EROON PIDENNYKSISTÄ JA TIUKKA POLKKA

Moikka!

Eilen oli täällä helsingissä ihan mieletön ilma; lämmin mutta jo hieman kirpakka ja syksyinen sää. Lehdetkin alkavat pikkuhiljaa tippumaan ja kohta tuleekin se aika vuodesta, kun ulkona on aivan mielettömiä värejä. Myös vuoden parhaimmat lenkki säät alkavat pian. Eilenkin oli aivan ihanaa käydä illalla lenkillä, kun ilma oli niin raikas ja happirikas. Samalla sai hämmästellä sitä, miten pimeää oli jo yhdeksältä illalla. Kesä tosiaankin tuli ja meni ilman, että kerkesi edes ymmärtämään sitä kunnolla.

Mulla ei ole vuosiin ollut näin spontaania kesää. Kaikenlaista sattui ja tapahtui, mutta pääasiassa vain todella ihania asioita. Tutustuin moniin upeisiin uusiin ihmisiin tänä kesänä ja olin vuosiin oikeasti pääosin onnellinen. Siitä on nyt kolme vuotta kun isäni lähti Afrikkaan ja koen, että alan vasta pikku hiljaa olemaan jotenkin askeleen parempaan päin, eikä suru varjosta tai sumenna jokaista hetkeä enää…

Syksyn kuviot ovat startanneet ja aika pitkää sekä hetkistä päivää saa tällä hetkellä vetää, jotta pysyy aikatauluissa ja mukana menossa. Mua se ei haittaa, olen aina ollut ihminen joka tekee mielummin vähän liikaakin duunia kuin pyörittelee peukaloita ja miettii mitä tekisi… ehkä myös siitä syystä fitness on sopinut mulle lajina; sillon kun duunien puolesta on rauhallisempaa, täytän vapaa-ajan ja päivät treenillä.

Mä myös heittäydyin aivan villiksi ja hyvästelin lähes kaikki pidennykset viimeviikolla. Oltiin Jessen kanssa suunniteltu, että huolletaan mun tukka ja vedetään se vasta seuraavalla kerralla lyhyeksi, mutta sillä välin kun Jesse kävi sekottamassa mulle tyviväriä, niin Inka kävi napsasemassa tiukan polkan mulle.

Edellisellä kerralla Jesse nauroi, kun kiljuin ettei leikkaa liian lyhyeksi, että aivan varmasti olen kohta kinuamassa lyhyempää polkkaa. Niin siinä sitten kävikin aika nopeasti. Haluan nyt kasvattaa mun omaa tukkaa ilman blondaamista ja raidottamista sekä antaa sen hengittää ilman pidennyksiä. Mulla on itsellä kuitenkin todella paksu tukka, enkä mielellään ole vielä viiden vuoden päästä 30 – vuotiaana teipit päässä.

Mulla on edessä sivuilla teipit, sillä mun etuhiukset eivät ole niin hyvin linjassa, mutta enköhän mä nekin saa pian pois. Teippejä voi siis perinteisen pidennyksen lisäksi käyttää hyvin esimerkiksi tuuhennoksena tai mallin tukena, jos oma tukka on hieman rikkonaisempi malliltaan.

Mä rakastan tätä pidennyksettömyyttä. Tukka kuivuu nopeasti ja on helppo hoitaa sekä laittaa. Malli on myös ihanan dramaattinen ja sopii mun mielestä syksyn salaperäisyyteen ja fiilikseen mahtavasti. Lisäksi tän saa juuri ja juuri ponnarille, mikä on myös ihan hauska ja hieman dramaattinen lookki semi tiukalla keskijakauksella. Tästä saa söpön pienellä kiharalla tai päästämällä ponnarista etuhiuksia eteen ja seksikkään tiukalla jakauksella sekä kiiltäväksi suoristetulla lookilla.

Mielestäni mulle on aina sopinut lyhyt tukka, joten mallin leikkaaminen ei sinänsä jännittänyt yhtään. Toki onhan tässä totuttelemista, mutta tää on vain piristävää! En myöskään malta odottaa sitä, että näen miten hiukseni vahvistuvat pidennysten pois ottamisen jälkeen.

Mä käyn edelleen tietenkin Gyylissä, missä tuntuu nykyään kyllä käyvän kaikki muutkin. Joka kerta törmään johonkin tuttuun, eikä ihme, saahan Gyylissä parasta palvelua ja aina saa lähteä tyytyväisenä lopputulokseen!

Käykääs inspiroitumassa Gyylin Instagramissa ja Facebook sivuilla, jos on tukkaideat tai taitavat tekijät hakusessa! :)


13 Comments
 • Nasu
  Posted at 20:43h, 12 syyskuun Vastaa

  Lyhyt tukka on tosi fressi!näyttää hyvältä, nyt oot kuin tumma versio tästä:

  https://www.instagram.com/p/BYwVuqUBw8d/

  Ps. Mistä tän postauksen vaatteet on?

  • lindamanuella
   Posted at 20:48h, 12 syyskuun Vastaa

   Hahaa :D ja Kiitos :)
   Housut taitaa olla Gina tricot, paita Joku ihan basis musta , Tyyliin vero moda? & kengät Vans :)

 • lifeofsilja
  Posted at 00:46h, 13 syyskuun Vastaa

  Siis sopii sulle niin hyvin Linda, ihana!! 😍

  • lindamanuella
   Posted at 08:04h, 13 syyskuun Vastaa

   Kiitos Silja <3

 • Nelli
  Posted at 02:33h, 13 syyskuun Vastaa

  Upea tukka! :) Sopii tosi hyvin ja nimenomaan saa sellasen luonnollisemman ja freshimmän lookin sulle!

  • lindamanuella
   Posted at 08:04h, 13 syyskuun Vastaa

   Kiitos paljon , mäkin Kyllä tykkään :)

 • petra
  Posted at 13:19h, 13 syyskuun Vastaa

  Sulle sopii kyllä mun mielestä niin paljon paremmin polkkatukka! Aivan ihana. Tietenkin mielipidekysymys, mutta jotenkin tuo on samaan aikaan niin söpö, reipas, särmikäs ja symppis.

  • lindamanuella
   Posted at 13:47h, 13 syyskuun Vastaa

   Joo mulle on kyllä aina sopinut polkka omastakin mielestä :) Kiitos paljon <3

 • Jani-75
  Posted at 17:26h, 13 syyskuun Vastaa

  Minusta entiset oli paremmat hyvää syksyä:)

  • lindamanuella
   Posted at 18:14h, 13 syyskuun Vastaa

   Kiitos mielipiteestä ja kiitos samoin :)

 • Essi
  Posted at 21:46h, 13 syyskuun Vastaa

  Siis aivan täydellinen uus tukka ❤❤ sopii tosi hyvin ☺

  • lindamanuella
   Posted at 23:46h, 13 syyskuun Vastaa

   Voi Kiitos ihana <3

 • Emilia
  Posted at 21:13h, 05 lokakuun Vastaa

  Muistan ku puhuit joskus että haluisit palata Victoria Beckham lookkiin, ja vihdoin teit sen! Sopii täydellisesti😊

Post A Comment