Marbella <3

08.01.2016

Hola !

Terkkuja Espanjasta,Marbellan kaupungista. Täällä eletään myös talvea, ilmat on kylmimmillään ja erittäin rauhallista. Lämpötilat on kuitenkin hyvinkin mukavilta tuntuvia Suomen pakkasten ja jää tuulen jälkeen. Täytyyhän talvella nyt pakkasta olla, mutta mä en ikinä oo kuitenkaan ollut niitä -15 pakkasten ihmisiä, puhumattakaan -30 pakkasista, tai ylipäätään hirveesti fiilistellyt talvea tai pimeyttä. Todella jännä juttu, mutta jännä miten aurinko oikeesti vaikuttaa mielialoihin ja energiatasoihin HETI! Nyt jo tuntuu kuin olisi aivan eri ihminen, kun näkee hieman auringonvaloa sekä saa auringonsäteitä kasvoille.

IMG_8470

IMG_8465

Tämä ei tosin ole mikään loma mulle. Arki sujuu täällä täysin samalla rutiinilla kuin kotonakin sujuisi Suomessa. Treenit ja duunit tehdään normaalisti. Olen mieheni luona, joka asuu Marbellassa, joten päivisin hän tekee omia duunejaan ja minä omiani. Tietenkin vapaa-ajalla tekemistä on paljon enemmän kuin Suomessa (ainakin tällä hetkellä), ja on ihanaa pelkästään käydä vaikkapa lounaalla rannalla tai kahvilla palmujen alla.

IMG_8571

On sitten muuten aivan käsittämättömän hyviä hedelmiä, marjoja ja vihanneksia täällä. Voi herranjumala kun sain eilen Suomessa yleensä inhoamani paprikan testiin, niin söin koko paprikan siltä seisomalta. Nyt odotan että Niko tulis tapaamisista kotiin niin pääsen hakemaan niitä lisää kaupasta. Niin törkeen herkullisia että voi hemmetti! :D Ei oikeesti edes tee mieli mitään ”paskaa” kun täällä on kaikki terveellinen niin herkullista ja freshiä!

12501459_1675263419426287_923862802_n

Tykkään kaupungista todella paljon. Mulla on todella kotoisa olo olla täällä, sillä maa, kulttuuri ja ihmiset ovat hyvin pitkälti samanlaisia kuin toisessa kotimaassani, Kreikassa. Koen, että olen luonteeltani ja olemukseltani hyvin pitkälle ”ulkomaalainen” Suomessa, joten olen aina tuntenut pientä ulkopuolisuuden tunnetta. Täällä saa kädet heilua, ääntä korottaa ja vahvoja tunne-eleitä ei tulkita raivoamiseksi, hah! :D

IMG_8604

Mieheni on Suomalainen, mutta näyttää varmaan enemmän ulkomaalaiselta kuin minä, joten sulautuu hyvin ympäristöön. Hän selittää myöskin asiat kädet heiluen ja omistaa kovemman äänen kuin minä! Ollaan varmaan aika hauskan näköinen parivaljakko, kun huudetaan kilpaa ja huidotaan minkä keritään. Eipähän ainakaan oo hiljasta meidän lähellä.

Olen tosiaan treenaillut täällä ihan normaalisti ja ensi viikolla pääsenkin neiti Gal Yatesin koulittavaksi…apua! 15.1 Dorian Yates, 6 x MR.Olympia avaa oman salinsa tänne ja tänään pitäisi tätäkin herraa mennä moikkaamaan. Super mageeta päästä niiden oppeihin ja saamaan vähän uutta perspektiiviä tekemiseen ;)


56 Responses to “Marbella <3”

 1. Huhhuh sanoo:

  Taasko uus poikaystävä??

