FITLINE – POSITIIVINEN RIIPPUVUUS

[mittaustagi]

Moikka!

Kesä pitäisi nyt oikeasti ilmeisesti hyvästellä, sillä eilisten havaintojeni perusteella ilmat ovat kylmenneet ja illat pimentyneet. Eilen lenkillä piti olla jo pitkähihaisen lisäksi paksumpi tuulitakki päällä sekä illalla olin aivan ihmeissäni siitä, miten pimeää ulkona oli. Yritän ajatella positiivisesti, odotella kynttiläkautta ja tunnelmallisia syysiltoja, mutta kyllä kesää tulee aina yhtä iso ikävä. Miksi se menee aina niin nopeasti?

Mä olen ennenkin kertonut kaupallisesta yhteistyöstäni FitLinen kanssa ja olen koko tähän astisen vuoden raahannut niiden tuotteita jokaisessa reissussa ja treenissä mukanani niin paljon, että frenditkin ovat jo tottuneet kinuamaan multa aamuvitskut reissuissa. Mulla ei ala yksikään aamu enää ilman FitLinen tuotteita ja voisin sanoa olevani ensimmäistä kertaa elämässäni jollain positiivisella tapaa koukussa vitamiineihin.

On niin helppoa aamulla avata valmiit pussit ja sekoittaa veteen. Alussa käytin ainoastaan FitLinen Activizea sekä FitLinen Restoratea, jotka auttavat jaksamisessa sekä palautumisessa, mutta nyt olen ottanut päivittäiseen käyttöön mukaan myös FitLinen Basics jauheen sekä nyt kuurina D-Drinkin.

(Lue aikaisemmasta postauksestani mm. Restoraten ja Activizen vaikutuksista sekä sisällöstä!)

FitLine Basics sisältää runsaasti C- ja E-vitamiinia sekä seleeniä. E- ja C-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Seleeni ja C-vitamiini lisää raudan imeytymistä sekä edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

FitLine D-Drink on monipuolinen ja maistuva ratkaisu, joka tukee maksan normaalia toimintaa ja aineenvaihduntaa. Huomaathan kuitenkin, että D-Drinkin saa suositusten mukaan tehdä vain kahdesti vuodessa kuurina, joten tätä ei tule nauttia jokapäiväisenä lisäravinteena. 

Mulla on hassuna tapana sekoittaa aina kaikki yhteen ja samaan juomaan. Tuotteet ovat maultaan hyviä ja niitä on senkin vuoksi kiva mixailla sekä juoda. Joka aamuisesta vitamiini drinksusta on tullut mulle yksi aamun kohokohtia. Huomaathan, että Activize sisältää ainesosien mukana tuomaa sokeria, mikä tuo juomaan kivan makeuden. Tuotteiden glykeeminen indeksi on kuitenkin alle 55 , eli myös diabeetikoiden on turvallista käyttää tuotteita. 

FitLinen tuotteet toimivat hyvinä lisäravinteina terveellisen ruokavalion tueksi. Mahdollisimman monipuolinen ravitsemus on kaiken perusta ja nämä ovat siihen täydellinen tukipaketti, sillä harva saa kuitenkaan päivittäin ruoasta kaikkea tarvittavaa, jotta jaksetaan läpi kaamoksen ja pysytään mahdollisimman energisinä ja terveinä.

VAIKUTUKSIA?

Tuotteiden käytön vaikutuksia on mun mielestä ollut monia! Olen pysynyt mielestäni suhteellisen terveenä ja virkeänä koko vuoden. Sen lisäksi unenlaatuni on parantunut huimasti, en esimerkiksi enää heräile yöllä, vaan nukun koko yön sitkeästi putkeen. Unen huono laatu on ollut mulle pian 3 vuotta iso ongelma ja olen kärsinyt heräilystä sekä unettomuudesta pitkään, joten hyvät unet eivät ole mulle mikään itsestään selvyys ja arvostan niitä älyttömästi. Näiden lisäksi mun kynnet, ripset ja hiukset ovat selvästi vahvistuneet, mihin saattaa olla syynä Activizen sisältämä biotiini. Aineenvaihduntani rullaa täydellisesti ja keho voi mielestäni hyvin. Kaikkeen tietenkin liittyy myös lisäravinteiden lisäksi puhdas ja monipuolinen ruokavalio, säännöllinen liikunta sekä hyvistä unista huolehtiminen.

