LAISKAN PÄIVITTÄISET LISÄRAVINTEET X FITLINE

24.04.2017

Moikka!

Kerroin alkuvuodesta teille, että aloitin yhteistyön FitLinen  kanssa ja toimin heidän ambassadorinaan tänä vuonna. Yhteistyö FitLinen kanssa on haastanut minua panostamaan hyvinvointiini enemmän lisäravinteidensa kautta ja olenkin alkuvuodesta saakka käyttänyt säännöllisesti FitLinen tuotteita arjessani.

Olen erityisesti käyttänyt Activizea juuri ennen treenejäni, joka edistää energia-aineenvaihduntaa, poistaa väsymystä ja uupumusta sekä edistää hermoston normaalia toimintaa. Sen lisäksi olen nauttinut Restoratea treenien jälkeen, joka auttaa ja buustaa palautumista, mutta myös maistuu mun mielestä super hyvältä! Varsinkin dieetillä tällaiset asiat, että miltä joku maistuu, merkkaa paljon.

fitline

En ole koskaan elämässäni käyttänyt näin säännöllisesti lisäravinteita, koska yksinkertaisesti UNOHDAN vetää päivässä sen kourallisen pillereitä, jokaisen vitamiinin erikseen omasta purkistaan. Sen vuoksi voin hyvällä fiiliksellä todeta, että nämä ihan oikeasti kyllä auttavat, enkä enää suostuisi luopumaan tuotteista. Olen pystynyt huomaamaan eron hyvinvoinnissani tuotteiden aloitettua.

Laiskana pillereiden syöjänä mulle sopii paljon paremmin tämä ratkaisu, että saan kaikki tarvittavat vitamiinit muutamasta jauheesta! Helpottaa elämää huomattavasti ja tekee vitamiinien säännöllisestä käyttämisestä hurjan paljon vaivattomampaa, kun ne voi vain juoda hyvän makuisena juomana ennen- ja jälkeen treenin.

fitline

Musta tuntuu että en pelkästään jaksa paremmin, vaan myös jopa ehkä nukun paremmin! Sen lisäksi mulla on aivan selvästi hiukset voineet paremmin, iho voi paremmin ja ripsetkin ovat mun mielestä yhtäkkiä aivan toista luokkaa.

Jokapäiväisessä arjessa, mutta varsinkin kisadieetillä on aivan älyttömän tärkeää huolehtia vitamiineista ja olen aijemmin laiminlyönyt niiden käyttöä vahvasti. Nyt todellakin huomaan eron hyvinvoinnissani ja jaksamisessa.

Asiasta hieman toiseen, tuli mieleen hauska juttu tältä aamulta. Oltiin eilen juhlimassa Fitness Classic kilpailijoiden menestymistä frendien ja tiimin kanssa, tästä kerron teille myöhemmin lisää, mutta ensimmäinen asia mikä mulla oli aamulla tänään mielessä kun heräsin ”muutaman drinksun” jälkeen, että mun on PAKKO saada Restoratea. :D

Nyt on juhlittu kevään menestyksiä ja huomenna on paluu taas dieettiin. FitLinen tuotteet tulevat ehdottomasti olemaan osana tätä matkaa ja voin hyvillä mielin suositella niiden testaamista jokaiselle ! Varsinkin kaikille niille, jotka inhoavat pillereiden kanssa pelaamista ja haluavat helpon sekä maistuvan vaihtoehdon.

fitline

Järjestän yhteistyössä FitLinen kanssa arvonnan mun blogin lukijoille ja haluankin haastaa teidät pohtimaan omaa suhdettanne terveyteen sekä hyvinvointiin ja siihen, mitkä ovat sun tavoitteet hyvinvoinnissa? Oletko itse kokenut vitamiinien ja lisäravinteiden käytön olevan hyödyllistä ja tärkeässä osassa jaksamistasi sekä hyvinvointia?

Arvonnan pääpalkintona on tuotepaketti, joka sisältää Activize-, Restorate- sekä Basicstuotteet, sekä FitLine shakeri. Pääpalkinnon lisäksi arvon myös kolme FitLine shakeria! 

