HERMOSÄRKYJÄ…TAAS

Heipparallaa!

Vitsi että tuli nukuttua sikeästi viimeyönä, kiitos viilenevien iltojen. Vaikka hellekesä on ollut ihan mahtava, niin yöunista se on valitettavasti päässyt verottamaan täälläkin huushollissa. Kerroin viime postauksessa, että oon välillä ollut väsynyt, joten tämäkin viikonloppu meni suurimmaksi osaksi vain kotona lepäillen. Perjantaina järkättiin kaveriporukalla (kesän ekat) grillibileet, mutta lauantai ja sunnuntai meni kotona netflixin + burana yhdistelmän parissa, sillä mulla alkoi jo perjantaina aivan järkyttävät selkäkivut…

Kävin keskiviikkona hierojalla pitkästä aikaa ja ilmeisesti jumien avausten yhteydessä myös mun rikkinäinen olkapää hermostui ja alkoi taas oireilemaan… Osa varmaan muistaa, että sain viimevuonna kärsiä pitkään tenniskyynärpäästä, joka oli aivan hemmetin kivulias kokemus. Tällä hetkellä kivut ovat samanlaiset, mutta lähtevät olkavarren sijaan vasemmasta lavasta ja säteilevät vasemman käden sormiin saakka. Särky on lähes tauotta päällä, sykkivää ja vihlovaa hermosärkyä, johon ei kipulääkkeet auta.

Viime syksynä mun olkapää kuvattiin ja sieltä löytyi poikki mennyt nivelside, sijoiltaan oleva olkapää ja krooninen tulehdustila. Tästä syystä mulle suositeltiin leikkausta, koska nyt mun olkapää joutuu poikki menneen nivelsiteen vuoksi tekemään vääränlaista duunia, josta sitten aiheutuu jatkuvasti näitä muita ongelmia. Mun piti leikata viime keväänä mun olkapää, mutta koska aloitin mm. juontamaan Tilt tv:tä, niin leikkaus venyi ja hieman jopa unohtui. Nyt mä taas muistan, että ainiin, tää olkapää on edelleen rikki.

Musta tuntuu, että yritän alitajuisesti lykätä leikkausta ja uskotella itselleni, että pärjään ilman. Tiedän monia, joilla tilanne on mennyt leikkauksen myötä vain pahempaan suuntaan (olkapää ei enää liiku kunnolla…), mutta en usko, että tässäkään on mitään järkeä vedellä rikkinäisellä olkapäällä. Vasen olkapääni on jo nyt selkeästi oikeaa heikompi ja oireilee usein, entä tulevaisuudessa? Tuskin ainakaan parempaan suuntaan mennään. Tuo jatkuva tulehdustilakin saattaa olla aiheuttaa uupumusta ja on keholle kuormittavaa, joten eiköhän tässä ole ihan tarpeeksi syitä yrittää korjata tilanne.

En siltikään haluaisi leikkauspöydälle…help! :D

 


6 Comments
 • Mmiiu
  Posted at 14:48h, 13 elokuun Vastaa

  Fysioterapeutti täällä huutelee! Tollasessa tilanteessa suosittelen leikkausta, että saat käden kuntoon. Jos liikkuvuuskin on jo kärsinyt.. kuntoutus ottaa oman aikansa, mutta kun tunnollisesti kuntouttaa niin hyvä siitä tulee :) tsemppiä!

  • lindamanuella
   Posted at 00:30h, 17 elokuun Vastaa

   Joo kyllä tää on varmaan pakko fiksata, muuten näitä kipukausia saa kestää aina 😩

 • Noora
  Posted at 20:16h, 14 elokuun Vastaa

  Mulla on sama fiilis hammaslääkäriin menosta. Vasta sit ku on pakko :D

  • lindamanuella
   Posted at 00:29h, 17 elokuun Vastaa

   Joo se on mullekkin ikuinen kammo 😂

 • Saara
  Posted at 13:30h, 16 elokuun Vastaa

  Tsemppiä Linda käden kanssa! =)

  • lindamanuella
   Posted at 00:29h, 17 elokuun Vastaa

   Kiitos ❤️☺️

Post A Comment