KILPAILU

Järjestän lukijoilleni jälleen kerran kilpailun, jossa voit voittaa FitLinen tuotepaketin! Sen lisäksi arvon 3 x FitLinen shakerin vastaajien kesken.

Kerro mulle mihin asiaan kaipaisit lisäravinteilla boostausta; kuten esimerkiksi uneen ja sen laadun parantamiseen, aineenvaihduntaan, ihon hyvinvointiin, jaksamiseen ja energiatasoihin, hormonitoimintaan, palautumiseen tai vaikkapa vastustuskykyyn ja missä asiassa toivoisit FitLinen lisäravinteiden edistävän sun hyvinvointia?

Kilpailu on viikon käynnissä (24-31.8) ja tarkemmat säännöt kilpailuun löydät täältä: http://saannot.indiedays.com/2017/01/13/fitline-arvonnan-saannot/


72 Comments
 • Nina
  Posted at 12:33h, 24 elokuun Vastaa

  Kuulostaa tosi hyvältä ja en älynnytkään aikaisemmin, että kyseessä oli juoma! Itsellä tulee löysäiltyä kyllä pilleripurkkien kanssa niin tämä voisi olla hyvä kokeiluun!

  Itselläni haluaisin apua hormonitoimintaan (lapsi kovasti toiveena) ja kätsin muös hormonaalisesta aknesta, joten varmaankin moneen saumaan olisi apuja.

 • Juulia Lindstedt
  Posted at 12:35h, 24 elokuun Vastaa

  Hellou ❤
  Mä kaipaisin moneenkin asiaan uutta buustia.
  Oon 6v elämästäni eläny järkyttävillä selkäsäryillä, kaksi leikkausta takana ja viimisin tehty 3kk sitten. Nää vuodet on tuonu mukanaan kovien lääkkeiden riippuvuuden, henkinen jaksaminen on ollu nollassa, ja nukun kemiallista unta. Kovat särkylääkkeet olen päässyt lopettamaan, mutta yöksi joudun ottamaan kipua ja unta parantavaa lääkettä edelleen.
  Aineenvaihduntani on siis aivan tukossa ja haluaisin ensimmäistä kertaa kahteenvuoteen nukkua ilman lääkkeitä.
  Hormonitasot mulla on myös aivan sekaisin kaikesta stressistä, mulla on siis ehkäisykapseli sekä minipillerit samaan aikaan nyt käytössä.
  Normaalia nuoren aikuisen elämää en siis tällä hetkellä elä, mutta toivottavasti pian pääsisin kivuista eroon ja kohti normaalia elämää ja pääsisin takaisin työn ja jonkinlaisen urheilun pariin ❤

 • Emilia
  Posted at 12:36h, 24 elokuun Vastaa

  Itse kaipaisin lisäboostia palautumiseen! Myöskin vastustuskykyä voisi parantaa.. terveisin kaksi viikkoa jo sairaana ollut :D

 • Essi
  Posted at 13:00h, 24 elokuun Vastaa

  Kaipaisin immuniteettiin boostia! :)

 • Tanja
  Posted at 13:53h, 24 elokuun Vastaa

  Kaupallinen yhteistyö pistää epäilemään onko positiivisia vaikutuksia ehkä yhteistyön takia liioiteltu. Sinulla entuudestaankin jo niin terveelliset elintavat, joten tuskin nämä on oikeasti isoa muutosta entiseen tehnyt, jos minkäänlaista.

