HELPPO JA MONIPUOLINEN VÄLIPALA!

Moikka!

Pääsin tutustumaan aivan uuteen tuotteeseen ja tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Loomecon kanssa. Loomeco on täysin lisäaineeton, luomu ateriankorvike, joka on ensimmäinen ateriankorvike, jonka idea ja kokonaisuus sai minutkin näyttämään vihreää valoa tuotteelle! Tuote on rakennettu järkevästi, nimenomaan meille Suomessa asuville. Tuote nimittäin koostuu lähes täysin lapin luonnon omista raaka-aineista!

Olen aina ollut sitä mieltä, että vaikka superfoodeista ja erilaisista eksoottisistakin raaka-aineista on varmasti hyötyä, niin Suomalaisten tulisi ehdottomasti suosia enemmän kotimaisia tuotteita; sillä on nimittäin syynsä, miksi meidän luonnossa kasvaa mustikoita ja tyrniä appelsiinien ja banaanien sijaan.

MIKÄ?

Loomeco on juotava ateria, joka koostuu pääasiassa erilaisista marjoista, pähkinöistä, siemenistä ja viherjauheista. Lisäksi kookos tuo jauheeseen pientä eksotiikkaa. Niinkuin jo ylempänä totesin, ainesosat tulevat pääasiassa Suomen Lapista ja tuote on kokonaisuudessaan luomu, vegaaninen, gluteeniton ja täysin lisäaineeton, eikä se sisällä lainkaan lisättyä sokeria. Loomeco on erinomaisen makuinen, helppo valmistaa ja se tekee keholle hyvää.

16473499_10154330946415794_4832513221683060574_n 16640594_10154330946420794_6190598938214246114_nLoomecon voi nauttia esimerkiksi puuron tai jogurtin kanssa, tai aivan yksinkertaisimmillaan veden kanssa. Sen tekemiseen menee noin minuutti; kunhan avaat pussin, kaadat sheikkeriin, lisäät muutaman desin vettä ja ravistat. Simpla as that!

Koostumukseltaan se on pähkinöiden, kuidun ja marjojen vuoksi smoothiemainen, hieman siis paksumpi kuin normaali juoma. Pienenä vinkkinä, jos omistaa tiiviit hampaat ja haluaa välttää siemenien jäämistä niihin kiinni, suosittelen juomaa nautittavaksi pillin kanssa. ;)

Maku on hyvin positiivinen. Viimeksi olen maistanut ateriankorviketta vuonna 2010 ja se maistui sen verran epämiellyttävän esanssiselle jauheelle, että sen jälkeen en olekaan niihin suostunut koskemaan.

Loomecossa erottuu todella selkeästi marjojen maku, varsinkin mustikan ja koostumuksessa tulee kuitupitoisuus esiin.

16508134_10154330946430794_7484387823307834476_n 16406434_10154330946425794_9092329979121138721_n

Haastattelin Loomecon takana olevia ihmisiä hieman ja Loomecon tarina on mun mielestä ihastuttava ja antaa pisteet tuotteelle. Tuotteen kehittäjät kertoivat itse kyllästyneensä synteettisiin ateriankorvikkeisiin ja epämääräisiin protskujauhoihin. Tämän takia he kehittivät alunperin omaan tarpeeseen oikeasti terveellisen ja tarpeellisen välipalan/aterian ja uskovat, että tuotteelle löytyy 
kysyntää myös muualla kuin heidän lähipiirissään.

Olen itse ehdottomasti perus ravinnon puolesta liputtaja, mutta tiedän että ihmisillä on suuria ongelmia välipalojen kanssa työelämässä ja kyllä tämä hyvin monen muun vaihtoehdon voittaa. Yhteen annokseen Loomecoa on käytetty noin 500g marjoja ja muita superfoodeja, joten saat reilusti suositellun päiväannoksen ”kasviksia” jo yhdestä annoksesta Loomecoa.

Tarkemman ravintosisällön löydät täältä, mutta pääosin Loomeco sisältää mustikkaa, hamppuproteiinia,puolukkaa, kookosta, omenaa,saksanpähkinää, chian siemeniä,tyrniä, karpaloa,pellavansiementä, spriuliinaa,venhäorasta,ohraorasta ja matchaa. Se sisältää 18g kuituja,12g hyvälaatuista kasviproteiinia ja 260 kcl / annos.

Lisää Loomecosta löydät heidän nettisivuiltaan www.loomeco.com sekä löydät loomecon myös instagramista nimellä loomeco!

Mitä mieltä olet, voisitko kuvitella kokeilevasi Loomecoa yhtenä välipalana?

Saat Loomecon tuotteista -20% alennuksen koodilla lindamanuella !