Arvonnan tarkemmat osallistumisohjeet löydät TÄÄLTÄ


62 Responses to “LAISKAN PÄIVITTÄISET LISÄRAVINTEET X FITLINE”

 1. Laura Gonzalez sanoo:

  I really like this blog!!

  New Discover !!! Love it.

 2. Jessica sanoo:

  Hei! Jossain vaiheessa oli tapetilla näistä Fitlinen tuotteista että
  ne aiheuttaa maksaarvojen nousua?
  Onko sulla tästä mitään tietoa, pitääkö paikkansa?
  Vai ovatko ihan turvallisia käyttää? :)

  • Tuuli sanoo:

   Maksa-arvojen nousustahan on puhuttu taannoin Herbalifen ja Foreverin tuotteiden käytön yhteydessä.. Fitline ei ole kai ollut yksi näistä. Mä olen kuullut Fitlinesta itseasiassa päinvastaista mun kaverilta:D

   • lindamanuella sanoo:

    Moikka! Selvittelin asiaa ja P-M International
    kommentoi asiaa seuraavasti: ”Emme ole kuulleet tällaisesta mitään. Saattaa olla, että nyt on
    sekoitettu maailmanlaajuinen Herbalife-skandaali FitLineen. Tuotteemme ovat
    erittäin hyvin siedettyjä, vaikuttavat nopeasti ja poistuvat elimistöstä
    turvallisesti. Viime vuonna myimme maailmanlaajuisesti yli 400.000.000
    tuotetta ja käyttäjäkokemukset ovat olleet pelkästään positiivisia. Emme
    ole joutuneet vetämään 25-vuoden aikana yhtään tuote-erää pois
    markkinoilta.”

  • Mervi sanoo:

   Hei! Tästä kuulisin myös mielellään lisää. Auttaako vai huonontaako maksa-arvoja? Lääkäri kysyi ensimmäisenä, käytänkö luontaistuotteita tms kun maksa-arvot yläkanttiin. Toisaalta kiehtois kokeilla!

  • Susanna sanoo:

   Mun mielestä se oli Herbalife josta uutisoitiin?

 3. Niina sanoo:

  Ehdottomasti tärkeintä on se, että jaksaa arkisin! Nukkuminen on mulle must-juttu, ja kyllä illalla harmittaa jos ei kymmeneltä vielä tuu uni silmään :D Oma vitamiinikäyttö on rajoittunut monivitamiini-poretablettiin aamupalalla, se maistuu hyvälle + on helppo muistaa ottaa, pillerit jäis varmastikkin unholaan ekan viikon syömisen jälkeen.. :D

 4. Riina sanoo:

  Moikka! Onkohan mun puhelimessa joku fiba mutta en saa linkkiä toimimaan kilpailuun:(

 5. Hanna sanoo:

  Fitlinen tuotteet kuulostaa helpommalta vaihtoehdolta kuin pilleripurkit. Minäkään en muista pillereitä ottaa, eikä tietämystä ole eri vitamiinien muodosta ja niiden imeytymisestä. Haluaisin voida paremmin ja saada suolistoni kuntoon fitlinen avulla. Hyvästi turhat vitamiinipurkit kaapin perällä!

 6. Eve sanoo:

  Tavoitteena hyvinvoinnin suhteen on voida kokonaisvaltaisesti hyvin, niin henkisellä kuin fyysiselläkin tasolla. Hiljalleen lähestyessä kolmeakymppiä oon alkanu huomata että energiatasot ja kroppa ei oo enää niin virkee kun kymmenen vuotta sitten. Hyvinvoinnista joutuu pitämään ihan erilailla huolta. Ite oon alottanu monipuolisemman ruokavalion, tsekannu paremman monivitamiinivalmisteen sekä alkanut syömään lisäksi erikseen biotiinia ja sinkkiä hiuksia ja ihoa varten sekä magnesiumia lihasten palautumista auttaakseni. En tiedä onko lumetta vai vaikuttaako ne jo, mutta koen ainakin voivani paremmin kuin syksyllä ja energiaa on aivan eri lailla. Eli vaikka ois lumetta, niin toimiipahan silti edes jotenkin ;) Parannettavaa ois viekä erityisesti oman ajan ottamisen suhteen. Ps. linkki ei aukea!