  • lindamanuella
   Posted at 14:54h, 24 elokuun Vastaa

   Moikka ,
   Ymmärrän skeptisyyden. Suurin asia mulle on tässä varmasti se , että tää on ollut tähän asti ainut vitamiinilisä johon olen ikinä sitoutunut, sillä on niin helppoa saada kaikki tarpeellinen yhdestä/kahdesta jauheesta, eikä tarvitse niellä kourallisia pillereitä. Positiivisia vaikutuksia on mielestäni ollut moniakin :)

  • Laura
   Posted at 15:19h, 30 elokuun Vastaa

   Täällä yksi fitskujen suuri fani! Itellä Optimaalisetti ollut käytössä jo 2 vuotta ja mulla on uniongelmat hävinneet, päänsäryt lähteneet, vatsaongelmat helpottuneet ja on vaan yksinkertaisesti hyvä olla :)

   On ollut ilo löytää nämä tuotteet ja suosittelen lämmöllä jokaiselle! <3

 • Maarit
  Posted at 14:00h, 24 elokuun Vastaa

  Tarvitsisin vähän lisävauhtia aineenvaihduntaan ja ei olisi huono juttu jos unen laatuakin saisi hieman parannettua.:)

 • Lotta
  Posted at 14:06h, 24 elokuun Vastaa

  Todellakin tarvisin juuri jotain tälläistä! Koulu ja työt ja siihen päälle salilla käyminen on melko rankkaa ja vuorokaudesta välillä tuntuu loppuvan tunnit kesken! Lisäboosti oli siis tarpeen :) Hyvät inet vaikuttaa mullakin jaksamiseen, joten jos näillä apua unenlaatuukin saa nii ehdottomasti kilpailussa mukana!

 • Ripsu
  Posted at 14:15h, 24 elokuun Vastaa

  Kaipaisin pientä apua palautumiseen. Treenaan päivitäin pari crossfit-treeniä ja olisikin kiva päästä kokeilemaan nopeuttaisivatko nuo tuotteet palautumista.

 • Saana
  Posted at 14:24h, 24 elokuun Vastaa

  Aineenvaihdunta ja hormonitoiminta ois sellasia mihin tarttis vähän lisäjelppiä :)

 • Susanna
  Posted at 14:31h, 24 elokuun Vastaa

  Uni :)

 • Siri
  Posted at 14:32h, 24 elokuun Vastaa

  Kaipailisin lisäboostia jaksamiseen ja unen laatuun :)

 • Miia
  Posted at 14:52h, 24 elokuun Vastaa

  Kyllä tuo uni on sellainen johon tarvitsen apua. Olen jo useamman vuoden kärsinyt unettomuudesta ja rampannut vaikka missä, mutta vielä helpotusta ei ole löytynyt.

 • Sanna
  Posted at 15:02h, 24 elokuun Vastaa

  Moikka! Apuja kaivattaisiin ehdottomasti aineenvaihduntaan sekä uneen! Aineenvaihduntani on luultavasti IBS takia lähes olematon ja unen apuna menee tällä hetkellä melatoniini joka ei aina auta. Olen myöskin huono muistamaan miljoonaa pilleriä joten tämä voisi olla hyvä ratkaisu siihen! Ihanaa syksyä:)

 • Laura
  Posted at 16:09h, 24 elokuun Vastaa

  Stressi ja isot elämänmuutokset ovat johtaneet siihen, että en ole lähes vuoteen osannut enää nukkua. ”Nukun” joko pinnallista koiranunta tai lääkkeellistä unta, joka ei myöskään virkistä. Kaikki lisäapu tilanteeseen on tarpeen.

 • Hanna
  Posted at 16:21h, 24 elokuun Vastaa

  Aineenvaihduntaan ja turvotukseen! Sekä iltapäivän väsymykseen

 • N
  Posted at 16:30h, 24 elokuun Vastaa

  Hei! :) olisi ihanaa jos tekisit postauksen juoksemisesta! Olis kiva kuulla kuinka usein käyt itse juoksemassa yms millaisia on sun juoksulenkit 😊

 • Laura
  Posted at 17:44h, 24 elokuun Vastaa

  Tarvitsen todellakin apua uneen!

