IKÄKRIISI?!

Ciao!

Huh mikä päivä taas. Oon ollut aamusta asti melkein tähän saakka menossa. Pankkia, palaveria, asioiden hoitamista… Huh. Pääsin kotiin noin seiskan aikaa ja avattuani facebookin tajusin että ei hitto, tänäänhän olis ollut Blog Awardsit!! Daamn!

Tässä on vissiin ihan oikeesti tultu vanhaksi ja väsyneeksi. Koin nimittäin salaa jopa pientä helpotusta huomatessani että unohdin kokonaan nuo super isot bailut. Kyllähän sinne vielä kerkeis, mutta…. ensimmäisenä etsin kaapista mun villasukat ja sytyttelin koko kämpän täyteen kynttilöitä… aijettä. <3 En aatellut nousta täältä sohvan pohjalta yhtään mihinkään. Jääkaapille maximissaan!

Pieni omantunnon tuska kolkuttaa… Hei halooo! Lisäksi tänään olisi namussa järjestettävät autumn issue kutsuvierasbileet, sekä Apollon syyskauden kutsuvierasbailut. Huomenna taas Lahdessa Summer Upin entisten omistajien ns. jäähyväis kekkerit ystäville ja yhteistyökumppaneille ja koska Jussi ei pääse mun kanssa sinne niin arvatkaapas mitä, mähän kutsuin mun äidin mun luo kylään ja ajattelin nukkua sen kainalossa koko viikonlopun. Puhelin pirisee mutta koti voittaa tällä kertaa. Lisäksi mun isoveli on ottanut uuden red nose pitbullin pennun ja en malta olla lainkaan erossa siitä otuksesta. Aivan syötävän suloinen rimpula! <3 kyllä noita bileitä vielä tulee, eikö niin !

12140628_10153157553240794_7298224515167745412_n

Mä todellakin oon tulossa vanhaksi. Tai sanotaanko näin, että alan olemaan ihan ”normaalin aikuisen ihmisen ikäinen”. :D Oon kokenut pientä ikäkriisiä tässä kohta viikon, kun tajusin alkuviikosta että siitä on hitto VIISI vuotta kun mä täytin 18- vuotta. Oon jotekin tottunut olemaan aina se porukan junnuin ja nykyään useimmiten en enää olekaan se kaikista nuorin, vaan täällä pyörii -97 syntyneitä jotka on mukamas täysikäsiä? Hetkonen. :D Mihin nää vuodet on menneet?

Mä oon aina kokenut ikääntymisen jotenkin ahdistavana. Muistan kun täytin 18- vuotta, niin koin todella ristiriitaisia tunteita siitä, olinko iloinen vai kauhuissani ”vanhentumisestani”. Hah.  19- vuotiaana halusin olla yli 20 – vuotias, koska mua harmitti se että aina kun kerroin ikäni niin ihmiset eivät ottaneet enää tosissaan. ”alle 25- vuotiaalta ei kuuluisi kysyä vielä mielipidettä mihinkään” – sanoi joskus eräs herra mulle. Aijahas.

Nykyään mua ei haittaa ns. ikärasismi lainkaan. Mitä vanhemmaksi sitä tulee, sen enemmän tajuaa sen tosiasian, että iällä ei ole tietyissä asioissa mitään merkitystä. Tottakai elämänkokemus tuo paljon sisältöä ihmiseen, tai ainakin niihin jotka oppivat kokemuksistaan, mutta jotkut ovat vielä 40 – vuotiainakin enemmän pihalla kuin jotkut 15 – vuotiaat. Itse uskon ns. vanhoihin ja nuoriin sieluihin.

12088512_10153157553280794_30381923621880950_n

Mulla tulee niin paljon näitä ihme kausia. Nyt oon taas ollut 2 viikkoa vaan kotona ja duunissa ja tuntuu siltä etten jaksaisi mennä seuraavaan vuoteen ulos. Hetki sitten oli kieltämättä hauskaa käydä taas bailaamassa alkoholin voimin puolenvuoden tauon jälkeen. Hah.

Kärsinkö mä ikäkriisistä, vai olenko vain niin laiska ja mukavuudenhaluinen että jään mielummin tänne sohvan nurkkaan. :D Kellään muilla samoja fiiliksiä?

