PAREMPAA JAKSAMISTA X FITLINE


[mittaustagi]Olen mukana kampanjassa yhdessä FitLinen kanssa, joka on saanut minut pohtimaan omaa panostustani huolehtia omasta jaksamisesta sekä palautumisesta ja sitä, missä voisin mahdollisesti parantaa.

Niinkuin kerroin, mulla kiristettiin tahtia tämän viikon alussa ja se kyllä tuntuu ja näkyy. Naama sen kuin kapenee ja painokin taisi romahtaa heti ensimmäisenä päivänä 1,5 kiloa alaspäin. Se, että tuloksissa päästään eteenpäin ja dieetti alkaa näkymään on aina todella motivoivaa ja auttaa jaksamaan eteenpäin. Hitaasti, mutta varmasti. Kisadieetillä olo on kuitenkin aina oma hommansa ja mulle itselleni on erityisen tärkeää pitää huolta hyvinvoinnistani sekä terveydestä. Kun jaksaminen on huonoa, heijastuu se myös onnellisuuteen.

Fitness sanana on monelle kirosana ja saan aina jopa ehkä hieman sääliviä katseita, kun kerron ulkopuolisille olevani kisadieetillä koska tähtäimessä on bikini fitness kisat keväällä. ”Mitä sä niinkuin syöt?” ”Voi, miten sä jaksat” ovat useimpia reaktioita hieman varovaisella, vähän säälivällä äänensävyllä. Ihmiset haluaisivat varmasti kysyä, että miksi teen itselleni niin. Sehän on median mukaan suoranaista väkivaltaa keholle ja mielelle.

Tiedostan sen varsin hyvin, että laji on hyvin vaarallinen ja itsekin terveyteni kanssa melko pohjalla käyneenä olen terveellä tavalla huolestunut ja tarkkana asiasta. Mulla on kuitenkin osaava tiimi ympärillä, enkä itsekään ole mikään untuvikko enää, joten osaan myös ottaa vastuun tekemisistäni ja pitää huolta siitä, että tätä tehdään terveys edellä. Kerron usein kysyjille hyvin avoimesti omista ajatuksistani lajia kohtaan ja hyvin nopeasti huolestuneet ilmeet muuttuvat hymyksi ja saan paljon positiivista palautetta ajatusmaailmastani lajia kohtaan. En koe olevani fanaattinen ääri-fitneksen palvoja, vaan itsensä haastaja, joka rakastaa tätä lajia, mutta pitää myös järjen päässä ja terveyden etusijalla.

16299195_10154298304075794_297416741557100353_n

Keskustelin perjantaina aiheesta ihanan Sara La Fountainin kanssa ja hänen kanssaan tuli juteltua siitä, miten vähälle urheilijoilla jää esimerkiksi vitamiinien saanti ja miten se näkyy väsymyksenä sekä suorituskyvyssä. Olen itse ollut rehellisesti sanottuna aivan liian laiska lisäravinteiden kanssa, enkä ole huolehtinut tarpeeksi vitamiinien saannista. Olen turvautunut usein siihen, että saan kaiken tarvitsevan puhtaasta ja monipuolisesta ravinnosta, mutta varsinkin kovaa urheilevan tulisi olla erityisen tarkka siitä, että keho saa kaiken tarvitsevansa, jotta jaksaa ja suorituskyky pysyy mahdollisimman hyvänä. Kyllä se niin menee, että se mitä syömme näkyy meissä hyvin vahvasti niin fyysisesti, kuin myös henkisestikin.

Nyt aijon kuitenkin tsempata asiassa, sillä olen aloittanut yhteistyön FitLine brandin ambassadorina ja ottanut heidän monipuoliset tuotteet käyttöön.

Heidän tuotevalikoimastaan löytyy neljä tuotetta, jotka kattavat urheilijan tarpeet jaksamiseen, palautumiseen ja lihaskasvun tukemiseen. En kuitenkaan koe FitLineä niinkään perinteisenä ”fitness” lisäravinne brandina, jonka kohderyhmänä olisi vain salilla treenaavat ja lihasmassaa tavoittelevat, vaan nämä sopivat minun mielestäni aivan jokaiselle aktiiviselle ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneelle ihmiselle.

Erityisesti Activize on jokaiselle varmasti hyödyllinen tuote, sillä se sisältää mm.

 • C-vitamiinia, 
 • B2-vitamiinia (riboflaviini)
 • Biotiinia
 • Niasiinia

Nämä yhdessä auttavat edistämään energia-aineenvaihduntaa, poistamaan väsymystä ja uupumusta sekä edistävät hermoston normaalia toimintaa. Sopii käyttöön ihan jokaiselle.

16406575_10154299068190794_3346830907181224314_n

 

Lisäksi tuotevalikoimasta löytyy mm. Restorate niminen lisäravinne, joka on tarkoitettu lisäboostiksi palautumiseen, mutta mä olen itse sitä mieltä, että myös tämä tuote sopii vallan mainiosti ihan jokaiselle arkikäyttöön, sillä sen sisältämät vitamiinit ovat meille jokaiselle tarpeellisia ja tärkeitä. Restorate sisältää runsaasti sinkkiä, joka edistää normaalia happo-emäs aineenvaihduntaa, edesauttaa normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä, hiilihydraattiaineenvaihduntaa sekä rasvahappoaineenvaihduntaa. Sinkki on aivan ykkös lisäravinne varsinkin talvisin, sillä se pitää flunssan loitolla! Lisäksi Restorate sisältää D-vitamiinia, jonka tehtävä on edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Myös maku on aivan ihanan sitruunainen, ei ollenkaan huono.

16195183_10154299068175794_1958143858538726759_n

FitLinen tuotevalikoimasta löytyy näiden lisäksi myös ”Basics”, joka sisältää tärkeät entzyymi ja maitohappobakteerit, sekä ”Pro Shape -aminohapot ovat treenaajalle oivia lisäravinteita immuunijärjestelmän toiminnan, palautumisen sekä lihaskasvun tukemiseksi. 

16406852_10154298304065794_7031446116191950233_n

Mulla on itselläni tänä vuonna tavoitteena huolehtia siitä, että saan varmasti kaikki tarvitsemani vitamiinit sekä ravinteet, jotta jaksan ja pysyn terveenä. Niinkuin kerroin, olen ollut aina hyvin laiska käyttämään aminohappojen lisäksi lähes mitään lisäravinteita, joten mielenkiinnolla lähden testailemaan tuotteita ja odotan näkeväni tuloksia erityisesti jaksamisen sekä palautumisen kanssa.

16406614_10154298281065794_5268247771978323426_n

Järjestän yhteistyössä FitLinen kanssa arvonnan mun blogin lukijoille ja haluankin haastaa teidät pohtimaan omaa suhdettanne terveyteen sekä hyvinvointiin. Kuinka tärkeässä osassa ravinto on sulle ja oletko koskaan ajatellut, miten suuri merkitys ravinnolla on meidän kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, terveyteen sekä sitä kautta myös onnellisuuteen ?