  • linda sanoo:

   Mikähän ongelma siinä on jos ihminen seurustelee, eikä ole vaikka vuosia sinkkuna? Olen seurustellut 4,5v aikana kahden ihmisen kanssa sekä tapaillut yhtä ihmistä vakavasti/seurustellut pidemmän ajan. nyt olen ollut puoli vuotta sinkkuna , eikä mulla oo mitään tarvetta sinkuilla around jos hyvä mies astuu elämään saatika salata suhdettani.olen aina ollut joko-tai, yhden miehen nainen, enkä kaipaa sekoilua tai monien ihmisten tapailua. Olen helvetin onnellinen että tämä mies löysi mut, sillä kukaan ei ole ikinä kohdellut mua näin hyvin. Sitä tarvitsee joskus muutamia huteja että osaa arvostaa kunnon miestä. Muut ihmettelijät ja paheksujat voivat lukea tämän kommentin ja jatkaa suomi24 sivulla haukkumista kaltaistensa joukossa . Aamen <3

   • Huhhuh sanoo:

    Ai puoli vuotta sinkkuna jos puoli vuotta sitten olit toisen miehen (roban) kans reissussa ja vietit kesää.. Ja joelin jälkeen otit heti vertin ja roban jälkeen santa cruzin. Oliko edellisillä liian ohut lompakko? Näyttää siltä että olet vaan kultaa kaivamassa mutta tuskin tämäkään suhde kauaa kestää… Harmillista.

   • Katja sanoo:

    Hyvä Linda – juuri näin <3

  • oneanother sanoo:

   Ja sehän on hirveän paha asia jos kaksi ihmistä haluaa olla toistensa kanssa, oli edellisestä suhteesta minkä verran aikaa tahansa? Hienoahan se on, jos on yhden ihmisen kanssa, eikä etsi baareista tai tinderistä kertapanoa viikon jokaiselle päivälle.

 2. jaana sanoo:

  Olet onnesi ansainnut, Linda, kaikkea hyvää teille! <3 Miten koskaan voisi sitä paitsi löytää ketään, ellei tapailemalla ja erehdyksienkin kautta?! Ihme jeesustelua joiltain tyypeiltä.. Huohh!

  • linda sanoo:

   Niin, en tiedä mikä
   Sääntö siinä on. Ymmärrän hyvin ettei ole hyvä
   Mennä uuteen suhteeseen jos edellinen vielä mielessä , mutta ilmeisesti siinä seurustelussa on limitti. Onhan se tietenkin vähän nykyaikaisempaa sinkuilla mahd. Pitkään ja selailla tarjontaa , siihen kun on sovelluksetkin nykyään ;) lojaalisuus ja parisuhteet joissa kunnioitetaan toista on surullisen harvinaisia nykyään. Itse uskon rakkauteen ja haluan olla vain yhden miehen nainen (: kiitos <3

 3. Nora sanoo:

  Ihan ihme juttua, että pitäis olla sinkkuna vuosikaudet että on lupa löytää joku uus! Jos ennen on fanittanut Fazerin sinistä ja löytää vaikkapa Marabulta uuden lempparin, ni pitääkö sitä suklaata olla eka vuosi syömättä että voi vaihtaa??! ;D Kaikkee hyvää sulle Linda ja upee blogi! Mitä lämpöjä siellä Espanjassa nyt on, oon iteki miettinyt sinnepäin matkaamista.

  • linda sanoo:

   Hah!! Just näin :D täällä on 15-20, mutta About maaliskuussa-huhtikuussa jo rantakelit !! :)

