JUHLIEN BOSSGIRL – LOOK

[mittaustagi]

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Mä olin nuorempana kova tyttö pitämään mekkoja sillä rakastin niitä ylikaiken. Jossain vaiheessa on tapahtunut jotain, sillä kasvoin mekoista ulos ja nykyään käytän niitä harvemmin, lähinnä sillon jos on jotkut juhlat ja lookilta vaaditaan pehmeyttä sekä tyttömäisyyttä. Olin 17-22 vuotiaana niin pieni, siro sekä ruumiinrakenteeltani melkoisen muodoton, joten kireätkään mekot eivät näyttäneet mitenkään liian seksikkäiltä mun päällä, kun taas nykyään tuntuu vähän kiusalliselta tunkea bootya kireään, ihoa nuolevaan tai lyhyeempään mekkoon, vaikka en mikään Beyonce olekaan. :D

Haluan kuitenkin olla näyttävä sekä tiettyyn asteeseen sopian seksikäs. Usein turvaudun ulos lähtiessäni housuihin ja toppiin. Tällä hetkellä mun lemppari yhdistelmä on pitkät, leveälahkeiset housut sekä niihin sopiva, ehkä hieman vyötäröä tai selkää paljastavat topit/paidat.

Nythän eletään taas sitä aikaa vuodesta, kun kaupat on täynnä ihania juhlavaatteita. Usein pikkujoulukausi sekä muutamat viikot ennen uuden vuoden bileitä on aikaa, kun löydän mun seuraavan vuoden lemppari juhla-asut.

Nyt on tullut kauppoihin aivan ihania jakkuja naisille ja pakko myöntää, että puvunhousuissa ja jakussa näyttää kyllä joka mimmi hyvältä, kunhan löytyy vähän asennetta! Niissä voi kaiken lisäksi mennä niin duuniin kuin afterworkeillekin ja olla silti tyylikäs. Värissä rakastan mustaa ja erityisesti kiiltävää mustaa, kun kyse on juhlapukeutumisesta. Se vaan toimii aina.

Mun tehtävä oli valita Ellokselta asukokonaisuus, jossa itse lähtisin mielelläni ulos. Ihastuin Ellos x  Fahrmans -malliston silkkiseen housupukuun. Tää on mun mielestä aivan mun näköinen kokonaisuus ja kaikenlisäksi jotenkin ihanan rento päällä. Ei purista tai kiristä. Tää on varmaankin joku niin perus ”vanhempien naiset” kommentti sekä kriteeri asuille ja kengille, mutta mulle on nykyään todella tärkeää se, että mulla on hyvä ja itsevarma fiilis asussa jossa kuljen. Uskon, että näytän paljon paremmalta sillon, kun vaatteet tuntuvat hyvältä päällä, kuin sillon, jos joudun kokoajan säätämään ja vetämään ahdistuneena kireää mekkoa alaspäin ja miettimään, missä asennossa ei näy makkaroita. Ei jaksa enää.

Samira- Jakun saa kiinni tai sitten sen alle voi sujauttaa jonkun topin/t-paidan. Mä en tiedä, lähtisinkö ulos ilman kunnon toppia tai paitaa jakun alla, mutta olishan tää aika pommi kokonaisuus. Ei epäilystäkään, etteikö toimisi varmasti bileissä, eikä jäisi varmasti yhtään mekkojen varjoon. Mulle tuli asusta kunnon bossgirl fiilis, joten tää sopii ehdottomasti päiviin, kun tarvitsee vähän tukea omalle asenteelle !

Olen lisäksi ihan kesän alusta saakka haaveillut ihan yksinkertaisista, mustista nilkkaremmillisistä avokkaista ja onnekseni löysin samasta mallistosta aivan täydelliset! Kengät ovat laadukkaat, mutta myös todella kevyet ja pehmeät jalassa. Ihanaa :)

Asukokonaisuuden löydät Elloksen sivuilta Ellos x Fahrmans mallistosta, mutta tässä vielä linkit tuotteisiin:

Samira-jakku

Samira-housut

Sandaletit

 

 


1 Comment
  • Mari
    Posted at 15:53h, 01 joulukuun Vastaa

    Ihana !!! ….vaikka sulla nyt ei makkaroita oo missään ; asu kuin asu 😘😚

Post A Comment