Tyttöjenjuttuja

Heippa!

Tänään ajattelin vähän höpötellä tyttöjenjuttuja: eli kauneudenhoidosta tulossa asiaa. 

Olen yksi niistä, joka on teininä saanut hyvän idean ja SHEIVANNUT kulmakarvoistaan puolet pois monta vuotta, ja piirtänyt uudet tilalle. Aikuisiällä on alkanut kyllä todella harmittamaan, sillä uimassa, saunassa, salilla ja jokapaikassa jossa on vaarana meikin leviäminen on ollut jo jopa hieman stressaavaa. Ei ole kauhean kivaa olla ilman kulmakarvoja varsinkaan julkisesti. Kyllähän se myös himassakin harmittaa, että näyttää alienilta :D 

Oon monesti yrittänyt kasvattaa takasin, mutta lopputulos on ollut aika surkea. Mulla on aina ollut muutenkin luonnostaan todella siistit kulmakarvat, eli ei mitään ”puskia”, vaan todella nypittyjen näköiset. Tämä olikin syy miksi aikoinani ajoin ne pois, sillä kulmakarvojani ei pystynyt hirveästi muotoilemaan ja nuorena halusin hieman erinlaiset mitä mulla oli luonnostaan. 

Kerroin Viiville mun ongelmasta, olin jo pitkään kasvattanut omani takaisin, mutta jouduin kuitenkin piirtämään ne päivittäin, sillä loppuosa ei näkynyt ilman meikkiä. Viivi lupas värjätä mun kulmat ja muotoilla ne. (Viivillä on itsellä varmaan ihmiskunnan täydellisimmät kulmat, joten helppo luottaa ;D) Lopputulos oli oikeesti huima! En älynnyt että värjäyksessä pienimmätkin karvat tulevat kunnolla esiin ja näytän jopa ihmiseltä ilman meikkiä! 

Oon viimeviikosta asti aamuisin ollut hymy herkässä, kun enää ei peilistä katsokkaan kummajainen vaan ihan normaalia ihmistä muistuttava tyyppi! Myös Viivin mahtavien ripsien ansiosta oon kyllä jopa tykännyt mun peilikuvasta aamuisin. :D Arkisin olen erittäin mielelläni ilman meikkiä ja annan ihon hengittää ja silmien levätä :)

Viivin tekemät ripset on niin ihanat. Räpsyt pysyy paikallaan ja olo on kuitenkin silmissä ihanan kevyt ja normaali. Monet ripset painavat ja tuntuvat inhottavan raskailta ja kovilta silmissä. Viivi käyttää sen verran kevyttä ja pehmeää ripseä, että omat silmät eivät ärsyynny lainkaan :)

Tässä on viimepostaus ripsistä, siellä enemmän tietoa näistä kaunokaisista: http://lindamanuella.fitfashion.fi/2013/11/07/ikiliikkujan-kauneudenhoitovinkit/#comments

IMG_20131128_235415

Kuvassa täysin ilman kulma- ja silmämeikkiä. Kulmaväri on hieman ”tasoittunut”, mutta näyttää vieläkin todella hyvältä!! Yksi stressi vähemmän elämässä, kiitos Viiville!!

1400185_10151809294085794_205970119_o

Sitten vielä kolmas juttu, mistä oon todella innostunut. Mua ennen kävi asiakas hakemassa jotain ”ihmerasvaa” ja kuulin miten Viivi ja asiakas hehkuttivat tätä tuotetta.

Mulla on aina ollut varsinkin kovan liikkumisen vuoksi ihon pinnassa pientä ärtynyttä hikinyppyä tms. sellaista pientä mikä ei lähde sitten millään pois. Varsinkin otsassa. Kaikkea on kokeiltu! Päätin kysyä sitten tuotteesta ja Viivi kertoi itse saaneensa tällaiset pikku näpyt ja muut iholta pois kyseisellä rasvalla. Oon aina hieman skeptinen kaikkia ihonhoitotuotteita kohtaan, tuntuu ettei mistään ole mitään hyötyä, mutta päätin kuitenkin ostaa tuotteen ja kokeilla. 

