MITES SUN ENERGIAT?

Olen monesti kirjoittanut uskovani vahvasti energioihin ja siihen, että elämässä kaikella on tarkoituksensa. Jopa sillä hetkellä pahoilta ja inhottavilta, jopa epäreiluilta tuntuvilla asioilla sekä tapahtumilla on jokin merkitys. Useinmiten syy tapahtuneelle selviää ja sen ymmärtää vasta myöhemmin. Joskus siinä menee viikkoja, joskus jopa vuosia, mutta ainakin mulle on tullut hyvin selväksi se, että syyt tapahtumille selviää kunhan sen aika on.

Toinen asia joka mulle vahvistuu vuosi vuodelta enemmän on se, miten paljon meidän oma ajatusmaailma sekä energiat ohjaavat sitä, ketä meidän elämään tupsahtaa ja millaisia ihmisiä vedämme puoleemme.

Elämässä tapaa lukuisia määriä ihmisiä. Ihmissuhteita tulee ja menee. Mitä enemmän on työn, ystävien tai harrastusten kautta tekemisissä suurien ihmismäärien kanssa, mitä sosiaalisempi ja avoimempi on, sitä enemmän myös liikennettä tapahtuu elämässä. On täysin luonnollista, että ihmisiä tulee ja menee. Jotkut jättävät ehkä jäljen itsestään, toisista taas opitaan jotain uutta. Ne pysyy joiden kuuluu pysyä.

Myös kasvaminen ihmisenä on merkittävä asia ihmissuhteissa. Jotkut ihmiset kolahtavat tiettynä elämänjaksona todella kovaa, mutta vuosien päästä saattaa havahtua ja huomata, että yhteistä säveltä ei löydy enää millään ja on päästettävä toisesta irti. Irti päästäminen on ollut mulle aina todella vaikeaa, mutta nykyään hyväksyn ja koen sen eritavalla, enkä ota asiaa niin henkilökohtaisesti, sillä ymmärrän että se on osa elämää.

Mä pyrin ja haluan aina ottaa ihmiset niin avoimesti vastaan kuin pystyn. Tykkään tutustua uusiin ihmisiin, mutta teen myös hyvin nopeasti analyysin siitä, tuleeko meistä moikkaus kavereita vai ystäviä. Olen jo siinä iässä, että tunnistan suhteellisen helposti kohdataanko me millään tasolla syvemmin, vai jääkö meidän suhde vain siihen pinnalle helisemään.

Salaperäisyys ja ihmiset, joita on vaikea lukea ja joidenka luottamus tulee ansaita, ovat niitä joita mä fiilaan ja himoitsen. Olen aina kokenut jonkinlaista viehätystä vaikeasti luettaviin ihmisiin ja niihin, jotka eivät ole suurien laumojen staroja. Mystisyys kiehtoo mua, enkä oikeastaan piittaa ihmisistä, jotka ovat ns. kaikkien saatavilla, joka puolella, ei kenellekkään spesiaali vaan kaikille se sama. Ja mystisyys ei nyt tarkoita törkeää, tylyä tai millään tapaa sulkeutunutta ihmistä. Se ei sulje pois ystävällisyyttä, kiltteyttä tai hyviä käytöstapoja. Voit olla mukava ihmisille, mutta se ei tarkoita sitä, että olet jokaisen käytettävissä sen pinnan tason ulkopuolella. Sä voit antaa itsestäsi paljon antamatta kuitenkaan yhtään mitään spesiaalia ja ne kyllä huomaavat sen, jotka osaavat nähdä syvemmälle.

