Miten minä syön arkena ja mitä kuuluu Espanjaan?

10.01.2016

HOLA :)

Täällä ollaan edelleen. Olen siis Espanjassa ensi lauantaihin asti, ja sen jälkeen lennän yöllä takaisin Suomeen. Mun piti alunperin lähteä perjantaina, mutta Dorian Yatesin uuden salin avajaiset ovat perjantaina ja mun on ehdottomasti, tietenkin, päästävä sinne!

Oltiin toissapäivänä moikkaamassa Dorian ja Gal Yatesia ja tsekkaamassa tulevaa salia. Siitä tulee kyllä niin makee, ei mitään järkeä. Tuun tulevaisuudessa asumaan täällä enemmän kuin Suomessa, sillä mä pystyn tekemään suurimman osan mun työstä täältä, joten ei yhtään haittaa treenata Dorianin salilla kunhan se vaan tuolta avataan. :)

12510457_10153323288245794_9048490149178411662_n

Joudun tietenkin tulemaan about kerran kuukaudessa viikoksi Suomeen, jolloin hoidan kaikki tapaamiset ja palaverit, joissa mun fyysinen läsnäolo on pakollinen. Moni asia hoituu skypen välityksellä ja mun suurin osa duunista tehdään koneella, joten tää onnistuu ihan iisisti.

Täällä aurinko paistaa ja energiaa riittäis vaikka muille jakaa. Oon nukkunutkin todella paljon paremmin täällä kuin Suomessa. Sama oli Dubaissa, nukuin kuin pieni vauva, ja oon kuitenkin vuoden verran kärsinyt todella pahoista univaikeuksista, joten tekee todellakin hyvää.

Täällä ruoka on aivan älyttömän hyvää ja onneks Niko osaa viedä mut oikeisiin paikkoihin syömään. Mä usein ahdistun matkustelemisessa siitä, että pitää syödä ns. ravintolaruokaa, aina jossain kermakastikkeissa tms. Kauhea säätö pyytää puhdasta safkaa ilman sitä ja tätä ja tota… :D Siksi usein ostan ulkomailla jääkaappiin safkaa, suosin huoneistohotelleja joissa on omat keittiöt ja ruoan valmistus mahdollisuus, niin ei tarvitse jokaista ruokaa tilata ravintolasta.

Aamupalaa

Niko on vienyt mut tosi kivoihin ja fresheihin mestoihin, joissa safkat valmistetaan luonnonmukaisista raaka-aineista. Tänäänkin oltiin organic market and food- nimisessä ravintolassa, jossa sai vaikka mitä super foodeja missä muodossa tahansa lautaselle.

IMG_8768

Lounas

Lisäksi ollaan tehty normaalisti itse safkoja. Täällä saa joka kaupasta suoraan tiskiltä kunnon tuorejauhelihaa, joka leikataan sun naaman edessä tuoreesta lihasta. Maku on hieman eri kuin pakettijauhelihassa. :D

Vihanneksista ja hedelmistä puhumattakaan… Voi herranjumala miten hyviä ja maukkaita perus paprika, omena, ananas, mansikka, kurkku, tomaatti voi olla!

IMG_8701

Mun ruokailut menee about näin:

 • Aamupuuro-hedelmiä-raejuusto/maitorahka nokare.
 • Välipala – hedelmiä/vihanneksia
 • Lounas – Kala/kana/liha-vihannes/salaatti
 • Välipala – vihanneksia/hedelmiä
 • TREENI.
 • Illallinen – Kala/kana/liha-vihannes/salaatti-riisi/pasta/bataatti
 • Iltapala – Pieni puuro (nukun paremmin kun syön puuron iltapalaksi) & marjoja / hedelmä
Illallinen - treenin jälkeinen ateria

Illallinen – treenin jälkeinen ateria

Mulla alko toissapäivänä treenien aikana nenä vuotamaan ja aivastuttamaan huolella. Iltaa kohden olo huononi ja niin eilinen menikin aika huonolla ololla. Täällä saa apteekista nestemmäisenä B-vitamiinit, jotka laitetaan suoraan lihakseen, joten otin vitamiiniyliannostuksen erilaisia vitamiineja  ja laitettiin myös B vitamiinit mulle nestemmäisesti suoraan kroppaan. Mulla on oikeesti nyt todella paljon parempi fiilis ja eilen illalla vielä ajattelin että oon aivan varmasti kohta vuosisadan kuumeessa. Täällä on nyt talvi ja lattiat super kylmät, joten oon varmaan saanut kylmää. Nyt pidetään sukat jalassa yön yli, ettei varpaat palellu. Mulla on aina sormet ja varpaat jäässä ja vilustun sitten muuten NIIN helposti ettei mitään järkeä.