Voi luoja, mulla on viikossa kadonnut ainakin puolet ihon näppylöistä ja oikeesti olo on todella hyvä vaikka olisikin meikkivoide päällä! Jopa Joel kysyi että miten mun iho näyttää noin hyvälle.  8-)

apaline-daily-conf_png-01

 

Tuote on siis Neoderman päivävoide. Näiltä on myös yövoide, mutta ajattelin ensin testata päivävoiteen toimivuutta ennenkuin ostan yövoiteen. Ens kerralla kun menen Viiville niin todellakin ostan. Muut rasvat voi mennä kaappiin :D 

Loppuun vielä hieman huultenmuotoilusta kysyneille: Viivi on todella ammattimainen ja hyvä. Jos asia kiinnostaa niin suosittelen lukemaan Pinjan postauksen: http://pinjajuliakanon.blogspot.fi/2013/11/ah-kamalan-ihana-turhamaisuus.html#comment-form

Paljon näkee näitä ”ankkahuulia”, mutta ammattilaisen tekemänä tulos ei todellakaan ole sellainen :D Tiedän monia monia monia ihmisiä, joiden huulia on korjailtu tai muotoiltu, eikä kukaan tiedä asiasta. Sanoisinko että lähes jokaisen kaverini huulia on hieman laitettu, monet ovat julkisuudessakin eikä kukaan ole edes huomannut eroa. Se on minusta ammattilaisen jälkeä, että osaa kaunistaa ihmistä luonnollisen kauniin näköiseksi.

Viivi ei edes suostu laittamaan asiakkaalle ”överi” huulia, vaan jos haluaa kunnon turbohuulet, on mentävä toiseen paikkaan. 

Jos tulee kysymyksiä niin kysykää ihmeessä :) Suomessa nämä muotoilut ja täyteaineet ovat vielä erittäin arkoja aiheita, jopa paheksuttavia ja hieman on harmi, että vain nämä ”turbohuulet” tunnistetaan mediassa, eikä ihmiset tiedä että ammattilaisen käsissä tulos on aivan eri. 

Myös suoraan Viiviltä voi asioista kysyä tai varata aikaa: https://www.facebook.com/pages/Studio-VMS/340812500076?fref=ts

Etusivu

 


51 Comments
 • Nanna
  Posted at 17:02h, 02 joulukuun Vastaa

  Siis miten noi sun kulmat laitettiin, en tajua :D näyttää hieman oudoilta ainakin tuossa kuvassa kun keskellä mustaa ja reunoilla ruskeaa!

  • linda
   Posted at 17:11h, 02 joulukuun Vastaa

   värjättiin ja muotoiltiin :)

   • vimla
    Posted at 17:19h, 02 joulukuun Vastaa

    Ei siis oo pigmentoitu? miten kauan värjäys suunnilleen pysyy ?:)

    • linda
     Posted at 21:27h, 02 joulukuun Vastaa

     Ei ole :) kuulemma väri on vahva eli pitäis pysyä kauan. En oo kysynyt tarkkaa aikaa :o

 • vimla
  Posted at 17:02h, 02 joulukuun Vastaa

  Paljon toi voide makso ja missäköhän sitä myydään ? :)

  • linda
   Posted at 17:12h, 02 joulukuun Vastaa

   tais olla päälle 70e ja Viivi ainakin myy studioVMS/Gyyli bulevardilla :)

 • Henna
  Posted at 17:03h, 02 joulukuun Vastaa

  Toivottavasti sinäkin ymmärrät lopettaa ajoissa huulien täyttämisen ettei mene liiallisuuksiin :) Ja ei, täytetyt huulet on kaukana kauniista, mutta toki mielipide kullakin.

  • linda
   Posted at 17:13h, 02 joulukuun Vastaa

   Huulia voi muokata monilla eri tapaa: voi täyttää, muotoilla ja korjata tai tasapainoittaa sekä myös kosteuttaa joten ensin kannattaa itsekkin paneutua siihen mitä kukin on tehnyt itselleen, jos on, ennenkuin alkaa haukkumaan toista :)

   • Heppu
    Posted at 11:49h, 03 joulukuun Vastaa

    Valitettavasti sulla on jo ankkahuulet. Ihmiset tulevat sokeaksi omille täytteilleen näemmä.

    • linda
     Posted at 13:10h, 03 joulukuun Vastaa

     Ai miten mulla on ankkahuulet? (:

 • Milla
  Posted at 17:13h, 02 joulukuun Vastaa

  mä haluaisin kovasti saada täytettä huuliin mutta pelkään että niistä tulee semmoiset sofia ruusila huulet :( eli viivikö osaa tehdä nätit täytetyt huulet ilman että niistä tulee sen näköiset kun sofialla on???? laitoinkin sulle aikasemmin kysymyksen tästä asiasta!!

