SLAYING ON THE ICE

Huh, olen hengissä ja mulla on kaikki jäseneetkin ehjinä! Mäpäs olen ollut tänään aamujäällä kello 8 aamulla.

Merikarvialle on nimittäin rakennettu upea jäähalli, jota olen jo pitkään haaveillut päästä testaamaan. Ollaan äidin kanssa suunniteltu ja puhuttu siitä, että päästäisiin yhdessä luistelemaan, joten nyt kun pääsin taas Merikarvialle käymään, niin miksi ei. Äiti olikin hankkinut itselleen luistimet jo aikoja sitten, joten enää puuttui toiset parit ja eikun menoksi! Äitini on aina ollut yllättävän hyvä jäällä ja veti tänäänkin 10 x paremmin kuin mitä itse osasin, vaikka käytiinkin nuorena luistelemassa talvisin aina kuin mahdollista. Voitteko kuvitella, että olen aikoinani mm. luistellut kouluun sekä kavereiden luokse, sillä olen ollut sitä mieltä että jalkakäytävät ovat tarpeeksi jäässä. Jos potkukelkalla pääsi niin sitten pääsi kyllä luistimillakin!

IMG_4323

Luistimia saa nykyään todella halvalla. Ostin omani alle 50€:lla ja äiti kertoi maksaneensa omistaan about saman hinnan, jopa ehkä hieman halvemman. Jostain syystä oletin, että ne olisivat maksaneet vähintään yli 100 €, joten tämä oli erittäin positiivinen yllätys.

IMG_4327

Jäälle päästyäni ensimmäiset askeleet menivät kuin jollain tikkujäykällä eläimellä. Taisi hieman jännittää. Hetken jo ajattelin, ettei tästä tule yhtään mitään, mutta pikkuhiljaa sitä pystyi rentoutumaan ja pian vedettiinkin takaperin smirklaten pitkin jäätä! Sieltä ne vanhat opit ja taidot vain jostain solumuistista pomppasivat esiin.

Laitoin heti innostuneena muutamalle frendille viestiä, että omistavatko he luistimia, jotta pääsisi pian taas uudestaan sekoilemaan jäälle. Luistelu on oikeasti aivan todella tehokas laji keskivartalolle sekä jaloille. Sen lisäksi että se on aivan mielettömän hauskaa ja terapeuttista, eikä siinä todellakaan tajua treenaavansa.

Merikarvian Jäähallissa maksaa 2€ kerta (ei mitään) ja sen aukioloajat sekä lisätietoja löydät täältä.

13879443_10153855236205794_1921321089428522131_n

Hyvin meni meikäläisen slaying on the ice privet show heti aamusta ja nyt matkani jatkuu takaisin kotiin, eli nokka kohti Helsinkiä. Nappasin äidin matkaan mukaan, sillä en ole vielä valmis vierottautumaan hänestä enkä jatkamaan itsenäistä ja hektistä arkeani isossa kaupungissa ilman häntä.

Jussi tosin tuossa hieman pyyteli, että lähtisin alkuviikosta hänen kanssaan Lappiin vaeltamaan. Kuulostaisi kyllä aika houkuttavalta, joten saapi nähdä olenko pian taas metsän keskellä! ;)


12 Comments
 • Je
  Posted at 13:37h, 01 syyskuun Vastaa

  Moi!
  Ei liity milläänlailla aiheeseen mutta ollaan menossa kreikkaan lomalle lokukuun aikana ja suunta olisi kos.
  Oisko sulla jotain vinkkiä antaa kreikan matkaajille? 😉 en oo kyllä ihan täysin perillä ootko siellä matkustellut kuinka paljon lähivuosina mutta jos oot niin vinkkejä otetaan vastaa. 😊 varsinkin kosin suunnalta 😊

  • linda
   Posted at 13:49h, 01 syyskuun Vastaa

   Moikka! Harmi kyllä tietämykseni ja vinkit rajoittuu areena-kreeta-rhodos akselille :/

 • eija
  Posted at 07:54h, 02 syyskuun Vastaa

  Lapin lumo pitää itse kokea. Kannattaa lähteä jos mahdollisuus on!!

 • minä
  Posted at 22:26h, 02 syyskuun Vastaa

  Teetkö vielä henkilökohtaisia ruokaohjelmia? Jos kyllä niin paljonko sellainen maksaa? Katsoin fitnetistä, että siellä oli myynnissa fit with diet, mutta millainen se käytännössä on?

  • linda
   Posted at 23:32h, 02 syyskuun Vastaa

   Se on 6-viikon valmennus jossa vaihtuu ohjelma 3 viikon välein! Siinä on kyllä tuote selostuksessa tarkemmat tiedot ohjelmasta ja sen tarkoituksesta :)
   Itse teen myös henkilökohtaisia ohjelmia :) fit4ever@hotmail.fi

   • minä
    Posted at 00:38h, 03 syyskuun Vastaa

    Tuon henkilökohtaisen hinta kiinnostaisi vielä, yritin etsiä, mutta en nyt nopeasti löytänyt. :)

    • linda
     Posted at 02:54h, 03 syyskuun Vastaa

     60€ ruokavalio henk koht räätälöitynä :)

 • Mmm
  Posted at 22:38h, 03 syyskuun Vastaa

  Mun sisko asuu Merikarvialla ja tuo yritys joka on tuon hallin rakentanut on tuttu (tai sen omistaja). Hassua ajatella, että olet sieltä lähtöisin :) Luistelu on ihanaa!!!

  • linda
   Posted at 01:06h, 05 syyskuun Vastaa

   Moikka, ai hauska sattuma! sieltä olen tosiaan kotoisin :) Niin on, aivan mahtava laji! kumpa osaisi vain paremmin :D

 • ilari
  Posted at 01:53h, 11 lokakuun Vastaa

  siis menikkö sää jotain jokea pitkin kouluun vai olik otiet jääsä sinen asti ja sit vaan ovelta hokakrit jalkaan ja menoksi? täytyy myöntää et ei oo itte luistellut pitkään aikaan vaik skidimpänä tuli oltuu paljon jäällä ja monesti tuli elattuu sillainki net oli vaan kengät jalas ja juosk isitä jäät pitkin .. ootko koittanut juosta jäällä siihenkin saa sellasen stastin jaei liuakstele ja sitkun meinaa liukastuu nii nse tulee jotenkin ytimestä noin yleensä ja eikä kaadu. tiiäks itellä kävi niin kerran et oli pyöräilemäs oli jätti ala mäki ja nooh siinä liuaksta ja mä moaksin mut jsutkun armas pääkooapni oli osumassa maahan sain nostettuu sen just muutamii millei ennen ja tää on tosi

 • ilari
  Posted at 01:57h, 11 lokakuun Vastaa

  voi vittuu mikä oivallus ei käynny skidinä ittelllä mielesä toi voie perkules se osi ollu anstaa vittu mikä oivallus siis totta jos kelkalla niin miksi ei luistimella ooon missannut kyl kokonaan ton däämn

 • ilari
  Posted at 01:59h, 11 lokakuun Vastaa

  no tiiäks ne jäi kyl naulaan mut esim olin huutokaupassa ja sieltä se anto ne tyyliin kahelal eurolal kaks parii kun kukaan ei huutanut ja uudet oli ja kirppareiltakin saa uutena monasti tai yhden talven käytettyinä kun ei se natsannukkaan

Post A Comment