Ennen kuin mun ajatus lähtee taas liian laajalle laukalle, niin palataan siihen mistä mä halusin kirjottaa. Ei voi olla sattumaa, miten ne ihmiset, joissa on ollut jokin tietynlainen mua jostain syystä vahvasti luotaantyöntävää energiaa, ovat ajan kuluessaan löytäneet toinen toisensa. Ei myöskään voi olla sattumaa, että ne ihmiset joita itse eniten fiilaan fiilaavat myös toinen toisiaan. Kaikilla on siis selkeästi jokin yhteinen taso jossa kohdataan. En missään nimessä väitä, että jonkun energiassa olisi jotain vikaa tai joku olisi parempi kuin toinen. Joskus energiat eivät vain kohtaa, ihmiset eivät kuulu toistensa elämiin ja se on asia, joka meidän kaikkien on hyväksyttävä. Mitä vanhemmaksi sitä tulee, sitä selkeämmäksi nämäkin asiat tulevat. Meitä on täällä niin hurja määrä erilaisia persoonia, erilaisilla arvoilla, tavoitteilla sekä ajatuksilla, että olisi täysin absurdia olettaa meidän kaikkien olevan samalla ajatusmaailmalla sekä motiivilla täällä. Se ei ole mun mielestä millään tavalla negatiivinen asia, vaan on hienoa, että meitä on niin moneen junaan. Se tekee elämästä mielenkiintoisempaa ja värikkäämpää ja parhaimmillaan vahvistaa meidän omia ajatuksia, kun on jotain mihin pystyy hieman peilaamaan. Sen lisäksi sitä oppii arvostamaan ihmisiä, joidenka kanssa kohtaa pintaa syvemmällä.

Lapsena ja vielä teininäkin sitä ajatteli, että on väärin olla erilainen, omistaa eri tavotteita tai mielipiteitä, mutta nykyään se on asia mikä rikastuttaa elämää. Vaikka emme aina ymmärrä toisiamme, olemme eri mieltä ja ihmiset tekevät asioita joita itse ei välttämättä koskaan tekisi, niin pyrin kuitenkin hyväksymään jokaisen omat valinnat elämässä ja toivon kaikkien valitsevan elämässään ne asiat, jotka tekevät itsensä onnelliseksi.

Energiat siis vetävät toisiaan selvästi puoleensa ja siks on erityisen tärkeää, että opiskelemme itseämme, kuuntelemme intuitiotamme, pohdimme omia prioriteettejä, motiiveja sekä tavotteita elämässä ja sitä, millaisia ylipäätään olemme ihmisinä. Mitä paremmin tunnet itsesi, mitä selkeämmin tiedät millaista energiaa edustat ja mitä elämältä haluat, sitä vahvemmin tulet myös vetämään puoleesi niitä ihmisiä, jotka ovat sun kanssa samalla sivulla ja joilla on sulle varmemmin jotain annettavaa.

Yksinkertaisuudessaan sanotaan, että negatiivisuus vetää puoleensa negatiivisuutta ja päinvastoin, mutta koska ajatusmaailmamme harvemmin on niin mustavalkoinen, niin ihan samalla tavalla uskon myös motiivien, tavotteiden sekä ihan yleisen ajatusmaailman vetävän samankaltaista energiaa puoleensa.

Me kaikki eksytään joskus, horjutaan ja ollaan vähän itsekin hukassa omien ajatuksiemme ja sen kanssa, mitä oikeastaan haluamme ja usein juuri silloin elämässä seilaa sekä vierailee jos jonkunmoista energiaa, tapahtumaa ja tyyppiä, mutta joskus sellaiset ajat vain vahvistavat sitä, mitä me oikeasti halutaan ja mitä me ei haluta.

 

Ihanaa viikkoa tyypit !

 


19 Comments
 • Iiris
  Posted at 21:32h, 05 kesäkuun Vastaa

  Harvoin kommentoin mutta nyt oli pakko tulla sanomaan, että olipa ihana postaus. :) Upea teksti ja hienosti puettu sanoiksi asiat, jotka olleet itselläkin ajatuksissa lähiaikoina. Kiitos <3

  • lindamanuella
   Posted at 10:13h, 06 kesäkuun Vastaa

   Moikka !
   Voi kiitos paljon kun jaksoit kommentoida <3

 • sofia
  Posted at 13:39h, 06 kesäkuun Vastaa

  Tosi mielenkiintonen postaus! Oon ite just miettiny samoja juttuja, kylläpäs kolahti.

  Kiitos!

  • lindamanuella
   Posted at 23:19h, 06 kesäkuun Vastaa

   Kiitos paljon! :) Kiva jos sait lisää ajateltavaa postauksesta.