Arvonnan pääpalkintona on tuotepaketti, joka sisältää Activize-, Restorate- sekä Basicstuotteet, sekä FitLine shakeri. Pääpalkinnon lisäksi arvon myös kolme FitLine shakeria! 

Arvonnan tarkemmat osallistumisohjeet löydät TÄÄLTÄ.

Yhteistyössä FitLineIndiedays_logo_RGB_whitebg_02

 

 


76 Comments
 • Jonna
  Posted at 09:55h, 29 tammikuun Vastaa

  Olen noudattanut kolme viikkoa fit for bikini treeniohjelmaa ja ruokavaliota, ja positiivisin muutos mitä olen huomannut on se, että en ole ollut kipeänä!
  Ennen tätä söin mitä sattuu ja olin vähän väliä flunssassa :D tämä tietenkin vaikutti negatiivisesti mielialaankin. Olen ehdottomasti samaa mieltä siitä, että ”olet mitä syöt”!

  • lindamanuella
   Posted at 11:27h, 29 tammikuun Vastaa

   Moikka!
   Aivan ihana kuulla! Se on todellakin juuri näin, että olet mitä syöt :)

 • Erna
  Posted at 09:58h, 29 tammikuun Vastaa

  Ravintoa olen varsinkin nykyään alkanut miettimään enemmän ja tarkemmin. Silmiä avasi hyvin paljon esimerkiksi yksi hyvinvointi-luento, jossa kerrottiin mm. suoliston toiminnasta ja kuinka paljon syömämme ravinto siihen vaikuttaa ja sitä kautta kuinka suoliston toimintamme meidän kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin vaikuttaa. Merkitys on suuri ja myös siksi on merkittävää mitä suuhumme laitamme. Parantamisen varaa on itsellä vielä kyllä suuresti, vaikka tiedostaakin ravinnon merkityksen omaan hyvinvointiin. Pidän kuitenkin tärkeänä sitä, että löytyy kiinnostusta asiaa pohtia ja on halua saada omasta ravinnosta itselleen juuri sopivan. Se on hyvä lähtökohta ainakin :D

  • lindamanuella
   Posted at 11:28h, 29 tammikuun Vastaa

   Moikka,
   mahtavaa että olet päässyt kuuntelemaan juurikin tästä suoliston tilan vaikutuksesta meidän hyvinvointiin!

 • Noora
  Posted at 10:15h, 29 tammikuun Vastaa

  Oon vasta viime vuosina oikeesti alkanut panostaa oikeanlaiseen ruokaan ja muutenkin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Nuorempana sitä tuli syötyä mitä sattui ja milloin sattui, mutta nyt kahden lapsen äitinä haluan oikeasti pitää itsestäni ja kropastani huolta, jotta energia riittää lasten kanssa touhuamiseen :)

  • lindamanuella
   Posted at 11:28h, 29 tammikuun Vastaa

   Hyvä että panostat oman jaksamisesi vuoksi ja myös sen, että lapset oppivat ruokailutottumukset kotoa :)

 • Mia
  Posted at 10:29h, 29 tammikuun Vastaa

  Monipuolinen ravinto on itselleni hyvinkin tärkeä, jaksaa paljon paremmin. Aamut eivät lähde käyntiin ilman monipuolista aamupalaa. Nyt kun olen taas päässyt taas treenaamisen ja liikkumisen pariin kahden polvileikkauksen ja pitkän kuntoutumisen jälkeen, on ravinnosta tullut hyvinkin tärkeä, jotta palautuu ja jaksaa. Sekä mielestäni ravinnolla on erittäin suuri merkitys meidän hyvinvointiin, sillä eihän sitä jaksaisi mitään tehdä jos ei syö hyvin tai riittävän monipuolisesti. Uskon että kaikilla on paljon parempi olla ja on pirteempi kun pitää kiinni monipuolisesta ravinnosta. Itse olen huomannut että nälkäisenä on väsynyt ja kiukkuinen :D

  • lindamanuella
   Posted at 11:29h, 29 tammikuun Vastaa

   Nälkäkiukku on kyllä varmasti kaikille hyvin tuttu efekti :D Hei tsemppiä treeneihin ja polven kuntoutukseen!!

 • Emilia
  Posted at 10:35h, 29 tammikuun Vastaa

  Mulle tää on tosi helppo kysymys! Joo, oon miettiny – paljonkin – jopa liikaa. Vielä viime syksynä pidin ”terveellistä” ja ”terveyttä” vähän kuin omana uskontonani. Kaiken piti olla tiptop terveellistä. Lopulta heräsin (suolisto- ja iho-ongelmien saattelemana) siihen, että olin oikeasti elänyt aika epäterveellisesti. Kaikki ylimääräiset syödyt vahinkokalorit ahdisti. Sortumiset piti kompensoida seuraavina päivinä ylimääräliikunnalla ja vähäisemmillä kaloreilla. Tästä alkoi sortumis-rankaisukierre. Laskin joka ikisen suupalan. Vettä juotiin koko ajan janosta huolimatta. Ateriat syötiin kellolleen. Gluteenittomuudesta, maidottomuudesta ja sokerittomuudesta tuli elinehto (vaikka mitään sairauksia minulla ei ole). Nukkumaan mentiin viimistään kymmeneltä illalla. Kun jokin vitamiinilisä loppui, sitä hankittiin heti eikä vasta huomenna.

  Elin sumussa. Sana ”eläminen” itsessään jo menetti merkityksensä. Olin todella väsynyt niin henkisesti, fyysisesti kuin sosiaalisestikin. Mutta nyt, syömishäiriöiden ja muiden ruokavammailujen sekä erinäisten iho-, nukkumis-, ahdistus-, masennus- ja suolisto-ongelmien kautta oon viisaampi. Pyrin noudattamaan 80/20-sääntöä, pyrin tehdä aikaa myös kaverisuhteille, enkä mieti liikaa liikuntaa kalorien polttamisen kannalta. Vielä on kuitenkin matkaa jäljellä. Edelleen se kymmenen suupalaa karkkia ja jätetty aerobinen ahdistaa, mutta olo on parempi kuin moneen vuoteen☺ Suosittelen kaikille joustavampaa elämäntapaa!💖

  • lindamanuella
   Posted at 11:31h, 29 tammikuun Vastaa

   Moikka, kuulostaa aika paljolti ortoreksialta, mikä on helposti seuraus kun informaatiota on liikaa ja yritetään vetää ihan överiksi, lopulta syödään 4 ruoka-ainetta, jos niitäkään ja eletään todella tiukkaa elämää. :/
   Todella mahtavaa, että oot herännyt tästä ja tuo 20/80 on juurikin sitä, mitä itse kaikille suosittelen :)

