Videpostaus – ajatuksia ulkomailla asumisesta.

21.04.2016

Moikka!

Mä oon pitkään halunnut kokeilla tehdä postauksen video muodossa ja antaa tekstille äänen. Tää on mun ensimmäinen video, jonka varmasti jokainen huomaa kun kuva on väärinpäin ja kamera heiluu ;) Tein tän vähän liiankin spontaanisti kun aloin vaan yhtäkkiä kuvaamaan ilman mitään suunnitelmaa siitä mistä edes puhuisin teille, joten ajatukset ja kokonaisuus hieman hyppii ja pätkii, mutta ehkä sieltä jotain tulee ymmärrettävässä muodossa ulos.

Fiilaan ehkä eniten tota nukkaantuvaa hupparia! Toivottavasti nautitte tästä huippu laadukkaasta elokuva kokemuksesta! Enjoy!

ps. olkaa armollisia niin teen teille uuden. :D

 


84 Responses to “Videpostaus – ajatuksia ulkomailla asumisesta.”

 1. jutta sanoo:

  Äää tykkäsin niin paljon!! Tosi kiva nähä sulta video matskua :) tsemppiä sinne arkeen, oot huippu!

 2. Oona sanoo:

  Tosi kiva video,sulla on ihanan selkeä ja rauhallinen ääni jota on mukava kuunella! Näitä lisää!:)

 3. Tuuli sanoo:

  Tää nyt ei liittyny tähän todella hyvään postaukseen millään tavalla, mutta sulla on mielettömän ihanat huulet! Onks sul ihan luonnostaan tollaset?

  Ps. Jatka ihmeessä videopostauksia oli mukavaa saada jotain erilaista sultakin!:)

  • linda sanoo:

   Moikka, Studio VMS Viivi on mun huulia muotoillut, suosittelen ehdottomasti ! :)
   ja kiitos <3

 4. Hulijo sanoo:

  Ihana! <3

 5. Ida sanoo:

  Ihan sika hyvä video!👍👌 Mä niin tykkään susta just siks et sä et kulje massan mukana etkä ole aivoton pissaliisa vaan sulla on oikeesti aivot!😁❤

 6. ES sanoo:

  Ihana Linda 😍 Tosi kiva video ja todella fresh toi uus tukka ! 👌😊

 7. K sanoo:

  IHANA VIDEO! Näitä lisää :D toi tumma tukka sopii sulle kyllä niin paljon paremmin kun vaalea! Oon sun blogia seurannu pari vuotta ja hieno huomata miten oot aikuistunut. Joskus pidin joitain sun juttuja vähän ärsyttävinä, mut onneks en lopettanu lukemista kokonaan, koska tekstit menee vaan parempaan suuntaan :) ja tosta ittensä vertaamista toisiin ihmisiin somen perusteella.. Oot ihan oikeessa! Ite lopetin yhdessä vaiheessa kaikkien blogien lukemisen, koska huomasin vertaavani itseäni ja elämääni ihan hirveästi muihin bloggaajiin ja aloin kokea ahdistusta. Eräs seuraamani bloggaaja koki kurjan kohtalon, menehtyi nuorena, eikä hänen elämänsä ollut viimeisinä vuosina enää kovin hyvällä mallilla.. Tää jotenkin herätti ajattelemaan, että blogit on loppujen lopuks niin pieni pintaraapaisu toisen elämää, eikä ikinä voi tietää millaisten asioiden kanssa joku voi kamppailla. Nyt kun on oppinut kadehtimisen sijaan iloitsemaan ja fiilistelemään toisten juttuja, on itelläkin paljon parempi fiilis! Kivaa kesän odotusta sulle Linda :)

  • linda sanoo:

   kiitos paljon ihanasta ja rehellisestä kommentista. käydään varmasti kaikki erilaisia vaiheita läpi ja ne näkyy varmasti teksteissä. välillä en pidä itsekään siitä millaisia vaiheita vaikka oon käynyt läpi, mutta pääasia että kasvaa ihmisenä niistäkin vaiheista :)
   kiitos vielä<3
   ja toi on niin totta, itse on paljon onnellisempi kun keskittyy omaan elämään. tottakai saa inspiroitua muista, mutta muistaa olla myös onnellinen omista asioista ja onnesta; oli ne mitä tahansa :)

 8. Jonna sanoo:

  Tosi kiva video. Jatkossakin jos vain jaksat ja viitsit niin olisi kiva saada höpöttely videoo tai asunnon esittelyä videolla. Myös kunnon esittely videolla oisi kiva. :) Talliltakin videoo! :) Kaikesta mahdollisesta siis mikä liittyy elämääsi! Siinä ehdotuksia.

