Konserttia ja jalkatreeniä!

Ompas ollut kiva päivä ja erikoinen tiistai! Hauskaa että arkenakin on jotain erikoista tapahtumaa välillä (:

Aamulla kävin ottamassa verikokeita, on hyvä käydä välillä tarkastamassa omia arvoja ihan vaikka muuten vaan, eikä vain silloin kun jokin on huonosti. :) Sen jälkeen paneuduin noin 4 tunniksi ohjelmien tekoon ja sitten tulikin kiire laittautua unelmille siivet konserttiin. Onneksi olkoon Mikaelille, joka sai unelmansa toteutettua ja tämän upean hyväntekeväisyyskonsertin toteutettua! :) Ihanaa kun ihmiset ovat valmiita taistelemaan omien unelmien puolesta.

Kiitos myös mahtavalle seuralle, Oli hauskaa ! <3

2013-12-03 23.47.07

 

Eilen oli jalkatreenin vuoro ja sen kyllä tuntee. Pakarat on niin tulessa että huh.

Syväkyykkyjä  60 & 70kilolla, askelkyykkyjä 25kilolla, hackia 75 kilolla ja pakarapotkuja 50kg/jalka ja kaikki pitkiä sarjoja (6×10-15 toistoa) huh! Soija lensi!

1404679_554008901354025_1843345714_o

 

Mä rupeen olee mun jalkoihin aika pirun tyytyväinen :) Yläkroppa on huomattavasti heikompi mulla kuin jalat. Johtuu paljolti siitä, että mulla kertyy kaikki rasva ylärkoppaan, ei alakroppaan, joten lihaserottuvuus alakropassa on paljon parempi kuin yläkropassa. Toivottavasti dietillä sieltä yläpäästäkin kuoriutuu jotain :)

1471980_554250211329894_503113401_n

 

Ehkä myös alitajuntaisestikkin enemmän panostanut enemmän jalkoihin ja pakaroihin, kun tiedän että se on mun heikko kohta ja vaikein mesta saada massaa. Jää sitten jotain jäljelle lavallekin (: 

Nyt kello on niin paljon että tää tyttö menee untenmaille jotta jaksaa huomenna taas painaa ! 


27 Comments
 • Noraaaa
  Posted at 10:40h, 04 joulukuun Vastaa

  Paljon sun aamupaino on tällä hetkellä? :)

  • linda
   Posted at 00:23h, 05 joulukuun Vastaa

   62 :) noussut parisen kiloa, mutta nouskoot ;)

 • Eveliina
  Posted at 10:41h, 04 joulukuun Vastaa

  Reiskat näyttää kyllä komeille. Ei oo enää tietoakaan niistä parin vuoden takaisista jäätyneistä pulkannaruista ;) Go Linda Go! :)

  http://musclefetish.blogspot.fi/

  • linda
   Posted at 00:23h, 05 joulukuun Vastaa

   No ei ole ei ;D kiitos!

 • susanna
  Posted at 10:46h, 04 joulukuun Vastaa

  Vau, mitkä jalat! :) oot lihaksikkuudesta huolimatta jotenkin söpön siro :) ois tosi kiva saada sellainen kuvapostaus, missä ois kunnon ennen ja jälkeen kuvia, kun en oo huomannu ainakaan ite, missä välissä noi sun reiskat on kasvanu noin hienoiks ja varmasti muutosta on tapahtunut paljon myös yläkropassa!

  • linda
   Posted at 00:23h, 05 joulukuun Vastaa

   Kiitos :) Oon nyt nostanut niin ylös kalorit ja hiilarit että keho kehittyy ilolla :)
   Täytyy tehdä!!

 • hellulei
  Posted at 12:09h, 04 joulukuun Vastaa

  montako kertaa treenaat jalkoja/takamusta viikossa? :)

  • linda
   Posted at 00:21h, 05 joulukuun Vastaa

   2 kertaa :)

 • Tiina
  Posted at 13:37h, 04 joulukuun Vastaa

  Upeat jalat! Teetkö pakarapotkut taljassa vai missä? Mietin vain tuota 50kg määrää, onko tekemäsi liike pieni(suoraan taakse) vai miten saat tollaisen määrän noilla toistoilla ylös? :D

  • linda
   Posted at 00:21h, 05 joulukuun Vastaa

   Tarkoitan potkulla tuota laitetta missä ollaan polvillaan ja nostetaan painoa ylös :)

 • Mia Julin
  Posted at 14:40h, 04 joulukuun Vastaa

  Sulla on kyllä ihana kroppa! :) hienosti oot jaksanu ja reenit on menny perille. Paljon tsemppiä tuleviin reeneihin ja tietysti kisoihin!!

