HELLEPAKOLAISENA LÅNGVIKISSA

Heippa ! <3

Vihaan tekstejä, jotka alkavat näin, mutta nyt on itsekin pakko sortua sanomaan, että pahoittelen pienestä postailu tauosta. Olen ollut viimeisen viikon uupunut, väsyksissä ja sen verran takki tyhjänä, että en ole yksinkertaisesti jaksanut tuottaa tekstiä, tai oikeastaan mitään muutakaan.

Nyt mulla on taas paljon parempi sekä tasapainoisempi olo, kun pääsin viikonloppuna rentoutumaan Långvik Congress Wellness Hotelliin. Olen jo keväällä kysynyt, jos Långvik olisi kiinnostunut joskus tekemään jonkinlaista yhteistyötä kanssani, eikä ajankohta nyt tapahtuneelle yhteistyölle olisi voinut olla yhtään täydellisempi. Olen aina tykännyt paikasta ja halusin viedä myös poikaystävän rentoutumaan Långvikin luonnonkauniiseen merenrantaympäristöön, joka on vain puolen tunnin matkan päässä Helsingistä.

Långvikissa on mahdollisuus moniin kivoihin aktiviteetteihin ja jos oltaisiin jääty toiseksikin yöksi, niin oltaisiin käyty vuokraamassa pyörät ja tsygäilty läpi maisemia, mutta valitettavasti hotelli oli niin täynnä, että vaikka yritettiin varata toista yötä, niin tilaa ei ollut.

Olisin mielelläni jäänyt vielä toiseksikin yöksi, sillä en ole nukkunut niin hyvin pitkään aikaan kuin meidän hyvin ilmastoidussa ja hiljaisessa, pimeessä huoneessa. Meillä oli (liian) lyhyeksi jääneestä minilomasta huolimatta hauska päivä huoneesta nauttien, Spa:ssa lilluen ja aivan mielettömän hyvästä ravintolasta nauttien.

Spa:ssa parasta oli jacuzzien lisäksi kylmäallas, jossa pulahdettiin molemmat 4 kertaa. On se kumma, miten Suomessa alkaa yhtäkkiä kaipaamaan kaikkea viilentävää. :D Hyvin uusi ja harvinainen ongelma.

Meidän huoneessa oli ihana yllätys odottamassa ja huone oli muutenkin mieletön. Meillä oli mini sviitti käytössä ja meidän omasta huoneesta löytyi poreamme sekä aivan upea sauna! Poreammeeseen oli tottakai pakko päästä lillumaan, samalla kun kilisteltiin skumpilla.

En osaa päättää, oliko loman paras juttu kylmäallas, ilmastoidussa sviitissä yöpyminen vai À la Carte –illallinen Långvik Bistrossa. Syötiin molemmat Kirkkonummi menu ja voi hitto miten hyvä ja upea illallinen oli. Olen aina tykännyt Långvikin safkoista ja tiesin jo etukäteen, että aamiainen siellä on ihan super, mutta nyt tämä illallinen oli aivan älyttömän hyvä. Poikaystävä sanoi, että menee helposti ihan top 3 rafloihin Suomessa, joissa hän on syönyt. Ja hän on kyllä käynyt varmaan kaikissa ravintoloissa Stadissa. :D 

Långvikissa voi käydä vaikkapa vain syömässäkin ja suosittelen todella lämpimästi heidän ravintolaansa!

Aamupala ei pettänyt tälläkään kertaa, jota osasinkin jo odottaa. Loputkin viikonlopusta meni kotiin palatessa oikeastaan leväten, sillä mulla alkoi tänään taas Subilla Tilt E-sports juonnot ja halusin kerätä voimia maanantaita varten. Perjantaina vielä googlettelin introvertin väsymystilaa ja esimerkiksi lenkkeily olisi tuntunut aivan mahdottomalta, kun taas tänään heräsin todella pirteänä ja täynnä energiaa, juonnot meni ihan super hyvin ja sen jälkeen vetäsin 6km juoksulenkin hyvillä energioilla kuumuudesta huolimatta.

Aina tulee onneksi uusi päivä ja on todella tärkeää kuunnella itseään ja levätä sillon kuin väsyttää. Jouduin jopa skippaamaan yhdet synttärit, koska olo oli niin voimaton, mutta joskus vain on pakko levätä ja ladata akkuja, jotta jaksaa.


2 Comments
 • Helen
  Posted at 12:46h, 12 elokuun Vastaa

  Ihan luksusta!
  Olen kuullut Långvikistä pelkkää hyvää. Itselläni vielä kokematta, vaikka suunnitelmissa on ollutkin.

  • lindamanuella
   Posted at 00:30h, 17 elokuun Vastaa

   Se on ihana paikka , suosittelen!! 😻

Post A Comment