RENTO MINÄ JA NIPO MINÄ – MOLEMPIA TARVITAAN!

[mittaustagi]

MOIKKA!

 

Aivan ihanaa sunnuntaita kaikille! Toivottavasti jokaisella on ollut mukava viikonloppu. Mulla ainakin on ollut rentouttava ja todellakin tarpeellinen viikonloppu, olin nimittäin perjantaina aivan loppu ja levon tarpeessa. :D Tänään pääsen täällä blogissa palaamaan hieman ajassa takaisin päin, ihaniin Kalifornian lomakuviin ja aurinkoisiin fiiliksiin. Kävin nimittäin juuri ennen joulukuista San Diegon reissuani nappaamassa uusimman Nokia 8 – puhelimen mukaani matkalle ja koska nyt on aika loskaiset ilmat, niin päätin käyttää matkalla otettuja kuvia tämän päiväisessä postauksessa, jospas ne hieman piristäisivät. Myös toisella tapaa päästään ajassa taaksepäin, nimittäin tämä postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Nokia mobile:n kanssa ja mun ihan ensimmäiset puhelimet olivat tietenkin Nokian merkkisiä. Nokia on ollut mun ensimmäisiä kosketuksia puhelinmaailmaan, joten oli hauskaa lähteä tutustumaan Nokia8 – puhelimen uusimpiin ominaisuuksiin. Nokialla on rautainen maine ja veikkaan, että brändi tuo monien mieleen muistoja laadukkaista puhelimista. Mä ainakin itse muistelen vieläkin mun ensimmäisiä, mitä vain kestäviä Nokioita todella suurella lämmöllä. :D

Tää uusin Nokia 8 on super kätevä ja hauska työkalu ihmiselle, joka rakastaa kuvaamista ja harrastaa tai tekee työkseen somettamista. Nokia 8 – puhelimessa on sellainen ominaisuus, johon en ole törmännyt aikaisemmin missään muussa puhelimessa. Siitä löytyy nimittäin monipuolinen kahden kameran käyttö mahdollisuus, jonka avulla käyttäjällä on mahdollista kuvata sekä etu- että takakameralla samanaikaisesti. Voit siis erimerkiksi esitellä seuraajille arkeasi niin, että he näkevät yhtäaikaisesti niin maiseman, kuin sinutkin. Kätevää! Tätä ominaisuutta voi käyttää niin videoissa, kuin kuvissakin.

Puhelimesta löytyy myös aktiiviselle somettajalle käytännöllinen live- videon suoratoisto, jolla voit tehdä esimerkiksi Facebook Live ja YouTube Live -lähetyksiä vain yhdellä kosketuksella. Videokuvissa on korkealaatuinen videokuva sekä ääni-ominaisuudet ja puhelimesta löytyy turvallinen Anroid Oreo OS-käyttöjärjestelmä. Puhelimen yksinkertaisuus, helppokäyttöisyys ja ainutlaatuisen hyvä kamera ovat ehdottomasti Nokia 8:n valttikortteja.

”RENTO REISSU MINÄ JA ARKI NIPO MINÄ”

Alkutalvesta matkustelin aika paljon ja tuntui, että olin kokoajan jossain reissussa tai että kohta oli tulossa joku reissu. Nyt tällä hetkellä ei edessä näy toviin mitään sen kummempaa reissaamista, ainakaan ennen kesää ja tavallaan se on ihan helpottavaa ja kivaa, kun pystyy panostamaan kunnolla duuniin ja omiin tavoitteisiin, eikä tule esimerkiksi treeneissä ja ruokavalioissa jatkuvasti jonkinlaisia muutoksia ja muuttujia. Matkustaessa on kuitenkin aina omat säätönsä, jolloin on todella vaikeaa panostaa ihan täysillä omiin tavoitteisiin tai saada parhaimmalla tavalla tuloksia, jos niitä kuitenkin tavoittelee. Äitini kanssa lupasin lähteä keväällä käymään Nizzassa pidennetyn viikonlopun verran, mutta siihenkin on vielä hetki aikaa. Luvassa on kuulemma Rosèta ja rantabulevardia.