5 Comments
 • ilari
  Posted at 12:10h, 13 helmikuun Vastaa

  Baby. One day you will realize its the wild one who will set you free 💗
  tarkottiks toi sitä et jos se wildi ihminen on positiivinen sun sydämmes niin ei tarvii ajatella mitään ja kaikki taphtuu luonnostaan olin kyl järki ihmisen kaa treffeillä mut ainakun meinasin lähtee lentoon niinku spiritissä ni jotenkin nopiasti palasi siihe muodollisuuten ei vaan natsannut kun oli neutraali sydän :)..

  eli puuuttuva toinen puolisko ko on se palapelinin viimeinen osa ja sit on sydän aina ilonen ehkä mun pitää päästä eroon siit aivojen turvallisuudesta.

  You act like you know me but babe you never will
  ja eiks se riitä jos sydän tuntee ja muut tarvita ei.

 • ilari
  Posted at 22:26h, 16 helmikuun Vastaa

  Tell me pretty lies .

  mä itte asiassa mietin tota tän illan pyörälenkillä ja vast tossa pari päivää sitten havahduin kun olin miettinyt missä mun tunteet on ja noh olin sortunut valheen turvallisuuteen mut sydän ei elänyt ja pelot otti vallan kun romahdin oma syytäni ja nythän joutuu otta baby steppei kun on taas jännää tää elämä korkeudesta alas mut oli piileviä juttui ja pelkoi mitä ei ollutkaan kohdannut joten vaikket tietäiskään sain paljon oppia sulta näin netin välitkselläkin kävi pyörremyrsky oikeen ja noh olihan hetken täysin kirkas olo ja olin vapaa mut sit sorruin just siihen valehteluun ja noh alkoi turtuminen ja elämän aito ilo katosi sydämmestä.

  sulla oli se sana truth siinä rinnan kohalla ja niinhän se on et se on ainoo tie sydämmeen ja pitää muistaa niist epävarmuuksista puhuu..

  hyviä treenei sulle ja täytyy joskus tulla lukaseen taas. nyt täytyy oma henki kasta taas todelliseks eikä antaa valheelle valtaa. thanks

 • ilari
  Posted at 12:43h, 20 helmikuun Vastaa

  Tb to yesterday when everybody was out partying and we were at home like 🤓

  sä näytit tai tuntu et oisit oll usurullinen jostain.
  mut olihan tässä asiaakin :D mut tää ristiriita tarttis jeesiä mut siis viimesyksynä kun huomasin sut niin sydän sanoi et pari ja mä olin et mitä vittua mikä ihmeen pari mun pääkoppa haluaa karkuun sua mut sit sydän taas sanoo toista ja kun sillonkun olin täysin avoinna niin sydämmeni mukaan mun ois pitänyt mennä tapaamaan sua kun luulin et meijän sydämmet sopi sillain telepaattisesti et törmätään tiistaina mut sit satuin juuri voittaan kortissa ja olinkin juhlimassa vaik sydän sanoi et hyppää siihen junaan ja mee kattomaan toimiko sun sydän puhelimes. mut seuraavana päivänä sitten mun sydän räjähti rikki kun en mennyt sydämmeni mukaan voi olla hullun hommaa mut pääkoppa tarvii rauhan et oiskko ollu siellä ku kaikki se tuntu niin todelliselle ja nytkun katoin tota sun kuvaas mis oli please baby niin mun sydän sanoi mikä hätänä mitä pitäisi tehdä mä lopetin sydämmeni kuuntelun se kävi mulle…

  ja siis aloin kelailla tätä vasta viimeyönnä ja tajusin et mietin liikaa toisen tunteen kautta ja unohdin mitä itse tunen nasioista ja kaikki kääntyi ylöslaisin se on jännä miten tunteet luo mysteereitä ja oli pakko tulla just sulle kirjoittaan tää et saa mielenrauhan olitko siellä D:

 • ilari
  Posted at 16:34h, 20 helmikuun Vastaa

  Dont try to study me babe, you wont graduate
  mä otin ton itelle ja iso kiitos sain sen helpotuksen ku meni pakkomielteiseks ja olo keveni must tuntuu et mä pääsen takaisin omaksi ittekseni kaikkea hyvää li mun sydämmestä hävis ahdistus ja ilo tuli jumaleissön niin sitä menee väärään ja sillon on hukassa :)

 • ilari
  Posted at 22:09h, 20 helmikuun Vastaa

  u set my heart free again ja mä oon iloinen :)
  But its so cold outside
  eikä oo ku sydän panee lämmön täysille niin kylmyys häviää sitä on olla täysverinen :) mut nyt mun ei tarvii miettii koko ajan jes :D

Post A Comment