 4. Marika sanoo:

  Oon niiiiin onnellinen sun puolesta! En tunne sua, mutta tiedän mitä oot kokenu. Kaikkeen en voi samaistumaan muutakun mahdollisiin sydänsuruihin. Käyn itse läpi eroa ja tieto siitä että sä oot löytäny rinnalles noin coolilta vaikuttavan miehen, luo mulle toivoa. Oot monella tapaa mun esikuva. Se miten rohkeesti kerrot vastoinkäymisistäs, miten jatkat elämässäs, miten sulle tulee takapakkeja silti, miten jatkat niistäkin huolimatta. Sun vuokses mäkin voin olla rohkeasti surullinen. Jopa tänään purskahdin itkuun julkisesti kun tuntu siltä. Ero oli raskas vaikka olemme yhä ystäviä. Silti monen vuoden aikakausi on ohi. Olen tehnyt paljon muutoksia viimeisen viikon aikana. Palannut liikunnan pariin, rakkaiden harrastusten ja perheen pariin.
  Kaikesta tästä mun diipistä puheesta huolimatta mulle heräsi yksi aika epäolennainenkin kysymys. Mitä mieltä olet tatuoinneista nykyään? Mulla on hämärä muistikuva että olisit joskus sanonut ettet ikinä ottaisi omalle ihollesi? Voin olla myös väärässä ja sekoittaa toiseen. Tämä sun Queen on upea. Just sulle tarkotettu. Sattuiko edes ranteeseen otto? Itse nimittäin funtsin sitä kun on jo muuallakin pari. Ootko kuvitellu ottavasi joskus lisää? :) itselle jokainen tatuointini edustaa tiettyä, merkityksellistä ajanjaksoa elämässäni. Ne ovat pieniä mutta tärkeitä. En itse perusta näistä melkein koko kropan peittävistä. Paitsi miehillä ne nyt on aika hot ;)

 5. Huhhuh sanoo:

  Ja tarkoitatko että tämä mies arvostaa enemmän kuin kukaan ennen kun kustantaa ja maksaa kaiken LoL

 6. Karla sanoo:

  Vaikutat ihanan onnelliselta!! Ja ihana kuulla että viihdyt täällä meikäläisen kotikulmilla, itsekin asun Marbellassa. Just tänään tulin kotiin lomareissulta Mauritiukselta ja jessus on ihana taas olla kotona täällä<3 super hauskaa täällä oloiluaikaa :)

  • linda sanoo:

   Ai asut ? Minäkin asun täällä varmasti kohta !! Täytyy mennän treffeille! <3 kiitos paljon :)

   • Karla sanoo:

    Täytyy ehdottomasti mennä treffeille kyllä!!☺️ Ihanaa päivää teille, nyt näyttäs tuo aurinkokin paistavan aamun sateiden jälkeen… Mä tässä odottelen että jaksan nousta sohvalta ja lähteä vähän katsastamaan alennusmyyntejä el corte inglesiin kun kerta alennukset alkoi pari päivää sitten… Mitä viimevuoden alennusmyynneistä muistan niin täällä on ehdottomasti paremmat alennusmyynnit kuin suomessa, merkkituotteita hyvissä alennuksissa, eikä pelkästään niitä kaikisa rumimpia malleja.

    • linda sanoo:

     Joo, pitäis itsekin lähteä tsekkaamaan mutta heräsin hieman tukkoisena :( täällä on IHANAAA ❤️ Kivaa päivää 😊😊

     • Karla sanoo:

      Juu, kävin tsekkaa alennusmyynnit, tarjonta oli hyvä mutta ei kestänyt pinna sitä ihmismäärää 😂 Laita hei meiliä jos haluut niin tavataan joku päivä kahvin tai lasillisen merkeissä, olis ihan kiva tavata jotain suomalaisiakin täällä suunnalla… Ja mitä oon blogistas saanut kuvan niin oot samanlainen duracell pupu kun meikäläinen, en usko että ainakaan jutun puutetta tulisi haha :D

     • linda sanoo:

      mäpäs laitan, voisit myös lisää mut facessa kaveriks ! :) jos sulla on fb!

 7. vieras sanoo:

  Oisko nyt jo ihan mies😉 pojankloppien jälkeen..

 8. Anna sanoo:

  Mukavan näköistä, täytyy varmaan käydä marbellassa lähiaikoina. Olen itse asunut Barcelonassa nyt reilun 3kk ja suomen pimeys tuntui jo viikon käynnillä piinaavalta 😊 aurinkoiseen säähän tottuu nopeasti ja se tekee niin hyvää! Kaikkea hyvää sulle ja kiitos mielenkiintoisesta blogista!

