Täydellinen bikini vartalo?

19.04.2016

Niin, mikä on täydellinen bikini vartalo? Sen saa jokainen itse päättää. Mulla on itsellä kuitenkin tavoitteet tapani metsästää tervettä ja urheilullista kroppaa kesälaitumille. Oon kehittänyt meidän fitnet.fi nettivalmennuksiin uuden ohjelman; booty biblen, joka sisältää erityisesti hartialinjaan ja pakaroihin painottuvan treenikokonaisuuden.

Ohjelmasta treenataan noin 3-4 x viikossa salilla ja sen lisäksi tiristellään rasvoja HIIT treeneillä, sekä tavallisilla rasvanpoltto aerobisilla muutamat kerrat viikossa.

Treenit ovat intensiivisiä; ne sisältävät supersarjoja, hyppyjä ja muita erikoistekniikoita. Ne auttavat asiakasta polttamaan rasvaa, mutta samalla myös madollistavat kehityksen; oman kehonkoostumuksen muuttamisen.

13015275_1019864424768468_4845584559274990288_n

Mites alottelijat? No hätä, meiltä löytyy satojen liikkeiden liikepankki, jossa on jokainen liike kuvattu laadukkaasti muutamasta eri kuvakulmasta, spiikattu sekä erikseen vielä tekstitetty videon ylle, jotta voit tarkistaa tekniikan ja liikkeen milloin vain missä tahansa.

jasenosio-liikepankki

Lisäksi ohjelmat sisältävät vinkkejä ja tietoa ravinnosta sekä valitsemistamme raaka-aineista, jotta asiakas oppii syömään oikein ja ymmärtää MIKSI suosimme mitäkin tapaa syödä.

Meidän valmentajat myös päivystävät asiakkaille tarkoitetulla foorumilla sekä vastailevat askarruttaviin kysymyksiin. Valmennettavat voivat myös lukea muiden kokemuksista ja fiilistellä omiaan, jakaa reseptejä ja hakea vertaistukea muilta valmennettavilta.

keskusteluosio

Ideana koko fitnet.fi valmennuksen rakentamisessa on ollut, että asiakas saa kaikki mahdolliset välineet ja avun valmennuksen toteuttamiseen; oli kyseessä aloittelija tai konkari.

Lisäksi tarjoamme ohjeet dieetiltä ulos tulemiseen, kasvisversion sekä gluteenittoman ja maidottoman version ruokavalioista ja kaiken kukkuraksi paljastamme myös, miten saat rakennettua esimerkiksi 6-viikon valmennuksesta helposti lähes 3 kk valmennuksen.

Ohjelmissa on myös otettu huomioon asiakkaan hyvinvointi ja turvallisuus; emme harrasta kituutus dieettejä, jotta tuloksena olisi vain mahdollisimman nopeasti romahtanut paino ja väsymys. Ohjelmissa energianlähteenä toimii laadukas hiilihydraatti, jotta asiakkaan jaksaminen paranee ja energisyys pysyy dieetistä huolimatta kunnossa.

W9U8887-Edit-bw

Jos etsit valmennusta, niin tervetuloa meidän tiimiin! <3

ps. älä unohda tsekata spotifysta meidän valmennuksiin kehiteltyjä musiikkilistoja, jotta saat kaiken irti itsestäsi treeneissä!;)

b8e510af16c112bcd49f489b506f0831


17 Responses to “Täydellinen bikini vartalo?”

 1. Aino sanoo:

  Heippa! Olen kahden vaiheilla kumman tilaisin booty biblen vai fit for bikini? Rasvaa on keskivartalon kohdalla. Urheilua harrastan säännöllisesti, mutta ruokapuoli täytyy nyt saada kuntoon. Kumpaa suosittelisit? Kiitos! 😊

  • linda sanoo:

   Moikka!Ne on molemmat hyviä, booty biblessä on treenit vielä intensiivisempiä kuin bikinissä, joka on parempi ehkä aloittelijalle , jos vähän jännittää :)

   • Viivi sanoo:

    Mulla on tuo fit for bikini meneillään ja treenit on just ehkä hyviä alottelijalle tai itellä ainakn tuntunu että treenaaminen on ”kevyempää” mitä ennen tätä dieettiä ja epäilen että se on osasyynä ettei tuloksia oikeen oo tullu:D oon siis käynyt salilla 4-5 vuotta ja lenkkeillyt säännöllisesti ja treenannut ihan suht kovaa :D

 2. Miia sanoo:

  Onko myös tätä ohjelmaa mahdollista muokata niin, että saisi lihakset kasvuun ja jos niin miten😄

 3. Ellu sanoo:

  Onko valmennus suunniteltu pääasiassa sellaisille, jotka haluaa myös polttaa rasvaa vai käykö myös hoikalle ihmiselle? :)

  • M sanoo:

   Samaa mietin minäkin! Sopiiko ohjelma jos tavoitteena on kohottaa kuntoa ja saada lihasmassaa mutta samalla ns. kiristyä? Vaikeaa kun samaan aikaan haluaisi kasvattaa lihasta (erityisesti juurikin edellämainittuja hartiaa ja pakaraa) ja saada kireän kunnon. Suurimpana kompastuskivenä ruokavalio, herkut ovat olleet viimeisen kk:n ajan lähes päivittäisiä vaikka muutos on pitänyt tehdä jo parin kuukauden ajan. Ei meinaa itsekuri riittää ja kun syö muuten liian vähän herkut tuppaa maistumaan. Tästä tuli nyt kunnon avautuminen, pääpointina se soveltuuko ohjelma ensimmäiseksi ohjelmaksi jos on salitaustaa useamman vuoden ajalta ja suht hyvä peruskunto?