 • Margareeta
  Posted at 18:05h, 24 elokuun Vastaa

  Haluaisin ihon sekä kynnet parempaan kuntoon sekä vastustuskykyä paremmaksi, etenkin kun työskentelen terveydenhoitoalalla 😊

 • Maisa
  Posted at 18:28h, 24 elokuun Vastaa

  Työskentelen lasten parissa, joten vastustuskykyyn olisi hyvä saada boostia. :)

 • Sarita
  Posted at 19:29h, 24 elokuun Vastaa

  Jonkuaikaa jo miettiny pitäskö kokeilla ko. tuotteita..ekana laittaisin miehen kokeilemaan josko sais väsymykseen yms. apua.

 • Pauliina
  Posted at 20:33h, 24 elokuun Vastaa

  Ihon hyvinvointiin sekä vastustuskykyyn talven varalle :)

 • Heini
  Posted at 20:56h, 24 elokuun Vastaa

  Kaipaisin näitä jaksamiseen, etenkin syksyllä ja talvella aikaiset aamut on pahoja! Kahvinjuontia koitan vähentää nii näistä sais varmasti piristystä :)

 • Anni
  Posted at 21:31h, 24 elokuun Vastaa

  Kesällä elämässäni tapahtui suuria muutoksia ja jatkuvan stressitilan seurauksena saan edelleen tehdä töitä että kroppa toimii normaalisti. NYt olen aloittanut uudet opiskelut ja käyn töissä, lisäksi vielä salitreenit niin vastustuskyky on välillä aika koetuksella. Näin syksyn pimetessä lisäboosti tähän arkeen ei olis yhtään haitaksi :)

  Ps olen seurannut blogiasi jo pitkään ja täytyy sanoa, että hyvä energia välittyy lukijalle blogiteksteistäsi. kaikkea hyvää sulle! :)

 • Mari
  Posted at 22:08h, 24 elokuun Vastaa

  Tulee niin huonosti syötyä vitamiineja, että näin syksyn lähestyessä kroppa alkaa kertomaan vitamiinin puutoksista. Iho on huonossa kunnossa, hemoglobiini alhainen, aineenvaihdunta jumissa, jaloista vetää suonta, kynnet lohkeilee, vatsa reistailee. Olisi ihana jos pääsisi niin helpolla, että juomalla juoman saisi montaa vitamiinia.

 • Sanna
  Posted at 23:04h, 24 elokuun Vastaa

  Vastustuskykyyn kaipaisin apuja. Vähän väliä iskee joku flunssa päälle. Talven tullen ei tekisi yhtään huonoa saada myös jotain pientä lisäboostia jaksamiseen.

 • Minttu-Maaria
  Posted at 00:30h, 25 elokuun Vastaa

  Tää kuulostaa huipputuotteelta! Itsekkin kärsin jatkuvasta heräilystä öisin joten ois kiva kokeilla jos tää toimis mullekkin :)

 • Eleonoora
  Posted at 07:56h, 25 elokuun Vastaa

  Kuulostaa mielenkiintoisilta ja mielellään kokeilisin! Haluaisin apua iho-ongelmiin ja vaikutus hormoneihin kiinnostaa myös. Rankan fyysisen työni vuoksi tarvitsen paljon monipuolisia ravintoaineita, että jaksan ja palaudun ja että vastustuskyky toimisi normaalisti! :)

 • Elinap
  Posted at 08:04h, 25 elokuun Vastaa

  Palautumiseen ja jaksamiseen!

 • Hanna
  Posted at 09:43h, 25 elokuun Vastaa

  Haluaisin apua palautumiseen. Aloittelen taas kovempaa juoksuharjouttelua tauon jälkeen ja haluan yhdistää siihen vielä kuntosaliharjoittelun.

 • Essika
  Posted at 10:55h, 25 elokuun Vastaa

  Kaipaisin vastustuskykyyn parannusta! Lisäksi rankkaan kätilöopiskelijan arkeen olisi mukava saada piristystä. Myös palautuminen on itselleni salipirkkona tärkeää, mutta tuotteet olleet jo vuosia hakusessa. Olen kamppaillut huonon ihon, hauraiden kynsien ja irtoilevien hiusten kanssa jo vuositolkulla, joten siihen kipeästi kaipaisin apua!