IMG_8634

Välipalaa

Mä oon tässä kolmessa päivässä vetänyt lähes kymmenen järkyttävän isoa paprikaa, kurkkuja, tomaatteja ja hedelmiä kuin karkkia. Vähän on vatsa välillä kipeä. Ei ole hyväksi vetää noitakaan överiksi, liika on liikaa, mutta voisi toki olla pahempiakin riippuvuuksia ja himon kohteita, kuin hedelmät, marjat ja vihannekset. :D

12543349_577327509088973_1516451466_n

Mä kyllä tykkään asustella täällä tuon ruokapuolen puolesta, hah! Välillä ulkomailla ahdistaa ja täytyy kantaa kokoajan laukussa proteiinipatukkaa, koska se on terveellisin vaihtoehto nopeaan nälkään.

Tietenkin se helpottaa, kun Niko on asunut pidempään täällä ja tietää missä kannattaa syödä ja missä ei, saan just sellasta ruokaa kuin haluan ja tietää mihin kauppaan viedä mut, että saan kaiken mitä haluan ja tarvitsen. Lisäksi kun Niko itsekin treenaa ja syö hyvin, niin molemmilla on sama meininki ja rutiinit safkojen suhteen.

Tottakai nyt on mennyt proteiinipatukka sinne, muutama karkki tänne. Meillä alkaa huomenna virallisesti dieetit molemmilla. Tai ei varsinaisesti mitään dieettiä, se on väärä sana, vaan karkin syönti ja ”sieltä täältä vähän tota ja tätä ” – meininki saa jäädä ja muutama aerobinen viikkoon salitreenien tueksi. HIIT treenejä en uskalla vielä ottaa, sillä en halua rasittaa mun hermostoa tällä hetkellä liikaa, vaan pidän aerobiset pidempikestoisina ja rauhallisina rasvanpolttosykkeen lenkkeinä ja salitreenit mahdollisimman yksinkertaisina, mutta kovina.  Mulla on tavoite olla about -4kg kevyempi kesällä, saada uni tasaiseksi ja voida hyvin.

En usko että tulee olemaan vaikeaa, täällä on niin ihanaa tehdä aerobisia rannalla, treenailla täydellisesti varustetulla salilla huippu-urheilijoiden seassa ja imeä auringosta positiivista mieltä ja energiaa, jolla mennään helposti kohti tavotteita.

Kesäkunto – täältä tullaan!! <3


30 Responses to “Miten minä syön arkena ja mitä kuuluu Espanjaan?”

 1. Sara V. sanoo:

  Onko sulla Jlo mukana reissussa? :)

 2. D sanoo:

  Jääkö sun koira suomeen? Kuinka raaskit jättää jos jää :(

  • linda sanoo:

   En todellakaan jätä . Jlo pääsee tänne asumaan, saa oman pihan jossa kirmata ja muutenkin lämpöön jota rakastaa <3

 3. Kitty sanoo:

  Mikä tuo mielettömän hyvän värinen huulipuna on? Oletko käyttänyt rajauskynää erikseen? Olen etsinyt pitkään jotain tuon väristä, mutta sävyt näyttävät usein huulilla ihan erilaisilta, jos kokeilee niitä kaupassa vaan ranteeseen/kämmeneen.

 4. anni sanoo:

  Kiitos odotin yli puoli vuotta sun ruoka postauksen))) kun silloin pyysin ;)

  Apua, haluaisin syödä kaks noin, mutta töiden takia miten :'( ? Minulla on tauko joka kaksi tuntia? Eikö pitännyt syödä kolmen neljän tunnin välillä? Ja sitten voinko vaihtaa aamupalaan jälkein välipalan lounaksi? Koska aamulla klo 8 on eka tauko ja lounas klo 10 :'(

  • linda sanoo:

   Hah nyt sait !
   Tottakai voit soveltaa ruokiasi miten sun päivärytmiin parhaiten sopii (:

 5. Maria sanoo:

  Kuulostaa aivan ihanalta sun tulevaisuuden suunnitelmat. Paljon kaikkea hyvää sulle tähän päivään ja tulevaan.

 6. Ida sanoo:

  Moikka! Ihan pakko kysyä että mistä oot löytänyt sen sun beigen värisen takin joka on nyt snäpeissä usein vilahtanut? Se on aivan TÄYDELLINEN!! 😍

 7. Livingthedream sanoo:

  Toi tulee olee sun elämäs yks parhaimmista päätöksistä! Etelän lämmössä arki tuntuu paljo paremmalta! Itsellä kaks vuotta aurinkoa ja lämpöä takana maltalla! Parasta just et saa kunnon puhtaat raaka-aineet helposti läheltä! Mullaki koira matkas mukana. Ja tääl se on ollu ihan onnesaan ku saanu uida meressä ja juosta vapaana rannalla! Kaikkea hyvää sulle ja toivottavati tulee paras vuos ikinä!

  • linda sanoo:

   Miten toi koiran kuljetus hoitui ? Oliko kauheen rasittavaa koiralle ? Uskon kyllä että mielen kannalta tulee olemaan hyvä juttu :)!

