TOP 3 KUNTOSALIT HELSINGISSÄ!

Mä olen itse käynyt noin 7 vuotta säännöllisesti salilla ja tässä on vuosien varrella nähty ja testattu jos jonkinmoista salia. Olen itse niitä tyyppejä, joka treenaa mielummin maan alla kellarissa ja rakentaa itse laitteensa kuin sellaisissa ylihygieenisissä, muovisissa spa-saleissa, joissa ei edes uskalla treenata kunnolla ettei mene mikään vekotin rikki. Tykkään tietenkin siististä, mutta hyvällä tekemisen meiningillä maustetusta treeni ympäristöstä.

Tässä mun top 3 lemppari salit !

TÖÖLÖ GYM -STADIN BULEIN SALI

Töölö Gym on mun toinen kotini. Mä oon treenannut siellä varmaankin 4 vuotta ja koskaan ei suomeksi sanottuna vituta mennä TG:lle treenaamaan. Töölö gym on iso kuntosali ja siellä on todella selkeästi valtavat omat tilat jokaiselle lihasryhmälle.  Löytyy jalka,-selkä,-olkapää,-rinta,-hauis,-vatsa,-venyttelypuoli, you name it ! Laitteita, välineitä ja vimpaimia on varmasti tarpeeksi ja monipuolisesti, esimerkiksi jalkapuolelta löytyy peräti 6 kyykky paikkaa ( 4 smith, 2 räkkiä) ja kaikki mahdollinen todella selkeästi ja tilavasti sijoiteltuna. Lisäksi sali pysyy ajan hermoilla ja laitteita päivitellään kokoajan sen mukaan, miten ala kehittyy.

Aerobisia laitteita löytyy riittävästi ja monia erilaisia, ilmastointi on hyvä, asiakaspalvelu aivan ihanaa ja muutenkin ilmapiiri todella jees. Jengi moikkailee ja juttelee kunhan vain itse on halukas tutustumaan muihin.

Asiakaskunta koostuu kaikenlaisista asiakkaista, sillä sali on todella monipuolinen. TG tarjoaa monipuolisesti myös ryhmäliikuntaa, joten TG ei ole vain salin puolella viihtyville suunnattu.

IMG_8875

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CITY GYM – HELSINGIN KESKUSTAN PARAS SALI

City Gym on mun arjen pelastaja.  Täysin helsingin ytimessä, kampin metriksen vieressä sijaitsevan salin aikataulut ovat joustavat ja kortilla pääsee 05:00 – 23:00 treenaamaan! Mulla venyy päivät välillä niin pitkiksi, että saatan päästä tekemään ilta treeniä vasta 21 aikaa, jolloin on ihan turha suunnata TG:lle. 

City Gym on todella yksinkertainen, kaiken tarpeellisen tarjoava, vanhan liiton kuntosali! Siellä on monet hemmetin hyvät treenit vedetty sekä ystävystytty aivan ihaniin ihmisiin. Tykkään todella paljon treenata City Gymillä, josta löytyy kaikenlaisia asiakkaita ja hyvä tekemisen meininki! Täällä ei kukaan katso mitä sulla on päällä, treenaamaan voi mennä vaikka yöpuvussa jos huvittaa.

IMG_8860

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MAYOR’S GYM – REHELLISTÄ BODAAMISTA

Jos haluaa tavata suomalaisia kehonrakentajia, fitness lajeissa kisaavia ja vanhan liiton tekijöitä, niin Mayors on se mesta mihin kannattaa suunnata! Mayors on tosin hieman muuttunut tässä vuosien saatossa ja nykyään tuntuu, että asiakaskunta on monipuolistunut ja suunta enemmänkin ”kaikille kaikkea”, kun itse aikoinani 19-vuotiaana en pystynyt edes treenaamaan Mayorsilla kunnolla. Smithit lähtivät monista kymmenistä kiloista ja taljat painoivat liikaa sille 50 kiloiselle mimmille.

Nyt sieltä löytyy paljon uusia, todella hyviä laitteita ja monipuolisemmin tarjontaa kaikille! Treenaan Mayorsilla valmentajani Timo Elorannan kanssa noin kerran viikossa, joten tulee sielläkin käytyä nykyään taas useammin.

Viimeksi tänään vierailin Mayorsilla ja vedettiin lähes kokonaan kehonpainon treeni. Kyllä tuli hiki ja muutama kirosana heitettyä, mutta onneksi Timon kanssa on aina hauskaa treenata!

