DIFFERENT IS BEAUTIFUL

[mittaustagi]
Moikka!

Muutama viikko sitten kirjoitin teille yhteistyössä Doven kanssa postauksen, jossa käsittelin aiheena sitä, miten mielestäni erilaisuus on rikkaus. Dove haastoi meidät bloggarit levittämään kehuhaastetta ympäriinsä lukijoiden sekä bloggareiden kesken. Siinä onnistuttiin mielestäni hyvin; sain ihania kommentteja lukijoilta sekä olen lukenut muiden haasteen mukana olevien bloggareiden kauniita kirjoituksia ja pohdintoja siitä, miten jokainen nainen on juuri omalla tavallaan upea.

Tämä postaus on myös toteutettu yhteistyössä Doven kanssa. Vihjailinkin ”erilaisuus on rikkaus” postauksessa, että tulen esittelemään teille myöhemmin Doven uuden lanseerauksen: Doven Nourishing Secrets – tuotesarjan, mikä on aivan mielettömän raikas kokonaisuus ja yllätti minutkin postiivisesti!

Dove kampanjoi erilaisuuden puolesta ja kannustaa kaikkia naisia olemaan rohkeasti omia itsejään sekä iloitsemaan siitä, että olemme jokainen erilaisia ja se pelkästään on rikkaus.

Doven Nourishing Secrets tuotesarja on saanut inspiraationsa ihanista, ainutlaatuisista sekä erilaisista naisista ympäri maailman. Inspiraatiota on haettu luonnosta ja jo kautta aikojen vallinneista eri maiden naisten kauneusrituaaleista; kuten Japanin, Ranskan, Keski- Amerikan, Afrikan sekä Intian. Tuotesarjan inspiraatioksi on haettu rituaaleja, joihin on käytetty tuotteiden sisältämiä luonnon ainesosia, kuten tuotesarjassa esiintyvää kookosta, avocadoa, laventelia ja lotuskukkaa.

Olen ehtinyt testailemaan näitä tuotteita muutaman viikon ajan. Dove on aina, niin kauan kuin muistan, ollut mun yks ehdottomasti lemppareista suihkusaippuoista, sillä Doven saippuat jättävät aina aivan ihanan raikkaan sekä mielestäni muista erottuvan, erityisen pehmeän ja kostean tunteen iholle. Pelkästään runsaiden treenimäärien vuoksi tällaisena suihkussa ravaajana haluan, että suihkukokemukseni on raikas sekä suojaa ja hoitaa myös ihoani.

En ole kuitenkaan ennen käyttänyt Doven tuotteita hiuksiin, en muista koskaan edes kokeilleeni , joten hyvin tarkkana hiustenhoitajana olin hieman skeptinen. Pidennykset reagoivat kyllä heti, jos shampoo ja hoitoaine eivät esimerkiksi kosteuta tarpeeksi ja myös oma karhea ja ”karvainen” hiuslaatuni kyllä huutaa apua, jos shampoo tai hoitoaine ei tehnyt toivottua tehtäväänsä. Mun tapauksessa toivottua on kosteutus, kosteutus ja kosteutus. Ilman kosteuttavia tuotteita hiukseni lähinnä katkeavat päästä Suomen kuivan ilmaston vuoksi.

Doven tuotteet hiuksille, erityisesti ”Strengthening ritual” , eli vahvistava shampoo- ja hoitoaine olivat todella positiivinen kokemus! Oikeasti aivan yllätyin, miten pehmeiksi hiukseni jäivät suihkun jälkeen ja miten helppo niitä oli hoitaa. Ehdottomasti toimiva ratkaisu vaativillekkin hiuslaaduille, jatkoon!

Olen myös tietenkin läträillyt täällä ihan innoissani uusilla Doven kosteusvoiteilla. Ikuisena kookos fanina mun lemppari on ehdottomasti, tietenkin restoring ritual body lotion, jossa tuoksuna on kookos. Kookosta olisin kaivannut myös muihin tuotteisiin, sillä kaikki missä on kookosta on automaattisesti parasta ihan vain sen herkullisen tuoksun vuoksi. Nam!

Mulla on Instagramissa arvonta lukijoille, josta  voit kaverin kanssa voittaa itsellesi 50€:n arvoisen Dove Nourishing Secrets –tuotepaketin! Käykääpäs osallistumassa :) 


2 Comments
  • dovefani
    Posted at 00:08h, 12 huhtikuun Vastaa

    Kiitos näistä uutuustuotteiden esittelystä; en tiennytkään, että noin monta uutta Dove tuotetta on markkinoilla. Oon aina rakastanut Dovea , just kun on jotenkin niin pehmeä ja rikas tuote. ja ne ihanat tuoksut. Ja juurikin ihan tavallisten mallien käyttäminen; sekin on vaikuttanut. Muistan aina miten tervetullut se Doven eka tv mainos oli, jossa poseerasivat ihan tavalliset naiset. Niin virkistävää ja tuli olo, etä tää toimii varmaan itelläkin. Nyt täytyy kokeilla noi kaikki uudet :)

  • Juulia
    Posted at 09:08h, 12 huhtikuun Vastaa

    <3_<3

Post A Comment