   • Livingthedream sanoo:

    Mulla koira piti laittaa ruumaan koska on just 10kg eikä siis tarpeeks pieni ottaa mukaa käsimatkatavaroina. Musta tuntuu et se oli mulle rankempaa ku koiralle ku varmistin varmaan 100 kertaa et koira on mukana :D sulla Jlo mahtuu olee varmaan matkussamossa joten veikkaan et on paljon helpompaa ja stressittömämpää teille molemmille.

    • linda sanoo:

     Jlo on 9kg kun on niin lihaksikas :D että katotaan , varmaan ruumaan joutuu mutta oon lukenut että
     Siellä lämmin , valot jne. Ja kuulemma omistajalle paljon rankempi kokemus kuin koiralle :D

     • Livingthedream sanoo:

      Nii totta en taas ajatellu et vaikka se on pieni nii lihashan siin painaa. No en usko et silti tulee olee ongelmaa. Oon saanu sellasen kuvan et Jlo on kuitenki niin sosiaalinen ja reipas et ei tollanen pikku reissu paljon neitiä hetkauta! :D eri asia olis jos olis ihan arkapylly!

     • linda sanoo:

      Joo hän on kyllä hyvin utelias ja ulospäinsuuntautunut 😉 Miten juomapuoli onnistui matkalle?

     • Livingthedream sanoo:

      Koiralla oli boxissa oveen kiinnitettävä vesikulho. Sitte koiraa luovutettaessa täytin paperin missä multa kysyttii koska saanu vettä ja ruokaa viimeks ja koska annetaa lisää. Lennettiin siis lufthansalla. Kupissa oli perillä vielä vähän vettä että hyvin oli hoidettu :) meillä kans sama rumba maanantaina ku mennää suomeen pariks kuukaudeks. Taas tää mamma saa olla hermona ton rakkaan karvapallon takia!

     • linda sanoo:

      Okei ! Kiitos paljon vinkeistä ! Jännittää super paljon kyllä kun ei oo kokemusta … Onneks jlo on hyvin ennakkoluuloton ja peloton niin kuten jo mainittiin , mulle traumaattisempaa kuin koiralle :D

     • livingthedream sanoo:

      Tsemppiä matkalle! (sitten kun on sen aika) Kyllä kaikki menee hyvin! Ps. jos lennät finnairilla nii koirapaikan voi varata myös facebookin kautta! :)

 8. Heidi sanoo:

  Hei miltä toi DY gym muuten vaikuttaa, katoin ja siellä pitäis ilmeisesti olla crossfit tuntejaki jos tajusin oikein. Muutan itse juuri Nueva Andaluciaan niin toi vois olla hyvä potentiaalinen lähisali. Tuun moikkaa mikäli satut samaan aikaan salille! :D

  • linda sanoo:

   Joo sieltä löytyy kaikki mitä vaan tarvitsee , suosittelen kyllä !!! Tuut todellakin moikkaa :)

 9. Anna sanoo:

  Hei,
  Olen itse lentänyt 10 kiloa painavan koirani kanssa Suomen ja Yhdysvaltojen väliä pari kertaa ja matkat sujunut aina ongelmitta. Hän lentää ruumassa ja koskaan ei ole ollut mitään ongelmia. Lentoyhtiöi ollut SAS ja Finnair. Olen kuullut ystäviltäni paljon kehuja Lufthansasta. Heillä omakohtaisia kokemuksia koiran lennättämisestä kyseisellä lentoyhtiöllä. Hurjasti tsemppiä muuttoon ja älähän turhaan jännitä koirasi lennättämistä! :)

  • linda sanoo:

   Moikka, kiitos paljon tiedosta, tää on ensilennättäjälle yllättävän jännittävää. Pelottaa että koira saa traumoja tms, mutta oon lukenut pelkkää hyvää ja jos koira on luonteeltaan rauhallinen ja ei stressaava, niin ei pitäisi olla hätää :) kiitos!

 10. Milla sanoo:

  Moikka! Mulla ois yks kyssäri liittyen ruokaan! Kun liha on alkanut kyllästyttää ja haluaisin välillä syödä esimerkiksi tofua, niin otanko sitä grammoissa saman määrän, kuin ottaisin kanaa? Tofussa toki vähän vähemmän proteiinia per 100g, mutta rasvaa vähän enemmän. Kaloreita kummassakaan ei ole nimeksikään :)

  Toivottavasti vastaat!

  Terkuin Milla

  • linda sanoo:

   Moikka, jos on 100g kanaa niin ota 120g tofua ja jos haluut olla tosi tarkka niin jätä vaikka oliiviöljystä jos on 10g rasvaa niin muutama gramma pois jos paljon vedät tofua. Tosin jos vaikka toinen ateria sisältää tofua ja toinen esim kanaa, niin rasvat tasottuu kyllä, joten älä niistä huolehdi. pari grammaa ei tee pahaa :)

   • Milla sanoo:

    Kiitos Linda superisti vastauksesta!<3 vaikutat niin ihanalta ja sympaattiselta tyypiltä! Paljon onnea ja menestystä elämääsi! :)

Kommentoi