Dubai <3

Heippa!

Anteeksi viikon somehiljaisuus, meillä oli hotellilla niin surkean hidas netti, että luovutin joka kerta kun aloin kirjottamaan blogipostausta…

Loma meni ”lungin aktiivisesti”! Jos niin voi edes sanoa? Käytiin lähes joka päivä jossain eri mestassa ja nautittiin auringosta. Dubai on kuin mini Miami, siistimpi versio kaupungista ja iltaisin aivan mielettömän upea. Kaikki on todella yleellistä ja loisteliasta, siistiä ja homma toimii.

914361_1520856478241738_599380509_n

Turkki – Similar HERE* , edullisempi HERE*

Viimeksi kun olin Kesäkuun alussa Dubaissa, niin meinasin saada ulos astuessani paniikkikohtauksia. Kuumuus oli sietämötöntä! Hyvä kun pystyi hengittämään. Tuntui samalta kuin saunassa istuessa, kuumuus poltti hengityksessäkin… Nyt oli sen verran viileät illat, että joka ilta sai kulkea takki päällä. Se oli paljon mukavampaa, kun ei jatkuvasti valunut tuskanhiki.

12394021_1172686206093957_1906795109_n

Bikinit HERE*

Päivisin oli juuri sopivan lämmin. Mukava pieni tuuli ja noin 25-28 astetta lämpöä, kirkkaalta taivaalta. Eli aivan täydellistä! Käytiin mm. Atlantiksen sekä Jumeirahin beachilla temppuilemassa ja ottamassa aurinkoa. Suosittelen varsinkin Atlantista jokaiselle Dubaissa kävijälle, mieletön mesta! Muutenkin alku talvi-kevät on varmaan parasta aikaa lähteä Dubaihin.

12346065_1625563507709242_966942288_n-1

Tulee hirveen haikea fiilis kun katsoo näitä kuvia. Haluan takaisin. Dubai on kyllä ihan mielettömän ihana, helppo ja sinne saa yllättävän pienellä budjetilla mahtavia reissuja. Suosittelen jokaiselle!

12353257_925601960809095_533520339_n

Bikinit alaosa Brazil leikkauksella HERE*

Tällä kertaa en ostanut muutakuin meikkejä joita ei suomesta saa. Muuten olikin hyvin kiltti reissu ja budjetti kului enemmänkin siihen, että pääsi näkemään uusia paikkoja ja kokemaan asioita. Yks asia mikä ainakin jäi ”käteen” on kahvin juonnin oppiminen! :D

Tavallaan on aina ihanaa palata kotiin, mutta kyllä tuo sade ilma tuolla ulkona pistää taas miettimään että voihan hitto miten siistiä oli taas nähdä vähän aurinkoakin pitkästä aikaa. On ihana huomata, että ikävöi myös omaa arkea. Se kertoo siitä, että on onnistunut tekemään oikeita valintoja elämässä ja saa tehdä mitä rakastaa.

On myös ikävä treenejä ja omia rutiineja, kuten ruokailuja, nukkumisrytmiä ynm…

12357833_874094939370991_1782473395_n

Meidän lentomatka ei mennyt ihan niinkuin strömsössä. Pysähdyttiin Venäjälle tankkaamaan ja matka kesti 8 tuntia 6 tunnin sijaan. Huoh! Varsinkin kun mulla on tänään tulossa vieraita ja viikonloppu on täynnä suunnitelmia, niin olis ollut kiva keritä ottamaan vaikkapa päikkärit ennen kuin pitää taas mennä, mutta eeeei niin ei. No, en valita. Tulee huippu kiva viikonloppu ja kerron siitä lisää myöhemmin.

Marinan satama

Marinan satama

Mulla on aivan mielettömän turvonnut olo, oon syönyt ihan miten sattuu ja lentomatkat saa mut aina näyttämään siltä kun olisin dokannut kuukauden putkeen! :D Huh! Onneks on edes tää rusketus, auttaa hieman tähän nestepallo-lookkiin. Hih. Muutama kunnon hikitreeni niin eiköhän ala nesteet kiertämään!