 • Sanna
  Posted at 12:26h, 07 kesäkuun Vastaa

  Siis vitsi miten hyvä postaus! Ajatukset oli kuin omasta kynästä hyvin puettu sanoiksi. Olen itsekin diippailija ja kiinnostunut tälläisistä asioista, tultais varmaan hyvin juttuun hah;) ihanaa kesää❤

  • lindamanuella
   Posted at 20:24h, 07 kesäkuun Vastaa

   Tultaisiin varmasti hyvin juttuun, kaikki diippeilijät on tervetulleita mun elämään , rakastan sellaisia ihmisiä ;D ihanaa kesää sulle myös <3

 • jappeq
  Posted at 12:39h, 07 kesäkuun Vastaa

  Wow. Oon lukenut sun blogia varmaan vuodesta 2012 asti (ainakin) ja on ollu upee seurata sun kasvamista ja kehittymistä, samalla kun itsekin kasvan! Oon kans viimeaikoina tosi paljon miettinyt samanlaisia juttuja ja tää postaus kolahti tosi lujaa! Kiitos että kirjoitat ja olet <3

  • lindamanuella
   Posted at 20:23h, 07 kesäkuun Vastaa

   Eikä ! Ihanaa ja ihana kuulla myös että kasvua on havaittu 😘 Kiitos kommentista <3

 • ilari
  Posted at 00:52h, 08 kesäkuun Vastaa

  totta itse asiassa kun tota paljon tutkinut niin tai noh en nyt liioittle. mut se menee heti näin ne energiat. esim mun sydämmeen tulee blokki jos negatiivinen enrgia tulee vastaan aj se henkilö voi siis olla vaikka dalai lama ja silti sydämmeen tulee blokki tai sellanen imahdus et ihanku joku imaisis ja loisi nega sydämmeen. sitten tulee neutraalit joiden kaa saattaa väsyä ellei se ole täysin vuorovaikkuteinen mut se saattaa mennä tohon nega energiaankin siis et nega energia nseurassa suo väsyttää tai sitten sun pitää olla esillä eli ne energiat syö koko ajan eikä tuu voimaa sitten positiivinen energia taas luo voima sydämmeen pirstyy ja jotenkin tulee vahvuutta kaikkeen ja sydän jotenkin luonnostaan voi hullutella tai se menee jotenkin silalin etenvästi . toi oli kyl hienosti oivallettu kun ton saman hoaksi net yleensä just jos tapaat positiivisen ihmisen sen posse on kanssa ok jotkut luo tunteeseen häiriöitä ja voi olal että se on tavan vuoksi . mut tätä tarinaa tuki sekin kun kattelin esim jotain kuvia niin sitten tuli yhestä postiivinen fiilis ja huomasin et se koko posse tuntu kodille. sit se oli yhen kaa irti siit possest ja se tuntui negalle et tosta en oo ihan varma et onko ne kaikki sitten positiivisiä mut virheiden määrä niissä enrgioissa on ollut kyllä minimaalinen. ku siis noh sydänhän kertoo myös että toi on positiivinen toi neutraali ja toi nega ja sitten kaikkein ärsyttävin on kun se kertoo et toi pari ei oo tosi ja toi on hyvä jnee..