 • Noora
  Posted at 10:43h, 29 tammikuun Vastaa

  Ravinto on erittäin tärkeä osa itselleni, jotta kokonaisvaltainen hyvinvointi olis hyvä ja olisin onnellinen. Olen kärsinyt monia vuosia turvonneesta vatsasta ja sen ongelmista. Kuitenkaan asialle ei löydetty koskaan mitään selitystä verikokeista eikä muista testeistä. Itse lähdin kokeilemaan viime syksynä kokonaan gluteenitonta ja maidotonta ruokavaliota. Sekään ei toiminut, koska sain kuitua liian vähän. Nyt olen vihdoin löytänyt itselleni sopivan tasapainon, jossa olen syön muuten normaalista, mutta jätin juotavat maitotuotteet pois iho-ongelmien vuoksi ja siirryin gluteenittomiin leipiin. Tämän jälkeen olen vihdoin saanut tasapainon ja kokonaisvaltaisen hyvinvointini takaisin. Näiden jälkeen huomasin kuinka paljon helpompaan ja mukavampaa elämä on silloin kun koko kroppa toimii :)

  • lindamanuella
   Posted at 11:32h, 29 tammikuun Vastaa

   Moikka, kuulostaa siltä että suolistossa epätasapainoa, kokeileppa piruuttasi akupunktiota, jos ei vieläkään ala toimimaan! Mulla tulossa todella hyvä postaus aiheesta ensi viikolla :)

 • Milja
  Posted at 10:51h, 29 tammikuun Vastaa

  Kilparauhasen vajaatoimintaa sekä ärtyvänsuolen oireyhtymää sairastaessa on erityisen tärkeää että saa tarpeeksi vitamiineja jaksamiseen. Viime vuosina huomasin kuinka tärkeäksi minulle tuli se mitä suuhuni laitan, koska usein huomasin ruokailun jälkeen olevani yksi turvonnut pallo mahani kanssa. Siispä teinkin itselleni uudenvuodenlupauksen että tänä vuonna mennään kehon ja mielen ehdoilla ja yritetään helliä niitä liikunnalla ja ravinnolla!

  • lindamanuella
   Posted at 11:33h, 29 tammikuun Vastaa

   Moikka, sullekkin suosittelen ehdottomasti, että kokeilet akupunktiota suoliston, sekä hormonitoiminnan tasapainottamiseksi, jos sulla on jotain oireita tms jatkossakin :) Mulla tulossa hyvä postaus aiheesta ensi viikolla, jossa kerron juurikin näistä asioista!

 • Oona S.
  Posted at 11:08h, 29 tammikuun Vastaa

  Treenaaminen ei ole koskaan ollut ongelma,mutta ravinnon kanssa on tullut kamppailtua useampi vuosi. Nyt kuitenkin uskaltaisin sanoa että olen tullut jo aika pitkän matkan terveellisempään elämään. Pyrin pitämään ateriavälit kohtuudessa ja täyttämään lautasen aina värikkäästi ja niin että ateria sisältää sekä proteiinia että hiilaria + rasvoja. Sitä ei aluksi välttämättä edes tajua mikä merkitys ravinnolla on ennen kun testaa että oikeasti syö tarpeeksi ja riittävän usein. Kyllähän se vaatii hetken että kroppa taas tottuu ns normaaleihin ruokamääriin mutta on se sen arvoista kun saavuttaa taas terveen suhtautumisen siihen.
  Vitamiinit on sellainen asia että niissä mie kyllä voisin vielä parantaa roimasti. En syö punaista lihaa ja aika usein valitsen kasvisversion + keliakian vuoksi olen muutenkin osittain ruoka rajoitteiden. (Toki nykyään lähes kaikista ruoista on sopiva versio eikä nälkää tartte nähä ). Tää postaus kuulosti mielenkiintoiselta ja aktiivisena nuorena naisena uskoisin että nuo tuotteet tulisi hyvään tarpeeseen. :)

  • lindamanuella
   Posted at 11:34h, 29 tammikuun Vastaa

   Niinhän se usein menee, että treenit tulee hoidettua, mutta syöminen on se isoin kompastuskivi :) Mahtavaa että oot löytänyt hyvän rytmin ja itsellesi sopivan ruokailumallin!

 • Miia
  Posted at 11:39h, 29 tammikuun Vastaa

  Nyt kun on alkanut noudattaa Fit for Bikini treeniohjelmaa niin on ruokailutkin kääntynyt melkeen päälaelleen. Ennen söin paljon makeita herkkuja, epäsäännöllisesti ja aivan liian vähän. Nyt opettelen syömään oikein, pikkuhiljaa. Ei ole ihan parissa viikossa onnistunut, mutta pikkuhiljaa tosiaan kokoajan paremmin. Ja olossa sen kyllä huomaa niin hyvin, että en todellakaan palaa entiseen! Lähinnä parhaiten sen huomaa siitä, että ei jatkuvasti turvota ja väsytä! :)

  • lindamanuella
   Posted at 11:48h, 29 tammikuun Vastaa

   Moikka,
   mahtavaa! Pienin mutta varmin askelin ja nimenomaan OPETELLEN saat itsellesi uuden elämäntavan ja opit syömään oikein! Toivottavasti olet ollut ohjelmiin tyytyväinen :)

 • Sanna
  Posted at 11:40h, 29 tammikuun Vastaa

  Monta vuotta anoreksian kanssa taistelin, jolloin suhtautuminen ravintoon oli vinksallaan ja tämän vuoksi painoin pahimmillaan melkein 30kg. Nykyään olen normaalipainossa, ja olen alkanut treenaamaan vartaloani muodokkaammaksi, jotta tuntisin taas itseni omaksi itsekseni, mikä on auttanut minua ymmärtämään ravinnon merkityksen uudella tavalla. Nautin ruuanlaitosta ja etenkin sen syömisestä! Enää en pysty syömään roskaruokia ilman, että maha menee sekaisin. Kiitos puhtaan ruokavalion mitä olen noudattanut jo noin 3 vuotta! Oloni on paljon parempi kun syön puhtaista raaka-aineista tehtyjä ruokia! :)

  • lindamanuella
   Posted at 11:49h, 29 tammikuun Vastaa

   Moikka,
   ihana kuulla että olet päässyt normaali painoon ja suhtautumisesi ravintoon on terveellä pohjalla! :)

 • Elli Salo
  Posted at 11:41h, 29 tammikuun Vastaa

  Ravinto on minulle hyvin tärkeä osa elämääni, yritän parhaani mukaan syödä niin monipuolisesti ja terveellisesti kuin voin. Teen joka päivä mehulingolla greenjuicen selleristä, kurkusta, sitruunasta, inkivääristä ja vehnänoras jauheesta.
  Ruokavaliolla on hyvin iso linkki onnellisuuteen koska se määrittää sen millainen olo ihmisellä on kehossaan, minä ennen söin ihan miten sattuu ja minulla oli aina tukala ja epämukava olo. Se vei paljon energiaa muilta asioilta kun piti aina keskittyä siihen että huh kun on huono olla ja että miten päin sitä nyt olisi että selviäisi.
  Aloin sitten oikeasti miettimään mitä suuhuni pistän ja suunnittelin ruokavalioni uusiksi ja jätin kaikki ruuat pois mitkä aiheuttavat minulle sen tukalan pöhöttyneen olon. Kuinka ollakkaan nyt on jokapäivä hyvin kevyt ja hyvä olo ilman mitään hankaluuksia pelkässä olemisessa! Se on hyvin tärkeää että ei anna hyvän olon olla se poikkeus ja harvinaisuus, sen kuuluisi olla jokapäiväistä!

