloon (167cm pitkä). Nyt tuntuu junnaavan paikallaan kehitys:/ Tarttisinkohan jotai sun apuja joululahjaks itselleni;D

 • Ciao
  Posted at 22:52h, 17 joulukuun Vastaa

  Oon niin ehkä tylsä/vanhanaikainen ku diggaan ennemmin siitä et naiset on siroja kuin lihaksikkaita, eli omaan makuuni vartalosi vuosi sitten oli ”parempi”. Mutta olet selvästi päässyt lähemmäs omaa päämäärääsi, mikä on ihailtavaa. nykyisessä bodyssa todellakaan mitään vikaa ole, antaa vaan motivaatiota kaltaiselleni sohvaperunalle 😀

 • Sydänlihastulehdus
  Posted at 00:55h, 18 joulukuun Vastaa

  Pientä pilkunnussimista juttuusi, mutta liikuntahan ei aiheuta sydänlihastulehdusta, liikunta vain provosoi oireita. Eli siis sydänlihas on jo tulehtunut ja kun ihminen lähtee liikkumaan, mikä aiheuttaa kipua tulehtuneen sydänlihaksen yrittäessä pumpata verta. Ettei vain tulisi omantunnon kolkutuksia kennellekään, joka on saanut ns. ”sydänlihastulehduksen liikunasta”, se olisit tullut henkilölle joka tapauksessa.

 • Eveliina
  Posted at 12:14h, 18 joulukuun Vastaa

  Mä oon tässä väsännyt juuri joululahjalistaa Hugelle. Listaan siihen kaupat ja laitan oikein kuvat mukaan ja tulostan sitten, ja pistän sähköpostiin niin voi haluamansa mukaan mennä kaupoille 😀 Lahjalista on pitkä, mutta toiveitahan ne vain on. Varmaan sieltä jotain saan ja sitten sellaisia juttuja mitä en ole toivonutkaan. Itse kävin ekaa kertaa sunnuntaina jouluostoksilla ja sain ihan kivasti lahjoja osteltua. Nyt Huggea odottaa kymmenisen pakettia, varmaan vielä pari keksin.

  Joo, tiedän että oon hullu, jouluhullu, ja joululahjahullu, mutta tämä ei oo mitään entisiin aikoihin verrattuna. Mä oon rauhoittunut paljon, sillä on ollut jouluja että ostan 20-30 lahjaa per henkilö, ja itekin sain yksi vuosi yli 100 lahjaa 😀 Pakkotoiston puolella jossain onkin joku ketju missä multa on pyydetty listausta mitä sain, on se vaan ollut niin hullua.

  Mut hei, joulu on ihanaa aikaa, ja se antamisen ilo on kaikista parasta. Ilman lahjojakin tai vähillä lahjoilla voi joulusta nauttia, sillä siinä on paljon muutakin. Tunnelma, läheiset, tuoksut, ruoat, kaikki <3

  http://www.musclefetish.blogspot.fi/

 • Milla
  Posted at 13:41h, 18 joulukuun Vastaa

  Siis Herra Isä mikä muutos! Jotenkin tuntuu että oot aina ollu noin fit mutta tosiaan pientä muutosta ilmassa 😉 Go Linda!

  http://www.millasusanna.blogspot.com

 • Jasmin
  Posted at 23:56h, 18 joulukuun Vastaa

  Vau!! Oikean puoleinen kuva miellyttää ja paljon! Varmasti todella palkitsevaa itsellekkin nähdä ettei treeni & ruokavalio ole mennyt hukkaan

 • emmi
  Posted at 22:35h, 20 joulukuun Vastaa

  Onko tukassa jotain uutta:) ? Väri näyttää kivalta!

 • me
  Posted at 07:20h, 21 joulukuun Vastaa

  Voiko saada lihasta pyllyyn ilman, että lihasta tulee etureisiin? Mulla on lihaksikkaat jalat muuten 😀 sulla on muuten todella kiva blogi

 • katariina
  Posted at 22:48h, 21 joulukuun Vastaa

  Hei ! paljonko ruoka– ja treeniohjelmat siis nykyään maksavat arvonlisäveroineen ? 😀 Entä teetkö ohjelmia 16-vuotiaille? Kiitos!!

Post A Comment