 7. Eleonoora sanoo:

  Tavoitteeni hyvinvoinnissa on voida hyvin, pysyä terveenä ja liikunnallisena mahdollisimman pitkään. Muutaman rasitusvamman yms jälkeen terveyttä arvostaa entistä enemmän! Kun keho on terve ja pystyy liikkumaan on myös henkisesti paljon onnellisempi ja toisin päin! :) Olen itse opetellut syömään erilaisia vitamiineja ja lisäaineita ja olen löytänyt jo monia luotto tuotteita ja on vaikea kuvitella elämänsä ilman niitä! Koen, että ne vaikuttavat hyvinvointiini ratkaisevasti, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Suolisto toimii paremmin, saan virtaa, ihoni sekä hiukseni ovat paremmassa kunnossa ja nukun rauhallisemmin! Omat luotto tuotteeni ovat valitettavasti todella pahan makuisia, eli olisi ihanaa, jos omat lisäravinteet voisivat ollakin hyvänmakuisia! Olisi ihan mahtavaa löytää lisää tuotteita tukemaan hyvinvointia, erityisesti kiinnostaa tuo ennen treeniä energiaa antava lisäravinne sekä Restorate! :)

 8. Ravinteeton sanoo:

  Itse en käytä lisäravinteita ollenkaan, mutta varmaan kannattaisi :) Arvonnan palkinto kelpaisi siis.
  Mukavaa kevättä Linda!

 9. Camilla sanoo:

  Hyvinvoinnissa tavoitteena on rakentaa vahvaa ja toimivaa kehoa sekä parantaa/ylläpitää henkistä jaksamista. Käytän lisäravinteita jonkun verran, mutta en kans muista niitä useinkaan ottaa ja ehdottomasti suosin kaikkea hyvänmakuista 😃

 10. Taija sanoo:

  Kaipaisin boostia päivään ja parempia yöunia, ja niitä kuulemma saa fitlinen tuotteilla. Olisin valmis kokeilemaan! :D

 11. Veera sanoo:

  Oma tavoite hyvinvoinnissa on voida hyvin ja myös huomata se fyysisellä ja henkisellä tasolla. Lisäravinteilla on tässä suuri osa, koska pystyn varmistamaan että elimistöni saa kaiken tarvittavan ja mitään ei puutu.kaikki vaikuttaa kaikkeen! Kun patterit saa ladattua, aineenvaihdunta pelaa ja jaksaa paremmin, huomaa sen vaikuttavan niin moneen tuhanteen asiaan.

 12. Kirsi sanoo:

  Käytän lisäravinteita melko paljon. Tärkeää on, että ne todella tehoavat ja ovat helposti saatavassa muodossa – mielellään juurikin juotavassa.

 13. Laura sanoo:

  Lisäravinteita on tarjolla joka tuutista niin vähän on ollut eksynyt olo että mitä oikeasti olisi hyödyllistä käyttää ja mit ovat oikeasti toimia ravinteita. Fitlinen tuotteista olen kuullut hyvää ja niitä voisin mielelläni kokeilla.

 14. Janica sanoo:

  Ois kiva kokeilla, oon kuullut noista paljon hyvää!

 15. Meliina sanoo:

  Omana tavoitteenani on monipuolinen hyvinvointi, mihin kuuluu esimerkiksi jaksaminen ja terveenä pysyminen, sekä palautuminen. Varsinkin perusvitamiineistä huolehtiminen on itselleni tärkeää ja usein juonkin aamulla vitamiinijuoman. Myös muut lisäravinteet ehdottomasti kiinnostavat ja varsinkin tuollaisina paketteina, itse kun aina unohdan niitä pillereitä popsia..

 16. Heidi S sanoo:

  Oma hyvinvointitavoitteeni on olla armollinen itselleni. Korostaa hyvinvointia, eikä esim. urheilla hampaatirvessä, hikoilla mutta nauttien.