  Tuli sellanen olo että pieni koti ikävä tai haikee olo sulla. Voin olla väärässäkin mutta tsemppiä!
  En yleensä kommentoi mutta ajattelin kun olet meille viitsinyt videon tehdä! :)

  • linda sanoo:

   Moikka! yritän alkaa nyt kuvailemaan enemmän, jännitin tätä todella paljon ja oon ihan hiessä täällä että millai ihmiset ottaa ton mun videon :D mutta kiitos! ikävä on kova päivittäin ja tää on aikamoista kamppailua sen kanssa, kun sydän on kahdessa paikassa samaan aikaan! :D

 9. anonyymi sanoo:

  I-H-A-N-A ! :)

 10. Maiju sanoo:

  Oi aivan ihana video! On ilo katsoa iloista, positiivista ja kaunista ihmistä :) tuli nii hyvä mieli itellekki. Tsemppiä Espanja elämään ja hyvää kevättä! :)

 11. Roosa sanoo:

  Tosi kiva video!! Oot ihanan aito. :) lisää tällaisia videoita!
  Ja noi sun hiukset on todella ihanat!!!!

 12. Sara-Mia sanoo:

  Toi sun tukka on niin magee!!!! <3

 13. Sinikka sanoo:

  Rehellistä, luonnollista ja aitoa, ihana video Linda☺

 14. Johanna sanoo:

  Olipa kiva video :) Lisää tämmösiä, saa paljon aidomman kuvan ku pelkän somen/kuvien perusteella :)

 15. Jasmin sanoo:

  Aivan ihana video!!! Lisää näitä kiitos😍😍😊 niin kiva kuunnella sun menoja siellä ja minkälaista elämä on espanjassa! Voisit vaik joskus esitellä sitä asuinympäristöä ku snapchatistä ei ehi paljoo näkee:) ja ihanat hiukset!:))

  • linda sanoo:

   Mä yritän tehdä näitä nyt lisää! <3 kaikkia ideoita otetaan vastaan, teille mä näitä teen! :)

 16. Janita sanoo:

  Olipa ihanan aito ja iloinen video☺️ Ihanaa alkavaa kesää ja tsemppiä! Muista että rakkaus voittaa kaiken❤️

 17. Nina sanoo:

  Tykkäsin tosi paljon, olet kaunis ja positiivinen nuori nainen! :)

 18. Kiia sanoo:

  En ainakaa muista ikinä kommentoineeni, mutta nyt on pakko. Aivan mahtava video, johon oli helppo samaistua! Itte oon vähän samanlainen persoona, joka tykkää olla yksin ja nauttia siitä. En oo ikinä ymmärtäny sitä suunnittelun vimmaa ”Mennäänkö kahville sitten 3 viikon päästä siihen ja siihen kellonaikaan” Ei pysty, ei kykene.

  Ulkomaille muutto on itselläni kovin suuri unelma, jonka vielä joku päivä haluan toteuttaa… Samanlaisia asioita siitä pohdin mitä kerroitkin videolla. Uskaltaako vai eikö.

  Aivan huippua, näitä lisää!

 19. Riikka sanoo:

  Ihana kun teit tällasen aidon höpöttelyvideon! Tästä sai susta jotenkin tosi paljon aidomman kuvan kun useimpia kuvia katselemalla ja niin positiivisen vaikutelman :) Tee ihmeessä näitä useammin jos vaan tuntuu yhtään omalta jutulta!