  • linda
   Posted at 17:15h, 02 joulukuun Vastaa

   Ei tule. Viivi ei edes suosti tekemään kovin radikaaleja muotoiluja.
   Kannattaa aina jutella ensin muotoilijan kanssa asiasta ja kertoa että ei halua paljoa, vaan luonnollisen lopputuloksen. (:

 • classy
  Posted at 17:18h, 02 joulukuun Vastaa

  Oon lukenut sun blogia alusta asti ja pakko sanoa että olet kyllä kukkaan puhjennut. Muistan kun ennen meikkasit paljon, nykyään näytät ihanan luonnolliselta ja freshiltä!!

  • linda
   Posted at 21:28h, 02 joulukuun Vastaa

   Kiitos ♥ itsekin samaa mieltä, luonnollisuus on paljon parempi ja omien piirteiden korostus kuin naaman peittäminen meikillä :)

 • mariiy
  Posted at 18:05h, 02 joulukuun Vastaa

  Kivaa vaihtelua tämmöiset postaukset :)

  • linda
   Posted at 21:29h, 02 joulukuun Vastaa

   Kiitos :)

 • hanna
  Posted at 18:18h, 02 joulukuun Vastaa

  Siis onko tuo musta osuus sun kulmista sun omia kulmia ja loput ruskea pelkkää väriä ja muotoilua?! looks GOOD! siis miksi kun oon käynyt värjäämässä kosmetologilla myös kulmiani, aina ollaan värjätty vain siitä kohtaa missä kulmakarvoja on. tulos on siis ollut ohut kun kulmiakin ollut niin vähän, varmaan saman verran kun sulla. :(

  • linda
   Posted at 21:29h, 02 joulukuun Vastaa

   Ei ole meikkiä kulmissa kuvassa. Tosta kuvasta on ihosta hieman väri lähtenyt, tossa alemmassa nykynen :)

 • Jenny
  Posted at 18:24h, 02 joulukuun Vastaa

  Moi! Voide kuulostaa unelmalta! :) Mitens tiiätkö voiko tätä tilata postitse? Kun ei viitsisi täältä kauempaa tulla hakemaan :)

  • linda
   Posted at 21:26h, 02 joulukuun Vastaa

   Laita viiville viestiä & kysy :)

 • Vau
  Posted at 01:28h, 03 joulukuun Vastaa

  En tiedä onko sinun huulille tehty mitään, mutta jos on niin on kyllä todella kauniit ja luonnolliset :o vau!

 • Iina
  Posted at 02:59h, 03 joulukuun Vastaa

  Onko siis kyseessä nimenomaan toi Apaline Daily Confidence Cream? Tolla Neodermalla näkyy olevan niin paljon muitakin päivävoiteita.

  • linda
   Posted at 10:17h, 03 joulukuun Vastaa

   Just se!

 • Tipu
  Posted at 12:04h, 03 joulukuun Vastaa

  Onko sun mielestä sofialla överiksi mennet huulitäytteet?

  Komppaan edellistä, olet todella pihjennut kukkaan!

  • linda
   Posted at 13:13h, 03 joulukuun Vastaa

   Mun mielestä jokaisella on oikeus näyttää ja tehdä miltä itse haluaa, emme elä täällä muita varten (:
   Kiitos paljon ♥

  • zalal
   Posted at 08:26h, 04 joulukuun Vastaa

   Mun mielestä sofialla on kauneimmat kasvot mitä oon nähnyt! Hän on livenäkin ihan tajuttoman kaunis :) teillä molemmilla on hyvin onnistuneet täytteet huuliin! Täällä suomessa vaan aina haukutaan ihmisiä jotka panostaa, älä välitä!