  • linda
   Posted at 00:21h, 05 joulukuun Vastaa

   Voi kiitos <3!!

 • petra
  Posted at 19:45h, 04 joulukuun Vastaa

  Mistä toi sun ekan kuvan asu on? Tosi nätti!

  • linda
   Posted at 00:20h, 05 joulukuun Vastaa

   Zarasta :)

 • Anne
  Posted at 21:11h, 04 joulukuun Vastaa

  Mielettömät reidet! Mulla on just toisinpäin, rasva kertyy jalkoihin ja ahteriin.

  • linda
   Posted at 00:19h, 05 joulukuun Vastaa

   Kiitos :) No meillä on kaikilla omat ongelmat :D

 • Johanna
  Posted at 21:30h, 04 joulukuun Vastaa

  Mitä hanskoja sä käytät treenatessa? Tai millaisia suosittelisit naisille? Oot mahtava mimmi! :)

 • Ipe
  Posted at 14:36h, 05 joulukuun Vastaa

  No wow! Oot saanut ihan mielettömiä tuloksia ja oon varma siitä että mihin vaan ryhdyt tällä alalla, se kantaa hedelmää, oot luonnonlahjakkuus! :D<3
  Inspiroit mua niiin suuresti! mulla(kin) on syömishäiriötaustaa, mut kesästä asti massankeräystä ja rankkaa salitreeniä – sä oot auttanut mua jaksamaan ja voittamaan ne haamut mitkä edelleen silloin tällöin pomppii aina esiin..

  Kaikkea hyvää ja ihanaa joulunodotusta <3<3

  • linda
   Posted at 16:22h, 07 joulukuun Vastaa

   voi kiitos <3 !!
   Kaikkea hyvää sullekkin ja tsemppiä jatkoon!! <3

 • Hanna
  Posted at 02:10h, 06 joulukuun Vastaa

  Heippa! Kyselisin sulta vähän vinkkiä, kun itse olen ”eksyksissä”. Oot muistaakseni joskus, tai no varmaan aika monestikkin kirjoitellut tästä samasta aiheesta tänne blogiin, mutta haluisin nyt saada näihin kysymyksiin tarkalleen vastauksia. Olen siis about 170cm pitkä ja painan sen joku 12kg ylipainoa.. Ja se on ihan perseestä! Vihaan suoraan sanoen sitä, että oon ylipainoinen ja se haittaa omaa elämääni, koska se todellakin näkyy kropassa ja siten myös itsetunnossa ja -luottamuksessa. Oon yrittänyt saada painoa tippumaan, mutta en oo kuitenkaan onnistunut kovin suuria muutoksia tekemään. Repsahduksia on sattunut matkan varrella niin paljon. Kyselisin siis sulta, että miten mun nyt ois kaikista järkevintä aloittaa tämä laihdutus? Tykkään lähes kaikesta urheilusta, salilla oon käynyt satunnaisesti joskus ja se on kyllä ihan kivaa, mutta en oo vaan laiskuuttani käynyt.. Kunnosta sen verran, että esim. jaksan juosta sellasen n.5km putkeen n. 30minutissa ja sitten sen jälkeen olen ihan loppu. Kyselisin siis, että millaisia treenejä kannataisi tehdä ja kuinka pitkiä? Kuinka usein mun kannattaisi juosta, jos tahtoisin saada hyvän kunnon, että jaksaisin juostakin kauemmin? En tavoittele mitään tosi isoja lihaksia varsinkaan jalkoihin, mutta haluaisin kiinteiksi kyllä reisiä ja peppua. Vatsakin on tällä hetkellä aikamoinen makkara. Motivaationi on kyllä korkealla ja haluaisin todella saada muutosta kroppaan ja tavoitteenani on vielä joskus tykätä itsestäni ! :)
  Tällä hetkellä mun ruokailut on aika epäsäännöllisiä ja syön oikeesti liikaa kerralla. En ees halua ajatella niitä ruokamääriä, hyi! En oo mikään mäkki-ihminen tai muutenkaan en kovin usein vedä sellasta kebab-hamppari-pizza ruokaa. Mutta tosiaan liian suuret annoskoot ja ruokamäärät ja epäsäännölliset ruoka-ajat ovat se mun heikko kohta. Kaipailisin siis nyt apua siihen, että miten saisin itseäni laihduttettua aika reippaasti ja kuntoa kohotettua? sekä mitä olisi hyvä syödä ettei tulisi nälkä, mutta etten repsahtaisi siihen että ahmin kauheita ruokamääriä kerralla? Jos et halua näin netin välityksellä neuvoa, niin ymmärrän kyllä, mutta olisit niin suureksi avuksi jos haluaisit vähän auttaa, että pääsisin edes jotenkin alkuun tässä hommassa ! :)