 • Satu
  Posted at 12:39h, 25 elokuun Vastaa

  En voi mitään, mutta mulle on tullut Fitlinestä tosi huono kuva just somemarkkinoinnin kautta. Fitline-”lähettien” facebook ja instagram on täynnä soopaa kuinka tämä mystinen vitamiiniseos on laihduttanut heitä 50kg, poistanut suunnilleen syövän ja masennuksen. Oikeesti melkein kuin he olisivat jonkun kultin jäseniä, sellasta aivopesudiipadaapaa tulee vastaan.

 • henriikkav
  Posted at 13:14h, 25 elokuun Vastaa

  Tarvitsisin varmaan eniten apua lisäravinteista unenlaatuun. Vaikka oonkin lomalla, niin jotenkin nukun tosi huonosti.. Haluaisin nukkua ’laadukkaammin’ niin aina ei väsyttäis.

  Ja nyt syysflunssan kourissa pakko mainita, että vastustuskykyäkin vois parantaa… Oon todellakin vitskujen tarpeessa!

 • Aliisa
  Posted at 16:50h, 25 elokuun Vastaa

  Olisi mukava löytää jotain mikä nopeuttaa palautumista ja toisaalta rentoutumista/rauhoittumista. Minä kun sorrun välillä turhan myöhäisiin treeneihin, mikä tietenkin hankaloittaa nukkumista. Vaihtoehto B olisi tietenkin voitaa liikkumiset ajoissa, mutta eivät aikataulut mene yksiin. :/

 • Nina
  Posted at 17:40h, 25 elokuun Vastaa

  Hormnonitoimintaan. Hormonaaliset näpyt vaivaavat :/

 • Saara
  Posted at 17:53h, 25 elokuun Vastaa

  Uni, ihon kunto sekä palautuminen on asioita, joihin kaipaisin eniten lisäboostia ja apua lisäravinteiden muodossa :)

 • Tanja
  Posted at 20:59h, 25 elokuun Vastaa

  Jaksamiseen kaipaan lisäboostia! Unenlaadussakin minulla pientä häikkää.

 • Satu
  Posted at 22:26h, 25 elokuun Vastaa

  Uniongelmiin ja virkeystilaan.

 • Elina
  Posted at 23:57h, 25 elokuun Vastaa

  Uni ja palautuminen ylipäätään :)
  Kiva kun olet taas ehtinyt kirjoitella blogin puolelle enemmän postauksia, niitä on ilo lukea :)
  huippua viikonloppua sulle!

 • Elin
  Posted at 11:11h, 26 elokuun Vastaa

  Mooi! Mä kaipailisin buustia varsinkin aineenvaihduntaan. Kesällä on tullu syötyä tosi huonoosti ja näin ollen aineenvaihunta on ihan tukossa. Ja tällä hetkellä myös flunssa meinaa iskeä joten vitamiinit tulis enempi ku tarpeen!

 • Anna
  Posted at 14:31h, 26 elokuun Vastaa

  Mä oon pidempään jo halunnut kokeilla noita Fitlinen tuotteita, mutta koska ne kuitenkin on vähän tyyriimpiä, en oo uskaltanut ostaa jos en huomaisikaan mitään vaikutusta :D
  Mut boostia tarttisin aineenvaihduntaan, jaksamiseen ja uneen (tai lähinnä sen laatuun, sillä ihan sama kuinka paljon nukun, olen kokoajan väsynyt). Toi activize on sellanen tuote, jota on kehuttu aivan älyttömästi!