  sit esim tapasin positiivisen ihmisen tossa ja ok silalin et joo tunsi myös sellasta herkkyyttäkin ja ok kävin sit stalkkaa sen kuvan ja joo sillä bf ja sekin oli positiivinen ja heti niinkuin se oletus muuttui nice tulsi kummankin kaa jutuun ja sillon sydän korjasi kaikki selalset romanttiset tunteet posi koska eihän positiivistä energiaa halau vahingoittaa…
  sit oli just missä havahduin juu kattelin jotain muotimaailman juttui ja siellä oli nainen ja tul itaas se rauha siti kuvasta mut sitten sen pari anto negatiivisen singaalin? ootko tälläseen törmännyt ja miten sen imun saa käännettyä vai pystyykö sitä jotenkin huomannu et sen negan vaiktuuksen voi koittaa minimoida korrektiudella mut silti vähän vaivatuntu olo. noh mulal on ongelma et mun ois pitänyt vaan lähteä jo ja uskoa siihen positiiviseen energiaan mut sekosin ja sydän alko ettii ja kun tajusi net viddu kvuistakin sa niin paljon kaikkee tunteita et oli wtf ja sit tulikin niin överiksi kaikki päälle et einään handlannut ja sekos :( ja ei päässyt liikkeelle vaik se voima siitä et mitä on ol iselvä ja se pitää olal aina vaikka viddu välillä onkin spookkia alkaa kertoon jsut siitä mut toisaalta silloin vain elää oikeesti,. mut enrgiat löytää kodin ja mun ainoo ongelma on siinä ety mietin liigaa elääkö ne mutu enrgioiden maailmassa ni pitää ksyyä varmaan mut jotenkin sitä pidetään sekopäisenä tai sit se on mun harha käsitys josta pitää pois päästä…

  mut oikeiden energiodien seurassa sitä vaan inspiroituu ja kaikkee muuta. ja ehkä sillon löytää just ne oikeet tiimin palset et vo irakentaa jotai nhienoo mut jep väärässä jengissä ei kehity ja mä oon sillä saralal kyllä helkatin jumisa ollut ku kelannut et pitäisi saada ylös mut se ei niin tapahdu oiden ergioden kaa maailma on vapaana. ja siis sillä ei oo oikeesti mtiää väliä voit olla vaikka usan presidentti ja se on oikee enrgia sulle tai köyhin ihminen ja ne merkkaa sulel sama positiivista juttuu sydämmeen ja tulee lämpöä ja voimaa.

  mutta mä oon kanssa huomannu et tietty irtipäsätäminen on olut mun ongelma viimeaikoina jahuoamsi net kuka mä oon se vaan vittu hävis ja noh se häviää jos ei oo siinä omassa tunteesas kiinni eikä se oo itsekästä vaan silloinah n sitä voi kohdata aidosti. kaikki väsymys alkaa ja toisto jos tunteensa kadottaa.

  mut siis se sydän ottaa ne sillonku hereillä tai ainahan seon ellei oamt aivot jankkaa et toi on posi toi on negis toi on se mut sit välillä palloilee typeryykissää ja menee hukkaan aika .. tietty lähdön vaikeus mut sellasta se välillä on

 • ilari
  Posted at 00:59h, 08 kesäkuun Vastaa

  ainiin ja viellä yks juttu tuleeko sullakin sillain et jos on positiivinen niin sitten oot esim vieraan luona se on käymässä jossain aj ilmottaa et tulee kun tulee bäkiiin niin sitten yhtäkkiä monen tunnin päästä sulel tulee sydämestä kyssäri et millon se tulee ja vastaus et se on jo tulossa ja pum kohta se onkin siinä ja ovi aukeaa ja kaikkee tollasta tietty jos sä kelailet jotain niin sitten et kuule sitä hommaa tai sitten juttelin eilen yhden postiivisen enrgian kaa netissä tai kysyin siltä juttua niin sit se sun sydän sanoi et huomen illalla laittaa kuvan ja kas niin se illalla tuli jsutiinsa niinkuin ilmotus tuli sydämmeen ja välillä meinaa tulal sekopäiseksi siitä ku sit jotuu anaysoimaan niitä merkitys sävyi ja kaikkee mitä se kuva tarkoitti ja tulee merkityksiä :D

 • ilari
  Posted at 01:02h, 08 kesäkuun Vastaa

  eiks postiiviset enrgiat silloin voi jakaa kaiken? negatiivisen kaa ei pysty vaan silloin tulee jsut se pahamieli ja niin se mun mielestä menee jotenkin postiivsen enrgian kaa ne ei haittaa ja negan kaa haittaa vaikak tilanne ois jotenkin sama

 • ilari
  Posted at 01:22h, 08 kesäkuun Vastaa

  ainiin ja sit on ne kadoksissa oelvat jotka on kyllä kokonaa värässä porukassa ja silloin sieltä voi just löytyy yksi vaan.