  • linda sanoo:

   yllättävän moni asuu ulkomailla, mahtavaa !! Kiitos paljon ja ehdottomasti tänne :)

 9. only sanoo:

  Musta tuntuu että vain Joel on jäänyt sinulle ystäväksi eron jälkeenkin. Kunnioituksen tai arvostuksen puutetta ei tarvitse katsella missään ihmissuhteissa. Kaikkea hyvää ja nauti lämmöstä! :)

  • linda sanoo:

   Joel on edelleen todella läheinen ystävä (: joo, ei todellakaan tarvitse , joskus vaan rehellisyyden puute saa hyväuskoisen ihmisen erehtymään (: kiitos ja samoin <3

 10. Ida sanoo:

  Oiii ihanaa että olet löytänyt täydellisen miehen. Varmasti olet onnesi ansainnu.

  Ps. Seuraan sua snapissa ja mä niin repesin ku olit laittanut pyykinpesuainetta tiskikoneeseen. Sä oot niin hassu :D mutta vahinkoja sattuu :D

  • linda sanoo:

   Joo tai hän löysi mut hahah !
   Ei hitto joo , on mies vakuuttunut mun kotityötaidoista ;)

 11. Niina sanoo:

  Ihanaa on olla ylpeä omasta rakkaastaan! Minäkin tunnustan olevani yhden miehen nainen ja nostan hänet kyllä korkealle jalustalle ja niin toki hänkin :) jossain vaiheessa puolisosta tulee se kaikista läheisin tuki ja turva, mutta ennenkaikkea se ihminen kenenkanssa luodaan yhteinen tulevaisuus ja arki! 😘 toivottavasti jatkat blogisi kirjottamista vielä pitkään! Kaikkea parasta sulle aurinkoinen Linda, sen olet ansainnut! ❤

  • linda sanoo:

   Samaa mieltä !! Oon ihan samanlainen , kaikki tai ei mitään , kyllä suhteen täytyy olla mun mielestä sellanen että haluaa huutaa koko maailmalle miten onnellinen on. Nykyään moni esiintyy sinkkuna vaikka olisi vakavassa suhteessa … :/ kaikkea hyvää
   Sullekkin, kiitos ihanasta kommentista <3

 12. Huhhuh sanoo:

  Oletko miettinyt kumpi on tärkempää elämässä; miesten raha pussin perässä juokseminen se juttu vai oma itsenäinen menestyminen?

  • linda sanoo:

   Oma menestyminen ja omilla jaloilla seisominen on minulle erityisen tärkeää, kyllä tässä duunia tehdään joka päivä omien juttujen eteen. Olen hyvin itsenäinen, ihailen ja pyrin itse tekeemään kovaa duunia, ja tarvetta ei ole saada ketään minua elättämään. Tottakai myös toivon kumppanille menestystä elämässä asiassa kuin asiassa, kenenkään muun menestyminen ei ole muilta pois, päinvastoin. Miksi?

 13. Ansku sanoo:

  Ootko naimisiin mennyt Ja muuttamassa siis Marbellaan? Onnea! Helppoa ei ole tavata sitä oikeaa kumppania. T.sinkkuna 6v ajan jo.

  • linda sanoo:

   Hah en nyt naimisissa ole , mutta kyllä täällä tulee varmasti aikaa vietettyä paljon kun toinen asuu täällä (: kyllä se löytää se rakkaus sut kun on aika :)

 14. Ansku sanoo:

  Missä JLO on kun reissaat?