 17. Resus sanoo:

  Syön jonkin verran vitamiineja ja lisäravinteita, tavoitteena kokonaisvaltainen hyvinvointi. Pakko kyllä myöntää, etten jokaisen tuotteen kohdalla selkeästi huomaa niiden vaikutusta, vaan syön ’koska kuuluu’. Toivon kuitenkin, ettei niistä haittaakaan ole, ja ehkä jos lopettaisin niiden käytön, huomaisi niiden vaikutuksen hyvinvointiin. :)

 18. Sanniriina sanoo:

  Todella harvoin arjen kiireiden keskellä unohdan pysähtyä tälläisten kysymysten äärelle. On jopa vaikea lähteä vastaamaan kysymykseen, mitkä ovat hyvinvointini tavoitteet kun pitkään olen tyytynyt kiireeseen ja väsymykseen. Kolmivuorotyöntekijänä päivärytminikin vaihtelevat hurjasti. Nukun aina kun on mahdollisuus, iltavuoroihinikin mentäessä herään vasta silloinkun tulee bussiin kiire. Iltavuorojen jälkeen on vaikea päästä myös ajoissa nukkumaan ja salillekin pitäisi ehtiä ja _jaksaa_. Olen kokeillut useasti syödä vitamiinejä säännöllisesti, varsinkin nykyisen ruokavalion ohella. Mutta todella, todella usein unohdan ja joskus en rehellisesti sanottuna, ehdi taikka jaksa avata jokaista pilleripurkkia erikseen. Puhumattakaan siitä kun niitä kesken päivää yrittää muistaa töissä ottaa, niin ovat joko valahtaneet jostain pussista repun pohjalle tai jääneet sitten sinne kotipöydälle missä jokaista purkkia erikseen availin. Tähän väliin siis, näytti aivan mainiolta tuo shakeri sekä jauheiden ”kuljetusshakeri(?)”, vastaa tarpeitani!! Nyt kun olen pohtinut miten vähään tyydyn hyvinvointini ja ennenkaikkea vireystasoni kohdalla, alkaa tavoitteenikin selkeytyä entistä enemmän. Haluan olla energinen, haluan saada nukuttua yöllä paremmin ja haluan erityisesti herätä virkeänä, painosanalla aamulla! Haluan ylläpitää kehoni jaksamista paremmin ja huomata sen niin henkisellä kuin fyysisellä tasolla. Tälläinen fittlinen lisäbuusti tässä elämän vaiheessa ei kuullosta yhtään huonolta idealta, IM IN!!

 19. Emilia sanoo:

  Mä olen huomannut selvän eron, kun käyttää vitamiineja ja superfoodeja, kuin vertaa entiseen rahka ruokavalioon. Tällä hetkellä tavoitteena olisi voida hyvin ja saada vihdoinkin nukuttua kunnolla.

 20. Mia sanoo:

  Kärsin ajoittain anemiasta joten mulle on tosi tärkeä saada esimerkiksi rautaa ja c vitamiinia

 21. Sirpa sanoo:

  Tavoitteena terveellinen liikunnallinen elämä, mutta jatkuva väsymys haittaa menoa. Monivitamiinit ja muut käytössä, mutta en ole huomannut merkittävää eroa. Haaveissa onkin ollut kokeilla fitlinen tuotteita, olisivatko ne ratkaisu ongelmaan.

 22. Maiju sanoo:

  Vitamiineista tärkeimmiksi koin pimeällä ajanjaksolla d-vitamiinin ja c-vitamiinin vielä kun koko perhe sairasteli paljon. Magnesiumin olen huomannut vähentäneen lihaskramppeja ja muutenkin keho palautuu paremmin. Nämä annospussit tulisivat kyllä tarpeeseen! :)

 23. Jane sanoo:

  Vitsit mä niin haluaisin kokeilla moita fitskuja mutta talous ei anna just nyt periksi! :/ Tälläkin hetkellä menee koko ajan vitamiineja, magnesiumii ja muuta mutta ei ainakaan huomattavaa eroa oo tuntunut..

