TERVETULOA KISAKAUSI

Heippa!

Vihdoin mun blogin muutto on tehty ja mut löytää nyt täältä! Mitäs tykkäätte mun uudesta bannerista?

Mun uuden vuoden vaihde oli niin hauska, että pakko hieman palata päivissä taaksepäin ja kerrata tapahtumia. Kiitos kaikille rakkaille ystäville jotka teitte siitä ikimuistoisen.

Perjantaina oltiin Pikin&Hannun 4.0 synttäreillä, jonne oli kokoontunut lähes mun koko frendi-ja tuttavapiiri. En osaa sanoa paljonko jengiä oli paikalla, mutta monta sataa ihmistä oli tullut juhlimaan pikiä ja hansia. Frendit olivat siis järkänneet Circukseen aivan mielettömät yksityisbileet, jossa esiintyi mm. Diandra, JVG, Pete Parkkonen ja muutama muu artisti. Ainoa pettymys koko illassa oli, että Petellä oli vaatteet päällä kun se veti kohta sataa biisin…

15826331_10154223607925794_5815031072184665376_n

Uuden vuoden aattona mä taisin käydä yhteensä viidessä eri paikassa ja kerkesin kyllä moikata kaikki tutut ja frendit vielä ennen kuin vaivun mun kisakuplaan ja talvihorrokseen keskittymään tavoitteisiin kevään kisojen suhteen.

Oli taas kaikenkaikkiaan aivan super hauska ilta ystävien kesken, joka huipentui siihen kun saatiin jammailla livemusiikin tahtiin jatkoilla, kun Diandra ja Nelli näyttivät taitonsa.

Vietin niin hauskat ja vauhdikkaat kaksi päivää, että en ole edes ymmärtänyt ottaa kuvia.

Nyt on kisakausi startattu, ekat treenit vedetty ja ruokavaliot siivottu. Pakarat huutavat hoosiannaa tällä hetkellä eilisen jalkatreenin ansiosta ja oon jo kerinnyt ottamaan pienet päiväunet, sillä aamu alkoi kello kahdeksan aamuaerobisella. On hieman tottumista sen kanssa, etten vaan voi napsia kaikkea suuhuni mitä tekee mieli ja että mun täytyy taas punnita kaikki mun ruoat tarkasti. Tuntuu että kokoajan olisi nälkä, vaikka ruokaa ja hiilaria on kyllä runsaasti vielä.

Tää on mielettömän jännää eikä jaksaisi taas ollenkaan malttaa odottaa, että ne vatsalihakset alkaisivat sieltä kuoriutumaan. ;) Ja vatsalihaksista puheen ollen, alankin valmistautumaan illan olkapäätreeniä varten. Tuolla on aikamoinen lumimyrsky ulkona, joten pelkästään 1,5km kävelymatka salille vaatii pientä taistelua lumipyryä vastaan.


6 Comments
 • Roosa
  Posted at 16:40h, 04 tammikuun Vastaa

  Hei, paljonko syöt proteiinia päivittäin ja eroaako määrä lepopäivinä versus treenipäivinä? :)

  • lindamanuella
   Posted at 13:58h, 05 tammikuun Vastaa

   Mun ruokavaliosta on noin 35% proteiinia :) ja tällä hetkellä jokapäivä mennään samoilla, toki välipäivinä ei tule vedettyä esimerkiksi ylimääräisiä aminohappoja tai palkkareita :)

 • Ansku
  Posted at 18:00h, 04 tammikuun Vastaa

  Noniin hei kiva mä oottelinkin milloin muutat tänne :) …Banneri on toki hieno. Seksikäs. Ja biksut tosi mageet!

  • lindamanuella
   Posted at 13:57h, 05 tammikuun Vastaa

   Kiitos paljon! :)

 • Anna
  Posted at 13:09h, 05 tammikuun Vastaa

  Moi! Olisko mahdollista saada tonne sivupalkkiin arkistot (kuten indiedaysilla monella muulla on) niin olisi helpompi lukea vanhoja postauksia? Oon monta kuukautta jäljessä sun postauksissa ja olis kiva päästä lukeen myös kaikki vanhat ja se on aika iso työ selata taakse sivu kerrallaan :)

  • lindamanuella
   Posted at 13:57h, 05 tammikuun Vastaa

   Moikka, tottakai on! kiitos hyvästä vinkistä ja tervetuloa !:)

Post A Comment