 15. Lisa sanoo:

  Ihan naurettavaa, miten joitakin anonyymejä huutelijoita voi niin paljon kiinnostaa tuntemattoman ihmisen rakkauselämä… Sä oot Linda ihailtava persoona ja olet todellakin ansainnut kaiken hyvän, älä ikinä anna vihaajien lannistaa sua! :)

  • linda sanoo:

   Surullista sanoa , mutta noihin tottuu, vaikka tuollaiseen ei tarvitse kenenkään tottua. :D mutta keskityn ennemmin teidän Laisiin, hyväntahtloisiin ihmisiin <3 kiitos ihana , kaikkea hyvää myös sulle :)

 16. Sun sanoo:

  Heippa, kiva että onni on löytynyt! Itsekin olen ollut monesti vuosia kaukosuhteessa ja nyt asun myös Espanjassa kultani luona (tai olen asunut jo kohta 2v). :) saako kysyä että mitä sun mies tekee työkseen täällä Espanjassa? :) Terkkuja, nauti ja kyllä, tämä jokapäiväisen auringon näkeminen on aivan uskomatonta edelleenkin!! :)))

  • linda sanoo:

   Oi, kovin moni näköjään asuu ulkomailla , mahtavaa !! (:
   Hän tekee asuntobisnestä (:

 17. Miuku sanoo:

  Harmi että joku vieras ihminen jaksaa tulla just tänne kommenttiboksiin laukomaan just tollasia kommentteja. Ei oikeesti kukaan kellä on hyvä olla itsensä kanssa ,tuu selittämään tollasia omia käsityksiänsä toisesta ,jotka on tasan negatiivisia eikä muuta. Ei täällä kukaan oo 100% pyhä ihminen ja päivän päätteeks varmaan Linda sä oot ylpee siitä mihin oot päässy. Pitääkin olla. Joten kurjaa ,että aina saa lukea näitä surkeita pahan olon purkauksia bloggareiden kommenteissa. Itelle tuli hyvä fiilis tästä postauksesta ja tsemppiä sulle!

  • linda sanoo:

   Ei tulekaan , oma paha olo huokuu omista ajatuksista. Se on surullista , mutta suodaan se heille jotka siitä hetkellisesti saavat jotain irti / jos olo vaikka helpottaisi. :D mutta kiitos sulle , ihania kommentteja, näillä on ihanaa aloittaa päivä <3 kaikkea hyvää <3

 18. Tintti sanoo:

  Onnea ♥. AIKAS komee mies sulla ;). Ootte samannäköisiä. Pariskunnat on aina jollakin tapaa samannäköisiä. :D

  • linda sanoo:

   Kiitos :D hahah on se ihana ! Ja niin tavallaan ollaan, ainakin hyvin saman henkisiä mikä aina heijastuu ulkonäköön ja olemukseen. Hih ❤️

 19. Pike sanoo:

  Tykkään sun blogista ja susta muutenkin, mutta sitten nää sun miehet on aina tommosia Ferrari-miehiä, joilla tuntuu olevan hirveä tarve esitellä rahojaan merkkikelloilla,vöillä ym. Jotenkin saan vaan susta blogin perusteella tosi jalat maassa-kuvan ja siksi oonkin muiden lukijoiden tavoin niin yllättynyt noista miesvalinnoista. Instan perusteella mies ei ole kovin urheilullinen edes, hieman pyöreä, joten väkisinkin tulee fiilis rahan perässä juoksemisesta.

  Ihmettelen tätä myös siksi, että itsekin paljon sinkkuelämää viettäneenä ja kavereiden kanssa sivusta seuranneena olen huomannut miten nuo rahamiehet ei todellakaan ole niitä uskollisimpia tai arvomaailmaltaan rehellisimpiä tapauksia. Silti haksahdat näihin kerta toisensa jälkeen, miksi?!

  Mulle tulee ihan mieleen ex-missi Viivi Pumpanen Petzkunsa kanssa. Merkkilahjoja tuli koko ajan, mutta ei ollut miehellä ihan puhtaat jauhot pussissa. Pahoittelen. Näkisin sut jonkun urheilullisen, komean, mutta ”naapurinpojan” kanssa. Sellasen joka on hieroja, pt tai vaikka poliisi, mut ei mikään tommonen wannabe bisnesmies, jolla materia ostettu firman tai pankin rahoilla todistellakseen muille jotain.

