SNEAKERS ON MY FEET

Heippa!

Mä myönnän, että saatan joskus päätyä sellaiseksi hulluksi kenkä naiseksi, jonka koti täyttyy miljoonista kenkäpareista. Olen tehnyt itseni kanssa sopimuksia siitä, etten hankkisi lisää kenkiä, mutta herranjumala, kengät ovat aina olleet mun intohimo ja heikkous. Muistan miten nuorenakin analysoin ihmisen ensimmäisenä kenkien perusteella.

Tämän postauksen tuotteet on saatu lahjana yhteistyössä Footwayn kanssa. Footway viettää 6 -vuotis syntymäpäiviään ja sen kunniaksi sivustolla pyörii nyt kamppis, joka tarjoaa kolmet kengät kahden hinnalla! Kamppis on voimassa 11.4 saakka, joten jos on suunnitelmissa hankkia kesälle uudet kengät, vaikkapa pelkästään itselle tai koko perheelle, niin nyt on täydellinen tilaisuus säästää.

Tässä mun valinnat:

Adidas originals – Superstar

Nike

Vans

Mä halusin valita jotain klassista ja helppoa kesälle; sellaisia kenkiä joilla on mukava vipeltää kesällä pitkin katuja, jotka sopivat lähes minkä asun kanssa tahansa ja näyttävät super hyviltä! Vansit on mulle uusi tuttavuus, mutta olen jo nyt hyvin rakastunut sekä kiintynyt uusiin vans-vauvoihini. <3

Kiinnitin huomiota Footwayn super edullisiin hintoihin ja laajaan valikoimaan! Olen jo pitkään suunnitellut hankkivani kesäksi vansit sekä classiset adidaksen superstarsit, joten olin todella innoissani kun huomasin, että Footwaylta löytyi nämä kaikki mitä halusinkin.

Mitkä olis sun lemppari kengät ?


14 Comments
 • ilari
  Posted at 20:45h, 03 huhtikuun Vastaa

  okei noist mikään ei stemmanut sun housujen kaa ja siinä oli se häiriö tekijä :).

  mut siis jos saisin vapaasti valita ni tykkään kyl paljon tälläsistä normi lenkkarien ohella.

  http://www.debenhams.com/wcsstore/DebenhamsIntSite/PSP_Enhanced/Mens_Shoes_Boots/SPOT1.
  noit oli erivärisnä ei jsut toi tylli mut toi joka näyttää vähän puulle ni tykkän nyt kyl vaan normi lenkkarit ku jos tollasia ostan ni pidän niit talvellakin ja paskaks menee oon huono ostaa kenkii ja itse asiassa nyt pitäisi mennä kenkäkauppaan ku reikä tuli kenkiin ja palvelleet hyvin oon vähän sellanen et kulutan sen loppuun ja sit meen ku pakko kenkä kaupoille .. esim en muista kuka starba oli mut sillä oli mageet sellaset siniset kengäät tolla tyylillä ja onhan niit vaik kuin paljon mut ei täällä suomessa en oo nähnyt sellasii

 • Nala
  Posted at 20:46h, 03 huhtikuun Vastaa

  Miten sä silloin nuoruudessa analysoit kenkien perusteeella?

  • lindamanuella
   Posted at 18:41h, 04 huhtikuun Vastaa

   Musta kengät kertoo ihmisestä paljon , persoonallisuudesta , rohkeudesta jne. :D

   • Nala
    Posted at 21:52h, 04 huhtikuun Vastaa

    Miten sä saat rohkeuden selville kengistä?:) esim mitä jso on risat kengät mitä se sulle kertoo ? :D

 • ilari
  Posted at 21:28h, 03 huhtikuun Vastaa

  If I told you that a flower bloomed in a dark room, would you trust it
  ristiriitaa ei ole elämässä kun luottaa . sitä paitsi raikkaimmat kukkaset kasvaa pimeessä esim voimakkaamman kukinnon saa kun rääkkää toista pimeessä :) ja rehelliesti en tienny mitä bloomed on googlasin ja se antoi vastauksen et se ois ruukku joten voin olla pielessäkin

 • Kreikkaan
  Posted at 23:10h, 03 huhtikuun Vastaa

  Ilmeisesti matkustat vieläkin välillä Dubaihin? Koska vaikutat kuitenkin fiksulta nuorelta naiselta, vaikkakin toki joskus aika pinnalliselta – pakko on kysyä (et ehkä julkaise), että miten suhtaudut kaikkeen ikävään, mitä Dubaissa tapahtuu? Esim. palvelijoita saa kohdella miten vaan, hienoja tornitaloja rakentavat köyhien maiden miehet asuvat surkeissa orjamajoissa, ja heillä teetetään raskasta työtä onnettomalla palkalla. Sitten nämä ökyt saattavat pitää villieläimiä lemmikkeinään (eräässä instassa oli kuviakin), sitten kun eläinparat kasvavat, he kylmästi hylkäävät ne! Minusta koko maa on vastenmielinen, enkä ikinä matkustaisi sinne. Kreikkaan (Kreetalle) olen menossa, pidän Kreikasta ja kreikkalaisista.