 20. Sonja sanoo:

  Minultakin 10 pistettä videolle ja ehdottomasti lisää. Pakko myöntää että itse kadehdin välillä instagramin kautta muiden elämää esim. ”miksi minä en voi matkustella 16 eri paikassa per vuosi” tyyliin. Kiitos kun jaoit omat vaikeutesi siellä ulkomailla. Paljon viisaita sanoja. Näistä voi itsekin oppia ja se vielä että jotenkin ymmärrän paremmin muutamia aikaisemmin kirjoittamia juttujasi tämän videon jälkeen, on todellakin eri asia kuulla asia kuin pelkästään lukea. 😊

  • linda sanoo:

   Moikka! kiitos paljon!<3
   niinhän me kaikki varmasti tehdään, pitää vaan muistaa se että vaikka esimerkiksi matkustelu on avartavaa ja varmasti parhain tapa "ruokkia sieluaan" rahallisesti, niin ne on ne perus asiat ja pienet jutut elämässä mitkä tekee ihmisen onnelliseksi :)

 21. Anna sanoo:

  Heippa Linda!

  Olet kaunis ja herttasen olonen 😊 Itekin Espanjassa puolisen vuotta nyt asunut, ja voin samaistua sun mietteisiin. Kuitenkin ulkomailla asuminen jossain kohtaa elämää on varmasti asia joka jokaisen olisi hyvä kokea. Oppii itsestään ja elämästä paljon.

  Mua täällä häiritsee lähinnä mañana mañana meininki välillä mutta kaikkeen tottuu ja monesti vaan naurattaa kun mietin miten erilailla asioita tehdään. 😀

  Oon jo tottunut elämään täällä ja vähän kauhistuttaa tulevaisuudessa palata Suomeen varsinkin kun täällä paistaa aina aurinko!!! 😉

  Oletko ajatellut Espanjaa opiskella?
  Kivaa kesää,
  Anna

  • Maailmanmatkaaja sanoo:

   Toi on niin totta että kyl ulkomailla asuessa oppii kyl itsestään. Mä oon ainaki tän kahden vuoden ulkomailla asumisen aikana kasvanu ja oppinu itsenäiseks! Sitä on myös oppinu arvostamaan kaikenlaisia asioita mitä suomessa piti itsestään selvyytenä. Kuten se että ikkunat ja ovet osataan tiivistää😂 Tässä on nyt jo kaks talvea paleltu takki päällä kun sisällä on yhtä lämmin kun ulkona!

   • linda sanoo:

    Hahahaha hei kyllä suomessakin saa palella, nimimerkillä mun töölön koti on aivan jäinen kaikki talvet ja tiedän ton takki päällä sisällä fiiliksen :D

  • linda sanoo:

   Moikka! kiitos <3
   hahah joo se on mulle onneksi vähän tutumpaa, koska kreikassa on sama meininki :D
   Oon kyllä ehdottomasti ajatellut opetella kieltä, vielä menee vähän energiaa siihen että tottuu puhumaan Englantia "pääkielenä" arjessa, mutta nyt kun sekin alkaa hyvin sujumaan ja tuntumaan tutummalta niin pikkuhiljaa vois keskittyä enemmän Espanjan opiskeluun ja ehkä etsiä jokin kurssi tai opettaja :)
   kiitos ja samoin sulle <3

 22. Sara sanoo:

  Ihanan aito ja rehellinen video! Oot tosi inspiroiva ja niin mukavan oloinen ihminen :) Lisää näitä!

  Ps. kerta se on ensimmäinenkin kun katsoo videota läppäri sylissä kylkiasennossa :D

  • linda sanoo:

   Hahahaha, onneks läppärit kääntyy kun mä laitan videot väärinpäin! ens kerralla ehkä ei tarvitse käännellä näyttöä :D kiitos paljon<3

 23. Hennav sanoo:

  Voi vitsit miten ihana video! Etenkin itteeni kolahti toi kohta kun sanoit, ettet tuu koskaan olee niin yksinkertainen että materia itsessään tekisi sua onnelliseksi- ihan sairaan hyvin sanottu. Sulla on hyviä ajatuksia ja rauhallinen, selkee puheääni. Suuri peukku videolle <3

  • linda sanoo:

   Joo ei se kyllä tee, uusi laukku , kengät tms. mitkä nyt on mulla niitä kalleimpia materiaalisia juttuja ei koskaan oo sitä onnellisuutta tuonut ja ihmiset joilla on sitten miljoonien omaisuuksia on sanoneet aina samaa. siks on hyvä muistaa että se mitä ihmisillä on ns. materiaalina, ei kerro kenenkään onnesta mitään eikä niiden tulisi olla asioita joita ihmiset tavottelee, vaan niin moni muu, ei materiaalinen asia :) kiitos paljon <3

 24. Maailmanmatkaaja sanoo:

  Ihana video! Ja ehdottomasti lisää näitä! Must on hauska lukee sun kirjotuksia koska osaan samaistua niihin tosi hyvin! Oon itse kanssa kaksonen ja jos oikein muistan nii säki oot apinan vuonna syntyny. Ite asun myös ulkomailla ja mun mies on kaikki päivät töissä joten oon paljon yksin myös ja saan tehä niit omia juttuja.