  • lindamanuella
   Posted at 11:50h, 29 tammikuun Vastaa

   Nimenomaan, se mitä syö näkyy ja tuntuu! Olet mitä syöt ei ole mikään vitsi ;)

 • Petra
  Posted at 12:22h, 29 tammikuun Vastaa

  Mulla on itsellä ollut nuoruudessa syömishäiriön kaltainen suhde ravintoon ja ruokaan, mutta jälkeenpäin se ei tehnyt minua terveeksi eikä onnelliseksi. Nyt olen ihan rakastunut puhtaaseen ruokaan ja sen valmistamiseen, sen myötä olen löytänyt ihan erilaista energiaa. Kun lautasella ruoka näyttää hyvältä ja terveelliseltä, on sillä ollut ihan selkeä merkitys omaan hyvinvointiin niin henkisesti kuin fyysisestikin :)

  • lindamanuella
   Posted at 02:21h, 30 tammikuun Vastaa

   Hyvä että olet päässyt vääränlaisesta suhteesta ravintoon yli. Se on vähän meille naisille jopa normaalia käydä jokin ihme syömishäiriö vaihe läpi ja oppia kantapään kautta mikä tekee onnelliseksi ; ei ainakaan nälkiintyminen :D

 • Marjo
  Posted at 12:33h, 29 tammikuun Vastaa

  Kun kroppa voi hyvin niin voit sinäkin ja sitä kautta vaikuttaa onnellisuuteen.

  • lindamanuella
   Posted at 02:20h, 30 tammikuun Vastaa

   Se on juuri näin:)

 • Emilia
  Posted at 13:24h, 29 tammikuun Vastaa

  Aloin raskausaikana tosissaan panostamaan hyvinvointiin, ensin perus ruualla ja myöhemmin myös harkituilla ja sopivilla lisäravinteilla, koko ajan opin kuunteleemaan kehoa enemmän ja etsin ja opin uutta tietoa. Haluan opettaa myös kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevat tavat myös lapselle, hän on nyt 2v, joten syö jo onneksi kaikkea :)

  • lindamanuella
   Posted at 02:20h, 30 tammikuun Vastaa

   Ihana kuulla, vanhempien esimerkki on todella tärkeää lapselle; sieltä se perusta ruokailuun opitaan!:)

 • Emilia
  Posted at 14:11h, 29 tammikuun Vastaa

  Itselle ravintoasiat on tullut opittua kantapään kautta.. muutama vuosi sitten olin ihan hullun tarkka syömisistäni ja ruokien terveellisyydestä. Mitään epäterveellistä ei voinut syödä ilman huonoa omatuntoa.. varmasti osittain tämän seurauksena kärsin kauheista vatsavaivoista. Nykyisin olen ymmärtänyt että maailma ei siihen kaadu jos muutaman kerran viikossa syö jotain epäterveellisempää :) elämä on muutakin kuin kieltoja ja pakonomaista treenaamista. Harmi tosiaan että nää asiat huomaa ja oppii usein vasta jälkikäteen :D

  • lindamanuella
   Posted at 02:17h, 30 tammikuun Vastaa

   Joo liian yksitoikkoinen ruokavalio ja mm. liiallinen raakaruokien syöminen on myös väärin ja saattaa aiheuttaa paljon ongelmia vatsan kanssa, sekä tietenkin myös niukkuus vaikuttaa siihen, ettei saa kaikkia tarvitsemia raaka-aineita, vitamiineja ynm. :) No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan eiks niin! Virheistä opitaan :)

 • Anna
  Posted at 15:18h, 29 tammikuun Vastaa

  Vatsan ja suoliston hyvinvoinnin kanssa kamppailu on uuvuttavaa… Varsinkin paljon treenavalle, jolloin ravintoaineiden imeytyminen olisi ensiarvoisen tärkeää. Löytyisiköhän FitLinen tuotteista apua vatsan ja suoliston hyvinvoinnille?

  • lindamanuella
   Posted at 02:15h, 30 tammikuun Vastaa

   Moikka, oletko koskaan kokeillut akupuntkiota suoliston vaivoihin? Multa tulee kohta aivan super hyvä postaus aiheesta!
   Varmasti myös näissä on apua, mutta suoliston ongelmat ovat usein yhteydessä esimerkiksi stressiin tai epätasapainoon kehossa.

  • Marianne
   Posted at 10:06h, 31 tammikuun Vastaa

   Minä sain niistä ainakin apua itselleni. Löysin ensin nämä tuotteet ja innostuin aiheesta niin, että aloin lukemaan ravitsemustiedettä, se vahvisti ajatuksiani siitä, että ravitsemuksella on todella merkitystä. Kokeilemalla selviää, auttaako myös sua :)

 • Minna
  Posted at 15:59h, 29 tammikuun Vastaa

  Olen pitkään ollut ylipainoinen ja väsynyt tavallinen suorittaja. Reilu puolitoistavuotta sitten äitini sai minut myöskin palkkaamaan personal trainerin 5 treenikerraksi salille mukaan, se avasi silmiäni kuinka ”väärin” olen niin sanotusti treenannut, sillä en esimerkiksi koskaan ollut treenannut selkää, mikä näkyi varmasti kaikkialla, eikä edes auttanut lähihoitajan töissäni yhtään. Treenien lomassa palkkasin hänet tekemään myös ruokavalion itselleni ja siitä se sitten lähti. En ollut elämässäni ikinä herännyt niin aikaisin ilman kelloa, saatika ravannut vessassa päivässä niin montaa kertaa runsaan aineenvaihdunnan takia ja ollut niin pirteä ja energinen! nykyään en ole enään ruokavalmennuksen alla, mutta syön terveellisesti, sillä muutaman päivän ”paskan” syönti aiheuttaa turvotusta, väsymystä ja muutenkin henkisesti tulee tosi paska fiilis. Koen että työni ja suhteeni, sekä kaverini ovat saanut minusta taas sen ihmisen joka olen joskus ollut! aikaa ja intoa riittää kaikille, kun ei enään tankin kokoinen ystävä roiku mukana. Ruokavalio ja treenaaminen ovat tehneet minusta paremman ihmisen – ja terveys on asia jota haluan vaalia 🙂

  • lindamanuella
   Posted at 02:10h, 30 tammikuun Vastaa

   Aivan mielettömän hienoa ja mahtava kuulla! Vautsi! :) Juurikin näin se on, pidä tosta kiinni! Liikunnalla ja ravinnolla tulisi olla juurikin tuollaisia, positiivisia vaikutuksia jokaisen elämään. Harmi että liiallinen fitness boomi jättää sen hyvinvointi tavoitteen ja ne positiiviset asiat suorittamisen ja vatsalihasten varjoon!

