MITEN MÄ TREENAAN?

13.07.2017

Heippa!

Multa toivottiin postausta mun tän hetkisistä treeneistä; kuinka usein ja mitä menee viikkoon.

Tällä hetkellä teen 3 aamuaerobista, jotka koostuu vähän fiiliksen mukaan joko reippaasta kävelystä jlon kanssa (noin 50min) tai sitten hieman intensiivisemmästä, noin 5km juoksulenkistä johon usein yhdistän myös askelkyykkyjä, punnerruksia, vatsoja riippuen vähän omasta palautumisesta.

Sen lisäksi viikkoon mahtuu noin 5 punttia, jalat ja pakarat tuplana, yläkroppaa sitten jaoteltuna hartialinja-selkä-hartialinja jaolla. Nyt alettiin taas hakkaamaan niitä jalkoja valkun kanssa vähintään kerran viikossa yhdessä, joten vähintään toinen jalkatreeneistä on niitä äärirajoille meneviä treenejä. Ne on kamalia, mutta kun kerran viikossa saa kunnon treenin alakerralle, niin se kyllä näkyy hyvin nopeasti myös tuloksissa.

Näiden lisäksi teen noin 3 x viikossa HIIT treenin porraskoneella, usein yläkroppa treenien perään, kun energiaa ja poveria löytyy jaloista hyvin. HIIT:in pidän noin 15 minuuttia kestävänä, jonka jaan 5 minuutin sykleihin. Niiden sisällä tapahtuu sitten erilaisia juoksu pyrähdyksiä, kaksi porrasta kerrallaan pyrähdyksiä, erilaisia askelia ynm.

Kaiken kaikkiaan treenejä mahtuu viikkoon noin 11. Se on vielä määrä jonka jaksaa suht helposti ja josta on varaa nostaa treenejä ylöspäin :)

Oon pahoillani tästä mun blogin hitaasta päivittelystä. Mulla on ollut aivan megamoinen kiire tuplatreenien sekä töiden kanssa. Olen aloittamassa juuri uutta prokkista, tai sanotaanko näin että otin vastaan uuden duunin ja sen kanssa on ollut hieman säätämistä. Lisäksi on ollut paljon kuvaamista ja huomenna itseasiassa aamulla taas lento pohjoiseen, jonne lähdemme kuvaamaan Elixirille jaksoa.

Duunia, treenejä ja touhua riittää, mutta ensi viikolla ainakin PITÄISI meininki hieman rauhoittua, joten jää energiaa ja aikaa aktivoitumiseen täälläkin :)

 

 

 

 


2 Responses to “MITEN MÄ TREENAAN?”

  1. S sanoo:

    Voitko kertoo millainen sun pakara/jalkatreeni on yleensä, miten rakentuu (monta liikettä jne) ? 🙈 oon itsekin yrittänyt treenata pakaraa/jalkoja 2x viikossa mut nykyään tuntuu ettei esim takareidet palaudu riittävän nopeasti :(
    Tsemppiä diettiin (?) ❤️

  2. Jani-75 sanoo:

    Ihana nainen;)

Kommentoi