   • linda
    Posted at 09:32h, 04 joulukuun Vastaa

    Kyllä Sofia on upea ♥
    Kiitos:)

 • Ninni
  Posted at 12:11h, 03 joulukuun Vastaa

  Mä en tykkää kyllä noista sun huulista. Ja noi kulmakarvat on liian vahvat, näytät ikäväkyllä ihan turkkilaiselta noilla :D sulla kannattais olla sirommat kulmat.. Noi on nyt niin värjätyn näköset, mustat puoliks ja puoliks ruskeet :D

  • linda
   Posted at 13:11h, 03 joulukuun Vastaa

   Mielipiteitä on monia (:

   • lellu
    Posted at 22:47h, 03 joulukuun Vastaa

    Mun mielestä noissa kulmissa ei ole mitään vikaa, päinvastoin, sopii Lindalle oikein hyvin:D. Paksut kulmat näyttää paljon luonnollisemmalta kuin ohuiksi viivoiksi nypityt, joista tulee 2000-luvun alun pissikset mieleen (olettaen että sulla sellaiset on;)) :D. Ja todella törkeää muuten sanoa että ”näytät ikävä kyllä ihan turkkilaiselta noilla…”, musta jokaisella on oikeus näyttää miltä vaan, eikä turkkilasiiin vertaaminenkaan oo kovin nättiä, jos et erilaisia kansalaisuuksia osaa arvostaa niin miksi edes luet Lindan blogia joka on puoliksi kreikkalainen :)? Ihan luonnollista mielestäni että hänellä on tummat piirteet.. :D

    • linda
     Posted at 00:35h, 04 joulukuun Vastaa

     itse myös sitä mieltä että luonnolliset ja paksummat kulmat kuin sellaiset ohuet ”teini” viirut :)

 • Maikku
  Posted at 13:13h, 03 joulukuun Vastaa

  Paljonko tuo huulten pistäminen maksaa ja kuinka usein sitä pitää tehdä? Onko kivuliasta? Huomaa kyllä että monilla jotka julkisuudessa on missit sun muut niin kaikilla on varmasti jotain huulissa!

  Toinen kysymys: Kun ei halua kasvattaa enää ollenkaan lihasta niin onko silloin paras tehdä mimmoisia toistomääriä ja sarjoja? Ja kevyemmillä painoillako? kiitos½!

  • linda
   Posted at 14:23h, 03 joulukuun Vastaa

   Sillon kannattaa tehdä enemmänkin HIIT tyylistä treeniä, jos haluaa ylläpitää kuitenkin lihasmassaa ja polttaa rasvaa.
   Eli hieman hiilaria vähemmälle (ei kuitenkaan alle 180g-150g) ja tehdä kuntopiiritreeniä. Hyppyjä, paljon oman painon treeniä, intensiivistä,paljon toistoja, pitkiä sarjoja, kevyemmät painot jne. :) kuitenkin kannattaa tehdä eri kiertoja eli voimatreenejäkin jotta lihakset ylläpysyvät :)

   • linda
    Posted at 14:24h, 03 joulukuun Vastaa

    ja hintoja on monilla eriä, lisäksi varmasti ainekohtaista kuinka usein tulee laittaa. Ammattilaiset, esim Viivi osaa varmasti vastata :) ja kyllä suurimmalla osalla on.

   • Maikku
    Posted at 22:58h, 03 joulukuun Vastaa

    Eli bodypumppiin siis ja muille ryhmäliikuntatunneille? :D

 • Kaisa
  Posted at 17:05h, 03 joulukuun Vastaa

  Hei! Kun haluaa lisää lihaksia, mutta ei kuitenkaan hirrmuisesti sitä rasvaa (tavoitteena saada vatsalihakset näkyviin, mutta kun ekana pitäisi ne lihakset kasvattaaa…) niin paljonko pitää harrastaa aerobista? entä paljonko hiilihydraatteja ja proteiinia olisi hyvä saada? olen 16-vuotias 170cm ja aika hoikka tyttö, rasvaa löytyy kyllä ainakin vatsan seudulta D: Kiitos!!

 • v
  Posted at 17:14h, 03 joulukuun Vastaa

  Mielipiteitä on joo monia, mutta noista huulista ei saa ankkahuulia tekemälläkään. Olet Linda todella kaunis ja huomaa tuosta ilman meikkiä -kuvasta että olet sitä tosiaankin luontaisesti. Suomalaiset naiset vaan sattuu olemaan kateellisia tummista ja huomiotaherättävistä piirteistä, niin se vaan menee.
  Semmonen kysymys olisi koskien HIIT treeniä, että kun itselläni tuppaa oleen jalat tosi kipeenä monta päivää jalkatreenien jälkeen, että voiko esim mäkijuoksuja/kuntopiirityyppistä harjottelua tehdä kipeillä lihaksilla, vai pitääkö niiden antaa palautua jalkatreenistä? Kiitos jo etukäteen jos viitsit vastata!:)

  • linda
   Posted at 00:36h, 04 joulukuun Vastaa

   Kiitos paljon :)
   Ja itse kyllä teen hiittiä ja aerobista muutenkin vaikka oiskin hieman kipeet. :) kunhan ei lähde voimailemaan!

