Nettivalmennusten viidakko.

Sain tänään kommentin meidän Fitnet.fi verkkovalmennuksiin liittyen, joka meni näin:

”Moikka!
Ostin eilen Fitnet:stä fit for bikini -ohjelman ja koska olin niin positiivisesti yllättynyt ohjelman laadusta, ajattelin tulla vielä tätä kautta antamaan positiivista palautetta.
Olen joskus monta vuotta aiemmin ostanut yhdeltä toiselta, hyvin suositulta valmennuksia tekevältä yhtiöltä nettivalmennuksen. Olin tuolloin hyvin pettynyt siihen, että ohjelman salitreeni oli enemmän ”kuntopiirimäistä” kuin perinteistä saliharjoittelua ja muutoinkin maitorahkan ja raejuuston syöminen kilokaupalla päivän aikana ei vastannut sitä, mitä kalliilta valmennukselta odotin.
Olen jo viime keväästä saakka harkinnut toisen valmennuksen kokeilemista, sillä omat treenitottumukset alkoi olla aika paikallaan junnaavat ja jotain uutta treenimotivaation säilyttämiseksi oli keksittävä. Tuo edellinen nettivalmennus kuitenkin oli jättänyt niin pahan maun suuhun, että jätin ohjelman vielä ostamatta. Eilen kuitenkin tylsyyksissäni nettiä selaillessa päädyin pitkästä aikaa blogiisi ja ajattelin, että ostan ohjelman silläkin uhalla, että pettymys tulee jälleen. Olisinpahan ainakin tukenut osaltani nuorta yrittäjyyttä, jos ei muuta 😀
Yllätyin kuitenkin erittäin positiivisesti siitä, että saamani ruokaohjelma on todella monipuolinen, varmasti monipuolisempi mitä ilman ”dieettiä” tulisi syötyä. Olen jo pitkään halunnut kokeilla maidotonta ja gluteiinitonta ruokavaliota, mutta ajattelin sen olevan niin yksitoikkoista syömistä, etten siihen pystyisi. Kuinka väärässä olinkaan! Lisäksi erittäin suuri plussa siitä, että varsinaisen saliohjelman lisäksi ohjeissa on panostettu aerobiseen osuuteen kuntopiirin ohjeilla ja HIIT osuudella. Yleensä kun ohjeet sisältävät vain perinteisen ”polje kuntopyörää 45 min”:D Lisäksi jäsenosuuden sisätämät videot ja tarkat ohjeet liikkeiden tekoon viimeistelee koko kokonaisuuden.
Täytyy siis todeta, että sä nainen kyllä todellakin tiedät mitä teet ja tuut varmasti menestymään valitsemallasi alalla!”

On mukavaa kuulla, että olemme positiivinen kokemus jo nettivalmennuksen kokeneelle asiakkaalle. Tiedämme, että nettivalmennuksia tarjoillaan nykyään joka tuutista. Ala ei ole kaikista helpoin ja kilpailua löytyy paljon. Päätettiin, että kun lähdetään tälle linjalle niin halutaan todellakin panostaa asiakkaiden tyytyväisyyteen ja siihen, että pystytään seisomaan 100% ohjelmien takana! Meillä jokainen asiakas on osa fitnetin tiimiä ja saa meidän tuen jokaisessa asiassa.

Meidän valmentajat on itse testailleet ohjelmia ja ohjelmien rakentaminen perustuu meidän omiin kokemuksiin siitä, mikä toimii ja mikä ei. Yksikään dieetti tai ruokavalio ei perustu kituuttamiseen, päinvastoin asiakkaat usein kamppailevat sen kanssa, että miten jaksaa syödä kaikki dieetin ruoat. Meillä lähtökohtaisesti halutaan panostaa siihen, että saadaan asiakkaan aineenvaihdunta käyntiin ja elämäntapa muutos aikaan! Ollaan panostettu ravintosisältöön, kaloreita ja laadukasta energiaa löytyy. Kenenkään ei tarvitse voida huonosti, karsia ”elämänlaadusta” vaikkapa karsimalla hiilareita tai rasvoja. Ohjelman mukana tulee paljon myös vinkkejä siihen, miksi suosimme tiettyjä ruoka-aineita ja mitä hyötyä niistä asiakkaalle on!