 • Hanna
  Posted at 16:19h, 06 joulukuun Vastaa

  Heippa! Ajattelin nyt kysyä sulta vinkkiä, kun itse olen ihan eksyksissä. Oot muistaakseni kirjoittanut tästä samasta aiheesta jo monia kertoja blogiin, mutta haluisin saada näihin kysymyksiin vähän tarkemmin vastauksia. Eli ole 171cm pitkä ja painan 76kg eli oon liikalihava ja se kyllä näkyy kropassa ja muutenkin oon kokoajan hirveen väsynyt ja inhottava olo. Haluaisin siis laihtua ihan reilusti, mutta haaveissa ei kuitenkaa ole mitkään suuret lihakset varsinkaan jalkoihin. Mahassa on makkaroita enemmän kuin laki sallii ja reidetkin ovat rasvaa täynnä. Tykkään melkein mistä vaan liikunnasta ja oon joskus käynyt salillakin joka oli ihan huippu kivaa! Mutta en oo laiskuuttani käynyt..jaksan juosta putkeen 5km 30minutissa ja sitten olenkin jo ihan loppu joten kunnossakin on paljon parannettavaa. Ruokailut ovat aika epäsäännöllisiä, syön kerralla hirveitä ruokamääriä ja herkuttelun aion lopettaa kokonaan (karkin syömiset ja pizzat yms.) Mutta nyt kaipaisin siis apua siihen, miten mun kannattaisi alkaa urheilemaan ja treenaamaan että saisin painon reilusti alaspäin, ohuemmat reidet ja timmimmän mahan ja pepun, mutta silti terveen näköisen kropan? Entä miten kannattaisi sitten syödä jos laihduttaa? Olisin kiinnostunut aloittamaan elämäntapa muutoksen mutta en oikein ole varma mistä aloittaa, ja päätin kysyä apua etten lähde väärille reiteille. :)

  • linda
   Posted at 16:21h, 07 joulukuun Vastaa

   Suosittelen kaikkia rasvaa polttavia ryhmäliikuntatunteja sekä ihan sitten aerobista ja kuntopiiritreeniä :)
   ruokavalio myös kuntoon!

 • Noora
  Posted at 20:36h, 07 joulukuun Vastaa

  Moikka! Löysin sun blogin aika vasta, ja täähän vaikuttaa oikein kivalta! Aloin miettimään, miksi monet fitness-tytöt kirjoittavat blogia? Halutaanko blogissa näyttää omia tuloksia ja kropan muutoksia, vai onko se ikäänkuin treenipäiväkirja? Monen blogin kohdalla kylläkin tuntuu, että blogilla haetaan hyväksyntää ja ihailua jota kaivataan heikon itsetunnon vuoksi. Fitness-urheilija, joka harrastaa lajia ihan urheilun ja liikunnan ilosta tuskin siitä muille ihmisille raportoisi ja varsinkaan omia kuviaan jakelisi. Tuo salin peilinkautta kuvien ottaminen antaa kyllä aika reppanan kuvan ihmisestä. Eikö ihmisellä oo oikeesti ketään, joka vois kuvia otaa kun pitää peilin kautta räpsia. Elä ota tätä pahalla, voin toki olla väärässäkin, ja haluasin sulta fitness-ihmisenä sun oman näkemyksen.
  Nuista sun huulista oli jossakin kommenttiboksissa keskustelua. Sun huulista kyllä huomaa, että ne on muotoillut, mutta ne eivät ole ollenkaa ”tuksu ja ruusilamaisen” överit :) oikeestaan ihan nätit. Toivottavasti julkaiset kommenttini ja otat tän enemmän rakentavana tai huumorilla.
  Ps. Ootko Martinan kaveri ku joskus oot instassa sen kuviin kommntoinu:)?

  • linda
   Posted at 23:00h, 07 joulukuun Vastaa

   Olen itse kirjottanut blogia pian 4 vuotta ja aloitin bloggaamaan aikoinaan sen vuoksi että fitness ei ollut in ja kukaan ei jaksanut kuunnella mun sali hehkuttamista, joten perustin blogin johon jauhaa.
   Ollaan tuttuja kyllä. (:

 • keke
  Posted at 14:43h, 09 joulukuun Vastaa

  ootpa hyvässä kunnossa!! onnea kisoihin<3

 • Petra
  Posted at 15:49h, 10 joulukuun Vastaa

  Noista kintuista kannattaakin olla ylpeä! ;)

Post A Comment