KIRKKAAT JA PUHTAAT KASVOT KOTONA.

16.06.2016

*yhteistyössä MayBeauty

Mulla on ollut viimevuoden burn outin ja hermostollisen ylikuormituksen aiheuttamana iho-ongelmia viimeisen vuoden verran. Toki nyt ihoni alkaa olemaan pikkuhiljaa entisellään, mutta reagoi edelleen todella vahvasti esimerkiksi kuivaan ilmastoon ja stressiin. Näitä kahta tekijää on hyvin vaikea välttää Suomessa. :D

Muutama päivä ulkomailla kosteassa ilmastossa, suolaisessa meressä ja jokapäiväisessä rannan omassa hiekka-kuorinnassa parantaa ihoni hetkessä aivan ihanaan kuntoon, mutta valitettavasti lähes samantien kun palaan Suomeen, näkyy se myös ihossani. Mun iho hilseilee rusketusta tälläkin hetkellä irti ympäri kehoa ja kasvojen kuivunut iho saa ne nopeasti huonoon kuntoon. Olen oppinut kantapään kautta miten tärkeää on muistaa kosteutusvoide sekä hyvät ihonhoitotuotteet.

Kokeilin ennen Dubain reissua MayBeautyn The Incrediple Face Mask kasvonaamiota, joka kuorii ihon TODELLA perusteellisesti. FaceMask kasvonaamio :

 • Kuorii ihon ja poistaa kuolleen ihosolukon kasvoilta
 • Poistaa mustapäät
 • Poistaa rasvan iholta
 • Ehkäisee aknea

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FaceMask tuotteet on valmiiksi pienissä pakkauksissa, joissa kasvonaamiot on annosteltu asiakkaalle valmiiksi käteviin pakkauksiin. Niitä on helppo myös kuljettaa mukana. Jos olet esimerkiksi menossa jonnekkin juhliin tai kuvauksiin, on maskilla helppo kuoria ja putsata iho puhtaaksi edeltävänä iltana seuraavaa päivää varten, jotta iho hehkuu puhtautta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maski on koostumukseltaan juoksevaa, mutta paksua. Itse levitin aineen ensin puhtaalle kertakäyttö pahville, josta siveltelin sen kasvoilleni. Maski levitetään iholle sille tarkoitetulla siveltimellä, joka tulee pakkauksen mukana.

Kun aine on levitetty kasvoille, annetaan sen vaikuttaa noin 40 minuuttia, jonka aikana maski imee epäpuhtaudet itseensä ja ikäänkuin jähmettyy yhtenäiseksi maskiksi kasvoille.

Maskin kanssa oli hauskaa pelleillä. Aika meni nopeasti selfieitä ottaessa ;)

Maskin kanssa oli hauskaa pelleillä. Aika meni nopeasti selfieitä ottaessa…

Suosittelen, että varot hiusrajaa, sillä maski on todella tujua ainetta kuivumisen jälkeen ja repii kyllä karvat mukanaan, jos levität sitä liian lähelle hiuksia.

Olin super yllättynyt siitä, miten tehokas maski olikaan! Se irtosi kokonaisena palasena kasvoilta ja maskin pinnalta näin, miten se oli imenyt epäpuhtaudet sekä kuolleen ihosolukon itseensä! Olen aina tykännyt käyttää mustapäille tarkoitettuja ”laastareita”, jotka irroittavat nenän ja otsan alueelta epäpuhtaudet, mutta en ole ennen kokeillut tällaista  naamalle tarkoitettua, kotona tehtävää naamiota, jolla saa kerralla koko kasvot puhtaiksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MayBeauty tarjoaa lukijoilleni -30% alennuksen tuotteistaan koodilla lindamask. Heiltä löytyy myös muitakin ihonhoitotuotteita, sekä myös hiuksille tarkoitettuja hoitotuotteita!

Klikkaamalla TÄSTÄ pääset ostoksille MayBeautyn verkkosivuille!


17 Responses to “KIRKKAAT JA PUHTAAT KASVOT KOTONA.”

 1. Sofia sanoo:

  Vautsi! Oonkin nähnyt toisissa blogeissa tällasia kasvonaamioita. Pistetään kokeiluun :)

 2. Lara sanoo:

  Kiitti alekoodista! Ehdottomasti testiin –>

 3. Maria sanoo:

  No nyt läks nää mustapäät ja kähmä tästä naamasta sinkkukesää kohti! Kiitti vinkistä!