 • Henna
  Posted at 16:24h, 29 tammikuun Vastaa

  Mulle ravinnolla on ollut tosi suuri merkitys hyvinvointiin jo 12-vuotiaasta lähtien, sillä sairastuin silloin tyypin 1 diabetekseen. Vaikka krooninen perussairaus ei olekaan mikään toivottava asia, on se kuitenkin vaikuttanut elintapoihini positiivisesti – en usko, että perusterveenä kiinnittäisin näin paljon huomiota esimerkiksi ruokavalioni monipuolisuuteen tai ruokailujeni säännöllisyyteen. Myös muut hyvinvointiin vaikuttavat seikat, kuten säännöllinen liikunta ja unen määrä ovat arjessani tärkeitä ja koitan varata riittävästi aikaa niillekin. :)

  • lindamanuella
   Posted at 02:09h, 30 tammikuun Vastaa

   Joskus tällaisilla asioilla on , jos ei nyt ”positiivinen vaikutus”, mutta ainakin opettavainen ja ihanaa että osaat ajatella sen juurikin noin!

 • Nennae
  Posted at 16:38h, 29 tammikuun Vastaa

  Oon miettiny kans et pitäs panostaa lisäravinteisiin et sais varmasti kaiken tarpeellisen. Koska oon koko aika niin väsyneen olonen. Vaik syön terveellisesti ja säännöllisesti ja liikun ni silti tuntuu et puhti on loppu. Ja tarkotuksena ois muutenki saaha lisää massaa.

  • lindamanuella
   Posted at 02:08h, 30 tammikuun Vastaa

   Varmasti sulle tekis hyvää tsekkaa arvot ja kokeilla lisätä vitamiineja. Puutostilat aiheuttavat paljon väsymystä!

 • Anniina
  Posted at 16:55h, 29 tammikuun Vastaa

  Onhan se ravinto tärkeä asia. Mulle tärkeimpiä asioita ruoassa ovat maku, eettisyys ja jossain määrin myös hinta. Syön vegaanipainotteista kasvisruokaa. Osa hyvinvointia on myös se, että on hyvä omatunto omasta ruokavaliostaan. :)

  • lindamanuella
   Posted at 02:07h, 30 tammikuun Vastaa

   Totta! Mua on myös alkanut kiinnostamaan eettisyys ruoassa. Olen aina ollut suht lihaton, syön punaista lihaa todella harvoin, lähes koskaan. Elän about kalalla, kananmunilla ja kanalla.

 • Katya
  Posted at 16:56h, 29 tammikuun Vastaa

  Yritän elää niin,että kohtuus kaikessa ja ilman mitään ehdottomia pakkoja tai totaalikieltoja. Ehkä balanssi löytyy siitä,että viikolla syödään aika tavallisesti ja terveellisesti,viikonloppuna on sitten lupa joskus herkutella ilman huonoa omaatuntoa.

  • lindamanuella
   Posted at 02:06h, 30 tammikuun Vastaa

   Kuulostaa terveeltä tavalta elää :) Tosin aina välillä on hyvä tsekata mitä tuleekaan safkattua, kirjoitin juuri hyvän postauksen siitä, miten pienillä jutuilla mäkin onnistuin syömään lähes 1000 kaloria ylimääräistä päivässä

 • Heidi
  Posted at 18:27h, 29 tammikuun Vastaa

  Kiva kirjoitus! ☺️ olen joskus activizeä kokeillut ystävältäni, ja se oli aivan mahtava! ❤️ Ravinto on todellakin tärkeä. Aloitin juuri elämäntapamuutoksen ja elokuun loppuun mennessä pitäisi näyttää ihan eriltä, koska meen naimisiin. 🙊 kaksi viikkoa takana ja monta edessä, kyllä tämä tästä. On ainakin mahtava palkinto elokuulle ja motivoi kyllä. 20 kiloa on tarkotus saada pois. 🙊☺️

  • lindamanuella
   Posted at 02:03h, 30 tammikuun Vastaa

   Kiitos :)
   Onnea naimisiin menon johdosta ja tsemppiä dieettiin! Yleensä ne ensimmäiset viikot ovat haastavimpia, kun keholla kestää hieman ns. päästää irti ja lähteä mukaan dieetti moodiin. Rasva kuitenkin palaa kokoajan ja tuloksia tulee kunhan pidät mielen positiivisena ja luotat siihen, että tuloksia tulee :)

 • Anniina
  Posted at 21:00h, 29 tammikuun Vastaa

  Hei! Olen oikea herkkusuu ja rakastan juustokakkuja, donitseja, täytettyjä patonkeja…. Kuitenkin puhtaasta ja laadukkaasta ravinnosta saan hyvän olon ja jaksamista arkeen (sekä se tietysti tukee itselläni tavoitteitani kehonmuokkauksen suhteen), minkä vuoksi pidän yhden vapaan cheatmealin viikkoon. Itselläni ei vapaa syöminen toimi tai ”yksi pieni herkku päivässä” ja olen todennut tämän olevan todella toimiva tapa itselläni. :) Puhtaasta ravinnosta saan vielä plussana hyvän ihon ja terveet hiukset!

  • lindamanuella
   Posted at 02:02h, 30 tammikuun Vastaa

   Yksi herkkupäivä toimii myös motivaattorina pysyä sitten muuten koko viikko puhtaassa ravinnossa, 80/20 on erittäin hyvä ja terveellinen tapa elää :)

 • Milla
  Posted at 21:01h, 29 tammikuun Vastaa

  Ravintoasia ovat olleet itsellä viimeaikoina paljonkin tapetilla, koska menossa on sun booty bible ohjelman viides viikko! Huomaan selkeesti, miten oikea ravinto auttaa jaksamaan treeneissä ja esim sokerin pois jättäminen lisää vireystilaa. Aminohapot jäi kaupan hyllylle, koska niistä ei ole minkäänlaista omaa kokemusta ja aika hintavia olivat… Eli kiinnostaisi, onko niistä oikeasti hyötyä treenissä? Muuten vedän säännöllisen epäsäännöllisesti sinkkiä, d-vitamiinia, multivitaa, omega3 ja magnesiumia :)

  • lindamanuella
   Posted at 02:01h, 30 tammikuun Vastaa

   Pärjäät kyllä ilmankin, mutta ideana on, että lisäravinteiden aminohapot ovat siinä muodossa, että esimerkiksi treenin yhteydessä/jälkeen nautittuna ne hajoavat nopeammin ja pääsevät soluihin nopeammin, kuin perus proteiini (liha esimerkiksi) ravinnon muodossa tulee ensin hajottaa elimistössä ynm. Joten lisäravinteina ne pääsevät heti ns. duuniin palautumisen ja uuden solukon rakennuksessa :) Toivottavasti ymmärsit vastauskesta jotain. :D Eli hyötyä on. Ne ovat ainoita lisäravinteita, joista en ”luovu” ja juon aina treenin aikana aminohappoja veden seassa.