  • linda sanoo:

   Kyllä muistat oikein! ;) meillä onkin sitten paljon yhteistä, ihanaa kuulla aina että nää on ihan normaaleja fiiliksiä mitkä lähes kaikki käy läpi! kiitos kommentista <3

 25. Emily sanoo:

  LINDA IHANA!!! Lisää näitä ehdottomasti! Näin videokuvan perusteella saa vielä aidomman kuvan susta. Älä koskaan ikinä muutu! <3 Fiksuja ajatuksia. Tykkäsin rauhallisesta ja selkeästä tyylistä.
  Samaistun suhun tosi paljon, sain siitä persoonallisuustestistäkin, mikä täällä blogissa nähtiin, saman tuloksen kuin sä. Ihanaa tietää ettei ole ainoa "outolintu" introvertti, ja kommenttien perusteella meitä on enemmänkin <3
  Ps. Oot maailman kaunein!

  • linda sanoo:

   Kiitos paljon <3 ihana kuulla, mä välillä vähän pelkään mun "syvällisyyttä" että kuulostaako se muiden korvaan typerältä mitä omassa päässä liikkuu :D mutta ilmeisesti e!
   kiitos vielä !<3

 26. Essi sanoo:

  Vau!!! Ihan huippu video, aito ja kaunis olet! ❤ tsemppiä sinne ”kun sydän on kahdessa maassa samaan aikaan” välillä niin rankkaa, mutta opettavaista! Itsekin sen kokeneena.

 27. emma sanoo:

  Hei tosi ihana video! Oot niin kaunis ja uus tukka sopii sulle hyvin :)

 28. Elina sanoo:

  Täytyy sanoa, että tekstille on kiva saada ääni. Sun blogikirjoitukset on tullu tässä viimeaikoina vaan paremmiksi ja video postaukset on mielestäni aina helpommim aidompia kuin se mitä kirjoittaa :) tsemppiä elämään Espanjassa, ei täällä kaikki oo pelkkää auringonpaistetta ja linnunliverrystä!

 29. Mek sanoo:

  Wau Linda!
  Ensinnäkin toi sun tukka on tosi magee =) Ja en tarkota nyt pahalla, mutta pidin sua sun tekstien perusteella ennen vähän ”feikkaajalta”, joka luulee itsestään tosi paljon (silti luen sun blogia koska täältä saa hyviä vinkkejä). Nyt kun teit videon, sain susta ihan erilaisen kuvan. Sain susta tosi positiivisen kuvan! Oot oikeesti aito, etkä feikkaaja! <3

  • linda sanoo:

   kiitos <3 Nimenomaan sitä oon monesti ajatellutkin, kun mun tekstit saattaa olla aika raskaita välillä, että on vaikea tuoda sitä ajatusta esiin ilman että se kuulostaa todella väännetyltä, niin on helpompi puhua jolloin oikea fiilis tulee myös ilmi:) kiitos paljon <3

 30. Iina sanoo:

  Ihanan rauhallinen ääni sulla, oli tosi mukava seurata! Ehdottomasti videoita lisää! Puhelimella katsoessa videota oli suht helppo kääntää ja katsoo mut hyvä jos se helpottuis ens videossa et ois isompi ruutu mut tosi hyvä laatunen video oli!:)

  • linda sanoo:

   Kiitos paljon <3 mä yritän kehittyä tässä, tosiaan mun eka video ikinä :D

 31. Nanna sanoo:

  Kiitos kivasta videosta, oli mukava kuulla sun ääntä. Videon aihe taas tuli itseä lähelle, sillä muutin alkuvuodesta ulkomaille ja oon käsitellyt ihan samanlaisia asioita mielessäni kuin sinä. Nyt elämä alkaa jotenkin asettua, mutta on tää välillä niin hankalaa, että helpommalla varmaan pääsisi jos olisi pysytellyt Suomessa. Minutkin ulkomaille vei mies, tai oikeastaan miehen työ. Toivon paljon onnea elämääsi :)