 • Mari
  Posted at 15:01h, 26 elokuun Vastaa

  Pakko sanoa, että meinasin joskus vuosia sitten vinkata sulle näistä tuotteista! En ole höyrähtäjä ja olen aika skeptinen ”lisäravinteiden” tehoon, mutta sukulaiseni kautta tutustuin tuotteisiin ja ne todellakin toimivat omalla kohdallani. Kärsin paljon väsymyksestä ja huonosta ihosta. Jo neljän päivän jälkeen (Basic) alkoi vatsa toimia aivan tyystin. Ihme ja kumma kropan ensimmäisenä reaktiona oli suuri väsymys Activizen kanssa. Sitten noin 3kk jälkeen homma kääntyi päälaelleen, ja olin täynnä virtaa. En väsynyt luennoilla ja energiat pysyivät tasaisesti yllä koko päivän. Koin, että Basic ja Activize olivat just ne, jotka toimivat mun kropalle hyvin. Restoa join väkisin, koska vihaan magnesiumin makua, heh. Myöskin Reston juominen aiheutti paljon pissalla käyntiä (poisti varmaan kuonaa, varsinkin kovien treenien jälkeen). Kynnet alkoivat kiiltää ja hiusten laatu parani. Kasvot puskivat ensimmäiset 2kk elimistöstä ”shaissea” ulos, sen jälkeen sekin tasoittui ja näpyt vähenivät. Tosi hyvää tavaraa, pakko sanoa. Työterveystarkastuksessa mun veriarvot oli parantuneet hulluna, ihmetteli sairaanhoitajakin, että mitäs mä oikeen vedän. :D Joten kaikki epäileväiset, tää tavara on kyllä aitoo ja mä ainakin tiedän mistä sä puhut!

 • Henna
  Posted at 15:49h, 26 elokuun Vastaa

  Olen raskaana ja kärsinyt etenkin alkuraskauden aikana väsymyksestä, pahoinvoinnista ja hormoniperäisestä aknesta. Heikko olo on romahduttanut liikunnan määrän ja saanut syömään epäterveellisesti.

  Kaipaisin lisäravinteelta vitamiineista energiaa, jotta jaksaisin urheilla. Pieni lisäboosti ehkä auttaisi pääsemään taas siihen pisteeseen, että saisin liikunnasta irtoavaa lisäenergiaa :)

 • Janita
  Posted at 17:11h, 26 elokuun Vastaa

  Kaipaisin aineenvaihduntaan vähän boostausta :)

 • Maikki
  Posted at 17:13h, 26 elokuun Vastaa

  Olis ihana saada apua uniongelmiin :) itsellä on ajoittain vaikeuksia nukahtaa (melatoniinia testattu) ja myös nukahtamislääkettä, joka
  Pidemmän päälle ei tietenkään ratkaisu ole, mutta jotta pahimman kierteen saisi katkaistua. Näistä ei juuri apua ole ollut. Välillä vaivaa myös runsas yöheräily, esim 6 kertaa yön aikana. Viime keväänä tilanne oli todella paha ja unettomuus haittasi arkielämää, joten ehdottomasti olisi mahtava päästä tuotetta kokeilemaan! Yöunet (ja hyvät sellaiset) ovat asia, jota oppii arvostamaan vasta kun ne menettää ❤️

 • Emilia
  Posted at 09:01h, 27 elokuun Vastaa

  Tarvitsisin buustausta energiatasoihin ja paremmat yöunetkin olisi mahtavat!

 • Emilia M
  Posted at 15:09h, 27 elokuun Vastaa

  Unen laadun parantaminen kuulostaa aika houkuttelevalta! Uskon että hyvänmakuinen juoma olisi hyvä motivaatio pitää huolta vitamiineista

 • Elli
  Posted at 19:38h, 27 elokuun Vastaa

  Vastustuskyvyn parantamiseen ja energiatason nostamiseen toivoisin fitlinen tuotteista saavani apua.

 • Petra
  Posted at 23:31h, 27 elokuun Vastaa

  Itse kaipaisin tukea suoliston toiminnalle sekä varmistusta yleensäkin vitamiinien riittävälle saannille, sitä kun ei tiedä miten vähissä ne nykyisin kasviksissakaan ovat. Vatsani oireilee ja kipeilee ilman tiettävää syytä, joten olisi kiva koittaa tuoko fitline siihen apua!