 24. Camilla sanoo:

  Olisi mielenkiintoista kokeilla lisäravinteita koska en niitä pahemmin käytä tällä hetkellä. Käytän ainoastaan proteiinilisää treenien jälkeen, joten olisi mielenkiintoista nähdä tuovatko juuri nämä lisäravinteet lisää potkua arkeen jaksamista arkeen !

 25. Markku sanoo:

  Itselläni korostuu tavoitteissa laadukas yöuni, joka auttaisi jaksamaan paremmin arjessa. Tässä olen huomannut magnesiumin auttavan! Ihon kuntoa haluaisin parantaa, ja toivoisin että apu löytyisikin vitamiineista ja hivenaineista.

 26. Marianne sanoo:

  Tavoitteena on pysyä virkeänä,jotta arjen pyörittämisen lisäksi jaksaa treenata hyvillä ja energisillä mielin. Lisäravinteita ei satunnaisesti nautitun palkkarin lisäksi ole koskaan ollut käytössä.

 27. Hanzu sanoo:

  Todella stressaavan elämäntilanteen avuksi olisi varmasti hyvä kokeilla Fitlinen tuotteita. Jaksamista päivään ja lepoa yöhön 👍

 28. Anita sanoo:

  Olen niin tyytyväinen fitline tuotteisiin. Käyttänyt kohta vuoden ja en voisi olla ilman. Hyvä olo ja energia virtaa. Onneksi tuli kokeiltua😀

 29. Aila sanoo:

  Itselleni hyvinvointi tarkoittaa sitä, että voin henkisesti ja fyysisesti hyvin jolloin kaikki elämän osa-alueet ovat tasapainossa. Lisäravinteet ovat tuoneet itselleni energisyyttä ☺

 30. Aila sanoo:

  Minulle hyvinvointi tarkoittaa sitä, että voin sekä fyysisesti, henkisesti hyvin, jolloin kaikki elämän osa-alueet ovat tasapainossa. Lisäravinteista olen saanut lisää energisyyttä☺

 31. Mari sanoo:

  Päivittäin tulee vitamiineja popsittua, olisi kiva päästä kokeilemaan Fitlinen tuotteita. 😊

 32. Babe sanoo:

  Activize ja Restorate on itselläkin käytössä. Harrastan liikuntaa mutta ennen kaikkea nämä auttavat jaksamaan arjessa :)

 33. Emppu sanoo:

  Yleinen jaksaminen, suoliston toiminta ja unenlaatu niitä tärkeimpiä itselle. Olen tosi huono muistaa ottaa pillereitä, ja sen takia en varmaan ole kunnon eroa niiden ansiosta huomannutkaan…

 34. Jenna sanoo:

  Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan. Monipuolisen ruokavalion tukena toimisi varmasti loistavasti

 35. Suvi sanoo:

  Otan päivittäin sinkki+c, kalsium+d, magnesiumin, d-vitamiinin ja säännöllisen epäsäännöllisesti käytän viherjauhetta. Tavoitteenani on olla terve ja energinen ympäri vuoden ja kyseisten tuotteiden toivon auttavan minua siinä.

 36. Sari sanoo:

  Itselleni unen merkitys on hyvinvoinnin tekijöistä iso asia.

 37. petra sanoo:

  Tärkein tavoitteeni on pysyä terveenä ja hyvinvoivana, jaksaa arjessa ja urheilussa. Otan päivittäin muutamia kapseleita, D-vitamiinin ja magnesiumin. Lisäksi käytän muun muassa viherjauhetta satunnaisesti saadakseni rautaa. Ainakin omasta mielestäni nämä ovat antaneet energiaa ja hyvinvointia itselleni, enkä ole sairastellutkaan aikoihin! Olisi huikeaa saada kokeilla Fitlinen tuotteita ja niiden vaikutusta omaan jaksamiseen.

 38. Minde sanoo:

  Moi, itse sairastan vakavaa masennusta sekä kaksisuuntaista mielialahäiriötä. Käyn salilla ja yritän syödä terveellisesti. Mutta tietenkin minulla on kausia jolloin en nuku yöllä kuin muutaman tunnin. Olisi kiva kokeilla näitä, että olisiko näistä apua unihäiriöiden ja muunkin kanssa. Tietenkin minulla on myös lääkitys näihin sairauksiin. Kiitos ihanasta blogista.