Mielettömästi vielä onnea kaikille blog awardseissa voittaneille !!! <3 Ihanaa kun blogit alkavat olemaan suurempi juttu myös Suomessa! :)


10 Comments
 • iida
  Posted at 20:51h, 02 lokakuun Vastaa

  Ite oon vasta 19, mutta tunnen itteni niin vanhaks kun jo tosi pitkään oon viihtyny vaan kotona :D muut on bailaamassa ja vaan ryyppää vähintään viikonloppusin, ite oon melkein koko ajan vaan kotona tai sitten treenaamassa. On ihanaa vaan löhötä koira kainalossa ja kattoa Possea perjantai-iltana ja voin huomenna herätä ilman krapulaa ja lähteä salille. :D

  • linda
   Posted at 23:12h, 05 lokakuun Vastaa

   Krapulottomat aamut on parasta, varsinkin kun on ihana ilma :D

 • Aksu
  Posted at 09:03h, 03 lokakuun Vastaa

  19 vuotta tulee tuossa lähiaikoina kans täyteen. En oikein vanhaks itteeni vielä tunne, mutta tosiaan tulee kans vieteltyä viikonloput useimmiten ihan kotosalla. Kyllä sitä välillä tulee mietettyä kuinka nopeesti se aika oikeesti menee, tuntuu että olis just vasta yläasteelta pois päässyt.

  Kiitoksia sulle hyvistä kirjoituksista, ja tsemppiä eteenpäin! :)

  • linda
   Posted at 23:11h, 05 lokakuun Vastaa

   Kiitos paljon :)
   Joo ne vuodet vaan vilahtaa hah! :D

 • Herminica
  Posted at 13:56h, 03 lokakuun Vastaa

  Mä näen itseni tuossa! Oon kanssa sitä tyyppiä, joka mielummin istuu kotona ja menee sitten nukkumaan raikkaana iltasuihkun jälkeen. Jotenkin aina ällöttää tulla kotiin baarista yöllä ja mennä kuivahtaneen tanssihien kanssa sänkyyn. Hyi. Selittää varmaan senkin ettö käyn tosiaan vuodessa alle 5 kertaa missään baarissa. Viimeksi olin nyt tutun keikkaa kuuntelemassa vesiselvänä ja kahden maissa jo kotona nukkumassa :D… Illalla teki mieli peruuttaa koko meneminen, mutta noh huomasi taas siellä miten kiva on nähdä kavereita pitkästä aikaa samassa kasassa… Kannatti vaikka olin hyvin nihkeä aluksi minnekkään lähtemään… Toisaalta tällänen oon ollu nuorempanakin (ikää nyt 24), ja ekan kerran baarissa ollut jo n 14 vuotiaana ulkomailla (joka kesä kuukausi putkeen ulkomailla aina sitä vesiselvänä baarissa tanssimista ja laittautumista kamujen ja serkkujen kanssa iltaisin)… Mutta ei nappaa aina, joskus tulee sellainen olo että voisi mennä, mutta harvoin!

  http://lolimte.blogspot.com

  • linda
   Posted at 23:11h, 05 lokakuun Vastaa

   Mullakin on usein niin että kun menee niin tulee sellanen fiilis et noniin onhan tää ihan kivaa, mutta se sohva voittaa todella usein :D

 • Elisa
  Posted at 15:34h, 04 lokakuun Vastaa

  Täällä myös yksi 23-vuotias, joka jää mieluummin kotisohvalle perjantai (ja lauantai) iltaisin, kun lähtee yhtään mihinkään (varsinkaan bailaamaan) :D Yllättävän nuorena iski jo tää vanhuus! :D

  • linda
   Posted at 23:10h, 05 lokakuun Vastaa

   Hahah, no tulee varmasti kaikille niitä vaiheita kun taas kiinnostaa enemmän ja joskus vähemmän :D Mutta tosiaan, en koskaan jaksaisi vaikka bilettää koko kesää tms. :D

 • Noora
  Posted at 19:58h, 04 lokakuun Vastaa

  Heippa! Vaikka et kisaakkaan nyt syksyllä, tuutko Lahteen fitness expoon kattomaan muiden kisoja? :)

  • linda
   Posted at 23:09h, 05 lokakuun Vastaa

   Kyllä tarkotus olis:)

Post A Comment