   • linda sanoo:

    Kyllä, ehdottomasti sopii. kehonkoostumus muuttuu takuu varmasti jos ohjeita noudattaa.

  • linda sanoo:

   käy myös hoikalle ihmiselle. tosiaan ne ei oo mitään kituutusdieettejä, joten kyllä varmasti kehitystä tulee ja painavimmilla ihmisillä kehonkoostumus muuttuu :)

 4. Hanna sanoo:

  Onko Jlo sun mukana jo espanjassa?

  • linda sanoo:

   Jlota en lähtenyt raahaamaan koneeseen, kun oli saanut huimauskohtauksen ja hänet tutkitutetaan ensin perin pohjin tämän vuoksi. meillä on yhdellä koiralla ollut samanlaista ja vaikka ei koskaan mitään löytynytkään ja koira eli 16 vuotiaaksi (kuoli viimeviikolla </3) niin meinas kerran kuolla veneeseen tällaisen kohtauksen vuoksi, joten en lähde riskeeraamaan ennen kuin on possu tutkittu kunnolla.

 5. Jepjep sanoo:

  Moi. Mulla on toi fit for bikini ohjelma. Haluaisin olla vuoden lopussa siinä kunnossa että voin lähteä lomalle paremman näköisenä.
  Miten minun kannattaisi rakentaa tälle ajalle tämä kuntokuuri? Voinko esim tehdä tuota bikini ohjelmaa 3kk ohjeilla jotka aikaisemmin vinkkasit ja sen jälkeen ostaa vaikka toisen ohjelman ja jatkaa sillä?

  Tuo aika on niin pitkä kuitenkin niin en oikein tiedä. Mutta haluaisin käyttää koko ajan hyödyksi. Tavoitteena siis polttaa nimenomaan rasvaa kunnolla ja saada muotoa lihaksiin. Mutta eniten läskin polttamista. Minulla oli viimeksi tuossa ohjelmassa se 65-75kg eli kalorit 2000. Olen 169cm75kg. Pitäisikö ottaa pienempi painoluokka kun tuota ruokaa tuntui olevan kyllä tosi paljon.

  Kauhee ressi että tän näkösenä pitäs lähteä 😄 ja onko teillä joku enemmän minulle sopiva ohjelma? Varsinkin reidet ovat ongelmakohtia. On selluliittia ja läskiä..

  Viimeksi fit for bikini kyllä tiputti painoa n. 3,5kg ja ainakin turvotus lähti mutta en koe että kauheasti laski paloi. Toisaalta, tuloksille tulee sokeaksi.

  Kiitos jos viitsit vastata! :)

  • linda sanoo:

   Moikka, ota ihmeessä pienempi painoluokka jos susta tuntuu siltä, siinä mennään noin 1700 kaloreilla , eli siinäkin tulee jo -300kcl vaje ja jos tiputit tolla noin 3,5kg niin uskon että saat vielä kovempia tuloksia näin.
   Ja kyllä mä uskon että siellä on rasva tirissyt, mutta mitä enemmän paino putoaa sitä usein tyytymättömämmäksi tulee ja sokeammaksi ;)

   • Jepjep sanoo:

    Moi.

    Selvä. Onko mahdollista saada sähköpostiin se pienemmällä painoluokalla oleva ohjelma? Mulla loppui juuri tuo 3kk jäsenyys. Vai pitääkö mun ostaa se kokonaan uusiksi? :)

 6. M sanoo:

  Samaa mietin minäkin! Sopiiko ohjelma jos tavoitteena on kohottaa kuntoa ja saada lihasmassaa mutta samalla ns. kiristyä? Vaikeaa kun samaan aikaan haluaisi kasvattaa lihasta (erityisesti juurikin edellämainittuja hartiaa ja pakaraa) ja saada kireän kunnon. Suurimpana kompastuskivenä ruokavalio, herkut ovat olleet viimeisen kk:n ajan lähes päivittäisiä vaikka muutos on pitänyt tehdä jo parin kuukauden ajan. Ei meinaa itsekuri riittää ja kun syö muuten liian vähän herkut tuppaa maistumaan. Tästä tuli nyt kunnon avautuminen, pääpointina se soveltuuko ohjelma ensimmäiseksi ohjelmaksi jos on salitaustaa useamman vuoden ajalta ja suht hyvä peruskunto?

 7. Sisi sanoo:

  Tosi kiva et saa ton myös kasvisruokavaliolla! mutta olisko mitää mahdollisuutta saada vegaanisena? tai pystyykö sitä itse soveltamaan helposti ?

  • linda sanoo:

   Pystyy todella helposti kyllä soveltamaan jos haluaa lisätä/korvata jollain vastaavalla. kasvis-vegaaniseksi ei ole kova homma jos tietää ravinnosta mitään (ja yleensä vegaanit ovat ottaneetkin hyvin selvää ravinnosta)

Kommentoi