Viimeistä viedään!

Heippa!

Kuka avas tänään ekan luukun!? Onko jengi ollut juhlimassa pikkujouluja? Tuntuu että niitä tulvii joka suunnasta. Itse oon vielä toistaseksi pystynyt välttämään. Ens vloppuna pitäis lähteä sitten tyttöjen kanssa juhlimaan ja samalla korkkaamaan Saran ja Ninan uusi asunto! 🙂 

Mua rupee pikkuhiljaa jännittämään. Tammikuussa loppiaisen jälkeen alotellaan mun diettiä ja startataan kisaprokkis 🙂 Ihan huikeeta, mutta myös samalla pelottavaa. En malta odottaa mitä musta kuoriutuu ! Sinänsä vaan hauskaa, että oon just ruvennut tykkäämään mun ”pehmeemmästä” lookista, mutta uskon että on myös upeeta nähdä tuloksia kun saa hieman rasvojakin alas.

Syöty ollaan kun hullu ja vielä aijon vetää vikan kuukauden täysillä. Koutsi hiillostaa ja pitää rotia että ei aleta nirsoilemaan 😉 Muuten ei tuu olee hauska dietti jos kroppa ei toimi.  Ja kyllähän se ruoka vissiin maistuukin. Joel tokas mulle eilen aamubrunssilla, kun se oli ekan satsin jälkeen aivan täynnä ja mä hinguin jo lisää safkaa että jos mun kanssa ottais Raxi kisan niin voittaisin 😉 True!

Mun dietistä tulee siis ”normaalista” poikkeava. Normaalisti kisadietti kestää sen 20 viikkoa, mulla 40 viikkoa. Ideana on lähestyä kisakuntoa pikkuhiljaa, pystyä kehittymään mahdollisimman pitkälle diettiä sekä ylläpitämään lihasmassaa, säilyttämään hiilarit mahdollisimman pitkään jotta uni pysyy laadukkaana ja jotta olisin lavalla terveen ja lihaisan näköinen. Tietenkin loppuun mennessä vauhti kirenee. Ensimmäinen kisadietti on vaikeampi, sillä omistan vielä vauvvarasvat, jotka nipistetään vasta lavalle pois. Kun ne on kerran sulatettu, eivät ne enää kerrykkään niin dramaattisesti takaisin ja uudempi rasva on seuraavalla dietillä helpompaa polttaa. 

IMG_20131127_220622

 

Nyt mä lähden leffaan tsekkaamaan uuden nälkäpelin! Toivotaan että olis hyvä!!! 🙂

 

Ja PS! 
Viimeinen 99e tarjous on käynnissä ja päättyy huomenna aamulla. Aion siis paneutua huomenna ohjelmien tekoon koko päiväksi.
 Vika mahis saada vielä super halvalla treeniohjelma+ruokaohelma yhteishintaan 99e!!
Tavotteita voi olla laihtuminen, lihaksen kerääminen, elämäntapamuutos tai ihan mitä tahansa. Laita itsestäsi osoitteeseen fit4ever@hotmail.fi muutaman päivän ruokapäiväkirjaa, pituus&paino, tavotteet, toiveita, liikuntataustaa, kuinka usein olet valmis treenaamaan, mahdollisista allergioista tai vammoista, liikuntataustasta ja kaikesta mitä tulee mieleen jotta saadaan mahdollisimman hyvin sinun tavotteita ja toiveita palvelevat ohjelmat.

Hinnat tulee olemaan jatkossa hieman korkeammat, johtuen PT toiminalle asetettujen ALV ennakko määräysten vuoksi, jotka nousivat 24%.

 


18 Comments
 • Tuuli
  Posted at 23:22h, 01 joulukuun Vastaa

  Mitä oot tykänny noista Bia Brazilin trikoista? Onks vyötärö kuinka matala/korkee verrattuna esim better bodiesin trikoisiin? 🙂

  • linda
   Posted at 16:40h, 02 joulukuun Vastaa

   On korkeampi ja tukevampi kuin bb housuissa ja tykkään !!:)

 • minerva
  Posted at 23:47h, 01 joulukuun Vastaa

  hei mitkäköhän ovat firmasi kotisivut missä näkyisi hinnastoa? tarvisin pt ohjausta ensi vuoden puolella kun lapseni on syntynyt 🙂

  • linda
   Posted at 16:04h, 02 joulukuun Vastaa

   Mulla ei ole vielä kotisivuja valitettavasti. Yhteyttä voi ottaa fit4ever@hotmail.fi ohjauksien hinnat menee hieman sen mukaan kuinka usein haluat tavata 🙂