  • lindamanuella
   Posted at 18:41h, 04 huhtikuun Vastaa

   Moikka! Dubaissa on todella vastenmielisiä asioita ja kulttuuria, ikävä kyllä. Dubai lomakohteena on kuitenkin todella ”varma” ja helppo, puhdas ja sinällään erittäin turvallinen vaihtoehto. En ole koskaan esimerkiksi nähnyt dubain yöelämää, mutta ruoka, shoppailu ja aurinko ovat siellä aika takuu varmoja, helppoja asioita toteuttaa ja matka on sen verran siedettävän lyhyt, että se tekee dubaista helpon lomakohteen.

   Hauskaa että sanoit tuosta eläin jutusta. Tutustuin viime keväänä eräissä estekisoissa erääseen hyvinkin arvostettuun esteratsastaja kundiin joka on dubaista kotoisin. Hän juuri snappaili apinoista, jotka narujen päässä temppuilivat. Kirjoitin hänelle miten vastenmielistä tuo on. Tosin hän ei ollut dubaissa, vaan lomalla varmaan Thaimaassa tms. Mutta joo, he , niinkuin moni muu kulttuuri eivät koe eläintä kovinkaan arvokkaaksi, paitsi ehkä tietyt hevoset ja kamelit? En ole perehtynyt, enkä tosin koskaan törmännyt Dubaissa kovinkaan moniin eläimiin.
   Noista talojen rakentamisesta on vähän ristiriitaisia fiiliksiä, joillekkin se on elämän pelastus; esimerkiksi intialaisille, jotka jonottavat päästäkseen töihin rakennusmaille, sillä omasta maasta ei löydy töitä. Dubai toki käyttää hyväkseen tällaisen halvan ja oikeuksiaan vaatimattomien kansojen ihmiset, jotka tekevät töitä naurettavan pitkiä päiviä varmasti surkealla palkalla, mutta se saattaa olla myös heille työtä hakevile todella tärkeää. En osaa sanoa, koska en ole perehtynyt asiaan tarpeeksi.
   Palvelija kulttuuri on ja tulee aina olemaan mulle todella hämmentävää, en koskaan tule tottumaan siihen että joku kantaa mun laukut ja mun ei ”valkoisena” tarvitse tehdä mitään. Sellainen valkoisen laiskan paskan palvonta on kyllä oksettavaa.

   Kiva kuulla että pidät kreikkalaisista ja kreikasta. Todella moni sekoittaa tosin saarimaissa albaanit (jotka osaavat jotenkin kreikkaa) ja kreikkalaiset keskenään. Kreetalla taitaa olla vielä jonkin verran kreikkalaisia enemmän, kuin esimerkiksi rhodoksen kaupungissa niitä ei taida olla lähes lainkaan. :D

   • Kreikkaan
    Posted at 13:07h, 07 huhtikuun Vastaa

    Kiitos vastauksestasi! Se oli kiva yllätys ;) Ja todistaa sinun
    kasvatuksestasi. Pinnallisesta insta-maailmasta huolimatta. Luin vanhoja blogejasi, joissa kerroit isäsi menetyksestä. Saat olla onnellinen upeista vanhemmistasi.

    Kunpa rikkaat arabit käyttäisivät rahojaan villieläinten suojeluun, koska me menetämme koko ajan lajeja. Tuollainen leijonien ja muiden vapauteen kuuluvien eläinten pitäminen lemmikkeinä pitäisi kieltää lailla Dubaissakin. Tai ehkä se onkin kielletty, mutta rahalla saa tehdä mitä vaan? Sydämeni varmaan särkyisi, jos kohtaisin jossain apinan, joka on kahlittu ja jonka elämä kuluisi viihdyttämällä ihmisiä :(.
    Siksi en voi oikein mennä enää edes Korkeasaareen, vaikka uskonkin, että siellä olevilla eläimillä on melko hyvät olot, mutta vankeina nekin ovat.

    Kaikesta huolimatta aurinkoista kevättä!

    Aurinkoist

    • lindamanuella
     Posted at 14:06h, 07 huhtikuun Vastaa

     Moikka!
     Hehee, kiitos ;)

     Mutta totta, tai moneen muuhun asiaan. Eihän paikalliset edes tee ”töitä” siellä kuin muistaakseni muutaman päivän viikosta & ovat varmasti laiskin kansa ikinä. Heillä olisi paljon opittavaa köyhiltä ihmisiltä, jotka ovat taas sielunmaailmaltaan rikkaampia.

 • Laura K.
  Posted at 14:37h, 04 huhtikuun Vastaa

  Vansit on ykköset, muita en katsonutkaan :D. Itsellä Slip-onit kolmatta vuotta jo kesäkenkinä ja en luovu! Helpot laittaa jalkaan (inhoaaan narujen sitomista 🙈)ja mukavat!