 • Petra
  Posted at 00:01h, 28 elokuun Vastaa

  Ihon hyvinvointi on mulle tärkeää, joten kaikki siihen liittyvä on plussaa :)

 • Anna
  Posted at 19:38h, 28 elokuun Vastaa

  Vastustuskykyyn! Koko loppukesä ja alkusyksy mennyt sairastaessa. Vastustuskyvyn boostaus tulisi niin tarpeeseen!

 • Katja.H
  Posted at 09:55h, 29 elokuun Vastaa

  Kaipaisin buustia palautumiseen, hyvän immuniteetin ylläpitämiseen sekä jaksamiseen.Alotin työt liikunnan ohjaajana ja nopeasti kasvanut liikunnan määrä kuluttaa normaalia enemmän kehoa,vitamiineja ja mineraaleja. Näistä tuotteista olisi iso hyöty ja olisi kiva päästä niitä kokeilemaan. Ja se,että ne kertomasi mukaan maistuu hyvälle,olisi vielä iso plussa.

 • Titta
  Posted at 15:28h, 29 elokuun Vastaa

  Poikaystävän kuoleman jälkeen on nukkuminen ollut huonolla tolalla jo yli vuoden. Parempien yöunien toivossa osallistun siis kisaan.

  • lindamanuella
   Posted at 15:30h, 29 elokuun Vastaa

   :( otan osaa <3

 • Camilla
  Posted at 19:26h, 29 elokuun Vastaa

  Ehdottomasti kaipaisin apua unettomuuteen joka on ollut jo pitempään ongelmana. Samalla olisi tietysti kivaa saada lisää energiaa päiviin :)

 • Iia
  Posted at 14:23h, 30 elokuun Vastaa

  Mulle buustia ihan vaan arjessa jaksamiseen ja normaaliin eloon :)

 • Jesse
  Posted at 14:45h, 30 elokuun Vastaa

  Kiva lukea, että olet saanut tuotteista positiivisia vaikutuksia. En voi itsekään muuta sanoa. Sen verran pitää kuitenkin korjata blogitekstiäsi, että kaikki perustuotteet ovat matalan glykeemisen indeksin (GI) omaavia eli sopivat myös diabeetikoille. Ja Restoraten mineraaleilla on iso merkitys hiusten, ripsien, kynsien ja ihon hyvinvointiin. Tsemppiä valitsemallasi tiellä! 😊

 • Bettina
  Posted at 15:07h, 30 elokuun Vastaa

  Ihan kaikkiin mainitsemiisi asioihin :D
  Tärkeimpinä ehkä vastustuskyvyn paraneminen, sillä 1v tytön kanssa kotona ollessani mä en vaan voi sairastaa (tai ainakaan en saa levätä vaikka sairastaisinkin). Ja jaksamiseen! Ja unenlaatuun! Tyttö pitää huolen, ettei täysiä öitä nukuta ja sen takia se unenlaatu olisikin todella tärkeää! Ja kyllähän se sitten verottaakin niin, ettei jaksaminen ole ihan huipussaan.

 • Sirpa
  Posted at 15:34h, 30 elokuun Vastaa

  Erityisesti nukkumiseen olisi kova tarve saada apua, ja sen kautta päivittäiseen jaksamiseen. Edes kymmenen tunnin yöunet eivät virkistä, koska unenlaatu on heikkoa. Koska nukun paljon, jää päivään työn jälkeen aika vähän vapaa-aikaa, ja siihen sitten pitäisi saada mahtumaan liikunta, joka on intohimoni.

 • Jonna
  Posted at 16:44h, 30 elokuun Vastaa

  Kaikkeen lisä buustia!