Lisäksi tarjoamme asiakkaalle todella laajan liikepankin, jossa löytyy kädestä pitäen ohjeet jokaiseen ohjelman liikkeeseen muutamista kuvakulmista kuvattuna, spiikattuina sekä myös tekstillä varustettuina. Asiakkaan profiili, liikepankit ja froumit toimivat myös mobiilina, eli jos salilla tulee epävarma fiilis niin liikkeen voi tarkastaa videolta kätevästi. Uskon että tästä on paljon apua aloittelijoille ja liikepankki tuo varmasti itsevarmuutta ohjelman toteuttamiseen.

Meiltä löytyy myös ”tukiverkosto”, eli forum, jossa valmentaja päivystää ja vastaa asiakkaiden kysymyksiin, kuten korvaaviin liikkeisiin tai ruoka-aineisiin.

Ohjelmissa on eri vaihtoehtoja eri lähtökohdille, sillä olemme huomioineet myös sen, ettei 80kg ja 50kg voi syödä samalla lailla. Myös gluteenittomat ja maidottomat ruokavaliot löytyvät sivuilta.

Nyt voi myös ostaa lahjakortin vaikkapa joululahjaksi ystävälle, puolisolle tai miksei myös itselleen!

Ollaan saatu upeita tuloksia ja mielettömän hyvää palautetta! Jos valmennus kiinnostaa, niin 100% seison valmennusten takana ja suosittelen meidän nettivalmennuksia! :)

IMG_8860


15 Comments
 • Sara
  Posted at 09:42h, 11 joulukuun Vastaa

  Moikka! Fitnetin valmennukset kuulostavat todella lupaavilta, mutta haluaisin vastauksen yhteen kysymykseen ennen kuin rohkenen ostaa valmennuksen. Onko ruokaohjeissa otettu huomioon kasvisruokavaliota? Usein lihan saamat proteiinit neuvotaan korvaamaan kananmunanvalkuaisella ja maitorahkalla, mutta näin yksipuolinen ruokavalio ei ole itselleni mielekäs vaikka makrot olisivatkin kohdallaan. Keep up the good work sun blogia on tosi kiva lukee!

  • linda
   Posted at 12:30h, 11 joulukuun Vastaa

   Meillä ei ole erikseen kasvisruokavaliota, mutta forumilla voi pyytää avun valmentajilta tai voi laittaa suoraan infoon sähköpostia, jolloin saa varmasti itselleen sopivasti muokatun version. Itse korvaisin tofu/soija/linssi/papu meiningillä ja tukisin ruokavaliota herneillä,pähkinöillä,siemenillä,parsakaalilla yms… :)

 • Miia
  Posted at 11:33h, 11 joulukuun Vastaa

  Et usko kuinka tarpeeseen tää postaus tuli!! Olen miettinyt nyt pitkän aikaa ostaisinko itselleni Bikini Biblen vuoden alkuun. Olen ollut nyt 10 viikkoa toisessa valmennuksessa ja tuloksia on tullut kivasti ja nyt haluaisi jatkaa jotain uutta kun tämä loppuu. Ja tuo kuuden viikon setti olisi sopivan lyhyt. Maaliskuussa lähden reissuun ja silloin en halua ”dieetata”.
  Sun teksti sai mut enemmän vakuuttuneeksi että tilaukseen lähtee. 😊

  • linda
   Posted at 12:28h, 11 joulukuun Vastaa

   Ihana kuulla, aina saa kysyä jos mietityttää! :)

 • Mariaana
  Posted at 12:46h, 11 joulukuun Vastaa

  Heippa. Uskon, että nettivalmennuksillanne saa tuloksia aikaan ja nopeasti, mutta haluaisin tuoda oman mielipiteeni asiasta esille. Ostin bikini bible -ohjelman ja sen mukana tuli treeni- ja ruokavalio. Olen urheillut aina, mutta halusin hieman lisää tavoitteellisuutta treeneihini. Mielestäni oli outoa, että ruokavalio voidaan määrätä yksilöllisesti ihmiselle vain hänen kertomansa painon ja tavoitepainon perusteella. Itse ruokavalio ei sisältänyt yhtään ns. Lämmintä ruokaa, vaan lähinnä salaatteja joiden ohella sai syödä todella pienen määrän pastaa tms hiilaria ja lihaa. Olin jatkuvasti nälkäinen, sillä ainoa ruoka mikä oikeasti täytti oli aamupuuro joka oli todella suuri. Treeniohjelma oli kylläkin todella hyvä, mutta en ymmärrä miten kovaa urheilevat pärjäävät noin vähällä ruualla! Lisäksi esim puolikkaan parsakaalin syöminen iltaisin ei vain mene alas päivästä toiseen. Omasta mielestäni ohjelma oli nimenomaan dieettaus ja jos olisin sitä jatkanut pidempään ja joskus taas alkanut syömään ns. normaalisti niin olisin lihonnut varmasti! Tällä hetkellä syön terveellisesti ja lähtökohtana kaksi lämmintä ateriaa päivässä, jaksan urheilla ja olen energinen. Voi olla että ohjelma toimii sellaisilla naisilla jotka eivät ole tottuneet syömään, mutta jos olet jo valmiiksi liikunnallinen ja hyvässä kunnossa niin suosittelen harkitsemaan.