 • Karolina
  Posted at 22:11h, 03 joulukuun Vastaa

  Moikka Linda!
  Tässä täysin off-topic -kommenttini, mutta mun on pitänyt jo kysyä tätä monta kertaa joltain tietävämmältä ihmiseltä, eli nyt vihdoin, täältä pesee.. :D Eli siis olen monesti miettinyt kun joka puolella painotetaan sitä, että lihasten pitäisi olla reenin jälkeen arat ja kipeät ja jalkareenin jälkeen pitäisi tyyliin ryömiä kotiin.. Niin miten ihmeessä jos on vaikka 4-jakoinen reeni ja reenaa yhtenä päivänä esim. ojentajat ja rinnan kipeiksi, niin miten sitten voi seuraavina päivinä reenata esim. hauista ja olkapäätä, kun pakostakin näiden lihasten liikkeet ottavat myös ojentajiin sen verran että tekee kipeää, kun ne eivät ole kerinneet palautua? Ja tehdessäni jalkareeniä pystyn kyllä ihan omin jaloin yleensä kävellä salilta, mutta seukki päivänä onkin sitten jumit.. Ja tämä rajoittaa esim. HIIT-treenien tekoa kun jalat on liian jumissa..

  eli siis lyhyesti, miten tässä pitäisi nyt järkevästi toimia, että saisi reeneistä kaiken irti ilman että joutuu odotella liian kauan lihasten palautumista, jotta voi reenata muita lihaksia? pitäisikö vaan sitten reenata sen verran löysemmin että lihakset ei tuu liian kipeiksi?

  Kiitos ihan hirrveenä jos viittit vastata!!

 • linda
  Posted at 09:33h, 04 joulukuun Vastaa

  Koska haluan pilata kasvoni ;)

  • Sarppa
   Posted at 11:03h, 04 joulukuun Vastaa

   Haha! Toi on niin huvittavaa kun aina kaikille jotka pitää ulkonäöstään huolta sanotaan että ”pilasit naamasi”… Voi hitto miten tyhmää sakkia. Eiköhän jokainen saa laittaa huulia jos haluaa!

   • linda
    Posted at 00:22h, 05 joulukuun Vastaa

    Jokainen tehköön tyylillään :)

 • Diudiu
  Posted at 12:30h, 04 joulukuun Vastaa

  Morjens!
  Oon seurannu sun blogia reilun vuoden päivät ja ny päätin kommentoida. Ensinnäkin sain aluksi tosi paljon motivaatiota sun kirjotuksista, kiitti siitä :) Huomaan, että sä todellakin tiedät paljon näistä ravitsemus- ja liikuntajutuista. Oot myös kehittynyt hyvin paljon viimeisten kuukausien aikana.
  Syy miksi kuitenkin kommentoin on tää sun kasvanut turhamaisuus. Ne silikonit oli vielä ihan jees ja on ymmärrettävää, että jotkut haluaa rinnat. Mutta miksi ihmeessä nuoren naisen täytyy laittaa täytettä huuliin? Sanoit niiden näyttävän todella luonnollisilta, ihan niin kuin mitään ei olisi laitettukaan… no öö miksi semmosta pitää sitte laittaa?
  Ja jos et oikeasti välitä mitä muut ajattelee niin miksi puolustelet valintojasi viimeiseen asti? Jos oikeasti itse hyväksyisit itsesi sellaisena kuin olet niin tarvetta tuollaisille hömpötyksille ei olisi. Jos kaikki muut niistä hunksin tyttöystävistä tunkee huuliinsa täytettä niin pitääkö sunkin?
  Ja jos joku nyt kehtaakin väittää, että eikä toi muija on niin peruskateellinen, hahahaa niin EI, en todellakaan ole. Käytännössä säälittää yleisesti kaikki naiset, joiden täytyy tuhlata rahojaan noin turhiin asioihin. Ai niin kukin tavallaan ja ihmisellä on oikeus laittaa rahansa mihin haluaa. Mutta kannattais silti miettiä, mitä tekee itselleen. Tekeekö asiat siksi, että oikeesti ite haluaa niihin huuliin täytettä vai kenties muiden ihmisten painostuksesta? Pitääkö päätä lyödä seinään, jos kaikki muutkin niin tekevät?
  Toivottavasti en tuottanut pahaa mieltä, kun tällä kommentilla ei todellakaan ollut tarkoitus ilkeillä. Halusin lähinnä tuoda esille oman näkemykseni asiasta ja herätellä niitä nuorempia tyttöjä, jotka tätä blogia seuraa, ettei oo pakko turvautua tälläsiin keinoihin ollakseen kaunis ja kelvatakseen yhteiskunnalle. Oikeasti elämä on paljon rennompaa, kun hyväksyy itsensä eikä yritä muuttaa itseään.
  Olet Linda upea ja uskon, että sä menestyt kisataipaleella! Oon kiitollinen siitä, että jaksat kirjoitella tätä blogia. Mutta yritä nyt uskoa, että oot oikeesti kaunis ilman mitää kikkakonstejakin! Paitsi mikä mä olen siihen sanomaan, jos tulet onnelliseksi paksummista huulista…. ei muuta.
  Ps. Tää on vain MUN mielipide asiasta, joten pliis älkää ihmiset vetäkö herneen sijasta koko kasvimaata nenäänne!!
  KIITOS :)))

