KESÄAAMUJEN NOPEA JA TEHOKAS KOKO KROPAN TREENI + FITLINE ARVONTA

01.06.2018

Moikka tyypit!

Tänään mulla olis luvassa teille vähän treeniasiaa. Miten yhdistää kesäkelit ja treenaaminen? Heti alkuun voin myöntää, että mun tähänastinen kesä on mennyt urheilun puolesta joko nopeiden, noin 4-5km juoksulenkkien tai päivittäisen, ympäri stadia ravaamisen parissa, josta helposti kertyy päivän aikana kymmenen kilometriä mittariin. Mulla ei ole autoa ja käytän todella harvoin julkisia ja pyrin aina, varsinkin hyvällä säällä, kävelemään paikasta toiseen, sillä näin mun on helppo yhdistää hyötyliikunta ja työt yhteen kiireisinä päivinä. Kunnossa pysymisen suurin salaisuus on tehdä jatkuvasti niitä pieniä, terveellisempiä valintoja arjessa, kuten portaiden valitseminen hissin sijaan tai kaupassa käyminen kävellen. Sama pätee tietysti myös ruokapuoleen; jatkuvan napostelun sijaan monipuolisiin aterioihin panostaminen ja pitäytyminen herkkupäivissä on pitkässä juoksussa näkyvä päätös.

Kaupallinen yhteistyö: FitLine

FitLine osana treeniä

FitLine osana treeniä

Toukokuun liikkumiseen on kiireen lisäksi vaikuttanut paljon se, että mua on kiusannut koko kevään ajan ihan mielettömän sitkeä allerginen flunssa, jonka toimesta mulla turpoaa vähän väliä koko naama ja hengitystiet umpeen. Esimerkiksi tiistaina vietin koko päivän ulkona ja kävin treenaamassakin puistossa lenkin yhteydessä ja sen jälkeen mulla on ollut kurkku ihan tukossa. Tuntuu, kuin happi ei kulkisi ja olo on voimaton. Kaiken kukkuraksi mulla turposi keskiviikkona vielä ylähuuli niin, että koko suu valui alaspäin… Se oli oikeesti jo aika pelottavaa ja johtui ilmeisesti siitepölyn ristiallergioista.

Kaikki ulkopuolinen apu on näillä oireilla tervetullutta auttamaan taistelussa allergioita vastaan. Luotan itse edelleen aamurutiinien parissa FitLinen Activizeen, ravintolisään, joka sisältää runsaasti C- ja B2- vitamiineja, niasiinia ja biotiinia.  Activizen sisältämät vitamiinit edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa, auttavaa vähentämään väsymystä ja uupumista sekä edistää hermoston normaalia toimintaa. 

FitLine Activize on ollut mulla käytössä yli vuoden ja voin suositella tuotetta kaikille, jotka kaipaavat lisäboostia arkeen.  Oon käyttänyt myös muita heidän lisäravinteitaan reilun vuoden päivät. Voit käydä tutustumassa FitLinen ravintolisiin tästä vanhemmasta artikkelistani aiheeseen liittyen, jossa esittelen tuotteet.

fitline treeni

FitLine treeni

Hektinen ja kiireinen arki kaipaa kuitenkin myös hyötyliikunnan lisäksi mielestäni aktiivisia harrastuksia, joista saada energiaa ja joiden avulla jaksaa sekä voida paremmin. Ihminen voi hyvin, kun sillä on jokin fyysisesti haastava harrastus, jossa kehittyä ja johon uppoutua muutaman kerran viikossa. Kun nämä siitepölyn ja katupölyn aiheuttamat allergiat ja oireet hellittävät, aijon ottaa kävelyn ja lenkkeilyn rinnalle tehokkaat, nopeat kuntopiirit, jotka on helppo toteuttaa missä tahansa; kotona, salilla tai ulkona puistossa, omalla pihalla tai miks ei jopa parkkipaikoillakin. :D

Kun sulla on enemmän aikaa (30-40 min):

Alkuun: mahdollisuuden ja oman kunnon mukaan mukaan 2-4km juoksu

 1. Kyykkyhyppy ylös 20
 2. Punnerrus penkkiä vasten tai perinteinen 10-20
 3. Vuorikiipeilijä-liike vatsalihaksille 30

Toista kierros kolme-neljä kertaa

Loppuun: Kevyt hölkkä tai reipas kävely kotiin tai noin kilsan verran.