 • Laura
  Posted at 21:28h, 29 tammikuun Vastaa

  Monipuolinen, ravintorikas ja riittävä ravinto on ihan ykkösjuttu levon lisäks että jaksan treenata crossfitiä ja tehdä aktiivista työtä. Palkkarin lisäks monivitsku, d-vitamiini ja omegat on myös päivittäisessä köytössä. Stressiä en joka suupalasta todellakaan ota, vaan terveyspointin lisäks ruoka ja sen laittaminen on myös iso nautinto. ☺

  • lindamanuella
   Posted at 01:59h, 30 tammikuun Vastaa

   Juuri oikea asenne! Jos olisin sinä, lisäisin vielä magnesiumin ja sinkin mukaan lisäravinteisiin :)

 • Pinnityttö
  Posted at 21:44h, 29 tammikuun Vastaa

  Olen tietoinen siitä että se mitä pistän suuhuni vaikuttaa minuun monella tapaa, ulkonäkö ja jaksaminen varsinkin kärsii jos mättää vain roskaa suuhunsa. Rakastan herkkuja mutta yritän kiinnittää huomiota myös siihen millä ravitsen mieltä ja kehoa. Tarvittavia vitamiineja en saa tarpeeksi koska syön liian yksipuolisesti. En ole myöskään koskaan käyttänyt mitään lisäravinteita tai syönyt vitamiineja erikseen koska pillereiden nieleminen on minulle vaikeaa. Siksi tämä olisikin mahtava tapa saada extra vitamiinit suustani alas, joita kehoni kipeästi kaipaa. Mahtava arvonta siis!

  • lindamanuella
   Posted at 01:59h, 30 tammikuun Vastaa

   Hei tässä on tosiaan hyvä vaihtoehto; lisäravinteet ovat jauhomaisia, eivät pillereitä :)

 • Marjut
  Posted at 00:19h, 30 tammikuun Vastaa

  Olen pitänyt koko tammikuun herkutonta ja kyllä huomaa olossa. Puhdas ravinto saa aikaan niin energisen ja hyvinvoivan olon. Vaikka olenkin aikamoinen herkkusuu niin kyllä tää olo vie voiton siitä hetken huumasta minkä herkut antaa.😅

  • lindamanuella
   Posted at 01:58h, 30 tammikuun Vastaa

   Luultavasti kun pysyt kk poissa herkuista, niin et ihan heti palaakkaan herkutteluun, koska ei enää tee mieli :)

 • jiip
  Posted at 05:03h, 30 tammikuun Vastaa

  Jos joku väittää ettei ravinnolla ole merkitystä, niin hän puhuu höpöjä! Itse olen joutunut muokkaamaan ruokavalioni sellaiseksi etten kärsisi turhaan vatsakivuista tai iho-ongelmista. Nyt, kun syön niitä ruokia mitkä itselleni sopii, voin paljon paremmin. Ei ole vatsan löysyyttä, ei ummetusta, ei kipuja, ei kutinaa eikä allergiaa (ainakaan niin paljon kuin ennen ruokavalion muutoksia). Heti omasta linjasta poiketessa oireet lisääntyvät ja olo voi olla montakin päivää erittäin huono.

  Vielä kun kaikki sairastamiset jäisi pois niin olisin tyytyväinen. Ehkä ruokavaliotani voisi viilata vielä enemmän, mutta en haluaisi rajoittaa turhaan ainesosia pois. Toisaalta asiakaspalvelutyöni on sellaista, jossa tapaan päivittäin mm. sairaita ihmisiä niin siihen nähden voisin olla enemmänkin kipeänä.

 • N
  Posted at 11:09h, 30 tammikuun Vastaa

  hei!:) meinaatko tehdä postausta sun treeniliikkeistä mitä teet salilla nyt kun treenaat kisoihin? vatsatreeni postaus olisi kans kiva!😊

 • riina
  Posted at 12:11h, 30 tammikuun Vastaa

  Moi!

  itselleni ravitsemus on hyvin tärkeää ja terveellisesti sekä riittävästi syöminen on osa päivittäistä arkeani.

  olen ammatiltani tanssija / tanssinopettaja ja näin ollen omien salitreenieni lisäksi työni on fyysisestikin kuluttavaa. vaikka syön hyvin ja kiinnitän huomiota niin ravinteiden saantiin kuin palautumiseenkin, uskon, että voisin vielä petrata juurikin näiden vitamiinien ja hivenaineiden kanssa.

  työhöni kuuluu tanssinopetuksen lisäksi vastuu kilpailuryhmien fysiikkaharjoittelusta ja ravintoasioista, joten myös omalla toiminnallani on suuri merkitys, olenhan esimerkki näille nuorille kilpaurheilijoille. tanssijoiden ruokapäiväkirjoja säännöllisesti analysoidessani huomaan, ettei tietoa ravinnosta ole riittävästi…

 • Outi
  Posted at 13:43h, 30 tammikuun Vastaa

  Todellakin kaikki alkaa ravinnosta, terveys ja sairaudet. Normiravinto ei nykypäivänä riitä, koska niissä ei ole enää entisenlaisia vitamiini- ja hivenanetasoja, ravinto köyhtyy ilmeisesti mm. tehomaanviljelyn seurauksena. Siksi minäkin syön ravintolisiä, juurikin noita FitLineja, koska ainutlaatuinen imeytyvyys on se juttu. Ei ne milligrammat mitä purkin kyljessä lukee, vaan ne, mitkä imeytyvät elimistön käyttöön!

 • Maija
  Posted at 15:14h, 30 tammikuun Vastaa

  Olen kuullut noista paljon hyvää! Kiinnostaa kyllä kuulla miten itse koet. Ja kokeilla ehkä itsekin.