 39. Laura sanoo:

  Olen kuullut FitLinesta kaveriltani todella hyvää. Käytän itse perusmonivitamiinia ja säännöllisensatunnaisesti lisäravinteita, jos paukut tuntuvat muuten olevan kadoksissa.

 40. Camilla sanoo:

  Oma tavoite on voida hyvin henkisesti ja fyysiseti ja parantaa suorituskykyä. Lisäravinteita yritän ajoittain syödä mutta mulla myös sama ongelma että ne aina unohtuu. Olisi kiva kun saisi ns kaiken yhdestä tuotteesta eikä tarvisi tosiaan napata kourallista pillereitä joka päivä. Lisää enrgiaa arkeen kyllä tarvisi:)

 41. Jenni sanoo:

  Olen kyllä huomannut selkeän hyödyn lisäravinteiden ja vitamiinien käytöstä ja fitlinen tuotteet ovat kiinnostaneet jo pitkään. Pillerit kyllä helposti unohtaa joten tuollainen hyvänmakuinen juoma kuulostaa melko lupaavalta valmisteen muistamisenkin kannalta ! :)

 42. ÄkäinenTäti sanoo:

  En käytä lisäravinteita, joten tässä hyvä sauma kokeilla ja todeta onko niistä apua.

 43. Hanna sanoo:

  Ruokavalion remontti menossa täällä ja laadukkaat lisäravinteet tulisi tarpeeseen! Mukana siis 😊

 44. Teija sanoo:

  Kalaöljyt, sinkit,biootiinit, monivitamiinit jokapäiväisessä käytössä ja myös proteiinijauhetta käytän joka päivä.

 45. Elina sanoo:

  Olen huono käyttämään vitamiineja purkista, sinne ne jäävät purkin pohjalle. Joskus olen kokeillut Restoratea ja ainakin treenin jälkeen tuntui helpolta tavalta ottaa vitamiinit. Tavoitteena kokonaisvaltainen hyvinvointi ja jokapäiväinen hyvä olo. Toivoisin saavani riittävästi energiaa saamastani ravinnosta + täydentää sitä laadukkailla lisäravinteilla. :)

 46. Rezza sanoo:

  Vitamiineja tulee käytettyä päivittäin, auttavat jaksamaan kiireisessä arjessa. Fitlinet sinänsä varmasti hyviä tuotteita mutta aivan ylihintaisia :/

 47. Bettina sanoo:

  Fitskut on ollut käytössä itselläni vähän vajaa 3kk ja ei tulisi mieleenikään lopettaa näitä!!

 48. Outi sanoo:

  Oon käyttänyt jo vuosia enkä todellakaan tule luopumaan näistä minäkään. Ikinä! Arvontaan osallistun silti, koska ois ihana antaa tällainen valmis paketti lahjaksi jollekin tärkeälle!

 49. Suvi sanoo:

  Mulle tärkeintä on arjessa jaksaminen. Esikoiseni syntyi helmikuussa ja yöunet on jäänyt vähän vähemmälle. Liikunnalla oon hyvin saanut ylläpidettyä hyvää oloa ja jaksamista. Aika on tosi rajallista harrastamiseen ja joutuu vähän soveltaa. Joskus on salilta hälytetty takaisin kotiinkin kesken treenin :D Onneksi myös vauvan kanssa liikkuminen onnistuu vaunulenkkiä tehden ym. Vitamiineja tulee käytettyä päivittäin,mutta mun ongelma on myös se että monesti unohtuu ottaa niitä kaikkia kun purkkeja tosiaan on se miljoona mistä pitäis ottaa. Kauheasti kyllä on alkanut kiinnostamaan nämä FitLinen tuotteet, koska niin monelta tutulta olen kuullut niistä vaan pelkkää hyvää. Täytyisi vaan perehtyä tuotteisiin tarkemmin. Mua on vaan mietityttänyt miten turvallista on käyttää imetyksen aikana, kun kuitenkin kaikki mitä suuhun pistää vaikuttaa vauvaankin…

 50. Taija Purola sanoo:

  Yli vuoden tyytyväinen fitskuttaja täällä! Voin samaistua moneen blogisi juttuun!