 • Nanna
  Posted at 08:51h, 02 joulukuun Vastaa

  Moikka Linda!
  Mun mielestä yleisesti lihaksikas ja pehmeä look on just paras; terveen näköinen sekä naisellinen :)(tietty kisatessa täytyy karsia….) Mites oletko käynyt kehonkoostumusmittauksissa, että osaatko sanoa paljo sun rasva% on? 🙂

  • linda
   Posted at 16:40h, 02 joulukuun Vastaa

   Mä en tiiä kyllä yhtään. täytyis mitata!:)

 • Viippu
  Posted at 10:58h, 02 joulukuun Vastaa

  Hei Linda!
  Ihana ja inspiroiva blogi, olenkin seuraillut tätä jo kauan. Olin itse jo noin vuosi sitten ensimmäisen kerran yhteydessä kisavalmentajaan, jonka kanssa alettiin tekemään ohjelmia ja suunnittelemaan aikataulua kunnes mieleeni heräsi kysymys noin radikaalin kehonmuokkauksen vaikutuksista tulevaisuuden lastensaantiin.
  Kokenut valmentaja sanoi että ikävä kyllä se vaikuttaa, kun kroppa menee niin rasvattomaan tilaan, se ei välttämättä kykene ylläpitämään hedelmällisyyttä.. Oletko miettinyt asiaa? Eikä se tietenkään välttämättä tarkoita sitä, mutta on ihan järkeenkäypää että munasolut, jotka elävät vartalomme mukana myös kärsivät radikaaleista dieeteistä voimakkaasti.
  Itsellä tuli heti meileen worst case scenario jossa en raskaudu ja syytän itseäni ”turhamaisuudesta”, uhrattuani vartaloni luonnollisen tilan ja toimintakyvyn ulkonäköpainotteisen kilpailun takia. Tämä oli ihan ”naiselta naiselle” ja oletankin että koulutuksesi puolesta olet tietoinen asiasta.

  • linda
   Posted at 16:40h, 02 joulukuun Vastaa

   Varsinkin nopeissa kisadieteissä hormonitasapainon häiriintyminen on todella yleistä 🙂 Toivottavasti itselläni tämä hitaampi prosessi estäisi tuon.

 • Maria
  Posted at 18:53h, 02 joulukuun Vastaa

  eikä juuri mieitn perjantaina, että hommaisin tuon treeni- ja ruokaohjelman sinulta tämän kuukauden aikana, en tiennyt että tänä aamuna loppui kun en eilen käynyt koneella lukemassa blogia! 🙁 enääkö niitä ei nyt sitten saa?

  • linda
   Posted at 21:25h, 02 joulukuun Vastaa

   Tänään vika päivä 🙂

 • ano
  Posted at 22:59h, 02 joulukuun Vastaa

  Voiko kyykkyjä tehä korkkarit jalassa? 😀

  • linda
   Posted at 23:17h, 02 joulukuun Vastaa

   No onhan voimannostokengissä korkoa 😉

 • Johanna
  Posted at 23:49h, 02 joulukuun Vastaa

  Moi, laitoin sulle tänään aamulla kahdeksalta treeni- ja ruokaohjelmapyynnöt. Saithan viestin? 🙂

  • linda
   Posted at 00:50h, 03 joulukuun Vastaa

   Kyllä varmasti tuli, yritän päästä sen kimppuun pian 🙂

 • Bull
  Posted at 10:48h, 04 joulukuun Vastaa

  Toi Alv on ollut 24 % niin kauan kun liikuntapalveluita on tuotettu.

  • linda
   Posted at 13:46h, 04 joulukuun Vastaa

   Itseasiassa ei ole. PT-ammatille ei oo ollut asetettuja ALVita. Olen tämän asian kanssa käynyt monet puhelut kymmeniin eri verotoimistoihin jne. Eikä mistään vastausta. Nyt kuitenkin ennakkopäätös julkaistiin.

 • Stefu
  Posted at 17:29h, 29 joulukuun Vastaa

  Mistä löytää sen ennakkopäätöksen???

  • linda
   Posted at 20:37h, 29 joulukuun Vastaa

   Moikka. Itse sain ohjeen arvolisäverokannan soveltamisesta PT palveluissa 7.11.2013 verojuristilta. Kun perustin fit4everin, ei päätöstä tai selkeitä rajanvetotilanteita ollut vielä saatavilla ja niissä on edelleen epäselvyyksiä.

Post A Comment