Onko teillä jotain lemppari saleja ja oliko tässä listassa tuttuja saleja teille?:)

 

 


15 Comments
 • Jonna
  Posted at 02:03h, 03 helmikuun Vastaa

  Esport Bristol! Tosin eipä ole kokemusta monista Helsingin saleista (Forever, Fressi, Sats Eliel ja Esport) ja olen käynyt Esportilla niin kauan kun täällä olen asunut, joten ihan puolueeton mielipiteeni ei ole. Ääneni Esportille annan lähinnä ryhmäliikuntatarjonnan ja ohjaajien perusteella, mutta ei salissakaan valittamista ole. Tykkään :)

  • lindamanuella
   Posted at 14:08h, 03 helmikuun Vastaa

   Esport Bristol kiinnostelis tsekata :)
   Varsinkin ne tramboliini tunnit hahah!

   • Jonna
    Posted at 23:22h, 03 helmikuun Vastaa

    Tervetuloa tutustumaan :D Mä oon pari kertaa ollu tramppatunnilla, ei ehkä ihan mun juttu, mutta olihan se tavallaan hauskaa. Jos trampalle joskus läpällä tai ilman eksyy niin suosittelen sunnuntailta Guilhermen iltatuntia :)

    • lindamanuella
     Posted at 12:37h, 04 helmikuun Vastaa

     Täytyy säästää yks aerobinen sinne :D Kiitos vinkistä!

 • salitreenaaja
  Posted at 11:28h, 03 helmikuun Vastaa

  Mayors Gym
  Solana Fitness
  Töölö Gym

  Powerfit (ei ole Helsingin puolella) Menin junalla Puistolaan ja pyörällä 3km loppumatkan tänne kesällä. Hyvä sali mutta vähän kaukana.

  • lindamanuella
   Posted at 14:08h, 03 helmikuun Vastaa

   Mäkin oon käynyt powerfitillä !:)
   Solana kiinnostais käydä tsekkaamassa ja ollut pitkään listalla !

 • Kirsi
  Posted at 16:24h, 03 helmikuun Vastaa

  Ihan mielenkiinnosta kysyn että katsooko joku jossain salilla ylipäätään mitä muilla on päällä? Muuta kuin sillä neutraalilla silmällä kun katselee välillä ympärilleen sarjatauoilla tyhjä katse silmissään :D

  • lindamanuella
   Posted at 16:32h, 03 helmikuun Vastaa

   En tiedä , mutta kyllä mulla on rennompi fiilis vanhan liiton saleilla, kuin vaikkapa jossain spa – tyylisillä hienosto saleilla :D

 • Ex-TG
  Posted at 18:34h, 04 helmikuun Vastaa

  mielestäni TG:n ongelma on vanhat ja kuluneet laitteet, joita ei riittävästi huolleta/uusita. Monissa laitteissa (esim peckdeck ja hauiskoneet) vähintään materiaalit puhki ja ovat epämiellyttäviä käyttää. Tämä huomioiden ELIXIA Kamppi on paras…

  • lindamanuella
   Posted at 19:10h, 04 helmikuun Vastaa

   Ai, mä en oo huomannut moista! Tosin rn kyllä edes ole mikään laitteiden suurkuluttaja :D

 • Maiu
  Posted at 11:41h, 07 helmikuun Vastaa

  Florever salilla aloitin 2010 Hämeenlinnassa, se ole hyvä! Helsingin Forever liian tunkkainen.
  Elixialla/Satsilla on valinnanvaraa. Toki käyn ryhmätunneilla melkein aina.

  • lindamanuella
   Posted at 23:33h, 07 helmikuun Vastaa

   Elixia ynm ovat varmasti ryhmätunneilla viihtyville erinomaisia :)

 • Minde
  Posted at 00:29h, 22 syyskuun Vastaa

  Mä oon TG:tä miettinyt mutta miksi ihmeessä siellä on maksulliset kaapit vieläkin? Nykyään joka paikassa kaapit toimii omalla lukolla. Jos pukkarin kaapista joutuu joka kerta pulittamaan ja käy salilla 5 kertaa viikossa tulee siinä yli sata euroa jäsenyydelle lisää hintaa. Muuten on varmasti laaja valikoima laitteita kun nimenomaan kunnon salia olen kodin läheltä etsimässä, toinen vaihtoehto Kampin Elixia varmaan.

 • Prophoto
  Posted at 01:27h, 01 maaliskuun Vastaa

  TG,Mayors ja Solana. City gym ei kyl tehnyt mitään positiivista vaikutusta kun kävin joskus testaa. Yli 25v saleja takana joten jonkun verran kokemusta 😉

  • lindamanuella
   Posted at 11:12h, 01 maaliskuun Vastaa

   Mä kyllä tykkään city gymistä, ehkä sillä on mulle tunnearvoa 😄

Post A Comment