  • linda
   Posted at 13:43h, 04 joulukuun Vastaa

   En mä tietääkseni ole mitään puolustellut ja mun mielestä on ihan hyvä että näistä asioista puhutaan. (:
   Toinen on turhamaisempi ehkä ulkonäössä, toinen voi olla vaikka sisustuksessa, joku ruoanlaitossa tai misssä tahansa.
   don’t judge me because i sin differently than you (:
   & kiitos ♥

 • Claudi
  Posted at 17:02h, 04 joulukuun Vastaa

  Missäköhän sara chafak on käynyt… Harmi että senki piti mennä laittamaan täytettä ku nyt sillä ei melkein ees liiku ylähuuli. No jokanen tavallaan.. Sulla on kyllä tosi luonnolliset huulet!

  • linda
   Posted at 00:21h, 05 joulukuun Vastaa

   Ai? Mä oon aika paljon Saran kanssa tekemisissä enkä kyllä ole itse huomannut ettei hänellä ylähuuli liikkuisi? :D Kiitos :)

 • Tytsi
  Posted at 22:44h, 04 joulukuun Vastaa

  Mä oon koko ajan luullut että sun huulia ei olla laitettu. Joten siis vau! Todella luonnolliset ja hyvin tehdyt

  • linda
   Posted at 00:17h, 05 joulukuun Vastaa

   Siitä on aikaa ja hieman on muotoa korostettu ylähuulessa. Mulla on aina ollut itse täytteet omasta takaa :)

 • Marsuuuuu
  Posted at 22:45h, 18 joulukuun Vastaa

  Mitä mieltä olet ystäväsi Sofian täytetyistä huulista? :DD

 • Mari
  Posted at 16:49h, 27 joulukuun Vastaa

  Siis anteeks, jos joku sanoo Lindan huulia luonnollisen näköiseksi niin suosittelen hankkimaan silmälasit, tai käymään näöntarkastuksessa. Eihän Lindalla ole ollenkaan amorin kaarta enää, kun on niin turpeessa ylähuuli. Silloin se kyllä näkyy kun käyttää punaista huulipunaa, koska sen saa esille sillä. Kun on nudepunaa/kiiltoa, esim. blogin bannerissa olevassa kuvassa niin näyttää siltä, kuin olisi saanut turpaan. On Lindan huulet siedettävämmät kuin Sofia Ruusilan. Voi että kun meni pilaamaan kauniit kasvonsa. Ja minä kyllä sanon, että ihmiset pilaavat naamansa ottamalla siihen mitään epäluonnollista shittiä, PISTE!

  • linda
   Posted at 17:26h, 27 joulukuun Vastaa

   hahah, ihana avautuminen mutta turhaan. Mulla ei oo tossa banneri kuvassa (mikä on yli vuoden vanha) mitään extraa huulissa että kiitos vain, sellaiseksi turpaan saaneen näköiseksi mut on luotu :)
   Huuleni on aina olleet todella turpeat ja muhkeat, eikä muodonkorjaus tuo lisää turpeutta. :) suosittelen ottamaan asioista selvää ennenkuin haukkuu ihmisten aidot ja luonnolliset piirteet. Ja amorinkaareni on kyllä edelleen todella selkeä :D

Post A Comment