Festarit vaihtui kyykkäämiseen.

Voihan ripuli. JLO ilmeisesti söi eilen liikaa luita, sillä yöllä heräsin siihen kun pikkuinen tyhjensi kirjaimellisesti koko mahansa vessaan. Olen varmaan ennenkin maininnut, että olen opettanut JLOn pienestä asti, että jos yllättää vessahätä eikä ulos pääse, niin neiti käy kylpyhuoneen lattiakaivon päällä asioilla. Paljon kätevämpi siivota, suosittelen kaikille koiranomistajille!

13567514_10153718469445794_224073906029237055_n 13645220_10153725501830794_5533457576215040775_n

Tarkoitus oli lähteä aamulla kohti SummerUp festareita ja viedä JLO hoitoon, mutta en sitten raaskinut viedä sitä kenenkään kotiin haisemaan ripulilta. :D Tällaista se on lasten kanssa, välillä joutuu muuttamaan suunnitelmia.

Tosin katselin aamulla jengin känni-festari-snäppeja, ja mulla tuli krapula jo pelkästään niitä katsellessa, joten ihan tyytyväinen olen tähänkin. Kävin salilla vetämässä pakarat pumppiin ja rutistamalla kuntopiirillä loputkin energiat itsestäni. Olen aivan loppu, mutta kyllä mä ihan mielelläni lähtisin nyt jonnekkin viinille ja nauttimaan kesäillasta. En kuitenkaan ole millään tasolla halukas kärsimään pienestäkään ylimääräisestä humppa väsymyksestä saatika krapulasta. Näin mun kesät ilmeisesti menee, olin kisakaudella tai en; kotona, treeneissä ja töissä. Tosin taisin kyllä viimevuonna käydä enemmän tuulettumassa, vaikka dieetillä olinkin.

Vanha kunnon TG peilie!

Vanha kunnon TG peilie!

Loppu illan mulla onkin koko ajan nälkä, sillä jalkapäivinä mun kroppa HUUTAA ruokaa jatkuvasti. Yleensä herään yölläkin aivan järkyttävään nälkään. Viinittelyn sijaan siis syöpöttelen ja kerään energioitani huomisiin treeneihin. Mulla on kyllä ihan sellanen kisadieetti fiilis tällähetkellä. :D

 

 


12 Comments
 • selma
  Posted at 00:28h, 10 heinäkuun Vastaa

  Voi luoja. Vertaat nyt koiraa lapseen. Niillä kun ei ole mitään tekemistä keskenään .

  • linda
   Posted at 01:20h, 10 heinäkuun Vastaa

   Se oli kirjoitettu huumorilla , mutta voi sen toki noinkin ottaa (:

 • Jaaana
  Posted at 07:09h, 10 heinäkuun Vastaa

  Itse puhun kyllä omasta koirakolmikosta lapsina, me koiraihmiset nyt useimmiten ollaan vähän semmoisia ;) Kai nyt jokainen tajuaa silti, ettei kukaan nyt TÄYSIN tosissaan koiraa ihmislapseen oo rinnastamassa – koska ohan koirat nyt paljon ihanampia ;D Haha!

  Mutta vakavasti puhuen, itse en voi edes saada lapsia jonka vuoksi mun koirat on mulle lapsia, perheenjäseniä, silmäteriäni <3 Mamman, äitin omia mussukoita <3

  Ps. Aivan ihana JLO kun osaa käydä itse vessassa :D <3 Ei hitsit! :D Ihanaa kesää sinulle ja hänelle! :)

 • Merja81
  Posted at 09:21h, 10 heinäkuun Vastaa

  No meille lapsettomille lemmikit ovat lapsia :-) en voi kyllä tajuta,miten joku veti tuostakin jutusta herneen nenään…

 • Ajattelija
  Posted at 09:28h, 10 heinäkuun Vastaa

  Koira on hyvinkin verrattavissa lapseen, mutta sen usein ymmärtävät vain koiranomistajat. Ihan kuten lapsikaan, ei myöskään koira osaa kertoa mahdollisesta huonosta olosta/kivuista. Koira ja lemmikit yleensä ovat niin rakkaita omistajilleen, että ne luetaan perheenjäseniksi, eikä ole mitenkään harvinaista että ne ajatellaan lapsina, huumorilla tai tosissaan. :)

 • Tiina
  Posted at 10:47h, 10 heinäkuun Vastaa

  Hahahahahha mä en oikeesti enää jaksa noita mielenpahottajia

 • Emmi
  Posted at 17:56h, 10 heinäkuun Vastaa

  Miten ihmeessä koiran saa opetettua hädän yllättäessä vessaan tarpeille :O Olisi todella hyödyllinen taito kyllä kaikille koirille oppia! Ihanaa kesää sulle :)

  • linda
   Posted at 22:22h, 10 heinäkuun Vastaa

   Mä vaan aina kannoin sen pienenä äkkiä vessaan kun tuli pissa ja tietty kehuin ihan älyttömästi joka kerta kun siellä kävi. Ja kun oli pissannut muualle niin näytin pissaa ja vein vessaan ja hoin että
   Pissa tänne 😘😂

 • Sardellliii
  Posted at 16:25h, 16 heinäkuun Vastaa

  Mun mielestä sä olet todella fiksun ja terveen oloinen nainen. Otat selkeästi vastuuta lemmikistäsi ja mieluummin panostat omaan hyvinvointiin. Tsemppiä! Täällä samat mietteet, ei paljoa biletys enää jaksa kiinnostaa!

 • ilari
  Posted at 19:00h, 11 lokakuun Vastaa

  mut siis jännittääkö sua sit jos oot vapaa ajalala niin ismooat festarit tai sellaiset ? . siis kun elää tunteellisena niin silloin kaikenlaisa tunteita tulee ihmisiltä sen aistii jotenkin aj sit sattaa hetkesk mennä mietiin liigaa niit neagtiivsia juttui ja sit säikähtää itte kyl huomasin et siin tulee niit friikahduksii sillon tällön mites sulla? mut siis tekee kyl hyvää jsut kirjottmalal jutella saa ne parhaiten jässeneltyä :)

 • ilari
  Posted at 19:03h, 11 lokakuun Vastaa

  mut mitä mieltä oot tunne matkailusta itte?

 • ilari
  Posted at 19:39h, 11 lokakuun Vastaa

  tajusin just muuten et huomasin jos kuvaassa ja kirjotuksessa on ristiriita kun mieli käy jatkuvasti kyl kaikkia puolii läpitte. niin miten itte pidät ristiriitoi ne ehkä aina säpäsyttää sit kutieskin kaikkein eniten ? ellei se sit oo joku roolileikki tyyliin kun sovitaan et tänään ollaan mitkä vaan hahmot ja leikitään sitä tunetta niin ei oo sitä valetta siinä leikissä tai tuu sitä tunnetta ja pysyy vahvana? leikkiä ilman valetta ?
  kyl pää on taas saannut annoksensa ja urvahtaa jo :) täytyy kait vähän kattoo urheilua ja pelailal korttia :)

Post A Comment