  • linda sanoo:

   Moikka, helpottavaa on kuulla kun niin moni käy samoja asioita läpi! Tietää että tää on ihan normaalia ja saa vähän vertaistukea :) Kiitos paljon ja samoin teidän elämään <3

 32. tupu sanoo:

  Wau miten sä olet kasvanut ihmisenä parissa vuodessa! Vaikutat todella jalat maassa -tyypiltä ja sulla on arvot kohdallaan. Onnea ja menestystä elämääsi :)

 33. Amalia sanoo:

  Täällä myös yksi joka ei ole koskaan kommentoinut. Myönnän, että todella, todella helposti (tosin onneksi vain oman pääni sisällä) sorrun arvostelemaan teitä kauniita ja menestyviä bloggaajia. Vaikka olen itse saavuttanut urallani paljon, tienaan varmasti keskimääräistä enemmän ja toimin yrittäjänä kuten sinäkin, valun helposti masentelemaan sillä kuinka en ole yhtä kaunis tai yhtä timmi kuin bloggaajat. Silloin on ”helppo” ajatella että no, ainakin te olette pinnallisia/muuten tyhmiä. Todistit kyllä nyt kuinka väärässä olen näin ajatellessani: videosi antoi sinusta niin sydämellisen ja aidon kuvan, ja minun ei ole enää millään muotoa mahdollista ajatella sinusta muuta kuin että onpas fiksu ja ihana tyyppi!

  Onneksi suurimman osan ajasta osaan ajatella, että toisen kauneus/onnellisuus ei ole minulta pois, ja että vaikka toivoisinkin olevani yhtä kaunis niin minussa on ehkä paljon muita asioita joiden vuoksi saan olla joillekin ihmisille tässä maailmassa maailman tärkein <3

  En tiedä saiko tästä kommentista mitään selvää :D Pointtina kuitenkin, että ymmärrän täysin mistä nuo arvostelijat saavat sytykkeensä (vaikka ilkeä kommentointi ei missään nimessä ole oikein"). Kateus on niin vahva tunne, ja sanoit hienosti että kaikki me välillä kadehdimme. On sitten tosiaan eri asia kääntääkö asian omaksi voitokseen vai jääkö tunteeseen vellomaan ja pahimmillaan pahoittaa muiden mielen. Kiitos videosta! <3

  • linda sanoo:

   Moikka, kiitos rehellisestä kommentista <3
   Se on totta, että ensireaktio usein on kateudessa se, että alkaa dumaamaan toista ja haluaa etsiä niitä vikoja toisesta. Se on aika luonnollista ja me kaikki sorrutaan siihen, ellei pyritä opettelemaan siitä ulos ja kääntämään asia esimerkiksi inspiraatioksi.
   Yks mikä mulla on toiminut on, etten esimerkiksi sallinut itseni katsella asioita, jotka aiheutti mussa negativiista tunnetta. Siiten saatoin palata joskus vaikkapa jonkun ihmisen sivustolle joka ennen ärsytti mua ja huomata, ettei se enää herätä mussa oikeestaan mitään tunteita, jolloin pystyin jopa olemaan iloinen toisen puolesta. Jopa ihmisten, jotka ovat mua oikeesti satuttaneet/loukanneet.
   Kiitos sulle vielä <3 nuo fiilikset on ihan inhimillisiä :)

 34. Viivu sanoo:

  Ihana video, ehdottomasti lisää näitä!:)
  Hei mitä punaa sulla on huulissa, törkeen kiva väri?!

  Pärjäile:)

  • linda sanoo:

   Hitsi mä
   En ikinä muista , mutta taisin sen kommentoida hius postauksen juuri eli mikä se oli <3

 35. Heidi sanoo:

  Annoit tosi positiivisen kuvan itsestäsi, pelkkien kuvien perusteella ihminen on niin helppo tuomita.
  :)

 36. Tuuli sanoo:

  Oot ihana! Ja tosi luonnollinen videolla :) lisää näitä!

