TULOKSET MOTIVOI – JAKSA USKOA ITSEESI!

30.01.2017

Tulipas paljon ihania kommentteja ja pohdintoja teidän lukijoiden tavoitteista, elämäntapamuutoksista sekä onnistumisista! Moni mainitsi meidän fitnet.fi sivuston valmennuksilla olleen paljon positiivisia vaikutuksia mm. vatsan toimintaan ja energisyyteen. Se on aivan mahtava kuulla, sillä ohjelmat ovat nimenomaan suunniteltu tavallisille ihmisille, jotka haluavat oppia uuden elämäntavan. Ohjelmissa pyritään opettamaan, ymmärtämään miksi on hyvä syödä mitäkin ruoka-aineita ja miten treenataan oikein.

Tänään ollessani kampaajalla eräs tyyppi kertoi olevansa juuri yhdellä valmennuksella ja voivansa jaksavansa melko huonosti; energiat nollassa sekä motivaatio miinuksen puolella, koska ei vain jaksa. Hän näytti minulle ohjelmaa ja kysyi mielipidettäni. Ohjelmalla kyllä aivan varmasti saadaan tuloksia ja nopeasti, mikä taas auttaa markkinoinnissa, mutta hyvin tiukille keho laitetaan. Treenejä ohjelmassa oli lähes kymmenen viikkoon ja kalorit noin 1500, eli enemmän treenejä ja vähemmän kaloreita mitä mulla tällä hetkellä ja olen kuitenkin kisadieetillä. Siihen vielä fyysisesti raskas työpäivä ja normaalit arjen askareet päälle sekä koira. Uskon, että moiseen meininkiin tottumaton, ei urheilija saa itsensä kyllä ajettua nopeasti väsyneeksi ja hyvin todennäköisesti vain turhautuu koko dieettaamiseen.

Fitness on minulle elämäntapa ja minun oma valintani on kisata siinä. En kuitenkaan koskaan oleta tai edes halua kannustaa ketään elämään kurinalaista ”kisadieetti elämää”, sillä se ei missään nimessä ole normaalia eikä suositeltava elämäntapa kenellekkään. Se vaatii paljon ja pahimmassa tapauksessa ottaa enemmän kuin antaa, jos ei olla itse millään tavalla tietoisia tekojen mahdollisista seurauksista tai osata kuunnella omaa kehoa ja toimia sen mukaan. Itse personal trainerina kannustan terveellisiin elämäntapoihin, 80/20 linjaan ja tasapainoon, kun tavoitteena on pysyvät tulokset ja hyvinvoiva, energinen olotila.

16265408_10154302540095794_6474691513424037277_n

Mulla on kiva fiilis itsellä tällä hetkellä, treenit kulkee ja tuntuu että eteenpäin mennään. Koville mä joudun vielä, mutta oon henkisesti valmis tekemään parhaani ja antamaan kaikkeni. Nyt kun alkaa tyttö pienentymään, niin se myös motivoi todella paljon jatkamaan. Tulosten näkyminen motivoi aina ja muistuttaa itseäkin siitä, että kokoajan mennään eteenpäin, vaikka välillä tuntuukin siltä että mitään ei tapahdu.

Dieetin tai minkä tahansa kroppa prokkiksen kanssa tuntuu aina siltä, että alku on kaikista turhauttavinta, kun pitää tehdä hetki sitä duunia, että alkaa tulokset näkymään. Haluankin muistuttaa kaikkia teitä, jotka olette laittaneet elämäntapanne remonttiin ja teette duunia saavuttaaksenne omat tavoitteenne; jos sulla on treenit kunnossa ja tuloksia tukeva ruokavalio, niin älkää luovuttako ja turhautuko, se että pää on mukana tekemisessä ja jaksatte uskoa omiin unelmiinne sekä itseenne on yksi tärkeimpiä työkaluja näissä hommissa! Jos sä et itsekään usko sun tekemiseen, niin olet itse itsesi pahin este tavotteidesi tiellä.

16427262_10154302540105794_7271463586262017832_n

Mä teen edelleen super edullisesti ruokavalio – ja treeniohjelmia ja niistä voi kysellä fit4ever@hotmail.fi osoitteesta. Nyt kun olen itsekin uppoutunut kunnolla treeneihin sekä ruokavalioon liittyviin aiheisiin ja innostunut niistä taas uudella tavalla itsekin, olen päättänyt, että teen taas kevään enemmän etävalmennuksia ja henkilökohtaisesti räätälöityjä ohjelmia.


15 Responses to “TULOKSET MOTIVOI – JAKSA USKOA ITSEESI!”

 1. Jennifer sanoo:

  Mistä noi siniset treenihousut on? 😊
  Itsekin olen pian 6 kk käyttäny Fitlinen tuotteita, esim enää en nuku päikkäreitä! 💪

 2. Saara sanoo:

  Tällaset treenikuvat on kivoja! :)

 3. Nessi sanoo:

  Vau, upea olet! Susta saa niin paljon motivaatiota omaan tekemiseen:) missä sarjassa kisaat? en löytänyt nimeäsi kilpailijalistalta

  • lindamanuella sanoo:

   Kiitos paljon !! :) Bikini Fitness -163 :) maksoin lisenssin tänään ja ilmottauduin myös, näkyy varmaan huomenna :D

 4. Laura sanoo:

  Moikka! Ostin sulta ohjelmat joku kolme vuotta sitten. Ne vaatis vähän päivitystä niin maksaako se saman verran kun uusi ohjelma? :)

 5. Sara sanoo:

  mites fitnet ruokavalio ohjeet, onks teillä kans et pitää syödä maitorahkaa ja vain kanaa kanaa ja kanaa? jos ei niin sit olen kiinnostunut :)

  • lindamanuella sanoo:

   Maitorahkaa ei taida olla lainkaan ainakaan pakollisena ja kaikissa pääaterioissa noin 3-4 hh/p vaihtoehtoa :)

 6. Laura sanoo:

  Mahtavaa! Laitan sulle varmaan pian postia tulemaan :)

 7. anna sanoo:

  ”Ohjelmalla kyllä aivan varmasti saadaan tuloksia ja nopeasti, mikä taas auttaa markkinoinnissa, mutta hyvin tiukille keho laitetaan. Treenejä ohjelmassa oli lähes kymmenen viikkoon ja kalorit noin 1500, eli enemmän treenejä ja vähemmän kaloreita mitä mulla tällä hetkellä ja olen kuitenkin kisadieetillä”

  jep jep tätä oon miettiny esimerkiksi kuullessa fitbysofian valmennuksista… vastuutonta touhua.

  • lindamanuella sanoo:

   Itse en ole hänen ohjelmia nähnyt, mutta oli miten tahansa/kenen tahansa niin toivottavasti asiakkaat saavat esimerkiksi ohjeet miten tulla turvallisesti ulos dieetiltä, varsinkin jos vedetään tiukille yleisillä ohjelmilla ja lopetetaan kuin seinään.

 8. Avvi sanoo:

  Mitä mieltä oot entisen valmentajasi Mähösen viime päivien avautumisista?

  • lindamanuella sanoo:

   En oo sen enempää kerinnyt tsekkaamaan, kuin että Skyttä ja Mähönen antavat haastattelun; kaksi hyvin lajia ns. ”armottomasti” toteuttavaa ja vahvat mielipiteet omaavaa ihmistä. Varmasti aika kärkkäitä melipiteitä, mutta niitähän kansa haluaakin! :)

Kommentoi