 Jos taas haluat tehdä kotona koko kropan treenin nopeasti (15min), se käy näin:

 1. Punnerrus (tyyli omavalintainen oman kunnon mukaan) 10
 2. Kyykkyhyppy ylös 15
 3. Askelkyykkyhyppy 15
 4. Burbee 10
 5. Perinteinen vatsalihasrutistus 20
 6. Lankku 30-45 sekuntia

Toista kierros kolme-neljä kertaa oman kunnon mukaan

Ota kierrosten välissä noin 60-120 sekunnin happi tauko oman kunnon mukaan, mutta pyri tekemään kierrokset niin putkeen, kuin mahdollista. Näin pidät treenin intensiivisenä ja rasva palaa!

FitLine treeni

FitLine treeni

FITLINE KILPAILU

Kerro mulle, tykkäätkö sä treenata kesällä enemmän sisällä vai ulkona? Arvon postauksen yhteydessä 3 FitLine-settiä. Yksi FitLine setti sisältää 1 kpl:n Activizen kesämakua sekä turkoosin FitLinen Prostak-juomapullon. Ole nopea, sillä kilpailun päättymispäivä on 7.6.

Tarkemmat ohjeet arvontaan löydät painamalla tästä.

 

 

 


39 Responses to “KESÄAAMUJEN NOPEA JA TEHOKAS KOKO KROPAN TREENI + FITLINE ARVONTA”

 1. Noora sanoo:

  Hei, mulle sanoo ettei linkki ole käytössä/toiminnassa kun yritän lukea lisää miten osallistua kisaan.

 2. Jenny sanoo:

  Kesällä treenataan ulkona niin paljon kuin mahdollista.

 3. Ann sanoo:

  Kivoja treebivinkkejä, kiitos! Mä Treenaan aina sisällä! Kesällä on kyl huikeeta liikkua ulkoa, kävellä, juosta ja pyöräillä, mut treeni sisätiloissa. Vois kyl yrittää tsempata muutosta asiaa: hikisen ja tunkkaisen sisäilman sijaan ulos!

 4. Mariem sanoo:

  Tykkään ihan sekä että. Ulkona tietenkin mahtavaa, kun talvella ei kaikkia samoja juttuja voi tehdä ulkona kuin kesällä. Joskus hellepäivän illalla on kiva mennä salille, vielä jos siellä on ilmastointi niin fiilis on ihan 5/5.

 5. Rose sanoo:

  Hyvillä säillä ehdottomasti ulkona treenaaminen lisääntyy, mutta viihdyn kyllä myös kuntosalin puolella kesäisinkin.

 6. Meliina sanoo:

  Tykkään ehdottomasti treenata kesällä enemmän ulkona, minkä vuoksi salitreenistä onkin lipsuttu… Onneksi on miljoona muuta treenivaihtoehtoa! :)

 7. Ninni sanoo:

  Tuotteeen raaka-aine listassa mainitaan ensimmmäiseksi se raaka-aine jotka tuotteessa on eniten, kyseisessä tuotteessa se on Glucose eli sokeri. Toiseksi eniten sisältää Guaranaa eli käytännössä ihan perus energia juoma :) tietysti jos sokeristen juomien nauttiminen ei haittaa niin mikäs siinä mutta varmaan kannattaa tästä myös lukijoille kertoa!

 8. anna s. sanoo:

  Kesällä ulkona treenaaminen on parasta :)

 9. henriikkav sanoo:

  Sekä että! Hyvillä keleillä on ihanaa viettää kaikki vapaa-aika ulkona, mutta let’s face it… suomen kesä! Eli treenaan kesäisin paljon myös kuntosalilla :)

 10. Mari sanoo:

  Kyllä kesällä treenataan aina ulkona ja varsinkin kun on lähellä mahtava lähiliikuntapaikka. Sateisia päiviä varten on 10-kortti kuntosalille. Vielä ei ole sitä tarvinnut käyttää.

 11. Anne sanoo:

  Ulkona! Nyt ei ookkaan kuukauteen tullut käytyä salilla :D

 12. Riina sanoo:

  Ehdottomasti kesällä tulee treenailtua enemmän ulkona monipuolisesti, kuitenkaan unohtamatta salitreenejä sisällä kuntosalilla😊

 13. Resus sanoo:

  Kesällä liikkuminen painottuu enemmän ulos ja nimenomaan siihen hyötyliikuntaan, kävelyyn ja pyöräilyyn.

 14. Kati sanoo:

  Kesällä treenaan ulkona mieluummin nauttien Suomen lyhyestä kesästä, talvella ehtii hyvin olla salilla rehkimässä. :)

 15. Suvi sanoo:

  Hyvällä säällä ehdottomasti treenaillaan ja muutenkin vietetään kaikki mahdollinen vapaa-aika ulkosalla! (;

 16. Netta sanoo:

  Ulkona että sisällä, tietysti kesällä on ihanaa treenata ulkona ja käyttää hyödyksi mitä löytyy ulkoa ! :)

 17. Tiia sanoo:

  Kesällä käyn myös edelleen sisällä salilla treenaamassa jonkin verran mutta lisäksi ulkona juoksemassa tai uimassa. 😊

 18. niina sanoo:

  Sekä että =) onko vinkkejä helsingissä olevista ulkoliikunta ”saleista”? eli onko laitteita missään ulkona?

