FESTAREITA PAKOON LANDELLE

Hellurei tyypit ! <3

Me päätettiin, että tänä vuonna(kin, itse en ole koskaan kuin käynyt Regatassa) jää ruissit ja Regatat välistä. Vaikka pieni osa meistä halusikin sisimmässään lähteä vuoden yhtiin kovimpiin bileisiin kavereiden mukaan, niin silti ajatus rentoutumisesta ja akkujen lataamisesta vei ylivoimaisesti voiton. Meillä on molemmilla tulossa aika kovia aikoja töiden parissa, joten bilettämisen sijaan maaseudun rauha kuulosti äärimmäisen hyvältä. Ja niin se on ollutkin.

Ollaan joka päivä saunottu ja uitu monta kertaa, kalastettu, syöty sekä tietenkin vain oltu. Tänään soudettiin järvellä ja löydettiin aivan ihana laaka kivi, josta päätettiin hypätä perinteiselle naku-uinnille. :D Vesikin on aivan mielettömän lämmintä täällä.

Säät ovat olleet ihan älyttömät ja koska ensviikolle on luvattu stadissa alkuviikolle sadetta ja tänne 26 astetta auringolla, niin päätettiin, että jäädään tänne vielä muutamaksi päiväksi. Molemmat pystymme tekemään alkuviikon duunit etänä, joten mitäs me sinne stadiin kerrostaloon mennään kökkimään, kun täällä on ihan unelma kelit.

Eilen oltiin koko aamupäivä yyterissä. Se on varmasti Suomen yksi kauneinpia rantoja, ehkäpä jopa kaunein. Monet seuraajani luulivat, että olen ulkomailla, sillä Yyterin dyynit ja se loputon ranta eivät ole ihan tavanomaisia Suomalaisia maisemia.

Yyterissä tuulee usein aika paljon, mutta hiekkadyynien välistä löytyy ihania ”pesiä” johon tuuli osuu juuri sopivasti. Siellä dyynien seassa jaksaa olla vaikka koko päivän, kun ilma on ihanan viileä, mutta silti aurinko lämmittää. Siinä pienessä tuulessa ei edes tajua, miten kovasti aurinko porottaa ja nyt ollaan molemmat ihan super ruskeita. :D

Yyteristä saa myös ihan mielettömän ihania kuvia sen upeiden maisemien ansiosta. Suosittelen kaikille mun lukijoille, että laittakaapas to do- listalle Porin Yyteri! Sieltä voi mielestäni vuokrata mökin tai sitten sinne voi lähteä vaikka ystävien kanssa telttailemaan. Aivan upea paikka. Picnic kamat mukaan rannalle ja vamos ! Siellä viihtyy vaikka aamusta iltaan helposti.

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille ! <3


No Comments

Post A Comment