KIITOS vielä mielettömästi ihanille ihmisille reissussa. Sain uusia ystäviä ja vanhojen ystävien kanssa upeita uusia kokemuksia. Kokonaisuudessa just sellanen reissu mitä kaipasinkin. Paljon naurua, uusia kokemuksia, lepoa, aurinkoa, ihania ihmisiä! KIITOSkiitoskiitos. <3

these five guys <3

these five guys ja meidän epäonnistuneet selfiet :’D<3 Tää kuva kuvaa meitä hyvin, kasa peltiä ja korkeita rakennuksia ;)

 


14 Comments
 • Mimmi
  Posted at 15:36h, 18 joulukuun Vastaa

  Milloin oot käyny Miamissa? Entä missä hotellissa yövyitte?

  • linda
   Posted at 21:37h, 25 joulukuun Vastaa

   oon menossa ekaa kertaa tammikuun lopussa, mutta kuvien ja kuulemien perusteella ;)

 • reaktio
  Posted at 15:50h, 18 joulukuun Vastaa

  Näyttää AIVAN Jokerin suulta noi sun huulet :(

 • Marika
  Posted at 20:53h, 18 joulukuun Vastaa

  Must sun huulet on just bueno! Vertaa ekaan kuvaan ja toho mis punaa ni ohan sillä värillä vaikutus :D ja selkeesti sun suu on eri asennossa tossa huulipunakkaassa kuvassa. En nää jokeria, nään huulet jotka haluun itelleki! Mäpäs taidan koluta sun edelliset huulipostaukset läpi ja ruveta säästämään :D oon harkinnu pitkään pientä täytettä ylähuuleen kun alahuuli niin paljon muhkeempi. Joku päivä uskallan! Muutenki ihania kuvia, varmasti oli mukava reissu :) matkakuumekin tässä tulee.. Sun postaukset on joskus petollisia :D

  • linda
   Posted at 21:37h, 25 joulukuun Vastaa

   heh, kiva kuulla, itsekin pidän huulistani kyllä :) Ja dubai on IHANA <3 anteeksi matkakuumeesta ;)

 • Anni
  Posted at 21:13h, 18 joulukuun Vastaa

  Olipa hyvä kun laitoit tosta koltusta meille rahvaille ja köyhille myös edullisemman version linkin, ettei nyt ihan jäädä palelemaan :D !

  • linda
   Posted at 21:36h, 25 joulukuun Vastaa

   no ei ollut tarkoitus laittaa negatiivisessa mielessä, vaan tarjota mahdollisuus hieman edullisempaankin vaihtoehtoon (=

 • Moona
  Posted at 21:30h, 18 joulukuun Vastaa

  Moikka! Olen käynyt nyt reilu pari vuotta salilla ja kaipaisin jotai uutta treeneihin. Suositteletko mielummin fitnetin fit for bikiniä vai bikini bibleä? :)

  • linda
   Posted at 21:36h, 25 joulukuun Vastaa

   Bikini bible on fitforbikinille jatko-osa, joten ota ensin fit for bikini!;)

 • Jeese
  Posted at 22:13h, 18 joulukuun Vastaa

  Sori, mutta mikä somehiljaisuus kun päivittää viis kertaa päivässä instagramia? 😄🙈

  • linda
   Posted at 21:36h, 25 joulukuun Vastaa

   tarkoitin lähinnä blogin puolta :)

 • Lindaisabella
  Posted at 21:24h, 19 joulukuun Vastaa

  Dubai on kyllä ihana paikka! Olisi kiva kuulla mistä sait niin halvalla lentoliput, mikä lentoyhtiö ja nettisivu. Sekä missä hotellissa yövyitte? :)

  • linda
   Posted at 21:35h, 25 joulukuun Vastaa

   Moikka, mun mielestä lentodiileistä saatiin! sieltä kannattaa seurata :)

  • Johanna
   Posted at 23:26h, 28 joulukuun Vastaa

   Esim. Norwegian lentää Dubaihin 129€ meno-paluu, et se on kyl jo halpaa! 😊

Post A Comment