 19. Riikka sanoo:

  Mä tykkään kesäsin treenata vaihtelevasti ulkona ja sisällä riippuen fiiliksestä ja kelistä. Tänä kesänä on harvemmin tullut ulkona treenailtua, mutta ehkä siihen vois tulla muutosta kun pääsis maisteleen activizen uutta makua :)

 20. elinap sanoo:

  Sekä että :)

 21. Eve sanoo:

  Ehdottomasti ulkona! :)

 22. Minttu-Maaria sanoo:

  Ulkona tietenkin :)

 23. Milla sanoo:

  Kesällä ulkona treenaaminen on ihan parasta! Lenkkeily, vaeltaminen, uiminen ja uusimpana olis tarkoitus opetella tänä kesänä rullaluistelemaan :D

 24. Meeri sanoo:

  Hyvällä säällä tykkään mieluummin pelata biitsiä ja käydä lenkeillä sekä pyöräilemässä, mutta tykkään myös treenata salilla, koitan aina sään mukaan katsoa millaisen treenin vetäisi :)

 25. Jonna sanoo:

  Käyn päivisin poikani kanssa mielelläni rattailla pitkiä kävelyitä ja iltasin salilla =)

 26. Miiu sanoo:

  Ulkona on kiva treenata, kunhan hyttysiä ei ole liikaa 🙈

 27. Tiu sanoo:

  Kesäisin sään salliessa, eli auringon paistaessa pyrin tekemään salitreenin lisäski ulkotreeniä pari kertaa viikossa, HIIT-tyyppisesti. MUuten tulee nautittua ulkoilmasta koiran kanssa lenkkeillessä ja tietysti pihahommia tehdessä. Se on myös hyvää hyötyliikuntaa kun lykkää ruohonleikkuria pihaa ympäri! :)

 28. Siri sanoo:

  Ulkona on kiva treenailla kesällä jos kelit on kohdillaan :)

 29. Saara sanoo:

  Mä oon kyllä enemmän sisätiloissa liikkuja, oli ulkona sää mikä tahansa. :D Mut kesällä jos on hieno ilma, niin tykkään käydä ulkona kävelylenkeillä tai muuten vaan puuhailla pihalla jotain.

 30. Sara sanoo:

  Oioi Fitline on kyllä tutty merkki kun moni ystävä sitä käyttää ja kehuu!

  Kesällä parasta on treenata ulkona, toki liian kuumat päivät on sit sellaisia et pakko mennä sisälle. Mut kesällä sitä jotenkin aktivoituu treenien kanssa ja haluaa kokeilla kaikenlaista uutta!

 31. Elina sanoo:

  Enemmän olen ulkotreenaaja, mutta mahdottoman kuumalla säällä täytyy pysyä sisällä.

  Kokeilin tuota vartin pikatreeniä eilen, ja kyllä otti koville! Meni aikakin vähän pitkäksi, kun en saanut pidettyä välitaukoja riittävän lyhyinä, mutta ensi kerralla sitten vielä tehokkaammin!

 32. Sanna sanoo:

  Treenaan mielellään sisällä, eli kuntosalilla. Mutta kesällä tulee liikuttua muuten todella paljon ulkona, koirien kanssa lenkkeilyt metsässä tai juoksulenkit poluilla😊 tennis kuuluu tietenkin kesään myös. Eli vähän molempia mutta sisälle salille😊👍

 33. Salla-Mari sanoo:

  Ehdottomasti ulkona! ☺️ Salilla käyn enemmän syksy-talvi-kevät aikana, mutta kesällä tykkään pitää sieltä vapaata ja nauttia ulkona treenaamisesta!

 34. Amanda sanoo:

  Keväällä ja kesällä vietetään koiran kanssa tosi paljon aikaa ulkona luonnossa, jolloin liikuntaakin tulee runsaasti siinä samalla. Rankemmat treenit vedetään kuitenkin kesälläkin sisätiloissa. :)

 35. Tintti sanoo:

  Kesällä mielummin ulkona, varsinkin jos ilma on hyvä :) Olenkin pari viikkoa sitten jäädyttänyt salikortin jotta voi heilua kesän pihalla.

 36. Tiina sanoo:

  Ehdottomasti ulkona :)

 37. Satu sanoo:

  Kesällä aamusali parasta,illemmalla lenkkejä!

 38. Heli sanoo:

  Sisällä että ulkona, riippuen kelistä ja fiiliksestä.

Kommentoi