 • Elina
  Posted at 15:34h, 30 tammikuun Vastaa

  Heippa!
  Itelleni oikeanlainen ravitsemus on erittäin tärkeää. Kärsein 3 vuotta anoreksiasta jonka aikana sain kehon kaikinpuolin tosi huonoon kuntoon. Nyt terveenä eletty 2 vuotta ja edelleen joudun korjailemaan vaurioita ja se ei todellakaan onnistuis millä tahansa ruokavaliolla. Puhasta ruokaa riittävästi ja säännölisesti vitamiineja unohtamatta nii mieli ja keho kiittää!

 • Reetta
  Posted at 15:41h, 30 tammikuun Vastaa

  Hellou!

  Ravinto on mulle ollut aina iso osa elämää. Olen harrastanut voimistelua kymmenen vuotta ja treenaava tyttö tarvitsee kunnon sapuskaa kasvaakseen, kehittyäkseen ja palautuakseen. Olen tehnyt mallintöitä kolmisen vuotta Suomessa ja ulkomailla. Malleilun myötä ravinto käsitteenä on muuttanut muotoaan. Ei syöty silloin kuin on nälkä, vaan sillon kun kello näytti että nyt saa syödä. Jokaiset kalorit laskettiin, jotta vaadittu ihannemitta tuli saavutettua. Ulkomaan reissujen jälkeen söin taas vanhaan tuttuun tapaan ja sain kiloni takaisin. Ravinto on siis ollut yksi merkittävimmistä tekijöistä muutaman vuoden.

  Ravinnolla on tottakai yhteys meidän hyvinvointiin ja onnellisuuteen. Jos olet nälkäinen, olet kiukkuinen. Jos olet liian täynnä, olet väsynyt. Jos sinulla on pakkomielle ruokaan, voit olla ahdistunut. Tasapainoinen ravinto ja ravintotottumukset ovat avain onnellisuuteen.

 • Petra
  Posted at 18:09h, 30 tammikuun Vastaa

  Ravinto on hyvinkin lähellä itseäni, sillä vuosien mittaan olen ollut sen vaikutuksesta hyvinvointiin koko ajan kiinnostuneempi. Itse huomaan ravinnon vaikutuksen itseeni hyvin konkreettisesti mielialastani sekä jaksamisestani lähtien. Ravinteikas ruoka auttaa huimasti jaksamaan arjessa! Paljon urheilevana haluan antaa keholle ja mielelleni mahdollisimman hyvät lähtökohdat liikunnankin pariin. Olisin hyvin kiinnostunut kokeilemaan miten arvonnassa olevat tuotteet toisivat oman lisänsä hyvinvointiin.

 • Minttu-Maaria
  Posted at 19:39h, 30 tammikuun Vastaa

  Ravinnolla on aivan valtava merkitys hyvinvointiin, joskin olen tiedostanut tämän aika vast ikään. Ravinto on ollut minulle pitkään vihollinen ja olen kärsinyt syömishäiriön oireista. Nyt kun olen saavuttanut aikuis iän olen alkanut kiinnostumaan hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti, en vain ulkonäön kautta. Enää en laske jokaista suupalaa, ja mieti miten ne valuvat aivan varmasti suoraan reisiini! Haluan syödä niin että pysyn energisenä ja jaksan liikkua, tarjoten elimistölleni vain parasta :) Suhtautumiseni on kuitenkin huomattavasti rennompi kuin aikoinaan. Ruoka on myös nautinto, yksi elämän iloista.

 • Annu
  Posted at 21:38h, 30 tammikuun Vastaa

  Kiinnostavia tuotteita. Väsymykseen varmasti oivallinen apu, pienen lapsen äitinä on monesti ”veto pois”. Mukana arvonnassa.

 • Elina
  Posted at 01:10h, 31 tammikuun Vastaa

  Moikka, tällä hetkellä minulla on erittäin hyvä balanssi ravinnon ja liikunnan suhteen. Muutama kuukausi takaperin ei ollut. Söin joka päivä normaalisti hyvän aamupalan ja lounaan sekä ennen treenejä yleensä vielä jotain pientä. Ruokaa ei kuitenkaan ollut riittävästi kulutukseen nähden, ( jonka tavallaan myös itse tiesin ) joka johti siihen, että illalla treenien jälkeen nälkä oli tajuton ja jääkaapista syötiin kaikki mitä pystyi. Yleensä iltaan kuului myös suklaata. Joskus meni koko levy, joskus pari palaa. Joka tapauksessa olotila oli jatkuvasti väsynyt ja ärtynyt, mikään ei huvittanut. Nykyään energiaa riittäisi vaikka muille jakaa ja käytänössä olen tällä hetkellä dieetillä.
  Itse pudotan tällä hetkellä painoa lukkopainin sm-kisoja varten, koska haluan päästä pienempään painoluokkaan kisaamaan. Herkut ovat ainakin 3kk pannassa ja syön ihan perus ruokaa joka päivä. Ensimmäistä kertaa minulla on valmentaja tukemassa ”kisadieettiäni”, joten tähän projektiin minulla sekä valmentajallani on todella vahva luotto. Mielenkiinnolla odotan jo huhtikuuta.

 • AR
  Posted at 11:12h, 31 tammikuun Vastaa

  Oma ruokasuhteeni on muuttunut vuosien saatossa suuntaan jos toiseen. Kun on käynyt läpi sairaalloisen ylipainon, kahden vuoden laihdutuksen sekä neuroottisen punnitsemiskierteen ja lopulta ylirasitustilan ja luuytimen nälkiintymisen, voi kai sanoa että on nähnyt kaiken.
  Onneksi viimeisen vuoden aikana olen pystynyt korjaamaan suhdettani ruokaan ja ymmärtänyt riittävien ravintoaineiden merkityksen sekä oman kehon kuuntelun tärkeyden. Entisenä ahmimishäiriöisenä olen ylpeä jokaisesta viikosta, jonka voin viettää onnistuneiden ruokailujen merkeissä. Tämä tarkoittaa riittävää energiansaantia mahdollisimman puhtaasta ja ravitsevasta ruoasta sekä liiallisten rajoitusten karsimista. Vaikka vältän sokeria ja nopeita hiilihydraatteja, en halua enää pelätä omenan syömistä ohi kaloreiden.