  • linda
   Posted at 08:54h, 12 joulukuun Vastaa

   Moikka! Kiitos palautteesta :) nyt on pakko kysyä, että missä ateriassa ei saa lämmintä ruokaa? :) jokaisen kohdalla on mahdollisuus rakentaa oma kokonaisuus; lämmin tai ”salaattimaisempi” :o ohjelmahan on nimenomaan 6vk dieetti (:

 • Miia
  Posted at 21:41h, 11 joulukuun Vastaa

  Kiva kuulla, onko sulla jotain sähköpostia mihin voisin laittaa muutaman kysymyksen aiheeseen liittyen?

 • Kikka
  Posted at 23:40h, 11 joulukuun Vastaa

  Tää postaus tuli todella tarpeeseen, nyt olen lähes täysin vakuuttunut, että täytyy ostaa fitnetin ohjelma!
  Yhtä juttua kysyisin kuitenkin, oon aika normaalipainoinen (167cm ja 62kg), mutta koen olevani niin sanottu ”laihaläski”.. Reisissä on myös aika paljon ylimääräistä, josta haluan eroon!!
  Kusymys kuuluu siis, onko siis normaalipainoisella nuorella, joka ei ole liikkunut säännöllisesti pitkään aikaan, mahdollisuus laihtua ja kiinteytyä näillä teidän ohjelmilla?:) Tavoitteena ei siis niinkään ole mikään suurempi lihasten kasvatus vaan hoikka ja timmi kroppa!

  • linda
   Posted at 09:23h, 12 joulukuun Vastaa

   Moikka! Ehdottomasti on (:

 • Emilia
  Posted at 15:43h, 12 joulukuun Vastaa

  Onneks luin tämän postauksen ja löysin sitä kautta fitnetin!! Tilasin eilen tuon fit for bikini valmennuksen ja oon niin innoissani! Yllätyin todella halvasta hinnasta (en kyllä tiedä paljonko yleensä maksavat):D nyt olisi tarkotus saada kunto kohenemaan eikä kropan timmiintyminenkään haittaisi;) pitää vielä opetella osa liikkeistä ettei salilla tarvitse katsoa koko ajan puhelinta:d

 • Hanna
  Posted at 21:34h, 12 joulukuun Vastaa

  Hei jos haluan kasvattaa lihaksia ni mikä nuista ohjelmista mun kantsis ottaa?

 • Emmi
  Posted at 22:18h, 12 joulukuun Vastaa

  Haluaisin lihaksikkaan vartalon ja samalla poistaa rasvaa (alavatsa ja sisäreidet mm.) eli lihaksia ylläpitävä ruokavalio, samalla rasvaa polttaen, niin millainen ohjelma olisi hyvä? :) olen käynyt vajaa vuoden salilla ja pitkä urheilutausta! Joten aloittelijoille tarkoitettua en halua.

 • sani
  Posted at 12:55h, 13 joulukuun Vastaa

  Moi, minua kiinnostaa todella paljon nettivalmennus mutta haittaako dietin noudattamista kuinka paljon se että koulussa syö normaalin kouluruuan? opiskelijana ei haluaisi luopua ilmaisesta ruuasta :D Mikä olisi paras ohjelma jos haluan laihduttaa ja salille on mahdollisuus? :)

  • linda
   Posted at 13:47h, 13 joulukuun Vastaa

   Ite tykkään fit for bikinistä ja ei haittaa , jos on yhtään mahis valita mitä ottaa :)

Post A Comment