HERKULLINEN & KEVYT PROTEIINIJÄÄTELÖ

Hei herkkusuut, mulla on teille iloisia uutisia! Nimittäin Lohilolta on tullut uutuus makuja ! <3

Mikä ihmeen Lohilo? Olen ennenkin kertonut Lohilosta (vanhemmat artikkelit tästä ja tästä), tuosta paremmasta jätskivalinnasta ja hyvän omantunnon herkusta, jossa yhdessä paketissa (175 l) on ainoastaan noin 120-150kaloria/100g. Lohilo sisältää runsaasti proteiinia ja sopiikin mainiosti esimerkiksi palkkariksi treenin jälkeen tai välipalaksi.  Innokkaat kokit voivat myös soveltaa lohiloa osaksi vaikkapa herkullisiin lettuihin tai muihin herkkuihin, mihin käyttäisit jätskiä. Itse olen niin laiska, että syön Lohilon suoraan purkista. :D

Kaupallinen yhteistyö: Lohilo


Näin mahtavan lämmin kesä on tietenkin vaatinut myös ihanat hellepäivien herkut, eikö niin? Jätski maistuu talvisinkin, mutta kesällä se on lähes pakollinen herkku ja se näkyy tilastoissakin; suomalaiset syövät ihan älyttömästi jätskiä. Lohilolta on tullut muutama, aivan mielettömän hyvä uutuus; Strawberry-White 350ml (Mansikka-valkosuklaa), Raspberry Dark BAR ja Salted Caramel Almond stick.

Tuo mansikka-valkosulkaa vei mun sydämen samantien ja taisteltiinkin poikaystävän kanssa, että kumpi saa syödä viimisen pakastimesta. :D Mutta eivät nuo muutkaan maut kyllä kylmäksi jätä.

Voiko muka olla hyvää? Olen bongaillut paljon epäilyjä siitä, voiko Lohilo, joka nimensäkin mukaisesti tarkoittaa  ”LO sugar HI protein LO fat” olla muka näillä makroilla oikeasti hyvää. Toki kaikilla on oma makunsa ja niistä ei voi kiistellä, mutta mä ainakin voin ihan käsi sydämellä kertoa, että Lohilo on mun mielestä aivan hemmetin hyvää ja aivan mun lempi jätskejä. Valitsen todella hyvillä mielin Lohilon kylmäaltaasta herkuksi itselleni, enkä edes sen vuoksi, että se on terveellisempi vaihtoehto, vaan siksi, että se on aivan super hyvää!

 

Koska harva meistä pystyy syömään vain ”osan jätskistä” ja laittamaan loput purkista takaisin, niin myös törkeän hyvät jäätelöpatukat ovat hyviä vaihtoehtoja arkisin vaikkapa välipaloiksi proteiinipatukoiden sijaan. Yhdessä jätskipatukassa on noin 150 kaloria ja vain muutama gramma sokeria.

Niinkuin totesin jo aikasemmin, suomalaiset syövät ihan hemmetisti jätskiä, joten tää on meille ihan mahtava juttu, että nyt sitä saa syödä hyvällä omallatunnolla, vaikka joka päivä kohtuudella. :D Ennen Suomesta ei tällaisia proteiinijätskejä edes löytynyt ja jos löytyi, niin olivat maultaan melko kummallisia.

Lohiloa myy isoimmat Prismat, isoimmat S-marketit, Stockmann Herkku sekä isoimmat K-marketit ja K-Citymarketit. Kaikki kolme uutuutta ovat kaikkien K-kauppojen tilattavissa valikoimiinsa ja paras tapa saada niitä oman lähikauppansa pakastealtaaseen on tehdä valikoimaa koskeva toive kauppiaalle! 

Tarkemmat jälleenmyyjät löydät Lohilon Facebookista, jonne pääset klikkaamalla TÄSTÄ.

 

Muista käydä myös osallistumassa Instagram arvontaan mun uusimmassa kuvassa! <3 Siellä on arvonta, josta voittaa kaksi seuraajaani 40€ edestä Lohiloa ! 

 

 


2 Comments
 • Sanna
  Posted at 12:52h, 05 heinäkuun Vastaa

  Siis en olisi ikinä uskonut mutta kaikki lohilon jätskit on hemmetin hyviä! 😄 Tätä oli niin odotettu! Jopa poikaystäväni hirveän skeptisyyden jälkeen maistoi ja kaikki jätskit katosivat pakastimesta vauhdilla 😄

  • lindamanuella
   Posted at 14:36h, 06 heinäkuun Vastaa

   No älä , nää on niin hyviä !
   Meillä kans poikaystävä HALUAA lohiloa vaikka muutakin olis tarjolla, pakko olla hyvää :D

Post A Comment