Tsekkaa mistä mun pakaratreeni koostuu!

Moikka!

Tulin tuossa tovi sitten kotiin jalkatreeniltä. Meni aivan hemmetin hyvin! Jaksoin kyykätä taas kovemmilla painoilla pidempiä sarjoja sekä lisätä yhden liikkeen treeniin lisää. En tällä hetkellä ns. massoita itseäni tai tavoittele mitään sen ihmeellisempää, kuin hyvää kuntoa, toiminnallisuutta, ”täyteäisiä” aka. paineisempia lihaksia ja rasvanpolttoa. Tavoitteena on tiputtaa vielä noin 3kiloa rasvaa, mutta sekin maltillisesti ja samalla kehittyen. :) Kokoajan mennään eteenpäin niin kropan, kunnon ja toiminnallisuuden kanssa ja on aivan super hyvä fiilis!

Jalkatreenini koostui

 • Kyykky syvään smithissä, hyvin intensiivisellä temmolla ylösnousu, reipas mutta hallittu alasnousu 35kg x 20, 45kg x 18, 55kg x 15, 65kg x 10, 70kg x 8
 • Bulgarialainen askelkyykky smithissä 30kg molemmille jaloille 3×10 niin, että keskityin terävään nousuun ja hallittuun laskuun.
 • Takareiden koukistus (en muista paljon itse laite painaa, asetin 10kg kiekon) 4×15 per jalka niin, että keskityin erityisesti negatiivisiin toistoihin ja teräviin koukistuksiin.
 • Lantionnostot 40kg 4×10 kunnon puristuspidoilla ylhäällä.
 • Reiden loitonnus (en muista mikä laitteen maximi on, mutta maximilla :D) 3×15 negatiivisiin keskittyen
 • Selän ojennus pakarapuristuksella omalla painolla 3×15

Sen jälkeen siirryin portaille ja tein 15 minuuttia portaita 90-100 askelta / minuutissa vauhdilla. Teen yleensä jokaisen 5 minuutin aikana 2-3 minuuttia kaksi porrasta kerrallaan. Tuli hiksa!

13962519_10153817431205794_7143547468640904562_n

Parasta tässä tekemisessä on tällä hetkellä paineettomuus. Mä treenaan aika fiiliksen mukaan, kuitenkin tavoitellen tiettyä treenimäärää viikossa. Maanantaina tein yli 10km lenkin JLON kanssa, eilen tein ainoastaan 6km lenkin aamulla, koska illalla oli mm. Bodom elokuvan kutsuvierasensi-ilta ja tänään tein sitten aamulenkin + jalat + HIIT treenin. Huomenna pyrin myös tekemään aamulenkin + olkapäät + HIIT treenin suht aikaisin, sillä mulla alkaa klo 17 Rajalan valokuvaus koulutus meidän Fitnet.fi sivuston bloggareiden kanssa!

Mikä on teidän lemppari liike jalka-pakara treenissä?

 


14 Comments
 • Hertta
  Posted at 21:43h, 17 elokuun Vastaa

  Sumokyykky kahvakuulalla steppilautojen päällä ottaa aika hyvin pakaroihin 😄 Treenaatko siis erikseen pakaroita vai teetkö sen jalkatreenin yhteydessä?

  • linda
   Posted at 22:04h, 17 elokuun Vastaa

   Pyrin siihen, että treenaisin viikossa erikseen pakara-takareisi ja etureisi treenin jossa myös otan muutaman pakaraliikkeen mukaan. :)
   Sumo on kyllä hemmetin hyvä kahvakuulalla, kunhan on hermotus kunnossa! Moni helposti vain ”nostelee” työstämättä pakaraa

   • Hertta
    Posted at 08:01h, 18 elokuun Vastaa

    Kiitos vastauksesta! 😊

 • Julia
  Posted at 11:41h, 18 elokuun Vastaa

  Oon lukenu sun blogia jo pari vuotta, mutta en oo koskaan ennen kommentoinu, mut nyt on pakko! Musta sun blogi on parantunut ihan huimasti viime aikoina. Tuntuu tosi kivalta lukea tekstiä mistä selkeesti paistaa läpi se, että treenaat kuunnellen itteäs etkä liian kurinalaisesti. Erityisesti plussaa tästä ja joku aika sitten julkaisemasta postauksesta, jossa kerroit just tosta tasapainon löytymisestä treenin, ruokavalion ja levon välille. Kaikkea hyvää sulle loppukesään ja alkusyksyyn! :)

  • linda
   Posted at 14:24h, 18 elokuun Vastaa

   Kiitos paljon & sitä samaa sulle <3

 • Sini
  Posted at 21:07h, 18 elokuun Vastaa

  Huhhuh millä painoilla vedät. Mä aloittelin viime syksynä taas salitreenii pitkän tauon jälkeen ja byt taas kesän jälkee ku kesällö oli muutenki rankat työt mutta siis teen ite smithissä sumokyykkyy ja painot on 7,5kg per puoli:D tosin mulla on notkoselkä ja polvissa vähän ongelmia mut tuunkohan ikinä pääsee tuollaisiin lukemiin esim. Syväkyykys:D

  • linda
   Posted at 23:59h, 18 elokuun Vastaa

   Mä treenasin kyykkyä melkein koko viime vuoden joten siinä mulla nousee ihan hyvin :) tosin kun palasin itse treeni tauolta niin joku 50kg oli mistä en mennyt yli, mutta joka viikko nousee enemmän. 80kg on mulla yleensä sellanen mitä teen Smithissä yksin treenin maximeina :)

 • Sini
  Posted at 21:21h, 18 elokuun Vastaa

  Oisko sulla ehdottaa jotain muuta liikettä tohon reiden loitonnukseen? Loisto liike mutta nykyisellä salilla laite ei sovi mulle, oon liian pieni siihen! Muuten testasin treenin läpi ja hiki kyllä virtasi 👊 😀

  • linda
   Posted at 23:55h, 18 elokuun Vastaa

   Esimerkiksi pakarapotku taljassa sivulle ! :) mahtavaa !!

 • roosa
  Posted at 22:29h, 18 elokuun Vastaa

  lasketko noihin painoihin mukan tangon painon? :)

  • linda
   Posted at 23:54h, 18 elokuun Vastaa

   Lasken :)

 • Manna
  Posted at 18:43h, 20 elokuun Vastaa

  Teetkö treeni- ja ruokavalioita mihin hintaan nyt? Suositteletko mielummin 2 vai 4 -jakoista saliohjelmaa? Jos tavoittelee rasvanpolttoa montako aerobista / HIIT -treeniä olis hyvä olla viikossa? Kiitos jos ehdit vastata näihin :-)

 • Pia
  Posted at 20:46h, 23 elokuun Vastaa

  Olispa kiva nähdä videopätkää sun jalkatreenistä!!!

Post A Comment