 51. Pauli sanoo:

  Ihmetyttää nämä lukuisat kommentit siitä, että kuinka ihanaa ja kivaa olisi kokeilla. Miksei sitten kokeile? Mikä siinä on niin vaikeaa? Ainakin itse sain tuon setin (Basics-Activize-Restorate) hyvinkin vaivattomasti eikä ole katua tarvinut. Erinomainen vaikutus nimenomaan unenlaatuun ainakin minulla.

  Toinen kummallinen asia on tuo hinta/kalleus. Onko se nyt niin kauhean kallista, jos kuukauden fitskut maksaa n. 3€/vrk? Paljonko olet valmis omaan hyvinvointiisi panostamaan, mihin ns. turhaan käytät saman suman joka päivä, joka usein vielä ei ainoastaan ole vaikuttamatta parantavasti hyvinvointiisi, vaan tekee sille hallaa (kahvi, herkut, siideri, ym ym ym). Voisiko mistään näistä tinkimällä saada tuon 3€ säästettyä joka päivä?

 52. Anni sanoo:

  Hyvinvointi koostuu unesta, aktiivisesta elämästä, terveellisestä ravinnosta ja hyvästä hengitysilmasta. Käytän monivitamiinia, omega-3, sinkkiä ja magnesiumia.
  Fitline on pitkään kiinnostanut ja olisi huippua päästä kokeilemaan näitä tuotteita joista paljon puhutaan! 😊

 53. Nina Stenhammar sanoo:

  Laiska olen itsekkin noita pirtelöitä tekemään ja käytän paljon noita palautumisjuomia ja lisäravinteita. Täytyykin kokeilla noita Fitlinen tuotteita.

 54. Mikael sanoo:

  Selvittäkää hyvät ihmiset alkuun ennen Fitlinen aloittamista mitä kyseiset tuotteet oikein sisältävät?

  Voi olla, että sen perusteella tuotteiden tilaaminen ei päädy edes harkinta asteelle. Olen itse käynyt läpi Fitline tuotteita ja niiden ainesosia mm. muutamien lääkäreiden sekä ravintoterapeuttien kanssa.
  Oli äärettömän huolestuttavaa havaita ensimmäisenä kuinka lukuisat Fitline purkit sisälsivät makeutusaineita / sokeria –> toki suuria sokeripitoisuuksia nautittuna voit kokea hetkellistä piristystä hyvivoinnissasi?

  Tuotteissa oli myös äärettömän paljon seleeniä, joka edes auttaa kovettumien muodostumista elimistöön yhdessä magnesiumin kanssa.

  Kyllä ihminen saa täyden ravinnon tänäkin päivänä aivan pelkästä ruoasta. Suomessa emme oikeastaan valmisteena säännöllisen syömisen rinnalla tarvitse, kuin D-vitamiinin.

 55. Maria sanoo:

  http://hyvinvointi.ts.fi/terveys-tiede/fitline/ Kannattaa lukea tuo myös ja miettiä mitä mainostaa blogissaan :) Uskottavuus voi mennä.

  • lindamanuella sanoo:

   Nopeasti artikkelin vilkaisin, enkä löytänyt mitään kohtaa, jossa kumottaisiin jotain, mitä esimerkiksi kirjoituksessani ”väittäisin”? :) Blogiini on aiempiin fitline artikkeleihin tullut muutamia väittämyksiä ja kommentteja samasta aiheesta ja artikkeleista, joihin olen pyytänyt valmistajalta vastauksia. Pyydän, että luet ne ensin ja jos sieltä ei löyty vastausta niin jatketaan keskustelua ja vastaan mielelläni ja pyydän vastauksia brändiltä saakka, jos niitä toivotaan, enkä itse osaa vasta johonkin, mitä olen mielestäsi artikkelissa väittänyt.

Kommentoi