  • linda sanoo:

   Aika jyrkkä analyysi tuntematta ihmistä. Mutta ymmärrän sunkin pointin, tulet kuitenkin vielä huomaamaan että olet tässä tapauksessa väärässä. Kukaan ei ole ikinä kohdellut mua näin hyvin tai ollut niin avoin kaikessa. Kasvatuksestahan moni asia on kiinni.
   Muiden mokat ei ole ulkopuolisten vastuulla eikä omaisuus määrittele ihmistä.

 20. Marika sanoo:

  Voi jestas näitä kommentteja taas. Miks toisen ihmisen onni on joillekin niin äärimmäisen häiritsevä juttu,että sitä pitää koittaa lytätä. Kateudella ei oo mitään rajaa. Ihana,että oot löytänyt rinnallesi kunnon miehen. Tekstistä huokuukin aito onnellisuus :) Kaikkea hyvää teille <3
  "There is no force more powerful than a woman determined to rise" (y)

 21. Emmi sanoo:

  Jälleen kerran taas aivan ihana postaus ja ihania kuvia <3 Saiskohan udella että mistä nuo sun vaaleansiniset farkut on, jotka näkyy sun snäpissäkin välillä etenkin viimeaikoina?

 22. Mietteliäs sanoo:

  Hei. Oon kiinnostunut fitnet.fin ohjelmista ja sellasen aionkin varmaan lähiaikoina ostaa. Olin kuvitellut, että pystyn itse vaikuttamaan ruokavalioon, mutta ilmeisesti kaikille annetaan ”liukuhihnalta” samat ohjeet? Onko mahdollista päästä itse vaikuttamaan? Esim. jos on allergioita tai ruoka-aineita, joita ei jostain syystä syö.

  Kiitos jo etukäteen!

  • linda sanoo:

   Moikka, sieltä löytyy gluteiiniton sekä maidoton vaihtoehto ja myöskin hieman painon mukaan menee kalorit ja makrot.
   Jos on allergioita, niin forumilla on valmentajat jotka auttavat löytävään korvaavan ruoka-aineen allergisoivan tilalle :)

 23. M sanoo:

  Apua, miten inhottavia kommentteja täällä! Pitäisikö sitä muiden iloksi kerätä koti täyteen kissoja ja sitten ehkä muutaman epätoivoisen nettitreffailuvuoden jälkeen ottaa se joku ensimmäinen vastaantuleva, jotta ei tule soraääniä? En ole koskaan ymmärtänyt tätä, että miten jonkun suhdekuviot ovat joltakulta muulta pois, jos kaksi sinkkua lyöttäytyvät yhteen….

  Sitä paitsi, eihän sitä ulkopuoliset tiedä mitenkään millaista niillä suhteessa elävillä ihmisillä on. Turha sitä on kadehtia tai muutenkaan kommentoida. Sitä paitsi ihan kuin kukaan eroaisi siksi, kun anonyymit provoilijat tulevat ilkeilemään raha-asioista (jotka ei muuten kuulu kenellekään, paitsi ehkä verottajalle) :D

  Kaikkea hyvää sulle Linda, sun snäppejä on hauska seurata!

 24. Noelia sanoo:

  Olen sua jo pitkään seurannut täällä blogissa ja muualla somessa, mutta en koskaan aikasemmin ole uskaltanut tulla kommentoimaan, mutta nyt oli ihan pakko tulla kommentoimaan, että on aivan ihanaa nähdä sut noin iloisena ja onnellisena, olet ansainnut kaiken ilon ja onnen! :) <3 ps. Ne teidän ostamat eläintossut oli ihan super söpöt! :D

  • linda sanoo:

   Voi kiitos , super ihana kommentti <3 made my day !! Hih joo eikö oo , ostettiin ne jostain marketista :D hahah , kaikkea hyvää sulle <3

Kommentoi