AURINKO, TÄÄLTÄ TULLAAN!

Yhteistyö: EF Kielimatkat

Ohhoh miten nopeasti aika vierii! Musta tuntuu että just hetki sitten mä varailin EF:n kanssa mulle kielimatkaa San Diegoon, jonne mun on tarkoitus lähteä tutustumaan EF:n kampukseen sekä oppimaan lisää englantia.

Mä oon matkustellut mielestäni aika paljon ja olen jenkeissäkin ollut ennenkin noin kuukauden verran, mutta jostain syystä mua jännittää ihan hirveesti nyt tää reissu. Ehkä oon ollut nyt niin pitkään Suomessa taas.

On myös aina yhtä sydäntä särkevää jättää J’lo kotiin, vaikka hän pääseekin ihanalle pikkuveljelleni ja hänen tyttöystävälleen hoitoon, jossa on monesti ennenkin viettänyt aikaa ja ollut hoidossa. J’losta pidetään hyvää huolta siellä, mutta on todella kova ikävä on jo nyt! Mitenhän sitten joskus tulevaisuudessa, kun on omia lapsia…

Perinteisesti olen tottakai jättänyt kaiken viime tippaan, enkä vielä (kello on 0:24) ole edes pakannut kaikkea. Hirvee stressi; mitä kenkiä mukaan, mitä vaatteita, kuinka monta hupparia saan mahtumaan ja missä kaikki mun bikinit on nyt yhtäkkiä! Miten paljon asioita nainen tarvitseekaan. Tai sanotaanko näin, että todennäköisesti en puoliakaan tarvitse, mutta kaiken varalta pitää olla kymmenen erilaista lääkettä mukana, kymmenet eri bikinit, kaikki alusvaatteet ja sukat, shampoot, hiuslakat, kaikenmaailman rasvat ja mömmöt mitä en edes normaalisti arjessa käytä, vitamiinit, ravintolisät, vitamiinit, laastarit… ihan kun kaikkia noita ei sieltä saisi, jos tarve tulee. Mutta kun varmuuden vuoksi. Naiset. Tällä kertaa ei sentään ole omia puuroja mukana… joskus on Dubaihin nekin viety, tosin olin sillon kisadieetillä.

Tuli tässä mieleen todella typerä muisto pakkaamiseen liittyen. Voitteko kuvitella, että joskus nuorempana, kun lähdin Kreikkaan pidemmäksi ajaksi töihin, yritin pakata mukaan jopa vaakaa? Se oli aikaa, kun oli 17-vuotiaana yhtenä pakkomielteenä kytätä omaa painoa joka aamu ja ilta, mutta huh miten nolo hetki, kun isä ihmetteli suu auki, että mikä hemmetti täällä painaa ja löysi laukusta vaa’an. :D

Meillä on KAKSYT TUNTIA matkustamista kohta edessä, joten mä lähden tästä jatkamaan pakkaamista ja valmistautumaan tähän ihanaan vuorokauteen lentokentillä ja koneessa… Lupaan ilmotella somessa kun oon mestoilla ja jos jollakin on jotain vinkkejä San Diegoon, niin saa kertoa ! <3

 

 


2 Comments
 • Julia
  Posted at 21:23h, 04 joulukuun Vastaa

  Nyt menee vähän ohi aiheen, mutta minkä kokoinen tuo keepall on ja suositteletko? Ajatuksia laukun koosta ja löytyykö hyviä ja huonoja puolia? :)
  Ihanaa reissua!

  • lindamanuella
   Posted at 17:03h, 08 joulukuun Vastaa

   Moikka, mulla taitaa olla se isoin. Mä olisin ehdottomasti nyt myöhemmin ottanut sen pienemmän, mikä olisi paljon kätevämpi arjessa. Sitä voisi käyttää ihan päivittäin, tuo iso on ehdottomasti matkustukseen hyvä. Menee just ja just käsimatkatavatoihin koneessa ja sinne mahtuu vaikka toiset kengät, vaatteet, koneet, kirjat ja snackit. :D

Post A Comment