 • Sara K.
  Posted at 14:39h, 31 tammikuun Vastaa

  Tervellinen ja ravintorikas ruoka on mulle elintärkeää. Olen erityisherkkä introvertti, joka väsyy jo muutenkin helposti ihan tavallisesta elämästä (sinäkin varmasti HSP:nä ymmärrät) joten ruokavalion on oltava kunnossa, jotta jaksaisi arjen pyöritystä.
  Opiskelen pitkiä päiviä koulussa ja yksin eläjä kun olen niin täytyy jaksaa myös hankkia tulojakin jostain. Teen myös pt:n tekemää ohjelmaa kotona 3-4 x viikossa ja käyn kävelylenkeillä muutaman kerran viikossa sekä käytän aina julkisia.
  Terveellisestä ruokavaliosta huolimatta koen itseni usein todella uupuneeksi (yhden burn outinkin kokeneena), joten olisin älyttömän onnellinen saadessani testiin Fitlinen tuotepaketin tuomaan minulle lisäenergiaa päiviini! :)

  Olen siis jo vuosien aikana (olen nyt 28v) karsinut niin gluteenipitoiset viljat kuin maitotuotteetkin ja ylimääräisen(etenkin valkoisen) sokerin, palkokasvit, pähkinät, paprikan ja vehnätärkkelyksen, ruokavaliostani (sillä nuo kaikki aiheuttivat minulle oireita, sillä kärsin ärtyvän suolen oireyhtymästä).Käytän lisäravinteina purkista D-vitamiini 50 mkg,C-vitaamiini, kalsium, sinkki, maitohappobakteeri ja magnesium.
  Jääkaapista /kaapistani löytyy aina muun muassa näitä ruoka-aineita: avocado, inkivääri, laktoositon voi (ainoa maitotuote jota yhä käytän),porkkanat, kesäkurpitsa, kurkku, pinaatinlehdet, tomaatit,kanamunat, aito feta-juusto, granaattiomenat, banaanit, chia-siemenet, raakakaakao, kookosöljy, mustikat, kaakaonibsit, munanvalkuaisproteeini-jauhe,gluteenittomat kaurahiutaleet,riisikakut,tattarileipää, auringonkukan siemeniä, oliiviöljy ja lihoina eniten menee kanaa tai jauhelihaa, syön myös usein bataattia, muita juureksia ja parsakaalia.
  Alkuun tuntuikin (noin vielä vuosi sitten), että ihan vaan ruokavalion ”puhdistaminen” teki jo onnellisemmaksi ja energisemmäksi, mutta nyt alan olemaan aika toivoton tämän jaksamattomuuteni suhteen, sillä halu jaksaa normaalia arkea ja valmistua sekä työllistyä on kuitenkin suuri!

 • Jenni
  Posted at 18:48h, 31 tammikuun Vastaa

  Oon mietiskellyt paljon terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kaikki sellainen kiinnostaa!

  Mulla on tällä hetkellä hyvä kausi ruokailujen suhteen ja salilla tulee käytyä, myös vitamiineja tulee päivittäin syötyä.

 • Essi
  Posted at 20:29h, 31 tammikuun Vastaa

  Ravintorikkaalla ruoalla on mulle todella iso merkitys, koska treenaan ja sairastan muutamaa sairautta. Olen myös pohtinut aloittavani fitlinen lisäravinteide käytön, koska olen sairastellut viime aikoina flunssia todella paljon.

  Olen usein miettinyt ravinnon merkitystä ja ajattelenkin, että ravinnolla on suuri vaikutus ihmisen fyysiseen ja psykkiseen terveyteen.

 • Miss Roti(sko)
  Posted at 21:47h, 31 tammikuun Vastaa

  Suolistosta löytyy meidän immuniteetin juuret ja se mitä tuonne naamaan tungetaan ja sitä kautta suolistoon…sillä on jumalaton merkitys. Olet sitä mitä syöt. Lisäravinteetkaan eivät auta ellei perusta ole kunnossa. Varsinkin kun ikää alkaa kertyä, siinä ei kuulkaa mitkään kuultopuuterihelmet eikä ää tai öö -voiteet paljoa auta. Ehei. Ravintopuoli kondikseen(lisäravinteiden kera tai ilman) ja kunnon hikiliikunta säännölliseksi, niin johan alkaa tulla rusoa ja hehkua poskiin:) Ja muistakaa, liian ehdoton ja natsi ei kannata olla. Jos lipsuu, niin antaa lipsua ja kunnolla. Revittelyä isolla R:llä!!! Kyllä se roti aina palaa:)

 • Sanni
  Posted at 22:57h, 31 tammikuun Vastaa

  Hei!
  Itse ainakin huomaan puhtaan ja monipuolisen ravinnon merkityksen jokapäiväisessä elämässä heti. Ulkonäkö ja sen mukana tuoma itsevarmuus, henkinen puoli ja jaksaminen, kaikki heijastuu siihen mitä syöt. :)
  Fitline-tuotteet vaikuttavat kyllä todella hyviltä! ;) Jos ei arpaonni osu niin pistän kyllä nuo tuotteet korvan taakse ja saatanpa tilatakin!

 • Niina
  Posted at 23:17h, 31 tammikuun Vastaa

  Itse treenaan salilla 4 kertaa viikossa, ja olen opetellut syömään ”oiokein” 5 krt päivässä. On ollut aikoja, kun ruoka ei vaan maistunut, vaikka salilla kävinkin. Söin usein päivässä noin 1000kaloria. Olin alipainoinen, voin henkisesti huonosti sekä en ollut niin täynnä energiaa kuin nykyään. Joten ravinto todellakin vaikuttaa monella tapaa niin psyykkiseen kuin fyysiseenkin hyvään oloon. Käytän myös lisäravinteita, koska koen etten välttämättä saa puhtaasta ruoasta kaikkea tarvittavaa tukeakseni saliharrastusta. Fitline ei olekaan minulle entuudestaan tuttu

 • Suni
  Posted at 01:06h, 03 helmikuun Vastaa

  Huomaan kyllä kun syö huonosti niin vointikin on huono. Olen ruvennut nyt enemmän pohtimaan omaa jaksamista ja kuinka ruoka siihen vaikuttaa kun lapseni syntyi. Usein väsyneenä sortuu syömään jotain millä saa saa sokerit nopeasti ylös ja olenkin yrittänyt muuttaa tätä huonoa tapaa. Olisi kiva päästä kokeilemaan Fitlinen-tuotteita, josko se buustaisi tuoreen äidin energiatasoja ja saisi minut liikkumaan enemmän. :)

 • Nea
  Posted at 10:25h, 08 helmikuun Vastaa

  Kohta vuoden taisteltua oman terveyteni kanssa nää vitamiinit tois vaadittavia juttuka kroppaan, joita ei kaupan purkeista saa. Mulla on tarkotus alottaa crossfit heti, kun lääkäreiltä lupa heltiää :) joten myös sitä silmällä pitäen nää olis tosi hyvät !

 • Pinja
  Posted at 15:15h, 08 helmikuun Vastaa

  Ravinto on tosi tärkeässä osassa mun kokonaista hyvinvointia. Jokunen vuosi sitten stressi sai kropan sekasin ja aloin kiinnittää huomiota oikeasti siihen mitä pistin suuhuni ja tarkkailemaan miten se vaikuttaa. Huomasin, että valkoisella sokerilla sain hormonitasapainon heilumaan ja sitä myöten voimakkaammat PMS- oireet ym.

  Joten, kyllä :) Ihminen on selvästi kokonaisuus!

Post A Comment