 37. Suvi sanoo:

  Kiitos tästä videosta!

  Kerroit miltä tuntuu elää kaukana ystävistä ja perheestä. Mä olen itse samassa tilanteessa tällä hetkellä ja sun sanat kuvas munkin tilannetta aivan täysin. Ihanaa kun avauduit videolla tunteistas, et ole yksin niiden kanssa. Täällä kohtalotoveri seurailee sun menoa ja haluaa lähettää paljon virtuaalisia voimahaleja :)

  Tsemppiä sulle sinne ja kaikkea hyvää :)

  • linda sanoo:

   Se oikeesti auttaa , kun saa vertaistukea :) haleja ja voimia sinnekin <3

 38. Henriikka sanoo:

  Olet söpö ja aito. Sinusta sai nyt vielä vielä paremman, älykkäämmän ja herkän kuvan. Tekis mieli halata ja rutistaa :D

 39. Niina sanoo:

  Huippua! Oon jo monesti aatellut snapchatin puolella, että oot aivan erilainen ihminen, kun pelkkä teksti ja kuvat antaa ymmärtää. Ihanan luonnollista ja rehellistä! Näitä lisää! :)

 40. Aurinkoinen sanoo:

  Olit tosi kaunis vaaleahiuksisena ja ajattelin monesti että minäkin haluan tuollaiset hiukset, siksi mietin miksi päätit vaihtaa hiusväriä. Nyt ymmärrän, olet aivan uskomattoman kaunis näissä uusissa hiuksissa! <3 Kauneuden kruunaa ulosanti ja järkevät ajatukset noinkin nuorelle henkilölle. Itsekin ulkomaille muuton kokeneena ymmärrän hyvin fiiliksesi. Ei todellakaan ole helppoa! Tämä oli ehdottomasti parasta sinulta. Ihana tyttö olet! Kaikkea hyvää päiviisi siellä ja lisää videoita! :)

 41. Saara sanoo:

  Aivan ihana video! Teki sut vielä jotenkin aidommaksi, lämminhenkisemmäksi ja sydämellisemmäksi henkilöksi kuin mitä blogitekstit antaa ymmärtää. Toki olen aina tykännyt kovasti sun postauksista, koska kirjoitat niin monipuolisista, vaihtelevista ja ”diipeistäkin” aiheista. Mutta tän videon jälkeen mun käsitys sinusta muuttui vielä entistä positiivisempaan suuntaan. Mulle tuli niin hyvä olo ja hymy huulille niistä lopussa sanomistasi sanoista, että olkaa onnellisia siitä mitä teillä on ymsyms. :) Kiitos paljon ja aurinkoa elämääsi!

 42. Miiu sanoo:

  Kiitos ihanasta videosta :) tärkeitä juttuja ja pisti todellakin ajattelemaan! Pitäisi itse alkaa oikein opetella olemaan positiivisempi. Vaikka kaikki on periaatteessa hyvin, silti välillä turhat asiat pistää harmittamaan ja siihen oloon saattaa jäädä liian pitkäksi aikaa. Nää sun postaukset antaa kyllä hyvää energiaa ja mieltä, ja herättää pohtimaan asioita useilta kanteilta!

 43. ilari sanoo:

  heii dään tää sun postaus pätkii kun onkiva kuulal sun ääntäs siinä on jsut se tune mulle ja sit ku kuuntelen msuaviedoita niin ne toimii mut tää ei tekis miel kuamuttataa tätä kinalaista ku ostaa udeen lpäärin :D siis sulla sama kaikke vois tehä sponttaniisti mut tarvis sen prain turvan et pystyy ne tekee ne kaikki ideat mitä päähän pälähtää? mutkun on yksin niin miksi ei vaan kuuenlal sydäntän jaman mennä niinkuin se sanoo se on sekopäistä mut tuo onnee ja onnistumista ja niit elämän mysteereit ei piä peklää sitä hullutta vaik ois yksin sillonah nvasta iankin uskaltaa mut sisi sä tykkäät noist jutuista sä oot tosi samnlainen kun toisen kaa se osi kaikkeain paras jonka kaa fiilsitellä sitä sekopäisyyttää :) ja toi sun äänen on vaan sellane mistä itte tykkään ja sitä haluaa kuunelal paljon

Kommentoi