 • ilari
  Posted at 10:36h, 08 kesäkuun Vastaa

  ainiin kiitti vaikak näit funaillukin niin en niin plajoo kun jumissa .. mut sisi tuli mieleen hypridi lapset kun en tajunnut et mistä johtuu että jotkut lapset aiaheuttaa ristiriitasen energian et on hyvää ja sit tulee huonoa eli negatiivista energiaa mut ei niin paljoo kuin iakuisella joka on koko nega kun siis esim tässä jees lapsen isä oli positiivinen niin silloin lapsikin luulisi olevan mut sitten tajusin että däämn lapsen äiti on nega. ok sitten päästään siihen että vaikuttaako äidin ja isän enrgiat lapseen ja kuinka paljon eli sitten siitä aloin miettiin näitä omituisia juttui kun esim monet parit on sanonut että toinen on omituinen että välillä tulee niitä vihan puuskahduksia ja sitten välillä on iloinen silel toiselle sisi tunen energia eli voisko tää olla niin että hypridi energialla on se huonous että esim positiivisen enrgian ollessa vallassa kaikki toiminta on hyvää ja sitten negan ollessa vallassa ottaa kiukku enemmän vallan et näiden energiat risteilee. tää oli puhtaasti vaan mihkä ajatukset johti. mut toisaalta tän puhuminen ei tunnu jotenkin hyvältä ja ilo loppui heti kuin seinään just nyt kun kirjoitan.

  hmm en tiedä laimeneeko se seuraavassa polvessa että hypridi joka menee positiiviselle yhteen niin sitten se toisessa lapsessa tasoittuu tai vai laimeneeko se sitten kolmanteen luonnostaan positiiviseen vai voiko toiselle nega positiivinen pari olla toiselle posi posi situation ja silloinhan tuo ei pädekkään. mut esim sitten huomasin just ja tajusin kun yöllä mietin ei tullut nukuttua kun tää piti valveilla. mut sisi tajusin et hypridi energiat on jsut semmosii toisena päivänä väsyttää aj toisena päivänä on hyvä ja positiivinen enrgia ja jaksaa. mut joo tää oli vaan teoria

 • ilari
  Posted at 19:15h, 08 kesäkuun Vastaa

  sen verta palaan sun luokse mut se siis piti paikkansa kun tuli viesti pääkoppaan et sä löysit miehen :) ja mä löysin valon kanssa mut paa ihmeessä niit ä sun postauksia mitä mieleen tulee kaikkee hyvää juu mistä luin ton niin käyn myös hömppä sivuilla :D

 • Mimi
  Posted at 10:57h, 09 kesäkuun Vastaa

  Moi! Ootko lukenut Rhonda Byrnen Voima-kirjan? Ihan samanlaisia juttuja, ja itekin tajusin vasta sen lukiessa miten asiat menee. Se kyllä voi tosiaan muuttaa koko elämän, jos ymmärtää että sitä saa mitä antaa ja omalla energialla vetää puoleensa juuri sellaista mitä myös ulospäin antaa :) Kaikkea hyvää, jaetaan positiivisuutta eteenpäin.

  Olisiko sulla muuten vinkkejä: Oon kauan miettinyt blogin aloittamista, sillä rakastan kirjoittamista, liikuntaa, kauneusjuttuja ja valokuvausta. En kuitenkaan jotenkaan ole ”kehdannut” alkaa kirjoittamaan, mietin jotenkin liikaa mitä kaikki ajattelisivat ja onko tyhmää alkaa kirjoittamaan ns. itsestään kaikkien näkyville :D Miten itse alotit bloggaamisen ja miten näistä ajatuksista pääsisi eroon?

  • lindamanuella
   Posted at 14:39h, 09 kesäkuun Vastaa

   En ole lukenut mutta täytyy ehdottomasti lukea kunhan saa edellisen luettua :)

   Ekat postaukset jännittää aina, varsinkin kun bloggaus ei tosiaan ollut vielä yleistä.
   Nykyään kuitenkin on, joten miksi muka sinä et voisi kirjoittaa, niin moni muukin tekee sitä :) Rohkeasti vain !