 • Suvi
  Posted at 17:45h, 30 elokuun Vastaa

  Aineenvaihdunta, vastustuskyky ja unenlaatu vaativat kyllä kunnon boostia!💪😄

 • Veera
  Posted at 18:33h, 30 elokuun Vastaa

  Itsellä ollut käytössä FitLinen optimaalisetti, uudestaan vuoden alusta saakka. Huomattu taas, että aineenvaihdunta saanut ihan uutta boostia ja on ihanaa kun tietää kaiken toimivan kuten kuuluukin. Harmi kyllä kokenut, että vastustuskyky ei ole vielä ihan kolahtanut tappiin saakka, ja sairastelen edelleen aika usein. Kärsin ennen kamalasti poskiontelontulehduksista ja vietin monet talvet antiibiootit toisessa ja teekuppi toisessa kädessä. Tiedän tämän olevan osasyy nykyiseen kehnoon vastustuskykyyni. Olisi kivaa viettää edes yksi talvi tai kevät kokonaan ilman kausiflunssia ja oikeasti yhtyä monen fitskuttajan hehkutukseen siitä, että fitskujen aloittamisen ansiosta sairastettu viimeksi tyyliin kaksi vuotta sitten.

  • Sandra
   Posted at 17:02h, 31 elokuun Vastaa

   Veera, ota jugge kans käyttöön, jos sulla ei vielä oo :)

 • Maria
  Posted at 23:51h, 30 elokuun Vastaa

  Kaipaisin buustia yöuniin! Ne kun ovat olleet taas kadoksissa muutamia viikkoja kesän stressaavan työtahdin vuoksi. Nyt syksyllä motivaatio treenaamiseen alkaa taas löytyä lisäajan myötä, mutta huonojen yöunien jälkeen treenaaminen ei tunnu järkevältä, koska uupumus: been there, done that.
  Terveisin nimim. Tasapainoinen arki täältä tullaan :)

 • Odessa
  Posted at 06:59h, 31 elokuun Vastaa

  Nelisen vuotta jo tuotteita takana, niin pakko sanoa, että mainitsemiasi asioita on jo niin paljon korjaantunut, etten just nyt kaipaa mihinkään lisää. Kroppa on jo siellä, ja se on ihan huipputunne! Stressiä on ja siksi väsymystä, mutta se on elämästä johtuvaa, ei kaikkea korjaa vitamiinitkaan. Ilman niitä oisin tosin ties missä tän kuormani kanssa! Ihan paras tuoteperhe just siksi, että on tehty aidosta ravinnosta, ei keinotekoisia aineita. Siksihän se elimistö tajuaakin nämä joksikin sellaiseksi joita se osaa myös käyttää hyväkseen!
  Paketin arvontaan osallistun kyllä, koska kavereille antaisin!

 • Mirja
  Posted at 07:18h, 31 elokuun Vastaa

  Energiatasojen ylläpitämiseen kaipailisin lisäboostia. Nukun suhteellisen hyvin, mutta huomaan silti että aamu ei meinaa lähteä käyntiin ja päivän aikana on välilä kovin sumuinen olo. Ymmärrän että kyse on hyvin monitekijäisestä jutusta, onko stressiä, onko ruokavalio ok, etc. Olen kuullut kuitenkin paljon hyvää FitLinen tuotteista ja sen monista positiivisista valkutuksista, joten olisin innokas niitä kokeilemaan!

 • Saija
  Posted at 07:51h, 31 elokuun Vastaa

  Olen saanut jo FitLinen optimaalisetistä sellaista puhtia, että yllätti minut ihan totaalisesti. Olo pirteä ja keho vetreä. Päivät eivät ole kuitenkaan samanlaisia ja kiinnostaisi tietää annostuksien määristä.

 • Emmi
  Posted at 10:28h, 31 elokuun Vastaa

  Tuotteita olisi mahtava kokeilla siksi, että on turhauttavaa ottaa vitamiinit 10 purkista ja haluaisin näistä tuotteista apua aineenvaihdunnan toimintaan.

 • Sanna P
  Posted at 19:55h, 31 elokuun Vastaa

  Hirveen moneen asiaan tarvitsisin apua ja boostausta. Uniongelmiin, mahan oireiluun, atooppiseen ihoon, sairasteluun ainakin.

 • Mia
  Posted at 21:39h, 31 elokuun Vastaa

  Kaipaisin boostausta parempaan yöuneen ja vastustuskykyyn!

 • Johanna
  Posted at 22:13h, 31 elokuun Vastaa

  Ihoon, joka on päässyt huonoon kuntoon pillereiden vaihdon yhteydessä.

Post A Comment