Workshop and meeting – day!

Workshop and meeting FITNET.FI tiimin kanssa!

Järjestettiin meidän fitnet.fi blogaajille kunnon puuhapäivä Jussin kanssa Lauantaiksi. Päivä alkoi kuvauksilla, jotka hoidettiin tällä kertaa muakin paljon kuvanneen Petri Mastin kanssa. Meidän blogaajat on kaikki hyviä kameran edessä, joten kuvaukset hoituivat aikataulussa ja mukavasti, kun jaettiin jengi kahteen porukkaan.

12670890_10153535652800794_1133465587546567115_n

Kuvausten jälkeen kokoonnuttiin sanomatalolle blogaajien kanssa. Teemme nostemedian kanssa yhteistyötä, joten he tulivat kertomaan heidän osuudestaan blogeissa sekä tutustumaan meidän blogaajiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meidän blogaajia tuli myös kouluttamaan blogaamisen huippu osaaja ”White Trash Nata”, jonka kanssa olen itsekin tehnyt paljon töitä, sillä hän vastasi  aikoinaan fitfashionin blogipuolesta ja oli se henkilö, jota me pommitettiin asioilla. Kuvailisin itse Nataa blogivelhoksi, sillä hän poikkeuksellisesti työskentelee sekä itse blogaajana, että myös tietää kaiken blogin ”toiselta puolelta”, eli ns. siitä, miten itse bisness hoituu ja miten sun blogista tulee hyvä. Jos siis joku, niin hän osaa kouluttaa blogaajista huippu osaajia! Nata on itse tehnyt pienimuotoisen ennätyksen bloginsa etenemisen ja menestymisen kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaiken kaikkiaan aivan törkeen onnistunut, inspiroiva ja opettava kokonaisuus, vaikka itse sanonkin.

Virallisen osuuden jälkeen oli muutama tunti aikaa käydä kotona laittautumassa ja sen jälkeen kokoonnuttiin jengillä Brondaan safkaamaan oikein pitkän kaavan mukaan. Teen erikseen ruokapostauksen, mutta hyvin mielenkiintoinen kokemus ehdottomasti tuo Brondan menu.

Alku ruokailu meni hyvin mukavasti, jengi keskusteli näistä mielenkiintoisista ruoka-annoksista ja kaikki käyttäytyivät hyvin hillitysti… noin neljännen ruokalajin kohdalla alkoi olla viini sen verran virrannut ja alkudrinkit kosahtaneet päähän, että yhdeksi suureksi huutamiseksi, nauramiseksi ja haahuiluksi se koko homma pikku hiljaa meni. Meillä oli iso kabinetti varattuna ja kaksi suurta pöytää, mikä johti siihen, että saatiin siellä omassa karsinassamme juhlia rauhassa ja poissa muiden silmien alta. Aina välillä jengin istumapaikat vaihtuivat ja kaikki sinkoilivat paikasta toiseen. Mutta voi vitsi meillä oli hauskaa.

Todella iso kiitos Brondan henkilökunnalle, sillä he hoitivat illan todella coolisti, vaikka en itsekään tiedä kenen paikalla söin viimeisimpiä jälkiruokia. Hah!

Brondasta suunnattiin VIP ROOM / Capital baariin. En oo ennen käynyt siellä VIP Roomissa, mutta muutaman tunnin jälkeen, noin kahden aikaa vaihdettiin baaria Marren kanssa (yllätys) Teatteriin.

Mä tunnen itseni nykyään saman tien ikälopuks ja ikään kuin koen olevani aivan väärässä paikassa, jos mun ympärillä on suurimmaksi osaksi 18-20 ihmisiä. Teatterin 60 v keski-ikä sopii mulle paremmin. ;)

Kaiken kaikkiaan super onnistunut ja hauska ilta. Mä oon meinannut pissata mun housuihin sata kertaa kun mun mieleen on tullut eilisen tapahtumia ja kommelluksia flashbackeina. KIITOS!

 

ps. jotta jokaisen minun elämäni poliisin ei tarvitse erikseen asiasta kommentoida, niin kyllä, join alkoholia vaikka mun suunnitelma oli olla ilman humala tilaa tänä vuonna. Olen 4kk alkoholittoman putken jälkeen epäonnistunut ja ollut viineissä, elämä valitettavasti jatkuu ilman sen suurempia raipaniskuja ja nyt voi yrittää olla taas seuraavat 4kk kiltisti, kippis!