 • suvi
  Posted at 13:04h, 11 kesäkuun Vastaa

  Olipa mielenkiintoinen ja hyvä teksti! Samoja ajatuksia täälläkin. Ihmisyyttä ja kohtaamisia on vaan niin mielenkiintoista pohtia, että miksi juuri tuon kans synkkaa ja miksi jonkun kans taas vaikka ikuisuuden yrittäis tutustua niin ei tuu vaan mitään! Täälläki syvällinen pohtija joka tulee toimeen juurikin yhtä ”kummallisten” tyyppien kans. En myöskään kiinnostu ihmisistä jotka ovat liian ns. helppoja :D . Välillä on pelottavaa kuinka joku aika tuntematon tyyppi voi vaikuttaa itselle niin tutulta..

  • lindamanuella
   Posted at 11:31h, 13 kesäkuun Vastaa

   Niin se menee, että joku ihan tuntematon voi tuntua siltä että on aina tunnettu ja joku jonka on aina tuntenut ei koskaan tunnu niin tutulta, sillä ollaan niin eri levelillä . :D

 • Ilona
  Posted at 23:04h, 10 heinäkuun Vastaa

  Olipa mielettömän hyvä teksti. Ennen mulla oli paljon kavereita ja ”kavereita”. Aina oli joku jonka kanssa vietti aikaa. Olin kaikille ystävällinen ja halusin porukan ujoimpien kanssa jutella ja olla niille kiva.

  Muistan kun jopa cvssä luki etttä ”olen iloinen ja ystävällinen.” Tuo jotenkin särähtää korvaan. Totta kai käytöstavat on hyvä olla, mut oon tajunnut että nykyään voin myös uudessa porukassa olla se hiljainen kuuntelija vaikka en ujo olekaan ja ulosantini on hyvää. Mun ajatus on aina ollut että on hiljainen ->ujo. Mutta oon tajunnu et ihminen tietosesti tai tiedostamattomasti on hiljainen. Semmosesta hiljaisesta tulee mieleen semmonen, että ihmisellä on kova ulkokuori ja näyttää vittumaiselta. Iteki oon mietttiny et haluaisin olla semmonen, mut en pysty koska luonnostaan otan aina kontaktia ihmisiin, uusiinkiin. Vanhemmiten sitä tajuaa omat arvonsa, identiteettinsä sekä energiansa ja haluaa lähelleen vain ihmisiä, joilta saa hyvää energiaa. Mieluummin yksin kuin paskassa kaverisuhteessa. Oon 27 ja mulla rikkoontui juuri ihmissuhde 4 naisen kanssa. Juttu oli monimutkainen ja ehkä näin vaan oli parempi…

  Karmasta oon ihan samaa mieltä. Pääsiäisen aikoihin piti lähteä miehen kanssa matkoille mutta sairastuin äkillisesti vatsatautiin. Olin n. Viikkoa ennen jotenkin vittuillut miehelle jostain ja oon satavarma et karma kosti matkan mahataudilla. Toinen juttu oli kun mun piti saada ripsiaika tälle viikolöe ja kysyin oisko ripsiteknikolla aikaa. Tämän kysymyksen jälkeen lähdettiin extempore saunomaan kaverille ja sinne tuli nainen josta en niiin kovin ole tykännyt. Nooh, yritin olla sille kiva. Se osas käyttäytyä tosi hyvin. Seuraavana päivänä ripsityyppi sanoi että hän voi ottaa mut hoitolaan ylimääräisenä. Mietin heti karmaa. Ja niinkuin äitinikin on mulle aina sanonut;hymy jonka lähetät maailmalle, palaa aina jossain kohtaa sulle takasin. Esimerkkinä seuraava (en muista mitä olin tehnyt oikein :D): pankkikorttia en kassalla löytänyt ja takana oleva nainen maksoi mun ostokset!

  Kiitos postauksesta, se todellaki avas ajatusmaailmaa mulla. Diggaan kympillä diipeistä tyypeistä! Tsemppiä elämään!

Post A Comment