  • lindamanuella
   Posted at 18:30h, 04 huhtikuun Vastaa

   Mä myönnän että oon ehkä vähän innostunut Vansien uuden nousemisen vuoksi kengistä, mutta aivan innoissani odotan niiden käyttöä! en oo vielä päässyt kunnolla testaamaan! :)

 • ilari
  Posted at 22:28h, 04 huhtikuun Vastaa

  I wonder if you’ll be able to handle me
  kysmyshän on kakspuoleinen can u handle another one 2 … mut siin oot oikees ton kysmyksen kaa ku sillonkun oon tunteessa täysin kiinni ni sillon huomaan jos puhe ja sen puheen tune ei matsaa siis sanot jotain mut et tarkoita sitä niin mä joudun jatkvuasti ristiritaan miten edetä vaikka tunteessa tiedän kaikkein helpoin nainen mulle on joka on tunteessaan aina täysin aito niin mäkään en tosi herkkänä pojuna kasva siinä kieroon kun haluun olla tunteessa vapaa enkä aina huomattamassa et et tainnu tarkottaa tota. mut jos on aito tunteissaan toinen niin mä parhaimmilani elän sen emmä kuiteskaan oo se sana nokkelin kundi ja vaik en naurais joka jutulle niin aidossa meinigissä mun sydän on aina ilonen ja se hymyilee :). en siis oo tilanne tajussa aina kaikkein nopein ku mulla on se analysoiva puoli valitettavasti mut sitkun on lämmin olo niin se on ihan sama.

  mut panit miettiin ku jos on herkkä niin silloin kaikki ne ympärillä olevatkin tunteet aistii ja tuntee ja menee välillä sotkuun mitkä omaa ja mitkä toisen ja itse asiassa monissa eri maailmoissa käyneenä niin sun maailmas on sellanen missä en oo ees koskaan ollutkaan a huoamannut et säkin oot valittanu siit kuinka paljon teeskentelyä siellä on ja sielt mistä mä tuun niin teeskentelijät ja huijarit sai äkkiä nokan kipeeks siis on katujen kasvatti ni siks se jatkuva paskan puhuminen rasittaa mua varmastikkin kun se on vitun ärsyttävää aina sanoo elä jauha paskaa ja joutuu always strugle u know easy living..
  mut se on totta ei kaikkein pain on se et sä elät vissiin aika teeskentelijöiden maailmassa ja siinä mä en pärjää ollenkaan ku se on jatkuvaa ristiriitaa. siis siinä maailamssa missä jengi on ja läähättää ulkonäölle ja sen mukaan valitsee ihmiset eivätkä ymmärrä sydämen valintoi jotka voi olla ihan missä vaan mä en ymmärrä sitä olllenkaan kun tiiän et sillain ku valitsee ni ollaan aina sydämeessän tyytymättömiä ja sit ollaa hukassa ja aina tarvitaan jotain. eli todellisuudessa se ulkomaailma missä elät on herkälle pojalle kaikkein vaikein ku jos haluu olla aina tunteilleen rehellinen. mut kuten tupac sanoi ei oo elppoo olla minä ku ei sais tehä tunteissaan kompromissei vaan elää kovana ja herkkänä samaan aikaa. eikä siinä mä oon enten kotona henkisten ongelmie nselvittelyssä ja taipuvainen raskauteen sellanen joka sssaa mut keveyteen ois niinkuin vitun hieno homma mut oon hitaasti lämpiävä sellasille jutuille. mut sellasen kaa jonka kaa voi olla tunteessa vapaa mulla kaikki jutut tapahtuu luonnostaan mut se vaatii et pohjasta rakennetaan kohti huippua.. mut mun ongelma on tosi herkkyys ja sun maailma on tunteissaan pinnalisuuteen taipuva en tarkoita sua ja lähimpiis mut mulla on oltava ainva varmuus et toinen on aito ni mäkin voin olla ja toki se vaatii nyt multa taas harjoitetelua kun romahdin ja uusiin ihmisiin tutusttuessa on kanssa rauhallisen varovainen ja se vaatii skarppausta kun en oo se kaikkein kevyin tyyppi toisen tunne kertoo aina mihkä juttu menee. eli kun pähkäilin kysmystäs ni se on ok mut se toinen puoli on kyllä kova paikka :) 50/60 siis

 • Veera
  Posted at 08:49h, 05 huhtikuun Vastaa

  Nuo Niken kengät! Aivan ihanat! Nike on muutenkin lempimerkki kengissä, esim muita juoksukenkiä en edes juuri katso. Kaikki kyllä ihania!
  https://byveera.blogspot.fi/2017/04/green-dress-20-1st-of-april.html?m=1

  • lindamanuella
   Posted at 21:01h, 06 huhtikuun Vastaa

   No eikö ookkin super ihanat! Mäkin fiilaan :)

Post A Comment