 

 


9 Comments
 • Anne
  Posted at 14:47h, 11 huhtikuun Vastaa

  Miten sun alkoholiton vuos edistyy vai jäikö se homma jossain vaiheessa?:-) Mietin vaan et olitko vesi/alkoholiton drinksu linjal tuolla.

  • linda
   Posted at 14:56h, 11 huhtikuun Vastaa

   Olen viimeksi tosiaan juonut uutena vuotena niin, että voin sanoa olleeni humalassa, joten kiitos kysymästä, ihan hyvin mielestäni alkoholin turhan läträämisen välttäminen edistyy kyllä. :) ps. arvattiin että ensimmäiset kommentit koskevat juurikin tätä ;) ihmisluonne on hauska.

 • Minsku
  Posted at 19:23h, 11 huhtikuun Vastaa

  Tiesithän että virallinen kirjoitetaan yhdellä a:lla ja kahdella l:llä eikä ”viraalinen”
  Ajattelin vain, kun se ei tunnu oikein menevän oikeastaan… öööö… koskaan :D

  • linda
   Posted at 21:54h, 11 huhtikuun Vastaa

   Kiitos , ei näköjään ainakaan mulla mene oikein :)

 • Milla
  Posted at 22:08h, 11 huhtikuun Vastaa

  Hahaa, arvatenkin alkaa kommenttiboxissa kuhista alkoholiin liittyen. Ihmiset vaan jotenkin tuntuu kiinnittävän toisten ”epäonnistumisiin” eli lipsahduksiin eri tavalla kuin omiinsa. Muille ei anneta armoa! Pitääkö sen elämän olla niin himputin vakavaa?? Itsekin olen aika monesti päättänyt olla syömättä herkkuja, mutta silti syön. Sama juttu alkoholin kanssa. Mutta ei mun kaverit oo tullu mulle sanomaan,että ” ei kande sanoo mitään sellasta, mitä ei voi pitää” tai ”olet paska ihminen” :Ddd pääasia on, että itse voi hyvin ja elämä on mukavaa!

  • linda
   Posted at 13:37h, 12 huhtikuun Vastaa

   Niin me itseasiassa keskusteltiin tästä juuri ystävien kanssa kun olin Suomessa. myös muutama mun ystävä yrittivät jättää humalat pois elämästä, ainakin kaikki ns ”turhat” & ovat siitä julkisesti puhuneet monesti . ihmiset jotka eivät muuten pidä mitään yhteyttä kommentoivat vaan jos oletkin käynyt jossain että ”mutta eikö sun pitänyt olla juomatta”, ei mitään muuta. ymmärtäisin jos kyse olisi vaikka alkoholistista ja asia huolestuttaisi, mutta kyse on vain virheiden etsimisestä muista, jotta omat saa itseltään anteeksi. Ihmisluonne on sellainen monilla, se täytyy vaik hyväksyä & ymmärtää (:

 • nata
  Posted at 14:56h, 12 huhtikuun Vastaa

  jes, oli huikeeta treffaa teitä kaikkia!

  • linda
   Posted at 15:56h, 12 huhtikuun Vastaa

   <3

 • K
  Posted at 20:21h, 12 huhtikuun Vastaa

  Hah! Ylläri et jotkut takertuu heti tohon juomiseen.. Tiesin kyllä itse että olit suunnitellut pitävästi holittoman vuoden, mut ennemmin mulle tuli semmonen hyvä fiilis hyvällä tapaa, kun luin että olit viiniä maistellut ja hauskaa oli ollut! Ihan vaan siks, et ei aina tarvi olla niin ankara itellleen tai olla sillä asenteella ”no ku mä päätin etten aio juoda tänä vuonna yhtään ni en voi nyt juoda vaikka mieli tekee” Ihmisiä tässä kaikki ollaan, ja ton lupauksen ”rikkominen” on aika pientä! Pääasia että on ollu hauskaa! Ihanaa kevättä sulle Linda :)

Post A Comment