 4. M sanoo:

  Tilasin äsken, kiitos paljon alennuksesta! Tuli mieleen että kuinka usein näitä kannattaa/tarvisi käyttää? :)

 5. miltsu sanoo:

  mitä oireita toi hermostollinen ylikuormitus aiheutti sulle?

  • linda sanoo:

   Yllättäviä sykkeen nousuja , voimakasta yöhikoilua, iho-ongelmia , palautumisen kanssa ongelmia , hiustenlähtöä, unettomuutta, itkuisuutta, rytmihäiriöitä… :D

 6. Minna sanoo:

  Tilaukseen lähti, kiitos vinkistä. :)

 7. Liisa sanoo:

  Kiitti koodista! Tilaukseen lähtee :)

 8. Jenna sanoo:

  Ehdottomasti testiin, kiitti koodista!

 9. S sanoo:

  Tämä tuli niin loistavaan paikkaan! Olen etsinyt naamiota joka oikeasti toimisi hankalaan ihooni, laitoin tilaukseen ja toivottavasti toimii :) kiitos vinkistä!

 10. Jonna sanoo:

  Mäkin tilasin ja äsken testasin. En tiedä levitinkö sitten liian ohuen kerroksen, vai mistä johtui, että kuivuessaan maski jämähti niin tiukasti ihoon kiinni, että sen irroittaminen sattui aivan jumalattoman paljon. Nyt on naama kirjavan punainen (ärtynyt) ja kirvelee. 😬
  Jos uskallan, niin kokeilen toisen kerran paksummalla kerroksella.

  • linda sanoo:

   Kannattaa levittää hieman rasvaa alle ennen laittoa ja varo niitä hiusrajoja! Se imee niin törkeen tehokkaasti kaiken lian naamasta :D mutta joo paksumpi kerros lähtee helpommin !

 11. Maikkis sanoo:

  Kiitos vinkistä ja koodista, tilaukseen meni.

  Olen satunnainen blogisi lukija ja nyt kommentoinkin ekaa kertaa. Luen aina takautuvasti väliin jääneet postaukset, blogisi on mielenkiintoinen ikkuna omasta elämästäni erilaiseen maailmaan. Kirjoitat positiivisesti ja muita väheksymättä, se on tällaiselle ylipainoiselle vielä omaa ratkaisuaan etsivälle tervetullut poikkeus. Aika monissa blogeissa syyllistetään meitä itsekurin puutteessa eläviä, mielestäni blogisi osoittaa että samat opit ja neuvot saa kirjoitettua ilmankin. :) Kiitos siis mielenkiintoisesta blogista!

 12. ilari sanoo:

  no siis satuin huomaan ton msuta pää tekstin ja havahduin eli onko menneinä aikoina ku nnaiset on puristanut multa mustapäitä ehkä tienneet tän ja sit saanneet lisä syyn purisstella kun se ei ollut kivaa yhtään sellanem urha ilma pääl ja tos on viel yks ihan pikaksen kyl nenä aukee kummasti sen jälkeen D:

 13. Sonja sanoo:

  Tilasin ystäväni innoittamana kyseisen tuotteen Maybeautyn verkkosivuilta. Kiitos sinulle tuotteen käyttövinkeistä. Harmillista vain kun ehdin tilata tuotteen enkä enää voinut hyödyntää sinun tarjoamaasi alennusta :( Osaatko kertoa sopiiko tuote 15-vuotiaalle tyttärelleni, joka kärsii aknesta?

  • PIrjo sanoo:

   Juuri olin tulossa tilailemaan lisää ja huomasin kommenttisi, joten oli pakko vastata. Minä olen tilannut tuotetta neljätoista kesäiselle tyttärelleni jo muutaman kuukauden ajan ja olemme huomanneet hänen ihossaan ihan mielettömän muutoksen positiiviseen suuntaan! Ihosta on tullut paljon puhtaampi ja näpyt ovat kaikonneet. Pienemmät epäpuhtaukset olemme taltuttaneet sitten sarjan kasvogeelillä. Suosittelen ehdottomasti aknesta kärsiville! Ei muuten hassumpi syväpuhdistava naamio äitinkään kasvoilla ;)

Kommentoi