En oikeastaan ole sellainen ihminen, joka haluaisi olla jatkuvasti matkustamassa, sillä vaikka en itsekään olisi teininä uskonut sanovani tätä ääneen, niin rakastan myös ahkeraa arkea ja kotona olemista. Tai sanoisinko niin, että kyllä mä rakastan matkustamista ihan älyttömästi, mutta tykkään myös jollain tapaa ansaita matkat ja lomat ja lähteä reissuun hyvällä omallatunnolla. Tykkään ottaa matkoilla rennommin ja olla stressaamatta esimerkiksi ruokavalioista ja treeneistä, enkä jaksa olla kontrolloimassa itseäni jatkuvasti, vaikka tottakai pyrin elämään aina mahdollisimman terveellisin elämäntavoin. Ihailen ja arvostan ihmisiä, jotka siihen pystyvät jatkuvasti, mutta itse olen muutaman kerran ollut ulkomailla ja lomalla kisadieetillä ollessani, eikä se mielestäni ole ollut läheskään niin hauskaa, kun kaikki pitää suunnitella etukäteen ja tarkasti. Mussa on ehdottomasti kaksi niin eri puolta; se minä, joka tilaa lomalla aamupalaksi mimosan ja tykkää hullutella spontaanisti ja se minä, joka nipottaa itselleenkin terveellisten elämäntapojen puolesta ja on laatinut tarkan aikataulun sekä to do- listan kalenteriin. Ja mun mielestä niin on hyvä, koska silloin ne mimosat ja irtiotot tuntuu niin super paljon kivoimmilta, kuin että se olisi ihan joka viikonloppuista. Sama pätee mielestäni vähän kaikkeen; kyllä se cheat meal maistuu ihan hemmetin hyvälle, kun se on ansaittu ja muut viikonpäivät syöty terveellisesti.

Reissuissa on aina ihan super kivaa, mutta pidän siitä piirteestä itsessäni, että tykkään myös palata sorvin ääreen ja rutiineihin. Me suomalaiset olemme ihan älyttömän kovasta työmoraalista ja ahkeruudestamme tunnettuja tyyppejä ja siksi onkin äärettömän tärkeää, että me muistetaan myös välillä relata, jotta jaksetaan puuskuttaa täällä pimeyden ja kylmän keskellä.

Nokia 8 puhelimen Bothie-kameran ominaisuus, jossa voit jakaa seuraajille yhtäaikaisesti sekä etu- että takakamera kuvaa sai mut miettimään sitä, miten hienoa on, että saan jakaa mun molempia puolia teidän kanssa. Voin olla avoimesti se reissu minä ja taas loman jälkeen palata siihen kontrolloidumpaan minään. On todella ihanaa,  että pystyn hyvin vapautuneesti jakamaan mun seuraajien kesken elämääni, sillä aina se ei ollut niin. Jossain vaiheessa musta tuntui, että mulla oli tietynlainen paine olla vain just jonkunlainen tyyppi, usein juurikin fitnekseen liitetty ihminen, jonka tulee olla aina todella motivoitunut, hallittu ja kontrollissa. Nykyään en onneksi koe sitä painetta lainkaan, vaan tunnen itseni vapaaksi ja haluan myös itse opettaa ihmisille tasapainon löytämistä elämässä. Niitä erilaisia puolia itsestä, erilaisia aikakausia, ajatuksia ja vaiheita tarvitaan ja mielestäni ne ainoastaan maustavat elämäämme ja opettavat arvostamaan elämän erilaisia hetkiä enemmän. Irtiotto saa hallitun ja ahkeran arjen tuntumaan hyvältä ja hallittu sekä ahkera arki saa irtioton tuntumaan hyvältä.

Kuvailin tänään aamulla muutamia Bothie- kuvia, enkä voi olla nauramatta noille Jlon ilmeille :D


No Comments

Post A Comment