FITNESSMALLI2018 CASTING

Moikka!

Perjantaina se alkoi, nimittäin tämän vuoden fitnessmalli kausi. Tuomarit, yhteistyökumppanit, valmentajat ja castingiin päässeet tytöt kokoontuivat Villa Grandeen jännittämään ja valitsemaan tämän vuoden top 10 tyttöjä. Kilpailuun haki tänä vuonna satoja, noin 500 tyttöä ja heistä 40 pääsivät castingiin. Taso oli kova ja oli ihanaa seurata tyttöjen fiiliksiä päivästä. Se, miten iso juttu tää on kisaan hakeneille mimmeille oli ihan käsin kosketeltavaa ja toivon, että jokainen joka top 10 porukkaan ei päässyt, hakevat ensivuonna uudestaan tai ainakin tavoittelevat omia unelmiaan jollain muulla tapaa.

Kun päivän päätteeksi haastateltiin top 18 tyttöjä, oli ihanaa kuunnella niitä unelmia ja katsella sitä intohimoa ja paloa tyttöjen silmissä. Mulle tuli ihan nuori minä mieleen ja nyt onkin ollut muutaman päivän vähän sellainen olo, että vaikka mä oon saavuttanut mun unelmia ihan nuoresta saakka ja saanut tehdä työkseni asioita, joita rakastan ja mihin olen tähdännyt, niin olisi jotenkin ihan huippua saada (taas) joku iso unelma ja projekti käyntiin, jossa voisin haastaa itseäni.

Noh, mulla on tällä hetkellä töiden kannalta sellainen meininki päällä, että vapaapäiviä on todella harvassa ja valehtelisin jos väittäisin, että mun stressikäyrät olisivat ihan normaalit näin kevään hulinassa, joten mun arkeni ei kaipaa yhtää enempää jännitystä tai meininkiä. :D Silti mulla on viikonlopusta inspiroituneena jokin ihmeellinen kutina saada taas jotain pientä sutinaa ja uutta prokkista, nimenomaan itseeni liittyen…

Olen aina ollut tällainen, että kaipaan jotain jänniä prokkiksia elämääni ja usein jotain sellaista onnistun kehittämäänkin ja sitten myöhemmin ihmettelen, miksi olen aina niin loppu, kun on sata rautaa tulessa ja vapaapäivät täysin vieras käsite. Eiköhän tää fiilis tästä väisty, kun pääsen tästä nyt kunnolla aloittamaan tämänkin viikon duunit. :D Yksi juttu minkä oikeesti haluiaisin aloittaa on videobloggaaminen, koska tiedän, että sopisin siihen persoonana todella hyvin ja pystyisin antamaan mun seuraajille videoiden muodossa niin paljon enemmän, kuin pelkän tekstin välityksellä.

Mitä mieltä ootte siitä ajatuksesta? ja ps. käykää tsekkaamassa casting päivän fiiliksiä, siellä vilahtaa meikäläinenkin nopeasti. :)

 

 


No Comments

Post A Comment