TINDER VS. LENKKIPOLUT

Luin äskettäin Kauneus & terveys lehden päätoimittajan kirjoituksen Miksi juoksevaa naista saa loukata ja arvostella?. Kirjoituksessa kummastellaan sitä, miksi vastaantulevia naisia saa huoritella ja haukkua. Luin tekstiä hämmentyneenä ja järkyttyneenä; huudellaanko naisille tosiaan tuohon tyyliin lenkkipoluillakin?

Mulla on aina kuulokkeet päässä, joten en tiedä mitä kaikkea mun perään on mahdollisesti huudeltu, mutta kaikki kommentit ja eleet jotka on mun silmiin pistäneet tässä 7 vuoden aikana ovat olleet suurimmaksi osaksi vain positiivisia ja piristäviä.

Viimeviikolla mut pysäytettiin ja mua pyydettiin treffeille. Olin juuri herännyt ja olin unihiekat silmissä, tukka pystyssä aivan hämmentynyt siitä miten tuo kivannäköinen ja fresh mies tuli rohkeasti kehumaan mun unista habitusta ja pyytämään kahville. Minäkö? Ihanaa! Sitä edellinen muisto lenkkipolkujen kontaktista jokapäiväisten vaihdettujen hymyjen lisäksi on yläfemmat vastaantulevan pyöräilijän kanssa ja edellinen olikin törmätessäni jonkun lajin joukkueeseen ja muutama silmänisku sekä vihellys perään. Kyllä mulla siinä vauhti nopeentui ja posket punotti muustakin kuin lenkistä, mutta en mä silti kokenut sitä loukkaavana vaikka pojat vähän fiilistelikin.

13887073_10153779102595794_2851830007518594272_n

Mulla on aina sellanen fiilis lenkkipoluilla, että me ollaan täällä kaikki samaa jengiä ja samalla missiolla täällä, siks musta on hauskaa heittää hymyt vastaantulevien kanssa. Se piristää omaa päivää sekä mahdollisesti myös vastaantulevan. Ja mitä näihin treffipyyntöihin tulee, olen aina sanonut, että sulkekaa ne tinderit ja menkää lenkille! Mulla ei ole kokemusta tinderistä, mutta lenkkipoluista on. Mä olen saanut elämässäni 80%  (livenä esitetyistä) treffipyynnöistä joko lenkillä tai salilla ollessani ja uskallan väittää, että ne aktiiviset sekä urheilulliset miehet jotka tulevat spontaanisti juttelemaan ovat paljon potentiaalisempia treffikumppaneita kuin ne baarista löydetyt tyypit sekä tinder matchit. Mä en usko tuohon etsimällä etsimiseen tai että niin ainakaan se oikea löytyisi.

Mulla on oikeastaan aina ollut pelkästään positiivisia kokemuksia liikunnasta ja ihmisistä sen parissa. Mä en ole ikinä törmännyt salikiusaamiseen, syrjintään tai vastaavaan huuteluun lenkkipolulla sitten ala-asteen. Musta on aivan järkyttävää lukea vastaavaa tekstiä sekä kommenttiboksista muiden naisten vastaavista kokemuksista.

Millaisia kokemuksia mun lukijoilla on? Positiivisia, negatiivisia vai molempia? 

Mä itse lähden nyt vetämään jonkun aivan järkyttävän pepputreenin, sillä oon pystynyt käymään tänään jo pidemmällä lenkilläkin ilman rintakipuja! BOOM!

 


10 Comments
 • no, mitä vastasit?
  Posted at 19:35h, 01 elokuun Vastaa

  Minä olen lenkkeilevä mies mutta naiset eivät anna edes katsekontaktia ja kaikilla teillä on kuulokkeet korvilla vaikka linnutkin laulaa? Epäilen naisten vihaavan minua koska minulla on nätimmät sääret ja reidet kuin heillä.

  • linda
   Posted at 20:29h, 01 elokuun Vastaa

   Hahahaa! No se voi olla sitten se syy :D

 • sara
  Posted at 06:55h, 02 elokuun Vastaa

  Moikka!
  Ootko ikinä ottanut mitään veriarvoja dieetin aikana, kisojen lähellä tai ”offilla”?
  Kiinnostaisi tietää mm. mitä fitness kilpailijoiden kilpirauhas arvot (TSH JA T4V), estrogeenitasot (S -Estdio)
  ja kolesteroli arvot =) Jos olet käynyt tai olet käymässä niin voisitko tehdä aiheesta postauksen tai kertoa millä arvoilla
  fitnesskilpailijan kroppa toimii ?
  Ihanaa elokuun alkua !

  • linda
   Posted at 22:38h, 03 elokuun Vastaa

   Hmm, en valitettavasti oo ottanut dieetillä, edellis keväällä offilla kylläkin ennen dieettiä!

 • Myy
  Posted at 12:57h, 02 elokuun Vastaa

  Mulla ei ole koskaan kuulokkeita lenkillä, koska mulla on 1-2 koiraa aina mukana. Ikinä en ole mitään ikäviä huuteluja saanut osakseni, päin vastoin ainoastaan positiivisia. Tosin en kyllä ole mitenkään yliherkkä ronskeillekaan heitoille eli en lue seksuaaliseksi häirinnäksi miesten viheltelyjä, katseita yms. Katselenhan mä itsekin miesten pyllyjä, sixpackejä ja käsivarsia. :P

  • linda
   Posted at 22:38h, 03 elokuun Vastaa

   En mäkään koe epäkohteliaaksi katseita enkä viheltelyä. huutelussa menee jo rajat, tietty jos joku ”daaaamnnn” heitto tulee niin mua vaan naurattaa, mut ei mitään ”hyvä perse” huuteluja kaipaa… :D

 • suffe
  Posted at 14:45h, 02 elokuun Vastaa

  Ehkä se riippuu ulkonäöstä.. me tavalliset tallaajat saadaan lenkkeillä ja hymyillä vastantuleville niin paljo ku sielu sietää ilman että satelee yhtään treffipyyntöä :D

  terv. kateellinen

  • linda
   Posted at 22:37h, 03 elokuun Vastaa

   No en nyt usko että on siitä kiinni, ihan unisena mäkin aina lähden tyyliin likaset vaatteet päällä XD

 • Outi Karita
  Posted at 05:46h, 03 elokuun Vastaa

  Rullaluistimissa oon huomannut olevan jotain taikaa, sillä rullistelulenkeillä saa useimmiten huomiota, katseita tai viheltelyä tms. Mua ei ole ikinä haitannut, otetaan kohteliaisuudesta kohteliaisuutena. Tietty jos huutelu menis mauttomuuksiin ja epäasiallisuuteen kuten joskus somen puolella käy, niin se on inhottavaa…

  • linda
   Posted at 22:36h, 03 elokuun Vastaa

   Joo niissä kyllä on. ne on jotenkin super freshit, mä itskein kiinnitän rullistelijaan huomiota :D

Post A Comment